Home sweet home

Nu är jag hemma i umeå!! Om två veckor så är detta inte mitt hem något mer, det känns konstigt.. Har i alla fall fått en lägenhet nu i västerås, så för er som inte förstått att det är dit jag ska flytta så vet ni det nu :) Det är som så skönt, det känns som jag är färdig här i umeå nu, jag har jobbat här i snart 3 år nu, det är liksom dags att göra nåt nytt.. Nu kommer jag ju göra något som jag pratat om att göra i flera år, och det känns så himla bra. Sjukt bra!

Jag och Vickan har ju som ni vet varit på Gotland en vecka. Vi har sovit i tält och testat på campinglivet. Kanske ingen hit för oss, vi föredrar nog hotell och hotellfrukost och en stor skön säng.. Gräshopporna skrämde livet ur mig, dom satt på kudden när man skulle lägga sig ner och sova sådär mitt i natten, dom satt i taket, dom var helt enkelt överallt.. Bara att tänka på dom får det att börja klia på hela kroppen.. Men även fast de har regnat några dagar så väger faktist dom soliga dagarna upp hela resan. Gotland är fint! En dag var vi och solade och badade vid ett kalkstensbrott där vattnet var turkost, en annan dag hyrde vi cyklar och cyklade tre mil för att se lummelundagrottorna.. Vi har sett bio, testat på utelivet i Visby, umgåtts med kusin och promenerat längs stranden... Jag sammanfattar resan som SJUKT rolig, vi har skrattat och skrattat så jag har (helt sant) träningsvärk i magen.. :)

Efter över en timmes väntan i bilkö och mååånga svordomar senare så hann jag med planet från arlanda och var hemma i umeå vid nio igårkväll.. Det var skönt att få duscha och lägga sig i sin egen säng :) Jag sov som en stock! Har jobbat fm idag, och jag är fortfarande helt slut på.. Ikväll blir det film, det är nog det enda jag orkar med :)

Ps. har sjuuuukt roliga bilder från denna resa, men dom kommer senare när jag fått dom av vicky.. Haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: