Mätt är bara förnamnet av vad jag blev. Do...

foto0724 (MMS)

Mätt är bara förnamnet av vad jag blev. Dom gör himla god mat på rosa drömmar :) nu ska jag trycka karra och kanske sova en stund, ikväll blir det bio :) hörs!


Det var det...

Nu är det bara att vänta och se.. Jag gjorde mitt bästa och mer kunde jag inte göra... Det var lite svårt och oddsen är inte på min sida.. Men kan ju vara en av dom lyckliga 16 :) Massa trevliga tjejer, och alla vill ju så gärna... men men, vi får se!

Nu ska jag och faster gå och äta lunch, sen får vi ser vad som händer. Är lite trött, vi klev upp vid 6 och somna var inte det första jag kunde göra igår. Jag låg och vred ett bra tag, såklart börjar man nippra då man ska sova. Nä, nu ska vi gå på rosa drömmar och stoppa lite mat i magen.

Umeå imorgon då. dags att ta tag i träningen på riktigt nu. Sprang ju hela vägen på vårruset, är riktigt stolt över det, så nu får jag inte slappa till.. Nu är det bara att mata på så orkar man mer och mer.. slutspurten på tävlingen, i'm gonna win!! mohahaha

;) 

Huvudstaden

Sitter hos faster nu och peppar för imorgon. Det börjar kännas lite i magen, men jag satsar på att vara cool och ta det lugnt :)

Helgen har varit låååång, och mycke kul har vi haft! Vet inte hur jag ska summera det.. mycket ups och lite downs.. sådär som vanligt! Träffade mina favoritgrabbar och har faktist hängt med dom ganska mycket. Det gillas! :)

Nu ska jag sova sova säng säng.. måste orka upp imorgon..
önska mig lycka till nu! Och alla håller sina tummar!!! :D

Hihi, jag tog kort i en maskin idag :) 4 b...

foto0723 (MMS)

Hihi, jag tog kort i en maskin idag :) 4 bilder och dom här två blev bäst, men vilket av dom ska jag ta? :) imorgon bär det av, börjar pirra lite i magen nu :)


Blondes have more fun :)

foto0717 (MMS)

Blondes have more fun :)


Partey

foto0680 (MMS)

Partey


bildregn :)

Kvällen kommer garanterat bjuda på bildregn här på bloggen.. Det är ju kul :)
Jag och Steffe cyklade till ängarna idag och kikade lite. Steffe ville jävlas hela tiden, en dag ska jag ge igen :) Så jäkla kul med brännboll.. men varför så länge sen man spela?? dumt dumt... Sen drog Steffe hem och jag mötte grabbarna grus och satt med dom en stund och spanade ;)

Nu har jag ätit och fixat till mig för kvällen och snart ska snälla grannen skjutsa mig bort till angelica och sen vidare till förfesten :) Önskar bara att det var lite varmare, men men.. Jag tror kvällen kommer bli grym ändå :)







tänker förstås på brudarna som är i uppis och härjar ikväll.. skulle vilja dela mig och vara på två ställen samtidigt.. men men.....

Yran

foto0660 (MMS)

Yran


Det blåser lite kallt här på ängarna, men ...

foto0658 (MMS)

Det blåser lite kallt här på ängarna, men vi är glada ändå :) vi är ju lediga Hihi


gung gung

Ja, skulle ner på stan för att kika på rix fm, men först gick vi på allstar och blev där en stund, sen gick vi vidare till lottas och drack en öl där, sen var det helt plötsligt slut nere på kajen. Men det var väl då sak samma, det är ju piss väder ändå...

Mötte upp Steffe Malin och Mark och så åt vi på döner.. eller åt och åt.. men men
gillar inte att det regnar!!! Skärpning med vädret till imorgon!

Nu blir det sova sova säng säng..
Imorgon ska jag på stan en sväng sen ska jag och steffo på ängarna och kika :)

så...inge regn nu!!!

Maat :)

foto0655 (MMS)


Först lottas :)

foto0654 (MMS)


HELGGGG!!!!

Nu har jag gjort helg och det känns så jäkla SKÖÖÖÖÖNT! Jag jobbar inte förrän på onsdag, och jobbar på bara ons tors :) hihi.. sen långhelg igen :) i love it! Har storstädat lgh nu så det är härligt hemma, och nu ska jag svida om och cykla ner på stan och möta upp Nathalieee :) Ola kanske ska sjunga till henne ikväll?? ;) hihihih

mojs kojs! Nu hör jag hur darin sjunger på kajen, ska skynda mig nu... hadeee

Snyggt!

Hittade just en bild på shortsen to die for.. Jag vill ha sånna! Men Second Hand? Hur lätt är det att hitta ett par då, nästintill omöjligt! Tjejen har för övrigt världens snyggaste rum, riktigt stilrent! gimme gimme!
Blev helt tokig i dom efter jag upptäckt dom i dirty dancing i julas, då hon dansar på bron på väg hem från johnny.. love them!


bild lånad från http://victoriatornegren.blogg.se


grymt snygga!!

VÅRRUSET!!

Jepp, jag klarade mitt mål, vilket jag är ganska stolt över :) Nu ska jag slå mig själv nästa år! 29 minuter och 55 sekunder. Jag sprang hela vägen, gick inte en endaste gång.. Hade inte Carre sprungit med mig hade jag aldrig orkat, då hade jag nog tjyvgått flera gånger.. Ibland ville jag döda tanta för hon sprang ju och peppa heeela tiden :) Men det var bra, då fick jag nog lite adrenalinkick för att jag blev irri.. :)

Och innan starten så kom ju såklart Peter Siepen fram till oss och skulle prata.. Carina som i vanliga fall aldrig är tyst, var nu heeelt tyst. Så det var jag som fick svara på alla frågor han ställde.. Han är så jäkla skön alltså! grymma kläder och sjukt skön stil... jag diggar han stenhårt!

Nu har jag just tagit en långdusch med peeling och hårinpackning, och nu ska jag bara dricka upp min tekopp sen blir det att krypa isäng.. Jobb imorgon sen ledig hela helgen, lovely! :)

Natti natti! Puss over and out

Vårrus!

Idag är dagen D! Helt sjukt trött igårkväll, men efter jag sovit en stund och ätit så tvingade jag mig själv ut på prommis med Rebecka. Det var skönt, och så fick man en trevlig pratstund :) Kom fram till som så många gånger tidigare att världen är bra liten... ;)

Har just gjort naglar på Jannike, så snart är det väl lunchdags, sen jobb till halv fem. Vette tusan va man ska äta för nåt? Sen ska jag och Carre lööööp :) det blir spännande! Har kollat in banan och den såg faktist bra ut, kändes kort! Och det är väl bara på plussidan. :) hihi

rix fm festival imorgon, sen yran på fredag, och nordic rock på lördag.. Jag tror det blir det grym helg! ;D

Sjukt trött

Jag vet inte varför jag är så himla trött.. måste ladda batterierna till imorgon, för då ska vi ju springa vårruset.. 5km, och vi ska få en bra tid :) pepp pepp pepp.. :)

Jag vill se robin hood.. Jag har ju mitt presentkort på bion, så jag behöver bara ragga en vän att gå dit med. Men det blir nog efter helgen, nästa vecka blir en kortvecka.. jobbar bara onsdag torsdag, sen helg igen :) hihi

Idag har jag köpt ett löparset. Tights och jacka.. har kollat på det hur länge som helst, så nu slog jag till.. det är jättefint! :) Sen blev det ett par skosnören till mina skor, så nu är dom ännu mer färgglada.. ska köpa limegröna snören också.. hoppas det blir bra väder imorgon så man kan springa i linne.. fast jag tvivlar.. hoppas kan man ju alltid...

Förresten så var det inne 3 killar och handlade ihelgen, jag satt i kassan och när den sista har betalat, han köpte en dricka och en euroshopper chokladkaka, ni vet en sån som kostar 4,90:- så säger en av dom andra killarna:
- varför köper du den här? (håller upp euroshopper chokladen) bara för att den är billig va? för det är ju inte god...
- nä, alltså den smakar ju häströv.....men den är bra.....

och jag satt bara och garvade åt dom i kassan, haha.. den smakar ju faktist häströv, inte god nånstans.. bara billig skit! usch...

Cykeeeel

Igår kom pappa tillbaka och med sig hade han räserhojjen!! Han har fixat upp den och gjort den superbra. :) Så imorse cyklade jag till jobbet, tog bara en kvart och det var superhärligt.. detta var alltså klockan tio i sju imorse. :) nu börjar cykel livet för en christina andersson, haha..

Sen har jag varit inne i stan på ungdomsmottagningen. Jag tror jag är den enda med detta problem. jag har länge varit kluven om jag ska sluta med mina p-piller eller inte. Om jag inte äter dom så blir jag så fruktansvärt smal, det vet alla som såg mig innan tvåan i gymnasiet :) Och förra sommaren när jag var sjuk hela tiden så åt jag inte heller, direkt smal som en sticka. Och jag vill inte bli så smal! Så därför har jag fortsatt äta dom.. Och idag så for jag dit och pratade med en barnmorska, och hon tyckte jag skulle fortsätta med dom så länge jag mår bra av att äta dom! :) Så där försvann mina problem, nu behöver jag inte fundera över det nå mer.. Men hon blev förvånad över att jag ville va större, och inte mindre.. :)

Nu ska jag svida om och åka och träna med mange :)


Inviger min nya räserhoj :)

foto0647 (MMS)

Inviger min nya räserhoj :)


slutspurt!

Jag är trött som ett överkört djur ungefär. Och imorgon börjar jag halv åtta, en halvtimme tidigare än ihelgen.. Gaah, ge mig sovmorgon!! Det känns att jag jobbat 2 helger i rad.. Men det känns gode skönt att jag ska va ledig i två helger framöver :) wohoo

to mig aldrig ut och sprang igår. mp3n var slut på ström och full med dålig musik. Dålig bortförklaring jag vet, men så blev det.. men idag måste jag ta mig ut. ska ju springa 5km på onsdag så man kan ju inte slappa ihop helt :) Måste klå 30 min också.. :) ihihihih.. ikväll blir det mys i soffan bara.. kanske en bra film?? men vilken?

nää, måste försöka hitta mer goo musik till springturen.. see yaaaa


En till jobbhelg

Det är faktist helt ok att jobba helg, men det är en riktigt pina om man blir irriterad på den man jobbar med. Grr, jag höll på spricka idag.. två timmar har känts som åtta... Nu är jag iaf hemma och har jobbe klart för idag. Ska nog svida om till träningskläder och fara ut och springa.. sen kanske gymmet en sväng, har ju bara sprungit nu på senaste och nästan helt glömt bort gymmet.. På måndag blir det skärpning, då blir det att vara hård med mig själv.. Inge fusk och inge lathet.. punkt!

Igår storstädade jag lgh. Det är är ju ljuvligt skönt att ha det rent och städat. i love it. :) Det blev middag med Gina och Jannike på tomtebo, och innan jag skulle åka så skulle jag bara spraya håret en sista gång och tror ni inte jag vältar ner min (nyköpta) deodorant, I GLAS! Pang och så var det deo på hela jäkla golvet.. Om man ska se det från den ljusa sidan så luktar det jätte gott inne på toan nu, inte för att det luktar illa annars men, det luktar fräscht :)
Men nu måste jag köpa en ny....igen!

ser fram emot yran! ;) Kommer bli hur kul som helst. Det är nåt inplanerat varje helg nu ett tag framöver, KUL! Efter yran så är det Ginas födelsedagskalas, sen grillfest med jobbet, gokartkörning, midsommar, och sen finally storumandagarna.. såå mycket kul! :)


Whoaaa

Solen strålar och himmelen är klarblå, och JAG ÄR LEDIG :) visst är det fantastiskt...

Ska köka gröt och sen ska jag lägga mig på gräsmattan och ligga där heeela dagen :)

sommarsmink!



Jag är med och tävel om somrig goodiebag från Lindas sminkblogg.. grymt om ja vann :)
Lite nytt i sminkväskan är aldrig fel! hihi


Första middagen på balkongen

Sjukt mysigt! Jag har fixat iordning på balkongen idag, jag och pappa hjälptes åt med mitt balkongskydd.. Tog lite tid men fint blev det :) Sen har jag burit ner blkongmöblerna och parasollet är på plats.. Så idag så åt vi middag på balkongen, sjukt mysigt!

Har glömt min mobil i bilen märkte jag just. Måste gå och hämta den.. ska ut och ta en kvällprommis med Rebecka, sköönt.. blev ingen löptur imorse, jag tog en lååång sovmorgon! :) Men imorrn är jag ledig så då ska jag ligga på baksidan och sola hele dagen.. jag tror steffe skulle komma hit också, då slipper man ligga och prata med sig själv, hihi...

Nu ska jag hämta min mobil, hon har säkert försökt ringa mig :P

Dyrt med flyg

Kollar runt på flyg.. Varför ska det vara så himla dyrt? Jag ska åka ner och va där i två dagar, och det kalaset går på 1000 spänn... Tar jag mig inte in på skolan ska jag svära en låååång ramsa.. vet inte vart jag ska sova än.. Antingen hos Johanna eller så frågar jag faster Barbro.. 07.50 ska jag vara på skolan så det var ju inte bara lite tidigt heller :)

Och inge naglar får man ha.. "Korta olackerade naglar".. Det betyder att jag måste bryta bort naglarna jag just gjort.. förbannelse!! Ska ta och försöka fila bort dom så inte mina blir så himla tunna...

kanske man ska våga sig på standy by? det kostar bara 395:- hihi


Jag älskar denna värme! :)

foto0639 (MMS)

Jag älskar denna värme! :)


Fuktigt

Jag lyckades kliva upp och he mig ut :) Lite nöjd! Drog upp rullgardninen och en massa moln, men det är ändå 20 grader varmt.. Så det blev shorts och linne :) Det är sådär fuktigt och kvavt i luften så det klibbar på hela kroppen.. Hatar klibb! Men det blev en rund till bölesholmarna och hem igen, och jag sprang faktist hele vägen :) Det känns skönt att jag har fått lite kondition, förut flåsade jag som en ko efter 10 meter...

tydligen så skulle det vara lunch på jobbet, for free, så självklart ska jag dit och äta innan jag börjar jobba.. Sen ikväll är det sista träffen för naturkunskapen... Får igen förra veckans prov och så betyg på hela kursen. Spännande.. Fast jag vet att jag klarat det redan :) hihi

ricki lee - u want a little of this

jag känner mig pepp idag! :)


Hetta

Jag älskar denna värme.. I alla fall idag när jag låg ute på gräsmattan och solade, sen efter klockan tre när jag befann mig på jobbet var det inte så kul med denna värme längre.. Det är något fel på ventilationen så det är inte sådär svalt som det ska vara på en ica butik.. det var VARMT! Ungefär lika varmt som det var ute... Vi höll på smälta bort i kassan, och sjukt mycket folk vilket gör det ÄNNU varmare.. Jag gick med jämna mellanrum in i fruktkylen, där var det gudomligt skönt ska ni veta... Och nu innan jag gick hem så var det varmare inne i butiken än utanför... helt sjukt!!

Min lägenhet är ju ungefär likadan.. Ingen ventilation what so ever, så här står alla fönster och balkongdörr öppna! Sa till mig själv i somras att jag skulle investera i en fläkt till nästa sommar, alltså nu, så jag tror jag ska slå sag i saken när lönen kommer... finns inget värre än att klibba ihop för att det är så himla varmt.. svalt och skönt hellre tack!

imorgonbitti ska jag ta mig upp vid nio och ut och springa en sväng, går inte springa senare på dan då smälter man bort :)

löp löp löp

Sitter och försöker tagga till för att fara ut och springa lite... jag har ingen musik, så det känns lite depp.. men det går nog bra ändå.. känner mig lite otaggad, skulle hellre lägga mig och sova en stund.. men nu har jag slappat till lite för mycket.. Måndagar är värst, gör jag inget då så händer det inget resten av veckan heller...

Naturkunskapen är över, har bara en träff kvar och då ska vi fika och få igen prov och betyg för kursen.. :) Superskönt att slippa plugga nåt mer för det.. :)

Jag hoppas det blir lika bra väder imorgon så kanske, bara kanske man kan ligga ute och sola lite.. jag håller mina tummar! Det känns så himla skönt att jag ska till sthlm snart.. jag är såhär slut på som man är just innan sommarlovet.. bara trött mest hela tiden.. fattar inte varför.. måste försöka sova mer tror jag.. men efter sthlms resan kanske man blivit pepp och fått mer energi. :) Sen längtar jag tills Ginas födelsedagskalas.. Johanna kommer hit och Ida har bytt helger så hon och jag är lediga.. Var sjukt länge sedan vi träffades alla fyra.. Så det ser jag fram emot

Hmm, har inte hittat peppen än, men jag måste ut och springa ändå.. femton plus för att det är SJUKT varmt ute! I love that!!!!

Fany

Snygg Fany fyller år idag!!
Skickar en puss och en kram på posten och hoppas dom kommer fram :)



ses snaaaart ;)


Sol underbara sol

Efter jobbet så skyndade jag hem och svidade om till bikini och så platsade jag mig på balkongen, och nu kan jag räkna några fler fräknar i mitt ansikte! :) Jag höll nästan på somna, det var riktigt härligt.. Känns som riktig sommar, I LOVE IT! Hoppas på liknande väder imorgon då ska jag lägga mig på gräsmattan direkt när jag kommer hem, där blåser det säkert ingenting :)

Jag och syrran har just bokat våran gotlandsresa i sommar.. :) Det kommer bli grymt roligt, vi ska tälta och cykla en massa på gotland och bara ha det gott! jag lääääängtar!!


Jobbhelg

Så var den här igen då.. min kära jobb helg.. Mamma och pappa åkte hem idag för pappa skulle visst jobba imorgon.. Sen jag for på ica och hämtade nyckeln, och så köpte jag lite godis sen har jag bara myst i soffan och sett alvin och gänget 2. Söta små korrar, som jag skrattat för mig själv.. jag är ju så lättroad :)

Weeeiiooo, kunde nån undgå åskan tidigare ikväll eller?? Jag är, och har aldrig varit rädd för åska/blixt, men idag så smällde det så inni........det kändes i hela huset och det var väl typ 5-6 blixtar på himlen på samma gång.. Försökte filma alltihopa, men jag blev för rädd och slängde iväg kameran.. Sen just efter jag stängt av kom världens dundersmäll, jag blev så jävla rädd så jag trodde jag skulle skita på mig, sprang över till grannen och så stod vi och tittade med stoora ögon när det blixtrade stora feta blixtar!

Är trött som få, så jag ska krupa ner i sängen och ZZzZzz så jag inte försover mig imorgon.. :)

Bilder från min balkong!!

Hårfärgning igen dååå

Sitter här med folie och blekmedel i hele håret igen... Men sen är det färdigt! :) Har faktist gått sjukt snabbt från brunt till blondt :) och håret mår faktist bra.. jag har dränkt håret i inpackning iofs... hihi

Har haft mysdag med mami hela dagen.. Vi har gjort ersboda svängen, och så har vi mysfikat i parken på en filt i solen, sen har vi gått på stan :)

nu ska jag skölja mitt hååår.. plans for tonight??

Morgonprommis med Mami :)

Jag och min Mami har gått på morgonprommis :) Superhärligt väder, solen skiner och fåglarna kvittrar! I love it!

Ska svida om snart och åka på jobbet.. Har världens godaste lunchlåda som står och väntar på mig.. Är ju röd dag idag också så det blir dubbelt betalt hela dagen, me likeeee :) Ledig imorgon, hoppas på lika bra väder så man kan vara ute hela daaaan :)

Detta är ett inlägg om nåt som jag inte heller förstår mig på, tjejen har för övrigt sjukt snygg kropp!!


Färga färga färga :)

foto0557 (MMS)

Färga färga färga :)


Vad är det som händer??

Jag är så trött så jag skulle kunna dra täcket över huvet och sova bort hela dagen... Vad hände med morgonpigga Kicki?? Suck.. Sjuuuuukt trött.... Och så regnar det ute, så det blir bilen till jobbet... SUCK

Måste sätta mig och plugga nu också... inte pepp

Har dock världens roligaste klipp på datorn med den sötaste Johanna jag vet.. Jag har skrattat och skrattat hur mycket som helst nu. Haha, ska försöka fixa upp det hit på bloggen ;) hihi

naae, hitta peppen då?

it's a beautiful morning

Pappa kom hit igårkväll, han ska jobba här i veckan. Imorse när jag drog upp rullgardinen så möttes jag av strålande sol och en klarblå himmel!! Underbart! :) Så då åt vi frukost tillsammans sen skjutsade han mig på jobbet, och efter jobbet så var det lunch sen tog jag en promenad hem :) Hur skönt som helst, jag längtar till pappa har fixat upp min cykel så jag kan börja cykla till jobbet.. vrooooooom

Laddar inför träningen halv sex.. Funderar på att cykla till bettan och mange och sen hur det går för pappa och calle.. Bara för att få vara ute i solen, MUMS :) borde dock egentligen plugga... hhhhmmmmmm


Jag och vickan myser i puffen :) ps. h-h-h-h-hockeyfrilla ;)


Och några år senare.. :)


Ihhhh!! :)



jag längtar tills den släpps :)

Liten och rädd

Nu såhär i efterhand var det lite dumt att se "the fourth kind", är väldigt nojjig till sånna filmer och extra nojjig när man ser själv!! Skulle ha haft nån annan än täcket att kramas med inatt, kommer ju skita på mig om jag vaknar 03.33... Någon stor biff som kan dela säng mig med mig på bryggargatan, och kanske slå ihjäl eventuella inkräktare?? huaaaaaa

Liten och rädd, ja så är det faktist........suck

Sandiee <3

Jag får en klump i magen.. Nu kan man inte ringa och tvärkomma på något att göra, vi kan inte ha fredagsmys, det är så mycket som vi inte kan göra.. MEN, vi kan ringa varandra ofta och tro mig, DET ska jag göra.. Jag saknar henne redan, varför ska det vara så jobbigt att säga hejdå?


Två dagar efter dagen före...

Mår helt ok idag faktist. Mitt liv som bakis har slutat tror jag? Jag som alltid har blivit bakis vare sig jag dricker 3 cider, eller en sjua.. Men nu är det som bortblåst... Jag är hur pigg som helst.. Lite hungrig bara :)

Jag har fixat lite med tvätten nu på morgonen, städat överallt igår, så jag vet faktist inte vad jag ska göra idag. Det är superfint väder, så man kanske ska bänka sig på balkongen och sola lite? :) Sen tror jag det blir soffhäng ikväll.. Är inte riktigt upplagd för en tvådagars känner jag... mojs mojs

Lite pics från igår :)






Mhhmm...

Tog värsta sovmorgonen :) Superskönt! Jag och Linn har varit och handlat dricka till kvällen.. Vädret är på våran sida för solen skiner och det är riktigt skönt ute! Jag har inte riktigt hittat taggen än, men den kommer nog efter jag städat.. Har inte ätit frukost än heller för EFTER jag kokat gröt och hett upp i tallriken och skulle ta fram mjölken så insåg jag att jag inte hade nån mjölk. Så jag tog en godisbit och surade istället :)

Har nu handlat mjölk, men är alls sugen på gröt längre... Får väl röra ihop nåt litet istället tillsvidare.. Det blir iaf tacos med tjejerna här hos mig först, sen får vi se hur kvällen fortsätter! wohooo

fram med dammätarn...

Vill inte....

Jag vill inte säga hej då till sandra imorgon... Jag vill inte... Om några dagar befinner hon sig längst bort i sverige.. Längst ner! Skåne.... Vem vet när vi ses nästa gång???

Hur som helst så har vi bestämt att hon ska med ut imorgon. Vi skjuter upp hejdået en dag till, och så tänker vi inte på det förrän hon verkligen måste åka... usch....

Kvällen har spenderats men mina favorittjejer. Vi har sett snyftfilm, ätit godis, tittat på roliga klipp efter den sorgsna filmen för att bli glada igen, och såklart snurrat en del :) Och nu taggar vi bara för imorgon :)

Snart flyttar ju Linn in här hos mig också, det blir kul.. Så mycket bus vi ska hitta på :)

Nu är jag mätt i magen och ska snart krypa isäng.. Ledig imorgon, ska städa lite här hemma sen blir det stan med Linn :) natti natti på er....

Söndagsmyys

Ska svida om och åka på jobbet... Det känns att jag har jobbat sen förra måndan nu.. suck, är lite less :) Ser VERKLIGEN fram emot helgen.. leeeedig!! ppas på bra väder bara....

Hittade en mys bild på jag och pyret.. söndagsmys, jag var bakis och somnade på syrrans soffa som vanligt :)


Hihihihihi

Jag har lyckats få upp alla mina videoklipp från telefonen och lyckats installera quicktime så jag kunnat kika på alla.. Jisses vad gamla klipp jag har :) Jag har suttit och skrattat ihjäl mig huuuur länge som helst! Dock tänker jag inte lägga upp dom, men ett klipp från nalo nu i påsk tänker jag bjuda på :)

Synd att jag missar hela bettans hopp, hon åkte FÖR fort hela tiden, hon var ALDRIG stilla! :) sen kommer vicky-put, och fråga mig inte vad Mange står och snackar om :P put int på väg nerför bertil?? eller??? :)



P-möte

 

Tror ni jag fick sovmorgon? Nej... Personalmöte 07.30.. Jag anlitade min personliga väckarklocka Maja till att ringa och väcka mig, som alltid när jag börjar tidigt.. Höll på somna om men gjorde ett ryck och klev upp, hämtade Steffe sen iväg till ica.. Mötet var bara en halvtimme? Vi brukar oftast hålla på i en timme typ... Så nu har jag hunnit köra hem och fika också.. Är rädd för att om jag går och lägger mig igen så kommer jag inte vakna förrns typ halv tolv, och då blir det bara stress till jobbet..... Ska orka skola ikväll också..Jag låg och vände mig till typ två inatt, fattar inte varför jag inte kan somna??? skumt

Dåså, nu jobbar jag bara idag och imorgon till 18.00, sen är det HELG :) Ska bli grymt skönt med långhelg! Jag försöker tagga igång Steffe på utgång ihelgen men han är seg.. jag jobbar på det :) hihi

Hmm, kanske plugga lite då... nu när man liks är vaken :)



Jag suger

tänk om jag hade ett jobb där man började tidigt varje morgon.. Jag skulle försova mig JÄMT... Igår började jag halv åtta, vaknade 23 min över 7. Stämplade in på jobbet 07.40, jag var ändå snabb :) Och idag så hade vi brandövning och jag skulle va med i den första gruppen som började halv tio.. Jag vet inte hur det gick till men jag måste ha stängt av klockan för jag vaknade nu klockan 11... Så nu måste jag vara med i den andra gruppen som börjar 13.30.. Kommer inte hinna plugga något.. Skit också.... Börjar ju jobba klockan 15.00... skiiiiit

äsch, nu ska jag hoppa in i duscen sen bege mig till ida och sen blir det väl jobbet direkt efter då... kaos dag!

Dååligt

Jag skulle egentligen fara och träna halv sex men jag orkade inte.. Jobbar konstigt den här veckan så jag kommer typ missa alla roliga pass på gymmet... :( Satte mig ner och skulle plugga vid sju, men då ringde steffe och så ledde det till att jag ringde Linn.. Det första hon frågar än om jag vill följa med henne en sväng. JA säger jag... Dumt, för nu har jag liks förbannat inte pluggat nåt... hrmmm.... får räser plugga imorgon innan jobbet, sen efter jobbet också... SUCK! Tur det är sista provet nästa vecka och sen är kursen klar! :)

Linn lurade mig också att köpa massa gott.. det har kommit ny oboy med daim smak, och en till nu chokladkaka som smakar polkagris.. Såklart köpte jag båda! Jag dricker inte oboy i vanliga fall? Jag är lurad! :)

Är överlycklig att jag har lite sovmorgon imorgon. Har brandövning vid halv tio, men det är ju inte så tidigt :)

Kunde inte hålla mig från att prova den ny...

foto0512 (MMS)

Kunde inte hålla mig från att prova den nya chokladkakan :) den får alla tummar upp!


Han är grym!

Helgens jobb har gått fort.. Jag taggar till nästa helg istället och tänker inte va bitter över att alla andra gick ut igår medan jag cyklade hem... Fokuserar istället på BRA grejjer.. Typ som att det var en röd dag igår och jag jobbade 9 timmar, wiho!

Jag älskar ushers nya album raymond vs raymond. Det poppas ständigt och HÖGT här i min lilla lägenhet som har väldigt tunna väggar till grannen :) hihi....


Nu ska jag äta en aningens sen middag, sen gå på ica och köpa en godispåse :) MUMS!

SötSteffe och sötsandie :)

foto0494 (MMS)

SötSteffe och sötsandie :)


YYAAAAIKS

Mamma ringde imorse och sa att jag hade fått ett brev från stockholm! Hon läste vad det stog och hela jag tog ett glädjeskutt.. :) Inte för att det betyder något men det är ju HUR spännande som helst att få fara på en massa tester och prover.. v22 åker jag ner, och får se hur länge jag stannar.. Vet inte hur lång tid det tar... men sthlm är väl aldrig fel? :) Kanske hinner träffa sötida när jag väl är där om hon inte är alltför upptagen :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning.. Vi ska ha personalmiddag/fest på båten. Sandrie lämnar oss på fredag (BUUHUUUU) så det blir väl nåt slags avskedsparty också.. Usch, jag vill inte... ÅH, vad jag kommer sakna henne! Skåne är ju inte det närmaste heller... :(

Nu ska jag rappa på, ska till Steffe innan också.. tjooooop