Då var Kicki redo för kvällen med stort K....

100media_imag038 (MMS)

Då var Kicki redo för kvällen med stort K.:) ses i dimman!!


Sötaste bäbisen jag sett! Mini :)

100media_imag037 (MMS)

Sötaste bäbisen jag sett! Mini :)


Finally!

Klev upp imorse och mötte en klarblå himmel och stekande sol när jag drop upp persiennerna... Surt tänkte jag, och gjorde mig iordning, lockade håret, sminkade mig och sen cyklade jag iväg till jobbet... Asvarmt ute, inga kunder inbokade idag så när jag kom till salongen så ringde jag vickan för att väcka henne och säga att hon skulle he sig ut i solen!! Men hon var redan vaken och så sa hon att fanny och hon skulle å sola nånstans idag...
Kändes inte alls bra att sitta på salongen en hel dag när det är så fint väder, och jag inte har nå kunder heller... Så jag ringde chefen (mamma) och frågade om råd.. Hon sa ÅK OCH SOLA!! :)

Jag hojjade hem i 120 och sen iväg med fanny och vic till lövudden och där har vi legat hela dagen.. Badat har vi också gjort :) Himla mysigt.. En liten dos av sommar! :) Huden stramar lite nu, och jag är en aning reddish :P min bränna i år är obefintligt... jag är SUR! Men idag var.....härligt!

Glatt besked nu när jag loggade in på internetbanken, det har finally rullat in pengar!!! YES! :) yei

Nu ska jag sleepa och ladda för helgen. Min finaste systerson kommer på besök, och såklart hans mamma aka. storasyster plus mange :) Så det blir supermysigt.. jag kommer att bli såååå kär!! ( i Elvis-pelvis alltså) Sen blir det utgång med tjejerna på lördag! Karaateeeeeeee :) SJUKT kul!

Ses å hörs! :)

Barnmorskan

Jaa, det är ju aldrig kul... Eftersom jag såg ut som ett anorexiaoffer efter 2 veckor utan p-piller så började jag i panik äta igen... jag ska aldrig sluta igen!! Men iaf, då jag liks skulle dit och fixa nytt recept det så tänkte jag att det är väl lika bra att köra rubbet.... Men nu var det gjort iaf, så nu behöver jag inte göra det på ett tag igen... pjuh... Man ska vara duktig på att testa sig, det är aldrig fel!

Febran har inte gett sig, eller sjukeriet eller vad man nu ska kalla det... Jag svettas och fryser om vartannat, mår halv illa och jävligt... Så det blir soffläge idag, och imorgon ska jag jobba... Det är lönevecka så det går inte att ligga hemma.. Nu är jag hungrig som en varg, det känns som magen vill vända sig ut och in. Vem vill komma och laga mat åt mig? buhu

Såg casanova igår, den gick på tv.. Alltså Heath Ledger är ju så heeeet... Den rösten han har alltså... ojoj... Ska nog fixa batman filmen där han spela jokern. Där är han också sjuuukt grym! Eller kanske brokeback mountain? :P

Ses å höörs


bli frisk!

åh, blir galen.. nu ska jag se film och förhoppningsvis somna till den och sen vakna upp imorgon som en solstråle, frisk och kry.... i wish!!


Skräckfilm!!!

Hua, idag har jag bara hängt i soffan och försökt hålla mig vid liv känns det som... Tror jag har haft feber då jag legat och svettats och kallsvettats om vartannat och att huvudet är heeelt segt... Hade planer med Maria så jag hoppade in i duschen för att komma till liv igen och det blev faktist bättre.. En alvedon och lite nässpray kan göra mycket :)

Handlade tacos med Mary och så åt vi tills vi höll på spricka.. Sen kom totto över och så såg vi skräckfilm. Totte somnade i sängen och jag och mary låg i soffan under två stora filtar och höll på skita på oss... :) Ska väl ta och krypa isäng och läsa lite twilight.. När man bor själv får man bli duktig på att koppla bort att man är rädd... Fyyy faaan vad rädd jag var varenda natt efter jag och david flyttat ifrån varann... Då man sovit tillsammans med någon varje natt, aldrig ensamen och så helt plötsligt är man helt själv, helt tyst.... Men nu går det fint :)

Jag hoppas jag mår bättre till imorgon, jag vill verkligen inte vara sjuk... jag vill vara pigg, kunna träna, gå ut och gå, göra roliga saker... hatar att vara sjuk!!

tjing!


Love it!

Jag älskar att ha nystädat! Love it, love it, love it! :) Igår var jag inne på furulunds och hittade ett apsnyggt tyg på fyndavdelningen som jag direkt såg en tröja i.. 40:- kostade det och jag tyckte det var värsta kapet. Sen när jag kom hem så grävde jag lite nere i mitt förråd i min tyggömma :P hittade hur mycket som helst, så nu är tankarna igång så jag ska bara bestämma mig var jag ska börja :) kul!

Idag hade vi värsta dagen på salongen!! Det kom in en konstig tant som ville låna toan, snälla som vi är sa vi ja... det skulle vi INTE ha gjort... Tanten måste haft problem i magen alltså.. det var bajs överallt!! sen när hon kom ut så ställer hon sig vid mig och tackar och mumlar någonting och så ser jag att hon är brun på handen!!! och så torkar hon sig i pannan!!!!!!!!!!!!!! GAH, så hon går ut med bajs i pannan och byxorna är alldleles brun baktill... hua!

Nästa steg var ju då toan! Stackars Lena som fick städa den, jag hade aldrig klarat det!! Så hädanefter är det bara barn som får låna toaletten! punkt! det blev en storstädning som hette duga.. klorin och hela köret, haha :)

Hmmm, nä nu har jag bara tvätten kvar, har nya sängkläder som jag ska byta till, så nu kan jag ha mitt STORA dubbelsängstäcke :) Det är mysigt, då kan man sova två utan att man blir utan täcke mitt i natten :) moooojs


Jag o totto ska ut och rasta våra inlines ...

100media_imag036 (MMS)

Jag o totto ska ut och rasta våra inlines en runda.. så jäkla kul, varför gör jag inte det här oftare? :)


Tungelsta baby!

Jag ska bli bättre på att filma och lägga upp videobloggar!! Det är ju sjukt kul! Kanske inte att sitta och filma sig själv direkt, det överlåter jag till någon annan, men roliga grejjer kan man ju faktist filma! Helgen i sthlm var som sagt sjukt kul! (Vi har iofs alltid kul!!) och frida införde en ny lek, såklart tog alla den på allvar för vi alla vill ju bara en sak; VINNA! Så det var stretchning och töjning på hög nivå! :)


tro det eller ej, så klarade han det till näst sista gången... men vilja går allt! :)




Kanske den roligaste videon ever.. Synd att det är så mörkt för hans minspel är sååååå sjukt bra! Jag skrattade tills jag dog!

Seg segare segast

Tiden kryper fram, och jag är UTTRÅKAD! Solen skiner rakt in i lgh så det är typ som en bastu här inne.. Mysigt det ska bli att sova ikväll, not! Vad göra??

Idag hade jag visst tagit fel på tiden för Marita ringde och stod utanför salongen och ville ha nya naglar. Eftersom jag var vaken så var jag där på 20 min :) Sist hon var hos mig så var det krångel med bokningssystemet så därför hade jag helt missat att hon hade tid idag. Men allt gick bra i slutändan :)

Sen fick jag en dropin kund direkt efter som hade fixat sina naglar på en annan nagelsalong i stan, nu hade hon haft dom i tre veckor och ville göra en refill. Så hade hon tappat en nagel och när jag tittar på hennes nagel så har dom filat alldeles för mycket på hennes egen nagel!! BIG no no.. Nageln var typ platt och alldeles röd, vilket är ett bevis på överfilad nagel.. En annan miss var att dom hade använt vita tippar, visst det kan funka med det blir ju inte snyggt alltså.. En tredje miss var att dom såg ut som klumpar, det var alldeles för mycket gele så dom var tjocka och klumpiga...

Så det var en mycket nöjd tjej som gick ifrån salongen, då hon fick tunna och fina naglar :) så som det ska vara!

Jag gick hem kl 14 och sen har jag legat i soffan.. Det gör faktist mycket att få ligga hemma en hel dag och kurera... Less blir man då om inte annat.. uttråkad och sjukt trött på samma gång... jag vill bli frisk. punkt!

Nu ska jag se step up 3.. hej

Iphone 4

om tre månader går mitt abonnemang ut, så då blir det en ny tele. :) Jag längtar! Man kanske ska vänta till 5an kommer egentligen men å andra sidan så är jag då ingen telefonnörd som verkligen behöver femman :P Jag tror gott och väl att 4an duger åt mig :)

Jag är iaf med i en tävling där man kan vinna en, jag vet ju att jag inte kommer att vinna, men man kan ju alltid chansa. Det är ju egentligen jävulens påhitt med såna här tävlingar.. liksom låt mig vinna nångång också? :)
http://www.mrgizmo.se/categories/iPhone-iPod-tillbehor/iPhone-Fodral-Skydd/

Jag vill alltså ha RaindropBack Gold om jag skulle vinna. Det skulle vara himla snyggt! :)


halsfluss

Jag tror jag åkt på halsfluss... Sen jag hade den där jäkla halsbölden så tar det bara en millisekund för nåt virus att sätta sig i min hals... Det är ju iofs tur att jag vet vad jag ska göra åt det, jag har ett helt förråd hemma jämt med halsgrejer.. Jag tror jag har feber nu också för det snurrar så fort jag ställer mig upp och jag känner mig groggy mest hela tiden... drygt! Jag hoppas att jag har hunnit stoppa det mesta, så det inte blir värre... Iprenen är slut så jag måste ändå ut idag och köpa nya, skulle helst ligga i soffan hela dagen och sova bort allt...

Helgen har annars varit fabulous! Otroligt mysigt att vara på landet och bo ute i skogen i en liten stuga :) Tack för en bra helg alla inblandade! <3

Nu ska jag dö i soffan....

HP

Då har vi varit och sett den sista harry potter filmen på bio. Jag tycker det var överskattat.. lite missnöjd.. Jag hade värsta filmen i mitt huvud när jag läste boken som var hundra gånger bättre.. jag gillar inte när dom ändrar saker så det inte stämmer ihop med boken... hrm. Helt ok om man kanske inte läst boken.. :P

Annars har jag varit ute och gått en pw med maria. Sjukt länge sen jag träffade henne så det var riktigt kul, så mycket som man har att prata om när man väl träffas :P

Nu ska jag försöka packa lite, sen ska jag kryp isäng.. lyssnar på maggios album, jag blir aldrig less alltså.. hon är KUNG!

Ses imorgon norrlandsbrudar! :)


mitt i veckan!

Då har halva veckan gått. Är lite trött, höll på försova mig imorse! vaknade tio över nio och insåg att jag hade stängt av alarmet.. Farligt!! Det tog emot att lämna sängen men det var bara att kravla sig upp! Var på salongen 1 ½ timme typ sen gick jag hem och vilade en stund till :)

Det är så himla lugnt på stan, inte en käft typ.. Tråkigt när man verkligen behöver kunder ju! men men...

Nu håller vickan på prova mina bikinisar.. Hon och Fanny åker ju till turkland på måndag. Fusk tycker jag.. Alla åker utomlands tycker jag. Jag vill också!! Snälla nån kan väl bjuda med mig, då kan jag lätt följa ;)

Nu ska jag ta en lååååång dusch sen lägga mig i soffan och se en movie or something :)
tjing!


Kär och galen...

..ding dong, klockor börja ringa... lalal lalallalalaaa

En av mina bästa vänner ska gifta sig nästa sommar, det kommer blir helt outstanding! Jag kommer för alltid komma ihåg hur du kläckte nyheten :) Världens finaste hoppis (eller arne cool) ska bli Fru hoppis, vi gillar!!



tonightbyfrida.blogg.se


Ett litet Gos :)

Here he is!
Min lilla systerson.. sötaste killen :)


Blir blind när alla lampor lyser

alltså jag älskar veronica maggios senaste album. Favoriterna är inga kläder, snälla bli min & mitt hjärta blöder! Så skön!

Det blev en tidig dag från jobbet idag, min kund på em kom aldrig. :( Så jag har gjort om mina naglar, det blev en traditionell fransk manikyr och vääääldigt korta. Jag är lite less på att ha så långa nu, jag måste ha variation... :)

Ska man ha tagit sig iväg på spinning kanske? orka? eller??


Latis

Jag kom på att jag hade tvättid så det blev ingen löpning för mig :( Jag är sämst på att komma ihåg mina jäkla tvättider, det är så trååååååkigt å tvätta... Men nu är sista tvätten i och sen ska jag duscha och gå isäng...

Bjuder på lite bilder innan jag tackar för idag...


He has arrived!

Han som kommer att bli mormors hjärtegull och mosters hjärta, och såklart pappas lilla pojke :) Storasyster fick en liten pojke inatt! Vi som alla trodde stenhårt att det skulle bli en tjej, men icket.. Mange hade rätt hela tiden :) Han är sockersöt och har massor med mörkt hår, och sjukt lik sin far.. en liten minimange :) Jag längtar tills vi ska åka upp och hälsa på, men frågan är när vi ska hinna det?

Det känns superwierd att min storasyster nu är en mamma.. att hon har en liten bäbis.. men ändå coolt :)

Nu ska jag kocka lite kyckling sen ska jag v&t ut till rocklunda och springa 5an :) tjing!!

Tjejen som kan baka tunnbrö :)

bluetooth_dsc001 (MMS)

Tjejen som kan baka tunnbrö :)


lögarängen

Idag har jag legat ensam på lögarängen och stekt. Dom andra ville inte sola, dom cyklade istället till erikslund.. Eftersom mina soltimmar denna sommar inte är många så var det inget att fundera på, jag trampade iväg själv :) Det var skönt, jag hade min twilight bok som jag låg och läste, sen badade jag lite.. Jag tycker det är skönt att vara själv ibland.. man behöver det ibland också... :)

Det är ju powermeet ihelgen här. Det hade kanske varit roligare om man hade druckit lite alkohol men jag kräks typ så fort jag tänker tanken. Så det är en helt vit helg för kickan, och det känns riktigt skönt faktist.. få vakna upp pigg och fräsch, och kunna njuta av hela dagen istället för att ligga bakis en hel dag. :P

Jag vet att man inte ska klaga, och man får faktist ta sånt här när man bor mitt i stan. Men cityringen går ju som sagt just utanför mitt fönster och där cruisar alla bilar runt.. Galna raggarsvin som skriker, tutor som tutar musiken som dunkar. Det är ju tur att jag inte har problem att somna, jag kan i princip somna till vadsomhelst..
Vi har suttit och kikat ikväll också, det finns så himla många snygga bilar, jag gillar mustangerna, dom är snyggast! 

Det ska va bad guys och snabba bilar.. ;-) riiight?

Utan kläder

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Efter den här helgen hemma i norr så har jag tänkt en del. Även om man inte vill känna något så finns det där ändå, omdevetet... Du har väl gjort en himla bra avtryck gissar jag på...  Nu är jag ju här, och allt är himla bra här.. Men det är irriterande att inte veta vad som kunde ha blivit? Så hädanefter ska jag alltid säga allt jag tycker och göra allt som jag tänker på att göra.. Istället sitter jag här nu och tänker vad som kunde ha blivit...

man ska verkligen leva i nuet och göra allt man känner för... punkt.
Jag satsar på att få till en lika bra sommar i år igen... meen den klår nog inte förra sommaren ändå, svårslaget! :)

tack å heeeej


Snart helg

Sitter och väntar på mamma pappa och vickan, ska bjuda dom på frukost men jag tycker dom är lite sega... jag är hungriiiiiig! Sen ska vi nog vara ute i solen hela dagen, äntligen får jag också lite sol... Hoppas det är fint hela helgen!

Min syster är ju som sagt sprickfärdig. Det var nästan konstant händer på hennes mage allt för att få känna hur det rörde sig därinne. :) Hur coolt som helst.. Tiden går ut nästan vecka den 15e, men vi har alla slagit vad om vilket datum den lille kommer ut... Jag har den 13e, totto tror den 14e, vickan den 17e, mange tror den 18e och bettan tror den 21a. Så får vi se vem som har rätt :) spännande!!!!


Sneekpeak


nerslagen...

jag tror att helgen tar ut sin rätt nu. Jag är helt klubbad. Jag hade såklart en helvetesdag på jobbet nu efter att ha varit ledig en vecka. Axlarna är uppdragna till öronen och ryggen skrek sista kunden... Cyklade direkt till vickan där mamma hade gjort sin godaste spaghetti med köttfärssås sen fick totto massera min rygg tills den blev mjuk igen... Vad hade jag gjort utan tomtom?? :) Imorn har jag däremot inga kunder, får se om jag sitter på salongen hela dagen, det är ju powermeet här i stan så ingen jäkel vill ju gå runt på stan.. helst inte när det är strålande sol också, alla är ju och badar såklart......

Nu ska jag göra kvällsfika sen ska jag krypa isäng och sova så jag är pigg imorgon :)

Min lgh ser ut som ett bombnedslag förresten. Det är kläder överallt och jag orkar helt enkelt inte städa ikväll... Imorgon får det bli.... eller iaf innan helgen är över... :)




Sammanfattningen!

Jag vet inte hur jag ska kunna sammanfatta denna helg. Jag och Frida borde egentligen inte få sitta brevid varandra. Jag vet faktist inte hur jag ska formulera mig för att få med allt som jag vill få med. Fredagens förfest var hos Hopstadius där vi drack strawberry daquiri, och minttu bland annat. Jag fattar inte hur man kan trycka in så mycket alkohol i en kropp, men vi gjorde det och vi hade roligt nå jävulskt.

Hotellet var bra, jag satt typ i trappen större delen av kvällen och snackade, men jag hade trevligt. Vi pratade om många bra saker som helt klart skulle ha sagts tidigare. Men men, nu känns det himla bra iaf och det var ju tur att jag inte var med mina vänner som visst hade shottat i baren, då hade jag nog krälat hem :)

Lördagen spenderades på steves altan. Ida höll låda hela kvällen :) Jag är sämst på två dagars och vet inte riktigt hur man laddar om, vi är helt enkelt inte så rutinerade. Jag och Frida hamnade än en gång bredvid varandra och vår plan om att vara lugna och städade sprack ganska fort. Hupp hupp så var det dags för dansgala och vi rockade till Måns med resten av alla storumanbor. :) Han var riktigt bra och vi sjöng tills våra stämband inte tog en enda ton rätt längre....

Jag tror jag bromsar där, det finns så mcket mer att skriva men det skulle ta år att berätta om allt. Därför kommer bara det viktigaste :) Kanske kommer det lite mer senare, men jag tror mina 200 bilder får stå för resten :) Våran helg skulle kunna jämföras med baksmällan filmen, då vi skrattat oss till tårar till kamerabilderna dagen efter... Dom flesta bilderna kommer ni aldrig att få se, men det kommer komma upp ett gäng här.. Så tills imorgon eller nåt, får ni hålla tioll godo med detta :)

God natt! :)