Michael Jackson

Min största idol är död... Michael Jackson, the king of pop! Helt sjukt! Igår så körde ju som sagt jag och Ida hem från Umeå, på vägen hem så poppade vi hans låtar och så sa jag, "Alltså, nästa gång han är i Sverige på turne, så ska jag fan dit, han är ju så jävla grym!" Och se hur det gick med det!!! Nä, grymmare röst får man leta efter, det är nog en av de bästa sångröster jag hört i mitt liv!!



http://www.youtube.com/watch?v=BBHjxjGlkMo


Party hardy ikväll!! Taggar på idas brygga idag!! Klarblå himmel, LOVELY!!!

Storumandagarna!!

Wohoo... Ikväll åker jag och Ida hem till kära stensele... Jag jobbar till halv fem sen ska vi packa oss in i bilen och puttra iväg... Det känns riktigt skönt! Jag kommer inte ens ihåg sist jag var hemma, OCH jag har fått ledigt måndag så jag kan vara hemma ändå till på tisdagkväll!!! LOVELY!! Jag har en stoooor ikea kasse med kläder som jag skulle ha tvättat men jag har inte hunnit.. Plus att jag vet inte vad jag ska ha för kläder på mig ihelgen.. Det blir nog mycket packning som får åka med i väskan.. Måste ha back up kläder när man är så velig som jag :-)

Sthlm resan är bokad, en hel vecka ska jag ska vara borta.. Först i sthlm i fem dagar typ, sen till vickan och så drar vi till göteborg! Vi ska hälsa på Farbror Hans och tant Lena! :-) Sist jag var i gbg så var jag nog 10 år eller nåt sånt, och det är ju över 10 år sedan... Nä det ska bli riktigt grymt!! Jag är sjukt sugen på att åka utomlands också, men vi får se hur mycket min ekonomi tillåter :-)

Nu ska jag packa lite kläder, sen hoppa in i duschen och åka iväg och jobba mitt sista pass innan helgen! Wohoooo

Hjälp

Jag skulle gärna veta vad som är fel på min hals! Jag har så ont så jag börjar gråta när jag sätter mig upp i sängen på morgonen.... Ena sidan är uppsvullen och gör fruktansvärt ont.. Kan knappt svälja, för då känns det som jag ska svälja hela huvudet ungefär, så ont gör det.... Var tvungen jobba igår än fast jag inte ville, och idag jobbar jag också... Det finns ingen som kan jobba.... Ska försöka gå hem vid tolv, det är bara att hoppas att Stefan vill stanna några timmar längre... Sen tror jag jag ska åka på akutmottagningen, 300 spänn kostar det, men jag betalar gladeligen om jag kan få nåt som dövar smärtan!!!!!!

Har varit vaken nu i nån timma redan, och ska sitta vaken en timma till innan jag ska åka på jobbet... Eller så åker jag dit och får allt överstökat... Får gå hem snabbare då....förhoppningsvis!!!!

Fy fan, ta bort mig eller nåt...

Dåligt seg

Jag är inte bra på att blogga nu alltså... Det går segt! :-) Alla såna tråkiga saker har blivit uppsjkutna, som tvätta städa och sånt.. Men i fredags så tog jag mig faktist för att städa.. Angelica och Jonathan var mina middagsgäster och sen så fick dom hjälpa mig att städa... Sen skulle vi slänga skräp, och min lillbil hade verkligen en dålig dag.. För det första så gick den inte igång, så i det värsta av värsta spöregn så fick dom putta på bilen, men den ville ändå inte starta! Sen när dom inte hade en enda torr fläck kvar på kroppen så satt vi oss i bilen och svor en stund, sen provade jag starta, och VIPS så startade den... Men vi hann bara hem till Jonathan sen la den av igen, så vi fick gå upp till hans hyresvärd och fråga om en dunk med bensin.. Och dåååå gick den igång.. :-) OCh SEN så for vi på ica, och när vi skulle därifrån så gick låskolven i passagerardörren sönder, (för dom som inte vet, så är låset sönder på förarsidan också), så nu kan jag inte gå in på förarsidan ELLER passagerarsidan, utan nu måste jag klättra in genom skuffen! Det är tur jag ska hem till stensele snart, så får min bästa pappa ta sig en titt på lillegul...

Annars så jobbar jag nu varje dag tills vi åker hem till stensele på torsdagkväll.... Det känns sådär jävligt ska jag säga, för jag tror jag håller på åka på halsfluss.... Har haft ont i halsen i över en vecka nu... Bådar inte bra! JAg ska kurera och kurera, för jag ska va FRISK när jag kommer hem.... Jag längtar hem också, nå så fruktansvärt!!

Nä, nu ska jag se satc...
Hoojjj Moojjjjj

Måndag igen

Då har jag varit hemma en vecka! Det har gått riktigt fort... Jag har haft det bra och det har varit riktigt skönt att vara tillbaka! Idag kom Elisabeth hem, så hon och Mange har just varit här och käkat middag.. Jag ska snart åka till dom och hjälpa dom litegrann... Är inte sugen på flyttpackning, men hon bad så snällt så en stund kan jag ju avvara min storasyster :-)

Jag har jhonny bravo på hjärnan!
:-)

ÅHÅ, vilken lycka.. kom just på att jag ska ta cykeln till syrran... Finväder och allt.. I love to cykla! MIn gula golf ska få vila lite.. :-) hahaha

Helg lovely helg

Den här helgen är min jobb helg.. Men det funkar rätt bra ändå, jag är (eller borde vara) utvilad efter två veckor (nästan tre) semester... Och nu har jag hela kvälen framför mig, och vet inte riktigt vad jag ska hitta på... Igårkväll så blev det filmkväll, vi såg X-Men origins Wolverine! :-) Såå bra, jag gillarom skarpt!! Den var bara lite kort tyckte jag... Ville att den skulle va typ flera timmar till :-) Åt faktist årets första jordgubbe igår också, den var god! ;-)

Blev sugen på Pion kebab tallrik... Fast jag undrar om robertos har godare? Hmmm, tror jag ska prova... Jag är så himla lat, orkar inte laga nån mat.. Tror jag måste skaffa en personlig kock, det här går ju inte alls....

Nä, nu ska jag få mat i magen!! Hej hopp


Trötter

Jag är hemma :-) Det är såååå ljuvligt skönt! Mer än så blir det inte idag......
Men det är skönt att vara hemma........ :-)

Puss på er