Helgen i Umeå

Det har varit en bra helg! Men såklart har jag hunnit med alldeles för lite.. man tror ju man är superman eller nåt... Har iaf fått göra sjuuukt mycket naglar, mer än vad jag hade räknat med, så det är ju kul :) Får se när nästa resa uppöver blir, om det är jul eller tidigare.... :) Men helt klart, så känns Umeå som HEM.. fortfarande...

Fredag börjades såklart med naglar, fick träffa Limpen och efter det hälsade jag på Linnea och Tristan en stund, kom inte ihåg sist jag höll i en bäbis men guuud så mysigt, en riktig gladskit var han också, sjukt söt :) Sen så blev det sushikväll hos Ida med henne och Gina. Så jäkla gott, vi är grymma på att göra sushi :) Lite vin fick vi oss och sen såg vi idol..  Klockan tio kom vi på att vi skulle göra naglar på Gina så vi började med det och blev inte klar förrns klockan ett typ.. efter det spatserade jag hem..
Lördag hann jag inte med så mycket faktist.. naglar naglar naglar, sen hem å äta middag sen hopp in i duschen och sen kom Charran Hoppis och Markus. :) Party party, och sedan vidare till rex. Vi hade kul, totto hade nog roligast :D haha
Söndag var ingen rolig dag till en början, mådde ganska illa men satte igång med naglar igen och tillslut glömde ajg nog bort hur jag mådde.. Tur vi var lika bakis båda två :) Lunchade med bästa Limpen och stevie på waynes, hur gott som helst... Hade dejt med Frida på eftermiddagen och gav henne finfina klor, sen blev det bakispizza till middag :)
Sovmorgon på måndag och sen lunch på stan med hoppis, sen började vi åka hem.. Somnade ganska hårt efter sundsvall så då gick det väldigt fort hem tycker jag :)

Nu ska jag sätta mig och göra nya naglar på mig själv.. tvättar idag också, så det är väl det jag kommer pyssla med :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: