Warrior

En riktigt bra filmtips är warrior :) jag och Camilla har hängt i soffan med en fet karamellpåse var och bara glott på film... Skönt såhär kvällen innan nyårsafton :)

Jag är supertrött, tänkte bara visa att jag lever...:) bloggen har legat på latsidan nu såhär vid jul... Full uppdatering kommer efter helgen, för jag kommer att vara nedbruten och bakis nu i två dagar... Haha

Happy new year mina vänner!
Puss!!


First time

Jahaja, eftersom tåget inte ville ta mig till Västerås pga stormen Dagmar så blir det flyg en dag försent för mig och Kate :) en bur fick panikköpas, modell liten, och nu sitter vi och väntar på att få kliva på planet :) skönt att få flyga ändå, snabbt och smidigt :)

Här är lille K intryckt i buren, men hon är glad ändå för hon har ju ett tuggben! Älskar att min hund är så cool :)


Nämen?!?!?!


Halvvägs

Har just klivit av tåget från uppsala och på bussen i Sundsvall mot Umeå.. Det är vitt överallt och satans kallt, ändå är det bara -8 grader?!?! Jag ska ju va norrlänning och van med kylan, men den kommer som en chock varje år :)

Det är ganska mysigt att åka tåg faktiskt, eller så är det bara för att jag har hund, men folk är ju faktiskt himla trevliga... Träffa Lina på tåget, hon kom från Oslo och är på väg hem till skellefteå...Roligt att träffa på varann när det är så långt mellan gångerna, man hinner göra sjukt mycket och man inser att tiden bara rinner iväg..

Lillkato sover och det har gått himla bra hela vägen... Tur hon är liten, hon höll på frysa ihjäl när vi stog å vänta på bussen, så då var det bara att stoppa in hon i jackan :) smidigt!

Bettan å Elvis, snart kommer jag :D


Lill Nisse

Sötaste systersonen! PUSS! <3


Fin i HÅRET! :)

Tack vare bästa Camilla så är jag übersnygg i håret! Hata utväxt, älska nyfärgat! Nu är det bara naglarna som fattas, sen är jag heeel :)

Idag har det varit en slapp dag. jag coh vickan åkte på ikea och sen en sväng in i gallerian, hittade en klänning som fick följa med hem. Klädproblemet till juldan/nyårs är bortblåsta... pjuh! Sen iväg till salongen, fixa hår, sen hem till mig och så fixade jag och camilla lite mat, vickan kom hit och käkade sen gick hon hem igen... Vi kurade ihop i soffan med värsta paltkoman och sen blev det film, final destination 5... haha helt värdelös.. Splatter och ganska overklig... Men men :)

NU ska jag krypa isäng för imorgon börjar jag klockan nio, och sen är det fullt upp hela långa dagen... Körigt nu sista dagarna innan jag åker hem... Missar min tvättid hela tiden, så jag vet inte när jag ska hinna tvätta mina kläder innan jag åker hem! GAH! Tur ag har mycket kläder så man inte står utan :) Men favoriterna saknas såklart :)

Nä, hopp isäng och ladda för jobb.. Sen HEM på torsdag <3
Tjing tjong

Klor

Klorna är klippta och lillfian är badad! Fresh :) krigade med Cindy och hennes klor också, lät som jag höll på ta ihjäl hunn, hon skrek nå jävulst, riktigt förbannad var hon på mig... Men jag gick segrande ut ur den matchen, och alla klor blev klippta till slut :) nu är vi vänner igen :)

Har varit och solat en sväng, så sköönt :) nu har jag just duschat och ska snart krypa isäng.. Insåg just att jag missat kvällens sex and the city.. :(

En vecka kvar till stensele!!! :)


Fredagsmys

Jag och camilla har haft fredagsmys och moffat bullar och en jäkla massa knäck... Det slutade med att vi fick ont i magen... Vi kikade på idol också och jag kan varken säga om det var bra eller dåligt att amanda vann... Jag har inte följt det alls och tycker bara det har tappat stinget lite.. alla va så himla unga så det va inte ens roligt att se.... faktist

Lillmyran har levt rövare hos viktoria och drivit hon till vansinne.. Hon har en rejäl pipa min lille.. :) Inte kul när hon väcker en på morgonen med ett illskall rätt in i öre! Hon har dock fattar grejen med mig, att hon inte får skälla så hon är alltjämt tyst tycker jag... lite gnäll kommer det när hon har beslutsångest om vart hon ska gömma sina leksaker.... :) Men med vickan testar hon järnet fortfarande och lyssnar nada... haha ungefär samma som cindy gör med mig...

imorn är det julfest med jobbet, så det blir hemmafix hela dagen sen vid fem ska vi träffas på varda och sen julbord hela kvällen... jag kommer rulla hem :) mummmaaa

Duktig

Min lilla gullfia är duktig... Hon va ensam 4 timmar idag och när jag kom hem hittade jag bara en pisspöl.. På golvet, inte på mattan som jag hade befarat... Duktig tjej! :)

Ikväll har Maria varit här med pepsi... Hundarna har busat och vi har fikat.. Åt bullar till middag, inte smart Kicki, har sjukt ont i magen nu :( buhu

Är sjukt trött, och imorn ska jag upp tidigt så det är väl bara att lägga igen ögonen :( skönt med hela imorn, sen längtar jag till helgen är slut...;) knäpp? Jag? Hihihihihi

Tjing tjong


PMS tant

Ont i magen så det gör ont i ryggen... Kul? Nej... Idag har jag julbakat hela dagen :) det blev ischoklad, chokladknäck, rischoklad och saffransbullar :) bullarna blev riktigt lyckade! Kommer att äta bullar till frukost, lunch middag nu till dom är slut :)

Måste bjuda in till fika eller nåt, annars kommer jag rulla fram... Går ju inte.. :p Nån som är sugen? :)

Nu ska jag äta sen middag sen lägga mig framför teven... Tjing!


Träning

Alltså... Johanna har dom roligaste passen på njoy! Jag älskade passet ikväll... Pirates låten var sjukt rolig, jag älskar den låten!!! Nästa pass blir på torsdag!! Kul kul kul

Ska masa mig in i duschen nu sen ramla isäng... Båda jag och Kate är sjukt trötta...

Träffade på en gubbe som bor vid vicky, han har en stor schäferblandning och han tycker prompt att hundarna ska hälsa på varandra, problemet är bara att hunden gör utfall som fort den kommer nära, vilket i sin tur skrämmer vettet ur bäbisarna. Dom skriker rakt ut och springer åt andra hållet. Han fattar inte att vi inte vill att dom ska hälsa, och idag så försökte han igen. Jag säger åt honom att dom INTE får hälsa på varandra, och när han bara kommer närmare och närmare så backar jag med min grinande hund, då säger han åt mig att jag gör fel och förstör min hund!! Jävla gubbe! Stank sprit gjorde han också, och tydligen är det fler hundägare på gården som inte gillar honom... Idiot!


kantareller

En sak är säker.... jag ska plocka kantareller i sinne nästa år! Jag hoppas att vi tar tag i saken och åker till hemavan och fjällvandrar, då jäklar ska jag ha svaaaaaamp med mig hem... Det är ju så jävla gott!!
Fick ju en bruk med torkade kantareller av marita sist hon va och gjorde naglar, och ikväll gjorde jag en fläskfilepanna med kantareller, ASGOTT! Det var det godaste jag ätit i matväg på senaste! Nästa gång jag ska bjuda på middag så ska jag göra det... Någon som vill bli min middagsdejt?? ;-)

Igår så somnade jag i soffan så jag hann inte se klart Australia, så jag ska nog ge den ett till försök nu :) Den är ju så grymt bra... Ska gå och lämna cindy hemma hos vickan först..

Lämnade Kate ensam idag när jag gick till jobbet, stängde in henne i köket som vanligt. Vicky gick hit och hämtade henne vid tolv. Tror ni hon va i köket?? Nej... Min hund är smart.. Hon river gallret och så har hon party i hela lägenheten... jättekul tycker hon, inte jag.... Hon brukar inte göra sån stor skada faktist, men nu hade hon hittat mina löparskor i hallen och det var ingen rolig syn... Snörena ser ut som om dom blivit körde genom en köttkvarn :( det finns tonvis med leksaker, men tydligen var mina rosa skor mycket häftigare att leka med... hrrmmff


Nyårsblåsan

Jag har hittat min nyårsklänning... eller kanske en klänning att ha på juldagen i storuman??? :) Nåt av det iaf.. Snygg var den, satt som ett smäck och billig! Som hittat helt enkelt.... Ska gå och köpa den direkt imorgon!

Min hund är för övrigt den sötaste i världshistorien.  Finns ingen som kan mysa som henne.. Hon slänger sig på rygg och trycker in huvudet under hakan på en... MYS!

Har sett det senaste avsnittet av greys och det var så jäkla bra... Den serien börjar svänga uppåt igen nu, har som varit rätt seg ett tag... längtar till nästan avsnitt :)

Jag funderar på att se Australia ikväll, den är så himla bra och det var så länge sen jag såg den... HImla bra film... Har kvar karameller sen tidigare i veckan då vi såg film, så jag har lite att knapra på ikväll :)

Nu ska jag ut med lillfian, sen mysa vidare i sofffffffffffffan, tjing

regn regn regn

Hallå vart är snön???? Det är plusgrader ute och REGN... Inte kul! Jag poppar julmusik hemma och har alla stjärnor tända, bara för att få lite julkänslor... Älskar julen, det är så mysigt.. julmusik, hmmmmm :)

Annandagen i storuman har blivit flyttat till juldagen så då kan jag gå ut ändå :) KUUUL!

Jag ska ta och hoppa in i duschen och göra mig iordning för kvällen, får se om det blir utgång eller inte just nu känner jag mig ganska seg... Skulle vara skönt att bara ligga hemma i soffan också :)

nä, nu hade jag inget mer att uppdatera er med... Tjing tjong

Mysfredag :)

Jag älskar att bara slappa på fredagar!! Bara äta god mat och sen ligga i soffan och mysa! Man är ändå så jäkla trött efter att ha jobbat... Ikväll så kom Maria och pepsi och så fixade vi hempizza hos vicky, sen gick vi till skrapan och köpte den största godispåsen nånsin... Sen blev det film och såklart såg vi inte slutet för vi somnade alla i soffan... :) så jäkla skönt!

Det blev faktiskt en lugn helg nu... Jag ska fixa lite julgardiner imorn sen hänga med Maria en stund... Har inga planer för kvällen än så vi får se vad vi hittar på...

Nu är jag astrött, orkar knappt hålla upp ögonen! Hörs imorn :)

Tjing!


Hela veckan

Ligger i sängen och försöker vakna till... Tror jag har mon första kund elva idag, hoppas jag såg rätt annars blir det stressigt :p torsdag redan, det går så himla fort!!! Imorn fredag och sen är det underbara helg igen :) och jag har inget inplanerat, kanske man ska ta och julbaka lite?! Får se om jag känner för det :)

Igår var ingen bra dag för mig och min hund... Jag brukar alltid lyfta upp henne i sängen medan jag gör mig iordning, och den här gången skulle jag bara ta på mig tights och hitta ett träningslinne.. Hon studsade som en boll sen blev hon helt stilla, och vips var det kiss i sängen!!! Typiskt, men såhär i efterhand så borde jag fattat att hon försökte ju visa att det var kris :)
Så jag gick hem vid tre och tvättade täcke och sängkläder, sen fick jag tumla täcket en evighet innan det blev torrt... Men men, nu har jag ett nytvättat täcke iaf :) sen till råga på allt så satte hon sig och sket på golvet efter hon hade varit ute och efter det fått mat.. Haha, då va hon inte poppis...

Men idag är vi vänner än så länge :)
Nu ska jag ta mig nå frukost :) tjing!