lång helg!

Jag har haft en riktigt bra helg! :) Min födelsedag blev super. Vi hade god mat, bästa sällskapet, och sjukt kul på BMB. Utgång var inte riktigt planerat men så blev det iaf. :) Lördag morgon vaknade jag vid sju och trodde mitt huvud skulle spängas, bokstavligen, så jag öppnade fönstret och sen somnade jag om. Kalluft är nog det bästa knepet jag har för att bota tha hangover... Vickan ringde mig tolv och då var det bara att pallra sig över till henne och hjälpa till å städa. Men det gick bra, huvudet kändes normalstort och jag var nog mest bara seg..

V började jobba 3, och jag somnade i soffan hos dom :P Sedan är kvällen som ett blurr.. jag sov om vartannat.. Totto tyckte jag var oerhört tråkig, haha... Såg iaf melodifestivalen, och helt klart rätt låt som vann. Go saade! :)

Idag slog jag upp ögonen vid nio, så då tog jag tillfället i akt och städade, såg ut som en tornado dragit fram efter jag hade fixat till mig till fredan.. Sen hann jag duscha och gå och handla i lugn och ro tills vicky, fanny och lina kom förbi. Brunchen var hos mig denna gång och jag bjöd på american pancakes med sirap å bär :) MUMS! Har världens bästa recept som smakar exakt som pancakesen i usa. Fick till och med stå och göra en sats till för dom tog slut direkt :)

Sen har vi bara slappat hela dagen. Hängt framför teven och sen efter middan såg vi sanctum! Vi trodde det var en skräckfilm, men jag vet inte om jag tycker den kan klassas som skräck, den var nog mer bara jobbig. Hatar vatten, och helst när dom är och dyker i grottor där det är trångt och jävligt. Jag får ju panik bara av att någon tar i mig när jag inte bottnar. Känns som alla muskler bara stänger av och så sjunker jag. nä, uuuusch... Ge mig en bra skräckfilm nån? nu äre länge sen man fick se nån bra... typ grudge, mirrors eller nåt sånt...

Nä, nu hopp isäng. tjo!


Kommentarer
Postat av: Linnea

Men ge oss pancakes receptet kvinna!!:-)

2011-03-14 @ 10:02:08 / URL: http://linnetgoes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: