lite roliga frågor :)

Vilken svordom använder du mest?
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Var köper du dina matvaror ifrån?
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
När var senast någon stötte på dig?
Vad åt du till middag senast?
Kan du vissla?
Tittade du på tecknat när du var liten?
Äger du några popband t-shirts?
När flög du senast?
Pratar du några andra språk?
Har du gråtit offentligt?
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Vad har du med dig in på bion?
Vad har du för väder?
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
När sov du senast på golvet?
Vilken är din favorit drink?
Gillar du din boendesituation?
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
Tror du på liv på andra planeter?
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Tycker du om att krama folk?
Äger du en digitalkamera?
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Är du mörkrädd?
Tre saker du alltid har med dig?

 

- satan vinner nog då
- oftast 7, men imorse blev det 6
- hemköp är närmast, men föredrar ICA
- vara med på bilden
- lägenhet, sen skulle jag gå lös och köpa kläder i sinne!! :)
- hmm, tror inte det
- haha, typ 1 vecka sedan :)
- greken!
- ja, dock tondövt :)
- ja, lucky luke, my little pony, lady lovelylocks osv.
- nej
- förra veckan
- engelska
- ja
- bygga på min tatto, men ingen fler piercing tack
- karrapåse + dricka
- +5 och sol
- BILD, hk och syslöjd :)
- en vecka innan jul uppe i norrland då jag hälsade på en vän :)
- Strawberry daqurie!!
- Ja, fin lgh & bra läge
- 8 timmar minst
- Nej, det är sällan
- nej

- 23 år
- hmm, nae
- bit ihop
- ja det är ett måste innan jag dör
- ja, kramar är mysiga, kanske inte främlingar, men dom man tycker om :)
- Ja men den håller på kapejsa
- Meredith Gray, och Tara Reid
- Ja!

- Nej
- Na jävulskt
- telen, körkort, hemnyckel





Lite trött

Då var det söndag redan och skola imorgon igen... Än så länge känns det bra, ingen ångest än :) Har haft en bra helg... Har varit duktig idag och haft mina glasisar hela dagen när jag varit hemma, bara för att vara duktig :) När jag tänker efter så har jag inte varit på en synundersökning på X antal år... Kan det va typ 6-7 år sedan? Det är nog dags för en ny men om jag ska vara helt ärlig så är jag så jävla snål och har mitt "dåliga" öga blivit ännu sämre så innebär det att jag måst köpa nya brillor igeeeeen... snål snål snål... Men hur dum är jag egentligen, ögon är viktiga.. Nu ska jag ta tag i det här :) eller hur Linnea? :)

Dagen har för övrigt spenderats med Mange och Vickan på waynes och mysfika sen gick vi hem till mig och hängde tills det var dags för middag, då blev det grekiska kolgrillsbaren.. Mumes... Så helgen har varit riktigt skön, och jag är laddad för en ny vecka. :)

Nu ska jag kojsa för imorn blir det upp tidigt och med bussen till e-tuna... natti natti på er!


jag lover....

jag lovar er (och mig själv..) att det nu inte ska bli någon student-blogg det här, där det bara skrivs om PM hit och PM dit, och grupparbeten hej och hå osv osv. Det enda jag ska säga att jag fattar inte riktigt vad PM betyder eller vad det är för något, men jag gissa på att jag kommer upptäcka det inom en snar framtid. Jag tycker själv det är AS tråkigt att läsa om sånt och därför tänker jag inte bli en av dom..........sådeså!

Har sett klart "the social network" aka facebook filmen. Den här gången blev det inget avbrott :) och jag tycker den var skitbra :) Tänk att vara Mark Zuckerberg, har är ju inte bara lite smart. världens yngsta billionär! Det är något att hänga i julgranen! coolt

Har för övrigt världens huvudvärk, har tryckt alvedon och ipren hela kvällen! Har varit duktig och använt mina glasisar hela kvällen i hopp om att det ska försvinna, men icket! Det enda knepet kvar är SÖMN, så jag testar det... Idag när vi satt och fikade på stan så klagade vickan på att jag kisade med ett öga hela tiden, ett KLART tecken på att huvudvärken är på ingående... Är alldeles för dålig att använda glasögonen, måste bli bättre!

punkt.

It's a little bit funny

Igår blev det palt hos v&t, totto är kung på göra palt, den smakar som den man fick på röbro :) Efter det blev det paltkoma i soffan och lets dance.. Somnade sedan i soffan så där blev jag kvar till imorse :) Filmmys med vic imorse vid halv nio då vi slog upp ögonen, sen cykeltur med solen i ögonen hem i +2 graders värme, LOVELY.. Snabbdusch och sen har vi varit på stan hela dagen. Hittade en fin röd tröja och en svart basiclinne, det behövs alltid... Inget klädplagg kändes speciellt bra på, jag kände mig allmänt tjock och otränad, svullen skulle man kunna säga... Så nu ska jag börja mitt nya liv, (som så många gånger tidigare), men jag ska ta upp min träning på allvar nu. Jag vill vara slutkörd och trött i kroppen... yes

Nu ska jag slå igång en film, ha en bra lördagkväll mina vänner :)
puss på er!

School

Har gjort bort skola för den här veckan. Gruppen är klar, känns riktigt bra.. Nu slipper man oroa sig för det :) På måndag är det eskilstuna som gäller, då får jag kliva upp ännuuuu tidigare.. jag som är ett kvällsdjur.. suck

Nu äter jag lunch och snart ska väl vickan komma ner hit till stan och så ska vi väl hänga..Har ju inte hunnit träffa henne nåt sen hon kom hem från thailand... sen blev det fredagsmys hos dom med bettan och mange också... MYS!

Bjuder på lite favoritbilder idag också :) dessa gruppbilder, i love them :) Det kan ju faktist vara så att vi är snäppet grymmare än alla andra ;)









tacos!

Har haft en mysig kväll hos Maria. Vi åt tacos till vi knappt visste vad vi hette, sen vilade vi en stund och sen kom kladdkakan fram. Farligt farligt, men gott! :) Riktigt äckligt mätt efteråt kan jag säga, nu dröjer det ett tag tills jag äter tacos igen... Pepsi har hunnit bli så himla stooor.. Två veckor sedan jag sist var där och det syns så mycket. Men hur söt är inte valpar egentligen :) om man fick plocka bort allt jobbigt så skulle man ju inte tveka en sekund :) mys mys

nu ska jag slumra, har första skoldagen imorn. spännande :)
natti natti på er :)

Morgonmysis

Jag älskar att och dra sig på morgonen, det är det bästa som finns... Jag har ett stylisterna och nu börja jag bli hungrig så jag ska nog gå och köpa en nybakt baguette på hemköp, det är mums :)

Gina, jag läser företagsekonomi :) Om jag ska starta eget med naglarna så tänkte jag att det är ju bra att kunna lite om marknadsföring och lite mer om ekonomi.. :)

Jag har suttit och läst igenom min blogg delvis. Det är ju skitbra att blogga. Det är lite som en dagbok så man kan gå tillbaka och läsa och komma ihåg massor, även sånt som man inte skrivit :) Typ då man skrivit en sak men menar en annan, och det är bara jag själv som förstår :) Det jag tänkte på mest var hur verkligen deppad jag var förra sommaren, allt verkade ju vara fel för mig.. Jag började vara sjuk i början på juni och det höll i sig till i september?? helt galet... Ändå hann jag med att vara en v i sthlm, en v i gbg, sen en sväng till bollstabruk och sen helt plötsligt till mallorca... Nä, såhär i efterhand kanske man bara skulle varit hemma och tagit det lite lugnt...
Jag hatade jobbet på ica.. Sen när jag blev singel så helt plötsligt tyckte jag om mitt jobb igen. man undrar ju vad det beror på?

Nu i somras jobbade jag hela sommaren, men har inte ett enda minne av att det var jobbigt?? Jag hade ju typ världens bästa sommar... Så bra att jag sökt sommarjobb i umeå.. det kanske blir en sommar till i umeå :) vi får väl seee...

Nä, nu är det dags att kliva upp! :)

Alltså helt galet bra det här blev. Väster...

dsc00101 (MMS)

Alltså helt galet bra det här blev. Västerbottenspaj med romsås och vitlöksbröd :) var jag kock i mitt förra liv? MUMS!


Västerbottenspaj

hur kan det vara så gott??? När jag upptäcker något så fastnar jag... jämt... blir sen middag nu för jag har städat hela dagen sen jag kom hem. Det är ett helvete att bära ner saker i förrådet, man orkar två, max tre gånger sen pallar man inte att springa i trappen nå mer... Glömde helt bort att gå förbi hos Jess, och glömde också att hämta ut telen, så det får bli morgondagens mission.... Nu ska jag göra paaaaj :)

funderar på lite film sen... kanske ska ta och se the social network, facebook filmen alltså.. Började ju se den men det blev som inte att jag såg så mycket av den... typ den första kvarten? :) ska iaf ge den ett till försök ikväll tror jag.....


upprop

avklarat! Vi var inte så många som skulle läsa. Men helt lagom grupp ändå... Vi börjar som på riktigt på torsdag, ska se till att hinna läsa ur boken så jag vet vad han snackar om.. skola och plugg har aldrig varit min starka sida så jag får hålla mig framme och verkligen lägga all tid till att läsa.... i'm gonna make it!
Kände hur jag blev rädd när jag satt där och han höll på gå igenom allt vi skulle göra... PM, grupparbeten, inlämningsuppgifter, tentor osv osv... Jag ville lägga benen på ryggen och bara springa därifrån... Jag känner mig oftast så himla korkad när det kommer till skola och sånt.. Bara för att jag får läsa så många gånger för att verkligen ta till mig vad det handlar om... men men... pepp var det? :)

har suttit och tittat runt på lite olika lösningar till mitt rum/sovrum. Funderade ju först på fodsvägg med en galet snygg tapet som "stod ut" väldigt mycket. Men sen ångrade jag mig och fortsatte på det vits spåret.. vitt vitt.. nu har jag börjat fundera på väggmålning... Men eftersom jag är så ombytlig av mig så är det svårt att hitta något som jag verkligen fastnar för... Ska ju bygga en sänggavel också snarast möjligt. Surfade runt och hittade vitt silver parkettgolv som jag har bestämt mig för att använda :) De kan bli riktigt snyggt fakitst. Billigt var det också, så jag kanske får ihop en gavel för mindre än 500:-... Jag borde ju va med i hemmafixar tidnignar :P hahaha

Har kollat upp lite mer om nagelhörna/hyra av stol... Får se vad som händer.. jag hoppas inte på så mycket eftersom jag pluggar nu 6 mån framåt... Jag håller mig framme och skulle det bli något och jag får en bra deal så hoppar jag på det tåget... Jag gör lite det som känns bra för stunden.... :)

Nu ska jag ner en sväng på stan och hämta min telefon och hoppas på att den funkar den här gången, annars tror jag att jag ska kräva en iphone 4... haha :P

morgondagens mission

...blir att hitta en bra dataväska... Tänkte köpa det i samband med datorn, men jag blev snål :P vickan hittade en bra, ska försöka hitta nåt liknande.. Inte samma, det räcker att vi har exakt samma dator.. Jag vill ha en fin färgglad, praktisk ska den vara också. vart hittar man en sån? känns som det är dömt att misslyckas... jag vill inte ha svart/grå tråkigt..... färgglatt!!! :)

Det var varit soffläge hela jäkla dagen. Har tagit igen all missad datortid kan man ju säga... överdos... Jag hade ju tänkt vara nyttig idag och få en massa saker gjorda..- nu ska jag istället borsta tänderna och krypa isäng och se alfa och omega... animerade filmer går alltid hem då man ska sova, det är som sömnpiller :)

Imorgon ska jag kanske ta upp träningen igen? det är på tiden... fläskröv!

Äntligen!!

Det kom hit en tekniker imorse och vet ni vad felet var?? Jag hade fått fel kabel till modemet?? Intelligent, nae... Hursom så är jag nöjd och glad för nu har jag ett raketsnabbt internet :) Teknikern blev chockad av att det var så snabbt :) Har just skickat iväg en liten beställning på nagelgrejer, blir spännande att se vad det är för nåt när det kommer :)

Dom visar O.C på femman idag, man får lite flashbacks.. Btw, så har min telefon kommit tillbaka från lagning så jag ska väl kila iväg och hämta den och hoppas det funkar den här gången..

Det blir bättre på uppdateringsfronten nu, i promise :)

Ica hej ica hå

sitter på ica och väntar på mina matkompisar.. Hon slutar sex så medans tjuvlånar jag datorn :) Dom nya som börjat jobba här efter jag slutat måste undra vad jag håller på med, mohahaha :)

Jag skulle kunna åka tillbaka till vässan nu, är liksom klar med allt och alla jobbar ju liks ändå. Jag bor själv i syrran och manges hus, vilket är lite läskigt då jag är mörkrädd... Får se när nästa resa uppöver blir, och det blir då kortare...

jag är fundersam över det manliga könet alltså.. så många frågor, hur funkar dom?? jag ger upp... Finns inga planer på att ge upp singellivet än iaf... hmmmmmmmm...

Lovely! Tänk om man hade sånt här bubbel h...

dsc00089 (MMS)

Lovely! Tänk om man hade sånt här bubbel hemma :) grymt! Nu ska jag bubbla vidare :p tjing!


Go lunch sen blir det äventyr i eftermidda...

dsc00085 (MMS)

Go lunch sen blir det äventyr i eftermiddag :) längtar till imorgon då jag får nya naglar, ska bli så himla skönt! :)


Igår var det fredagsmys med maria och peps...

dsc00084 (MMS)

Igår var det fredagsmys med maria och pepsi, fick en fin inflyttningspresent som får plats på mitt nya (ommålade) köksbord :) nu ska jag styra nån middag sen gå och köpa snarra :)


Kiks är i skapartagen! Mitt köksbord fick ...

dsc00083 (MMS)

Kiks är i skapartagen! Mitt köksbord fick en omgång, istället för att slänga ut och köpa nytt. Sorry för dålig uppdatering, skulle egentligen haft internet nu men telia fuckar sig hela tiden, men snart ska dom väl lyckas göra rätt, tycker man ju. Nu ska jag återgå till heroes :)


ChokladMuffins med mörk mintchoklad :) fik...

dsc00078 (MMS)

ChokladMuffins med mörk mintchoklad :) fika till mig och jess imorn :-D


Kickan är i bakartagen, Muffins med vit ch...

dsc00076 (MMS)

Kickan är i bakartagen, Muffins med vit choklad och... :)


Här på hemköp kan man köpa bamses honung i...

dsc00075 (MMS)

Här på hemköp kan man köpa bamses honung iaf :)


röklukt, nej tack

Jag har en stor fin (nästan walkincloset, nästan) garderob i min nya fina lägenhet.. Dock så kommer det in cigarettrök och matos genom ventilationen som sitter i den. Just nu har jag tagit gladpack och tejpat igen den, men lukten kommer ändå... Det stinker vitlök blandat med röklukt i lägenheten. Det är därför jag har dragit mig för att stoppa in kläderna än... Men så googlade jag detta problem och läste om något som hette yocoair, som ska tydligen fungera så att man hänger upp en grej (typ wunderbaun) och så ska den dåliga lukten dras in i den.. Finns också att köpa som spray. Så imorgon ska jag traska iväg till claes ohlsson och köpa en flaska och en sån där hänga-upp-grej... Jag håller mina tummar att det fungerar!!

Ska få hämta mina fina vita malm byråer imorgon också, så då åker kläderna upp ur sopsäckarna! lovely...

Nu har jag laddat datorn med nya serier.. jag är fast i heroes!!! :)

Har hon dött?

Nej, jag har bara inget internet och telia kunde in koppla in mig förrän den 17e. Jag är inflyttad i nya lägenheten på bondegatan och det känns himla bra. Men allt står lite för stilla. Det saknas byrå (till alla mina kläder), matbord, soffbord och min tv står för tillfället på golvet, för en smart tjej har tappat bort skruvarna som man behöver för tt dkruva ihop teven med foten. Vill ju egentligen hänga den på väggen men då måste jag få dit en slagborr och en stark typ.... Helst av allt vill jag gå på mediamarkt å köpa en ny tv men hur fan ska man ha råååååd??? fuck

Blev sjuk innan nyåre också så nyårsafton blev lugnt. Hängde med fina donnor och hade en rikigt trevlig kväll på varda. Men vaknade faktiskt upp utan baksmälla :) Sen har det varit hostfest sedan dess.. Inatt var det som värst då jag inte kunde sluta hosta, det rev i halsen och jg trodde jag aldrig skulle få somna. Har varit bra hela dagen idag men nu för en halvtimme sedan började det igen.. varför är det värst på kvällen???? låt mig få sova got damit!

Dagens klipp var att jag och fanny åkte på ikea, mitt enda mål var att åka hem med en malmbyrå så jag kunde få packa upp mina kläder. SLUT PÅ LAGER... tänkte att det måste vara en tecken på att jag ska hitta en på blocket, så när vi kom hem till fanny så gick jag in på blocket direkt och vad tror ni finns där? Jo en byrå som kicki vill ha, hälften så dyr som på ikea. KACHING! :)

Vickan och totto + elisabeth och mangan åkte till thailand idag, det känns pissigt att stanna i kalla sverige, men what to do... Så eftersom jag var med fanny ikväll så gick jag hit till vickans lgh och ska sova här... och imorn blir det å kolla på tapeter :) spännande

natti natti på er