Prommis

Dagarna går alldeles för fort!! Imorgon åker vi ner till Umeå, det blir shopping för mamma och vicky och jag ska jobba... Glömde ju typ allt som jag skulle ha med mig. Tur var ju att jag inte behöver det förrän nyår, för nu hinner jag ju ta allt när vi åker ner på snabbvisit.... Nu håller vi på klä på oss och ska gå lång promenad. Jag Vicky Mamma och Pappa.. Det blir till mormor och fika lite, sen hem igen... Skönt!!

Igår gjorde jag och Viktoria världens kap. David också för den delen! Han fick sig en quicksilver jacka och jag och vicky var sin haglöfs jacka! Helt otroligt, jag fattar fortfarande inte att det är sant, och i storuman av alla ställen! Nä, värsta kapet!

Nä tack och adjö!!!


Jul

Då var julen över.. Jag fick nog världens bästa julklappar! jag tyckte om ALLA! Det var länge sedan det var så lyckat!

Nu ska jag få mig en ny frisyr och en ny hårfärg... Bloggen får ligga lågt ett tag, för nu ska jag vara med min familj!! :-)

Ha det bra!!


pics

Det var bara så roligt att se före och efter bilder, det blev så mycket finare efter. Än fast vi bara har städat sådär ytligt... Det blir ikea efter jul nångång, och då blir det säkert ännu mer förändring :-) kul kul kul

före -  efter -
före -  efter -  
före -  efter -
och så lite andra bilder...  

Jaa, det va det...


Städeri städera

Oj vad jag och David har varit duktiga idag.. Än fast jag har fått tjata lite på honom då han blivit lat och velat lägga av... Vi har (med davids kort, hihi) impulsköpt en SVINSNYGG spegel till hallen. En som vi har pratat om att köpa hur länge som helst! Och nu hittade vi en, silver dessutom, har bara sett vita och guldiga tidigare.. Nä, den här var ett riktigt kap. Den var till och med billigare än den runda vi hade tidigare som hallspegel och den är typ hälften så stor, och inte allsi närheten lika snygg. Sen blev det en liten rullvagn till toan att förvara grejjer på... Jag tänkte ta lite bilder, nu när vi äntligen fått till det här!

Håll ögonen öppna för bilder ikväll :-P

julklappar

Idag har jag och Maja varit effektiva! Vi har hunnit hur mycket som helst! Jag har köpt alla julklappar som jag hade kvar.. Bara små saker, men en stor tanke bakom :-) Nu är det bara Majas kvar, den ska jag köpa imorgon. Kunde som inte hitta nåt idag när hon var med ;-) Ska hämta ut paljetterna också och börja sätta fast dom! Tror jag ska snabb sy en till klänning... Köpte ju typ för några veckor sedan... Super enkel, och skitsnygg tror jag det blir... Mmm, ska nog börja med det nu :-)

Städning imorgon! Sen hemresa på måndagkväll... LÄNGTAR!

Speakerphone

Vi gillar att använda högtalafunktionen i våran familj! Jag ringde pappa, och han och mamma var hos Hans & Lena.. Så jag fick prata med allihopa, och det fick mig bara att längta hem ännu mera! Jag vill till mormor (mest), sen till Hans & Lena, och med mig ska Vickan va heeeela tiden! Jag ska leva som det inte finns någon morgondag... Nä, åååh vad jag längtar.. Har nog aldrig haft sån här hemlängtan nån gång.... Jobbar måndag nu bara sen blir det stumt hem!

Vi har skruvat fast ben på tv bänken idag och röjt upp i tvrummet... Det var mer än vi trodde så vi är inte klara än... Så helgen ska bestå av städning... Men vi är ju lediga så det finns nog tid... Inte så kul att lägga det på städning men vad gör man?

Nä, sängen nästa!

brothers and sisters

Jag älskar denna serie! Jag gråter till den, kiknar av skratt, får rysningar av att den är så himla bra! Det påminner mig om min egen familj! Det finns ett visst band i våran familj som jag inte skulle kunna vara utan. Det pirrar sådär skönt i magen och jag älskar min familj ovillkorligt. Vi fem vid matbordet är nog det bästa som finns, nog för att det var länge sedan det bara var vi fem, men roligt det har vi tillsammans! Wacko humor som bara vi förstår oss på.. David, Totto och Magnus gör 5 till 8 och vad kan det bli annat än roligare? Dom föll som furor för en och varje av oss, så något gemensamt har vi alla... Sen har vi mormor som är klippan i familjen, älskade mormor! Såhär vid juletider så är tillexempel en julafton utan henne vid bordet är ingen riktig julafton!  Ja, min familj den rockar och jag älskar den!

Se serien för guds skull... your gonna love it

Förresten så fyller mamma och mormor år idag. Båda har blivit uppringda och grattade, och hos mormor var hela släkten och jag kände mig alldeles för långt borta. Jag ville bara vara hemma hos henne och äta bullar och hemmagjord gräddtårta med nonstop på, och umgås med hela släkten. Träffa morbröderna, kusinerna, och alla kidsen! Nä, jag kände mig för långt borta och det riktigt slet i mig! Men men, huvudsaken dom haft en bra dag och att lever och mår bra, då är jag nöjd!

Nu ska jag krypa till kojs. Ska ju upp och städa imorgon! Yayyyy

Ojoj

Hela dagen har gått bort alldeles för fort! Efter att Angelicas naglar var färdig så gick vi på stan och åt lunch med micke och maja.. Sen varndrade jag hem igen och gjorde naglar på Carina... Sen var klockan fem... Så hade hela dagen visst gått! Åkte till M&M tvert, sen for jag och David på great eastern och åt middag... För idag har vi visst varit tilllsammans i 5 år... :P Tiden går fort! Och nu har vi städat på kvällen, för snart åker vi ju hem till stensele för julen.. Inte så kul att komma tillbaka och det ser ut som en svinstia... Ska fortsätta imorgon, då ska allt rat bort.. Fortfarande kvar några kartonger från flytten... Här ska ställas iordning....

LEDIG ihelgen! Så skönt!

Gäsp gäsp

Jag är trött... Nu har jag jobbat sedan i fredags.. Jag är helt död... Men nu är det bara fredag kvar sen så är jag ledig hela helgen! :-) Nu har jag just ätit gröt och väntar på att Angelica ska komma, jag ska göra naglar på henne :-) Sen kanske det blir lunch på catarinas med Maja och Micke, jag har en gratis mat där så det är ju perfekt!

Måste sy lite på klänningen idag också.... få den lite mer färdig....

Tha dress

klänningen är så gott som klart... Det gick fort, bara två dagar... Eller jag ljög lite där, den är inte riktigt klar, det är bara dragkedjan som ska fast, och så måste jag ha hjälp att nåla fast den så den sitter som smäcken... Förstår inte hur dom gör som gör det på sig själv?? Duktiga typer i alla fall, för jag tycker det är svårt! Ska fålla upp den också, men det görs ju sist av allt...

Nä, nu ska jag gå till tvn. Hör att det är slutet på titanic... Snyft snyft

VROOOOM!

Jag syr och syr och syr, det går som på räls... Idag tänkte jag att jag måste ju börja sy den där klänningen nån gång, om jag ska kunna ha den om två veckor... Och vipps satt jag vid symaskinen och burnade... Jag höll på tills det var tjugo minuter kvar till jag skulle va på jobbet, så det blev stressigt.. Glömde bort tiden lite... Och jag har längtat hela dagen efter att sy ännu mera... Så nu när jag kom hem så sydde jag lite till.. Och voila, överdelen är nu färdig.. Den som var svårast att göra, trodde jag, men som var ganska enkel att göra :-) Imorgon ska jag upp tidigt och klippa tyg till kjoldelen.. Det kommer gå fort att göra den.. Sen blir det pillergörat att sätta ihop de två delarna och sist slutpiffet, som ni inte får veta ;-P

Tänkte i alla fall lägga upp en liten illustration på HUR den kommer se ut...på ett ungefär :-) Är ju inte en hejare på att rita i paint kan jag säga... hahahahha


så nu ska jag hoppa isäng, då blir det morgon fortare.. :-)

MÄTT

Jag fick knappt i mig nåt.. MEn gott var det.... Nu ska jag lägga mig i soffan och se the bucket list.. Det sägs att den är grymt bra...

Våran inflyttningsfest blir i januari gott folk.. Efter allt julstök och sånt.. :-) KUL!

Gottegris

Linda, har rätt... Jag är verkligen en gottegris! :-) Om man ändå kunde ha sån pli på sig själv att man kunde sluta äta godis och allt annat gott... Men jag går förbi en två meter bred godishylla typ 100 gånger på en dag... Det GÅR inte... jävla skit.... Jag kan hålla mig från godis, men jag är sugen på SALT... Det är den enda begär jag har... konstigt, jag vet :-P

När jag kom hem från jobbet halv ett så gjorde jag chiliconcarne.. Det var gott, och så har jag matlådor i veckan också :-) Nu ska jag puttra iväg till Maja, ska käka tacos... Är fortfarande mätt av lunchen men jag rymmer kanske ett tacobröd? :-)

Om en vecka är det hemfärd och JUL :-) myyys

Helt slut

Jag åkte aldrig till sävar... Jag somnade i soffan och sov någon timma, och nu känner jag mig helt överkörd så jag ska bara vara hemma... Ska ju upp sju imorgon, så jag behöver all sömn jag kan få.. Vill inte försova mig... Det går bra att vara uppe länge inför första dagen man ska upp tidigt.. Men upp tidigt två dagar irad är en riktigt plåga för mig. Jag klarar det nästan inte. Jag är helt klubbad.. Måste ha mycket sömn för att jag ska orka släpa mig upp. :-)

Blev så himla sugen på smörgåstårta.. Men jag ska hålla mig.. Det är så dyrt och så måste jag ändå bort på coop på ersboda... Orkar inte köra bil.. Harry potter går på tv nu, men jag har ju sett dom tusen gånger.. Ska slå igång Batman filmen "the dark knight".. Det är nog bra... Måste bara gå och köpa nåt tilltugg till det... Vet inte vad jag är sugen på heller, inte chips... SALT som vanligt... Men godis blir man så fort less på, sen har dom så dåligt godis här på ica bågen... Stenhårt och dåligt.... nä....

Daimglass skulle fasen sitta gott... och så lite salta godisar. :-) Japp, där har vi kvällen!!

GoLunch

Jag provade laga den där kyckligen med pesto som jag skrev om tidigare... SUPERGOTT... Bjöd Elisabeth & Magnus också så då fick jag göra mycket mat :-) Men det var helt klart godkänt av alla! Superlätt var det att göra också.. Ja, det var en hit!

Nu ska jag nog försöka sova lite.. Sen ska jag se greys och desperate, och kanske försöka fixa mina naglar som gått sönder... Sen åka till sävar på spa :-) bubbla bubbel, och sola lite solarium :-)

Hareee

Proppmätt

Igår så gjorde jag världens godaste kasslersås.. Johan kom hit och joinade mig med middag, senare kom David hem och så åt han.. Klockrent! Älskar mammas mat... Och som David sa, "Din mamma är så jääääävulskt duktig på laga mat, finns ingen som gör godare", och jag kan inte annat än hålla med  :-) Sen blev det fika in tha hood hos Maja.. Gott, men proppmätt som vanligt...

Nu ska jag susa iväg på jobbet... Jobbar till nio sen ska jag hem och knåpa lite på min klänning.. Hann inte med det igår.. börjar få panik. Men jag kom på en reservide imorse när jag låg i sängen... Men jag ska hinna klart den, den blir ju så fiin :-)

Har beställt i.d foundation nu.. Två burkar för 500:-.. Det var bra! EN burk kostar 450:- i butik... så jag gjorde mig nog ett kap.. Var tvungen att köpa två för att få exakt den färg jag behöver.. Sen är man ju inte samma färg hela tiden, man blir ju brunare på sommaren.. Så det är bara att blanda... BRa bra... Måste bara köpa en sån där borste till.. Dom kostar typ 200:- så den är ganska dyr... :-(

Nä, poff iväg...

Gott recept..

Detta lät gott, tror jag ska prova det ihelgen :-)
Skär 2 kycklingfiléer i småbitar och fräs dem i lite olivolja. Medans kycklingen bryns, hacka lök, paprika och champinjoner och blandade ner dem bland kycklingen. När allt är brynt och kycklingen genomstekt häll över en röra av matlagningsgrädde, en halv burk creme fraiche, salt & peppar och 2 msk pesto.

servera pasta till

stånkkkk

Idag så väcktes jag av mina ljuva syster... Vi pratade i över en och en halv timme... Så jag klev inte upp förrän klockan var halv tolv.. Åt frulle sen så knåpade jag lite här hemma med julklappar... Och nu har jag just kommit hem från stan.. Har varit och julklappshandlat.. Tänkte köpa i.d men det jag skulle ha var slut.. Det var en tjej som hjälpte mig att få fram rätt färg och så.. Så jag fick mig en liten sminkning, och hjälp om vad exakt jag ska ha... Det är bra när dom ha duktig personal.. Och jag var faktist på åhlens... Man tror ju inte att dom ha så kunnig personal där, det är känslan jag fått för mig i alla fall.. Men nu har jag ändrat mig.. :-)

Ska se om det finns att beställa, för dom skulle inte få in något mer heller som hon kunde se... Vem vet, man kanske hittar nåt billigare.. det vore ju toppen :-P

Nä, nu ska jag göra pasta med kasslersås.. mMmmm

jöbbe

Ikväll är det hela kvällen som gäller.... Jag och Maja... Sen imorgon så blir det att sy hela dagen.. jag måste, om jag ska hinna... det blev som fel igår när jag skulle göra naglar på Carina också.. Har visst slut på en del grejjer som jag behöver... Så det blev nödlösning och så blir det att göra om nästa vecka... Klantarseljag! Men jag skyller på att det har varit för mycket i min hjärna! Med flytten och allt! ja, så idag beställde jag mer grejjer! Så nu jäklar!

Sitter och väntar på Mange.. Ska åka ut till sävar en sväng, och kika... Sen jobbet fort som attan... hej svejs

En bra låt

Här är ännu en låt som dom samlat flera olika artister till ett bra ändamål.... Låten är ju faktist bra! Och jag tycker darin sjunger bäst av dom... Inte dolph i alla fall, haha....



Give a little bit

Pjuhh

Nu har jag städat, men inte allt... Det finns ju en som jag bor med, han ska också få göra lite minsann... Jag tänker inte bli någon hemmafru till någon! Men jag har diskat, och röjt upp i sovrummet.. Tycker det är otrevligt när det är stökigt där man ska sova...Man sover inte lika bra då.... Sen har jag ritat mönster och varit och köpt tyg.. 84kronor gick kalaset på,. så om jag nu får till denna klänning bra, så var det en billig klänning... :-)

Nu ska jag åka till Maja och äta middag... sen hem och sy.. Jag har faktist hunnit börja sy till och med! Håller på med fodret, och nu ska jag börja klippa i tyget! ;-) Hur kan det vara så kul att sy??? Mina paljetter har kommit idag också.. Så jag ska nog gå och hämta dom imorgon innan jobbet... Klurar på vad jag ska ha som axelband.. Tunna tunna band ska det vara i alla fall, men det fanns inte på tyg affärn... Klura klura

För lite tid!

Jag och Maja skulle egentligen äta lunch på stan idag, men vi kom ram till att varken hon eller jag har tid till det.. Det finns för mycket att göra och för lite tid... Så då bestämde vi att vi kliver upp tidigt (det har jag klarat av), och börjar få bort lite, sen äter vi middag istället... Så min lista ser i alla fall ut såhär:

- Städa
- Diska
- Klippa mönster till klänningen
- Gå och köpa tyg
- Göra hemlis åt mamma
-  Förhoppningsvis börja sy klänningen

Sen efter det så blir det middag hos maja! Och se ikväll så ska Carina få sina naglar gjorda. Det höll jag på glömma bort! Men så är det.... ska börja lägga undan alla pengarna från naglarna i en spargris.. Ska åka till USA till våren, och då kommer det att behövas pengar!!

Nä, måste börja på min lista om jag ska hinna allt!

PS. Den här skulle jag vilja ha i julklapp av tomten :-)

Tjohopp

Nu har jag just kommit ur duschen.. ska göra mig iordning för jobbet... Imorgon är jag ledig. Så ska jag börja på mig klänning.. Ida jobbade visst, så jag får börja själv.. Får se hur det går.. Det borde jag ju klara... :-)

Annars så vill jag bara färga håret för jag har en utväxt som heter duga! Det blir nog brunt igen när jag åker hem till stensele... Sådär lagom inför jul och nyår :-) Ska köpa lite julklappar i veckan också.. Kul kul.. Älskar julklappar!

Nä, nu ska jag sluta svamla och göra mig iordning!

pinsamt

Jag kunde knappt kolla på detta klipp.. Det är ju pinsamt! Jag tror inte jag har sett någon mer blåst tjej... Haha, ja det var roligt... titta om ni kan,, :-P

Klicka HÄR

Brittan

Sitter och väntar på att britney dokumentären ska börja... Annars på jobbet idag så var det jobbigt.. Axeln gör så himla ont, så jag kunde inte ens använda armen! Tog en ipren efter typ två timmars pain in the arm, så det blev ju lite bättre, men jag försökte använda vänstern så mycket som möjligt... Ett tag så var tårarna nära, men man måste ju bita ihop... Måste kolla upp det här, det känns ju inte bra.... Jag känner ju själv när jag tar på baksidan av axeln att det är svullet typ... aj aj..  Ska då inte göra nåt ikväll... Bara ta det lugnt.. Hoppas att det är lite bättre tills imorgon.. 

Usch, mamma berättade just att Susanna hade halkat i trappen igårkväll och brutit fotleden! Och lugn det kommer mer! Det var ingen hemma, och hon tog sig inte upp för trappen, så hon var tvungen att åla ut på vägen och försöka få hjälp av någon! Det var sent på kvällen, så hon skrek på hjälp, och som tur var så hörde en granne henne, han var just på väg isäng men gick och kollade.. Och tur var väl det, för vad hade hon annars gjort? Nä, usch jag tycker så synd om henne! Så nu är hon på lasarettet, men hon får inte gipsas än eftersom det är för svullet, och morfinet mår hon bara illa av, så hon ligger där och står ut med smärtan!! Det ilar i hela mig när jag tänker på det! Tänker verkligen på henne nu.... Aj aj aj

Började tänka efter, och tänk om man skulle bli överfallen till exempel.. Det spelar egentligen ingen roll om man skulle vara på odlarvägen bland alla hus som man känner så väl, eller ute i skogen någon stans.. Folk hör en ändå inte om man skriker...Nä, hon hade grymt tur att han tittade efter, vem vet annars hur länge hon hade legat där.... Jag blir lite skräckslagen! Usch, så hemskt...

Nä nu ska jag återgå till godispåsen och finalen i stjärnor på is...

ONT!

Jag har så fruktansvärt ont i axlarna och mellan skulderbladen! Vet inte vad som är fel! Igår när jag satt i kassan så värkte det så mycket så jag var tvungen att använda vänstern i någon timma... Inte så lätt, men då det bara bränner i höger axel så kändes det inge bra....Jag berättade för david när jag kom hem, och han petade lite på axlarna så tjöt jag som en gris! Måste boka massage, eller nåt, för det här känns inte alls bra! Min kluckande axel kanske har något att göra med det här, men det vill jag inte veta.. Får vara lite försiktig nu framöver, och hoppas det blir bättre!

Börjar jobba om två timmar... Hade så mycket jag ville hinna med idag. Åka på stan, och expo och sånt.. Till och med David var pepp på det.. Men då jobbar jag ju, så det sket sig allt! MEn imorgon ska vi ta en sväng och se till att vi får hem det vi behöver, för då jobbar jag bara till halv ett...

På tisdag ska jag börja sy min klänning! Ida ska komma hit och hjälpa mig, vi ska rita mönstret och sen gå och köpa tyg! Det är tur det är en ganska enkel klänning, för jag har inte mycket tid på mig att sy... Plus att det är inte lätt när man är ensam och ska nåla på sig själv, det är färdör ida ska komma och hjälpa mig. :-)

Nä, ska försöka mig på lite frulle.....

Voila!!

Nu har jag hittat kabeln till kameran... Tänkte jag skulle lägga upp bilder på lyan!  MEn stirra er ej blinda på sakerna, dom är överallt! Nu är han färdig med tapetseringen så nu kan vi börja fixa till det som vi vill ha det! :-) Men men, här är dom...

 Sovrum Före. titta vad fula tapeter
 Sovrum Efter, FINT! Älskar golvet! Passar grymt bra med våran ek säng till... Någon som känner igen tapeten??? ;-)
Stökig hall, borrmaskiner, tomma banankartonger, bilbatteri osv....
 Stökigt gästrum, än en gång, LOVE the floor
 VÄLDIGT stökigt kök med en diskmaskin mitt på golvet! Mitt älskade EK bord.  Det har väl inte undgått någon att jag älskar EK??

På tal om diskmaskin... Det är ju guds förbannat! Den är 1 cm för hög för att gå in under bänken... Så vill du köpa den för 500:- så ring mig...

Tv rummet är ändå stökigast av alla rum, för det är dit vi har lagt alla saker, eftersom det rummet är störst! Men, jag lovar det kommer mer bilder när jag fått till det här hemma... Nu har ni fått en sneakapeak i alla fall..

Lev å Må

Färdigt!

Nu har han tapetserat klart inne i sovrummet, nu är det bara gästrummet kvar...  Men det blev super fint i sovrummet! Det känns så bra med nya tapeter, så mycket fräschare! Jag har legat och sovit i soffan från klockan sju, till typ nu.. Han började ju sju så det var bara att he sig från sängen...

ska snart göra lite gröt, och fika lite... Måste börja sy min klänning snart, annars kommer jag inte hinna! Det är bara så trångt om plats nu när det är grejjer överallt! Men ihelgen ska jag väl få igång den.... :-)

Jobb från 15-23 ikväll, känns jobbigt på en fredagkväll, men det ger ju pengar...

klart!!

Jag har varit med Pappa heeela dagen! Vi har grejjat på med bilen, hämtat hans bil, varit på rusta, fixat micron, bilbatteriet, hämtat cyklarna som var kvar på ostvägen... Och lite till också.. :-)

Nu har jag gjort gele naglar! :-) Dom blev så fina så, och det var riktigt enkelt! Lite svårt att göra på högern, är ju inte direkt bra med vänterhanden!! haha! Nu ska jag slänga in en stor röding i ugnen och koka lite potatis.. MMM GOTT!

Är sugen på onyttigt ikväll.. Får se om jag lyckas hålla mig eller inte...

Papo

Pappa ringde just och sa att han ska komma ner imorgon! Så det blev lite strul med allt imorgon, men jag hoppas det löser sig... Aja, får väl se hur det går... Måste i alla fall kliva upp och åka på ica imorgon när david åker på jobbet, så jag får dit batteriet, vill helst inte promenera med det ända dit, ett batteri är ju som inte lätt direkt... Sen ska vi åka och fixa allt jag och pappa... sen får vi se vad mer vi ska göra....

Nä, sängen nästa!


Datumparkering

Jag suger på datumparkering, och vi har det här utanför och eftersom vi har två bilar nu så måste någon stå där... Efter typ fem varv på kvarteret så ringde jag umevakt, som för övrigt låg och sov så jag väckte honom (OPS :P) men han sa att jag fick stå där inatt... Men då är nästa bekymmer inatt! Jag tror jag ska lämna golfen på ica....

Idag jobbar jag till nio, sen ska jag hem och testa gelenaglar på mig själv.. Sen måste vi ställa iordning i tv rummet, och sovrummen för imorgon kommer dom och tapetserar, och i tv rummet ska dom limma några stavar i golvet som släppt... Städade undan lite igår, och det känns mer och mer som hemma... Jag älskar redan att bo här! Jag har ett mysigt kök, ett fyrkantigt tv rum och ja, allt är helt enkelt hur bra som helst! jag är nöjd!

Måste ut på rusta imorgon också, om jag hinner. Ska fixa en soptunna till köket, och lite andra småsaker... Oj, nu rusar klockan iväg.. Jag börjar tolv, måste lägga på ett kål!

På plats

Nu är vi på plats! Flytten ihelgen gick bra. Vi fick hjälp av Martin, han hade med sig ett släp, och så hade vi ju mammas bil.. Soffan gick inte ner för trappen på ostvägen, så vi fick skruva lös armstöden, men annars gick allt bra. Det var bara jobbigt att köra emellan hela tiden... Men nu är vi i den nya lägenheten i alla fall... Det känns jätte bra! Två minuter (om ens det) till bågen och nån minut till in till själva stan... kanon om jag får säga det själv!

Det är kartonger överallt, och innan man har fått upp allt... Det är ett bra tillfälle att städa bort gammalt som inte ska vara kvar, men David trycker bara in det i en ny garderob.. Han verkar inte tycka som jag, men jag vet att det är latmasken som bor i honom.... På torsdag kommer målarn och ska tapetsera sovrummen, så då blir det nytt och ännu mer fräscht.. Sen ska vi väl se vad vi kan göra åt vardagsrummet... Men det löser sig nog...

Jag har köpt ett helt kit så man kan göra gele naglar, så nu ska jag börja göra sådana naglar också... Ska prova på mig själv imorgon och se hur det blir... spännande...

Förresten så läste jag just att min bästa favoritlärare på gymnasiet, jag menar såklart Pia, jobbat med Annika Lantz i kvällspasset i P3. Jag tycker det är coolt.. Och under hennes ett och ett halft år som lärare åt oss, och ni ska veta att vi hade roliga diskussioner vi MP3 och Pia, så fick vi aldrig veta att hon hade jobbat där? När jag hör henne på radio, eller tv så brukar jag stanna upp och verkligen lyssna på henne, för hon är grym på radio, riktigt grym! Jag saknar tiden med MP3........

Nä, sängen!