Trött

Full rulle på jobbet, stress stress och inte blev det mycket som hann göras.. En dag kvar, sen är jobbhelgen över, SKÖNT! Börjar tröttna på tjatet och gnället på mitt jobb.. Till slut blir det för mycket! hrmm

Jag vaknade halv ett idag och fick värsta paniken.. Hur kunde jag sova så länge.. Blev arg på mig själv för att ha sovit bort hela dagen, men tydligen behövde jag det... Ska plugga in ett avsnitt b&s på mobilen så krypa isäng och titta på det... Toan är fortfarande långt borta, det är för stunden bara gipsskivor på väggarna.. hrm.. igår var det två veckor utan toa.. Och det ser ut som om det blir en vecka till.. :-( Jag tror inte att det blir färdigt på en vecka heller, kanske det tar 2 innan det är färdigt... Men med alla förseningar hit och dit så skulle jag tippa på tre veckor... Huvudsaken det blir färdigt innan jul är jag nöjd.. Då har jag lägenheten full med folk så då skulle det kännas bra med en toa...

Imorgon ska jag börja på min klänning :-) Jag ska leta fram mönsterpappret och sedan börja knåpa!! Ihh, vad roligt! :-) Nä, marsch isäng så jag inte sover bort hela morgondagen också...

LÄNGTAR TILL ANNANDAGEN! :)

"I'm singleeee, thats how i wanna be... "
;-)


The IT dress

Jag har hittat ett tyg på tygaffärn som jag ska köpa och sy the IT dress, ida kommer att grina av avund när hon ser den... Jag höll på få nippran när jag såg tyget, det är så jäkla snyggt... Riktigt riktigt chockrosa! Varenda dag i kassan så har jag suttit och funderat hur jag ska sy och ritat på baksidan av kvitton hur den ska se ut... :-) Jag gillar min symaskin, kommer aldrig klara mig utan den!!!  

Ska sy en klänning som jag kan ha på annandan också, för nu har jag fixat bort helgen så jag kan ut och parta i storuman... Höll på att få jobba där ett tag, men jag blev räddad av Stefan och Linn.. Ska bli så himla kul på annandan.. Det är två gånger om året som alla brudar träffas.. Ida, Petra, Charlotte, Fanny, Frida, Vickanpickan.. Sen alla andra i hela storuman som hittar hem just under annandagen! Nä, jag längtar!! :)

Imorgonbitti funderar jag på att kliva upp klockan 7 och gå på spinning.. ska skärpa mig nu med träningen och lyckas bli fit.. Jag vill bli vältränad.. Tänk om man fick knäppa med fingrarna och sen var man det... Min kondis är som en flodhästs.. Trodde jag skulle trilla av cykeln idag på spinningen... nä, det är bara att kämpa på!!!

Ska lägga mig i sängen och se b&s..
God natt på er!


Lördag so far

Vaknade av pling plongan på dörren, slet på mig byxor och tröja och öppnade dörren för byggarna, sen marcherade jag in i sovrummet igen och stängde in mig och sov vidare i två timmar till.. Helt otroligt att jag kan sova när det lever om så jäkulst.. Dom sågade och borrade och spikade, och jag bara soooov. :-)

Sen har hela dagen bara flutit undan, har försökt städa men det känns som det inte blir rent eftersom dom bygger i hela hallen, så där blir det ju stökigt på 3 sek igen... Men SNART så får jag städa och ställa iordning allt! Jag längtar! Ska köpa massa grejjer till toan nu när jag åker på ikea.. Och en massa annat små tjaffs till övriga lägenheten.

Ska snart åka och köpa mig lite lördagsgodis, sen bänka mig framför teven och körslaget. Sen vet jag inte.. Kanske sandra och film?? :)

Nä, nu ska jag slänga in en andra tvätt...


Stolt

Alltså, har jag världens snyggaste vän eller, ni kanske såg henne igår???  För hon var visst med på fotbollsgalan! Och JA, frillan var skitsnygg! :-)  Jag är stolt över min fina vän, för jag tycker det var skitcoolt att hon var med! :-) 



Annars så är jag heeelt slut på.. Jag fick jobba längre idag för vi hade två som var sjuka. Så det blev full dag! Jag började imorse med att städa i kassorna, och jag höll på från nio till halv fem.. Det var inte fräscht! Det blev verkligen en storstädning, jag hann ju inte ens klart så jag får väl fortsätta imorgon om jag hinner... Ska bli roligt att se om någon märker någon skillnad :-)

Jag längtar till den 26:e.. Då blir det västerås och ikea och hela paketet! Whooooo

Nu ska jag krypa isäng och se klart "four christmases", har ju kommit på värsta grejjen. Jag kan ju se film på min nya fina mobil. Så jag ligger och ser film tills jag slumrar till, då rycker jag bara ut lurarna och lägger ner mobilen på golvet, och VIPS, så somnar man som en liten bäbis... Lovely! :-)


MY SISTER KEEPER

Det är den bästa filmen jag sett sen länge! Jag skulle göra allt och extra allt för att rädda mina systrar. Jag är sjukt blödig när det kommer till sådana här filmer! Jag gråter floder och hoppas jag aldrig behöver sitta i den situationen! Jag älskar mina systrar till månen och tillbaka, och det är när man ser sånt här som man tänker efter...

Tidigare ikväll var jag Sandra och Robin på bio. Vi såg Michael Jackson - this is it! Den var riktigt grym, Michael är något i hästväg och jag önskar att jag fick se honom live. Jag tror inte på alla rykten som skapats om honom, jag tror det är elaka tungor som ville honom illa. Han är min idol och det kommer aldrig finnas någon lika grym som honom. Det är helt sjukt vad han hade begåvats med för röst! Han är musik, så definerar jag honom! The King of POP!

Annars så har jag jobbat färdigt den tredje helgen i rad, och nu är det bara fyra dagar kvar av jobb innan jag får helgledigt, från torsdag till måndag.. Jag längtar! Min toalett har rivits, så jag lever numer i byggdamm och ingen toalett eller dusch. Men jag är glad det blir renoverat till slut, en fräsch toalett gör livet roligare.. :-)

Idag var jag lite djup.. :-)
Nu ska jag borsta gaddarna och sen krypa isäng.. Jobbar 8.30 - 12.30 imorgon, sen ska vi iväg och köpa kakel och klinker till toaletten! Wihooo


my sisters keeper


Off we go

Vi har lite planer på G och jag är sjukt peppad.. största problemet är väl egentligen att hitta någon som kan hyra min lägenhet i andra hand.. Någon som är sugen att bo billigt och stort?? Min lägenhet är perfekt.. :-D

Löser jag det problemet så är det bara att fixa ett jobb sen.. tjänstledigt har jag redat fixat att jag kan få.. Det är ju som givet redan.. Det måste va meningen att det ska hända.... Även fast iden kom till idag så är jag redan sjukt peppad, och vill bara GÖRE!

Nu ska jag försöka få tag på min fina vän Gunhilda, samtidigt som jag ser så greys..
Hade!


Tisdagsledig

Oh shit, jag har inte gjort ett dugg idag! :-) Jag sov tills jag vaknade, alltsa ingen väckarklocka, sen har jag gjort nada hela dagen.. Det var härligt.. Hade ett mission, och det var att gå på gymmet och träna.. Bodyjam stod på schemat ikväll och gissa om det är roligt.. Man får dansa och ha hur roligt som helst.. När man gått några gånger så känner man sig lite duktigare och kan leva ut lite mer.. Och hur konstigt det än låter, så hjälper det att ha snygga kläder.. Har man "danskläder" på sig så känns det hundra gånger bättre än om man har tajta byxor och ett tajt linne... Jag kände mig riktigt ful idag bara för att jag hade såna kläder.. Det ska vara baggy och sådär löst skönt.. Då känns det som bäst.. Konstigt men sant... Måste verkligen köpa nya skor.. Har tänkt göra det länge nu, men dom är ju inte så billiga, och min lön är inte så saftig.. Men varje gång jag är och tränar så tänker jag "Fan vad jag vill ha nya skor"...

När nästa lön kommer kanske.... :-)

Imorgon är det personalmöte.. Gillar inte att kliva upp klockan 7... :-( Och vad ska man göra sen efter att mötet är slut?? Brukar aldrig få nåt vettigt gjort, för jag är alltid så himla trött.. Och så degar jag till klockan två då jag åker på jobbet igen... Kanske blir en vädning imorgon.. vi får se vi får se....

Nu ska jag lägga mig i sänger och fortsätta på min bok, lipstickjungle.. :-) När den är utläst så kanske man ska ge sig på tvserien? maybe babe


Äntligen Söndag

Ja, helgen har väl varit sådär... Jag är halv less på att jobba, men nu är det ju BARA en helg kvar innan jag får vara ledig en helg igen... Jag startade ju lördagen med att försova mig rejält. Inte så lyckat, men det löste sig bra ändå, butiken var öppen klockan nio så det var ju tur :-) Men det är ingen hit att försova sig, man får hjärtat upp i halsen bokstavligen.. usch!

Igår så hade jag myskväll med mig själv.. Jag såg körslaget, och sen efter att Amy hade åkt (vilket sög, hon var ju BRA) så slog jag igång filmen "Up".. Den var skitbra.. Jag gillar animerade filmer.. Tänk om sånna filmer hade funnits när jag var liten.. Grymt..

Jag är rå nöjd med min telefon, jag kan inte sluta plippa på den.. Det är skönt med touchscreen :-) Wihii

Nu ska jag åka till Elisabeth och Mange och se public enemies.. hade HOJ