Me like

Impuls köp idag. Men det var ett ruggigt bra köp... sparade typ 700 på det, GÖTT! När jag har fått klart här hemma så ska jag lägga upp lite bilder. :-)

Ska upp tidigt imorgon. Börjar klockan 6 på ica, så jag ska nog snoza snart. Snart åker jag hem till mamma och pappa också, det är så skönt. Jag längtar.. Dom är så söta min mamma och pappa. Jag älskar dom ;-)

Ha det bra! God natt! /Kiks


Redan söndag?!

Usch vad helgen går fort. Det känns som det bara flyger förbi.
Imorgon är det jobb från klockan 7.. Jobbigt att stiga upp typ halv sex för att åka med bussen... Det är ju bara för typiskt att bussen jag måste åka med går runt hela umeå så det tar en halvtimma att ta sig till jobbe. Drygt! Jag vill ha min bil....

Snart ska jag ta och duscha och ta på mig nå kläder, sen ska jag åka till syster och äta pizza. Hade tänkt träna ikväll men jag ska va med syrran istället, så får jag träna imorgon istället.

betalade just alla mina räkningar.. POFF
hatar
det

hej då. /kiks

Work work

Tur för mig att det är samma system som på ica i stensele.
Jag känner mig ändå säker, det enda jobbiga är att på ica i stensele så hade vi tre siffror i PLU numren. Här så har vi fyra siffror. Så det är bara att börja lära om sig. Men det har gått bra. Har lärt mig otroligt många numrer idag, det är bara bröden jag inte fått kläm på. Har lite svårt för att veta vad alla olika sorter heter. Måste plugga på det :)

Nu är det countdown till många saker.
* västerås
* soffan
* ginas besök
Plus några småsaker till. Men alla dom här småsakerna gör att jag är typ helt fullbokad till andra helgen i mars. Sen efter det har jag inga speciella planer. Så nu kommer tiden att rejsa förbi...

Imorgon ska jag vara barnvakt till Tyra :-)
Vi ska gå promenad och bränna lite feta...

jag vill ha en Tyson.. Han var min favorit.
älsklingstaj...

image26
Ty

Snöstorm

Ja, det är ju just typiskt att det ska bli såhär. Det är värsta snöstormen ute och jag måste gå till bussen om en halvtimma typ. Jag tycker synd om mig själv. :-(

Men, nu har jag i alla fall jobb så jag är lycklig än fast det är snöstorm. Imorgon börjar jag och sedan rullar det på. Det kunde inte kännas bättre än såhär. Så nu blir det jobb i två veckor sedan åker jag till västerås. Sen kommer jag hem efter en vecka och då ska vi köpa en soffa. Så det blir mycket på en gång nu. Mycket att längta till..

Nu måste jag göra mig iordning. Så jag hinner till "jobbet".
/christina

Kul!

Oj nu har det hänt en del. Igår så var Sabina och Tomme här för lillen skulle tattuera sig. Så det blev en sväng ut på strömpilen och lite andra småsaker medan han satt och blev ristad i armen. Idag är jag ledig. Har bokat tvättid för hela dagen, för nu är berget inne på toan för högt. Tråkigt bara att det är så jobbigt...

Träningen har som inte börjat med en rivstart om jag säger så. Det är gratis hela januari på Träna, så det är så jäkla mycket folk på alla pass då, så jag ska börja nu här i februari. Eller i veckan, funderar på att åka dit ikväll på bodypump, beror på hur min intervju går idag :-) Ska försöka dra med mig david också... men jag tror det är mission impossible...

I lördags så var jag och Hanna och såg förtrollad på bio, HUR bra som helst. Sedan for vi hem till henne och sjöng lite singstar. Jag skulle ha haft ett ps3, det var coolt... Och på tal om det så ska jag köpa ett nytt spel till singstar. Jag vill ha Svenska Schlager.. Det är bara bra låtar och alla kan dom... hur kul som helst... Och vet ni vad, det är ju faktist min födelsedag snart ;-)

En sak till vi gjorde igår. Vi var och kikade på en soffa. Så i 1 mars ska vi investera i en ny soffa. Så det blir bara att jobba jobba tills dess.. jag LÄNGTAR!

Och förresten.. Vad KUL med lite comments.. :-)
Ha det bra! /kiks

image25

Men hallå vad sysslar ni med?

Det är jättemånga som är inne och läser på min blogg varenda dag, men inte ett enda avtryck får man se? Jag måste ju ändå skriva om rätt roliga saker eftersom det är flera stycken som är inne och läser varenda dag. Men jag tycker att ni kan kommentera lite också faktist!

Idag så tog jag sovmorgon. Om man bortser från att det ringde två signaler från kommunen halv åtta imorse och sen kunde jag inte återgå till min djupsömn. Pain in the ass! Väntar på att lilla söta Hanna ska vakna för vi ska på stan idag. Sen är det HELG! Undra vad man skulle ha hittat på?

Hittade ännu mer kläder som jag vill ha när jag var på stan igår. Me want money! Snart får jag ju lön, men det är ju rackarns för jag måste ju spara till jag åker till västerås. Fast egentligen, min garderob är redan typ överfull! haha

Ska förresten gå på gala i mars. YIHO! Så jag ska antingen sy upp en röd satin klänning, eller så måste jag köpa en. Kruxet är att jag måste hem till mamma om jag ska kunna sy en klänning för jag har ingen symaskin. Så vi ser väl.. Men ändå, GALA, hur kul blir inte det?!?!?

Tack och adjö! /kiks




Nytt kök!

Jag vill men samtidigt vill jag inte lägga upp dom här bilderna för jag hade tänkt att mamma skulle få se det när hon kommer och hälsar på nästa gång, men nu får du se det på bild mamma. :-)



351177-25  
Före

 351177-24
Efter

Jag är riktigt nöjd faktist. Lite jobbigt att göra när jag har så himla många kakelplattor, men men.
En billig investering, jag fick ju tamme ett nytt kök! hihi

/christina

Baby lycka

Christina Aguilera har äntligen fått ploppa ut en liten bäbis, det blev en liten pojke. Den 12 januari 2008.. Han ska heta Max Liron Bratman. 
image22


Nu ska jag ringa kvartersvärden!
Och ikväll ska jag se I am Legend! bra bra bra

Less

Jag vill ha ett riktigt jobb! Jag är så less nu, och ont i munnen får jag också... suck!
Får hoppas på att detta löser sig snart!

Good Luck Chuck var JÄTTEBRA! Harre vad jag skrattade.. Helt underbar film.. Se den!!
Ska se premonition ikväll, vickan sa den var bra så vi får se...

Imorgon ska jag ringa kvartersvärden och be honom fixa alla saker som egentligen skulle ha fixats då vi flyttade in. T.ex fläkten, kranen på toa, förrådet... Så jag måste verkligen göra det imorgon!

nu ska jag slöa framför teven! /Kiks

image21

Singstar

Igår var det singstar fest hos storasyster. Jag blev bjuden på middag först som tur var, eftersom kylskåpet hemma var tomt, haha!  Sen drog sjungandet igång. Några av oss sjöng tills halsen inte orkade mer. Och eftersom det började vräka ner snö så fick det blir så att jag övernattade hos syrran. Och dagen efter började vi med att äta frukost buffé på plaza.. GOTT! :-)

Just nu så sitter jag i sängen och skriver, haha, för jag har just packat upp Good Luck Chuck och ska snart köra igång den. Dom säger den filmen är bra så vi får väl se. Klockan är mycket upptäckte jag nyss så jag kanske hinner somna innan ens halva filmen har varit. hihi

Visst har jag fått till fin design förresten? När jag var hemma i stensele så satt jag och knåpade en hel kväll och som tur var så kom jag ihåg lite från datakursen vi hade på gymnasiet. Det lönar sig att lyssna på läraren ibland. haha.

I veckan börjar mitt nya liv. Då ska det börja tränas. Inge mer chips och dip på ett tag. Jag ska bli vältränad :-)
Jag ska dansa bort min feta röv som vickan mobbar mig för.. hahaha

Ha det gott! Kiks

image20

Min nya kärlek

Imorse så kom det en liten ängel och flög in genom fönstret med en dubbelsäng! TACK gud för att du hör mina böner ibland. Det ska bli som en befrielse att gå och lägga sig ikväll och veta att man inte behöver trängas något mer!! Det är min nya kärlek det!

Annars så har dagen som varit halv bra. Jag sålde hyffsat bra och jag tog mig äntligen över bron, så nu har jag mig ett gym kort! Du blir det att bränna av! Topp trim till beachen 2008, hihi

Imorgon så blir det fika på stan med Hanna, kanske en liten tripp på stan, man vet aldrig. Är så sugen på att shoppa loss men jag ska spara mig till västerås. Fick nämligen en resa av mamma! Så jag och mams ska åka ner i februari! LÄNGTAR

Klockan är mycket också. Orkar inte sitta och vänta på dave, då kommer jag att somna sittande!
STORAsängen kallar!! Hare bra! /kiks

image19
Nu fattas det bara massiva kuddar att placera i sängen! Mmmmyyyysss....

Jag är trött

Jag är väldigt trött.. Känns som om att jag har sprungit ett maraton eller liknande. Skulle gå på arbetsförmedlingen när jag slutade jobbet, jag trodde det skulle vara öppet, men icke. Innan jag hade hittat dit också, för jag hade visst glömt vart det låg, haha. Sen efter det så skulle jag gå och köpa mig ett gym kort, men det snöade så himla mycket så jag skulle nog ha frusit ihjäl på halva vägen. Så imorgon får det bli istället, så hoppas jag att det inte snöar imorgon!
Så när det inte blev att gå dit så strosade jag runt på stan en stund. Hittade nån fin tröja, så när jag får lön ska jag minsann gå och köpa en stor mys tröja!

Det är bara skit på teven också. Inte alls kul att vara ensam då. What to do? Har iofs ett helt rum som måste ställas iordning, för på söndag får vi en inneboende här ett tag... Så det måste göras innan helgen... Det känns trögt...

Men men nu ska jag nog lägga mig framför teven ett tag till
Ha det bra! /kiks


MIN FAVORIT!!

Nu har jag hittat min nya idol! Och det är nästan så att hon slår Christina Aguilera! Och det säger mycket för att komma från mig.. Hon är den nya Whitney Houston, och bättre än så.. Whitney är grym på att sjunga, och vad säger man då om den här tjejen????? Lyssna på klippet och lyssna på hela klippet, och du dör ju nästan av rysningar!


L e o n a   L e w i s

Resa...

Idag så åker jag tillbaka till Umeå. Samtidigt som det känns jobbigt så känns det skönt. Jobbig känsla!
Nu när jag kommer hem så hoppas jag att singstar spelet ligger och väntar i hallen på golvet! Har beställt två nya, så det blir spännande! En annan rolig sak, jag såg Ronja rövardotter för någon dag sedan, den gick på tv så jag och viktoria såg den. Jag hade inte ett enda minne av att Tommy Körberg var med. Det var hur länge sen som helst jag såg den sist. ojojoj...

  image19

/kiks

Allting har ett slut...

Nu har V&T åkt hem. E for också imorse.
Huset blev plötslig tomt. Jag längtar redan tills nästa år, jag älskar julen! Förresten så fick jag världens bästa present av mamma idag. Helt oväntat och överraskad, det är sånt jag gillar!
Igår så var Kusinen här med familj. Söta små flickor har han, så jag hade mina lekkamrater för en stund där! Man känner sig plötsligt gammal när det kommer så små barn och hälsar på.

Nu luktar det mat. Så jag ska gå och få i mig lite gött!
hare bra! /kiks

image19
Fransina & Petronella
   
Jag och Mysan         Pappa & Tyra