Snyggaste ninjan jag vet iaf :)

100media_imag020 (MMS)

Snyggaste ninjan jag vet iaf :)


rosa godis naglar..

idag har jag gjort naglar på Ida :) Jag har lyckats få till alla dom senaste naglarna himla bra, jag är himla nöjd och likaså ägarna till nailsen.. och det är ju tur, annat vore inte skoj :P

Har shoppat en himla fin klänning idag, har spanat på den länge men tyckt att den är för dyr då jag knappt använder cocktailklänningar så ofta.. Men nu var den rea på så den kostade bara 100 riksdaler, mycket lagom tyckte jag :) En fin skjorta fick också hänga med som jag spanat in länge, och som tagit slut i v-ås.. FYND alltså!

Jag och Linnea for och köpte jordgubbar och glass tidigare ikväll, såå himla gott! En ananas köpte vi också, jag älskar färsk frukt! MmmMmm...

Imorgon blir det häng på ängarna med stevie, sen grillfest hos from&carstedt :) Det blir naaajs..
natti natti på er, hejs

Sötaste killen i stan :) Naglar hela dage...

100media_imag019 (MMS)

Sötaste killen i stan :) Naglar hela dagen, mobilkameran är ju sämst så det har inte blivit några bilder.. Hade ju bestämt ett företagsnamn, men nu vet jag inte. Ni får hjälpa mig har jag bestämt. NailSmart eller nailicious ????? Hjälp mig nu, imorn ska jag bestämma! Nu ska jag sova, är så jäkla trött.


umeå

Riktigt trött imorse men det gick vägen till slut och fram kom jag :) har spenderat dagen hos linnet och tristan, plus fått en massa fina naglar gjorda... sen blev det sushi hos Ida och Emil, superkockar som vanligt :) Nu efter lite strul (såklart) så har jag just landat i en säng hos Linnéa, supersnällt :) ska lägga igen ögonen nu och ladda för en ny morgondag! Natti Natti mina vänner!

Kyckling!

Nu ska jag dela med mig av ett superrecept som jag uppfunnit helt själv!! :)


Du behöver:
  • Kycklingfile
  • soya
  • rapsolja
  • timjan

Ta en ugnsform och häll i ½dl olja, 1 msk soya och lägg ner kycklingfilen och mojsa runt så den blir indränkt, krydda med timjan och typ svartpeppar och kanske lite kyckingkrydda (vad du är sugen på). Sätt ugnen på 200grader och när den är varm så häll på 4dl vatten över kycklingen och sen in i ugnen i 45min.. Jag pressade ner i vitlöksklyfta nu också, det blir mums :) Vänd gärna nångång då halva tiden har gått.. Servera med grönsaker, typ broccoli blomkål och morötter. Saftigt och MUMS! :)

Jag brukar bara göra med 1 kycklingfile eftersom jag är själv, så ska man göra fler filear så kanske man får öka lite. Ni får prova er fram... Idag käkar jag fullkornspasta till, jag tror det blir smarrigt de med :)



Nu ska jag käka och se definitely,maybe som går på 3an :)




Spinning!

Ja vad lycklig jag blir. På björnövägen har dom samma cyklar som på träna i umeå, så då känner man sig lite mer som hemma :) På rocklunda gillade jag inte cyklarna, vilket resulterat i att jag har bara spinnat där 1 gång...
45 min cykling och jag höll på dö, jobbigt som fan men tjejen hade satt ihop bra låtar att trampa till och då går det ju inte att hålla tillbaka :) Redigt knäsvag på cykeln hem kan jag lova och trapporna upp till mig var förbannat jobbga, aldrig har jag svurit så mkt...

På morgonen så fixade jag ihop vårat sista grupparbete och skickade in, så nu var det slut med grupp hit och grupp dit... Det innebär alltså att jag är ett steg närmare uppstarten av ma business :P najs

Ja, resten av dagen ska jag väl packa väskan och bara chilla.. kanske ta en liten tupplur nu? Det skulle sitta fint :)
Ska gå och köpa lite nagelgrejer av jess också förståss, det får jag inte glömma!

tjing!

Lögarängen!

idag cyklade jag och vic till löga och tänkte äta en glass i solen.. Varmt som fan är det, bara lite luftkallt, det är lite synd! Vickan råkade stå i fel kö för glassen så det blev pastasallad istället, och det var nog den godaste salladen jag någonsin ätit! MUMS! Så vi ska åka dit när mamma och pappa är här, mysa i solen! :)

Har just avslutat en timmes samtal med Linn. Vi kan prata om mycket vi :) Det saknar jag med umeå, alla fina vänner! Visst har jag många nya fina här också, men jag saknar dom andra asmycket också! Tänk om man fick samla alla på ett och samma ställe. Ihelgen ska jag träffa allihopa, jag LÄNGTAR!

Jag är sugen på scones, men jag har ingen ost! Jordgubbar och glass skulle också sitta fint.. Tror jag har skorpor i skafferiet, får väl ta det och låtsas som det är varma nybakta scones :)

Jäklart vad jag ska springa min gamla runda nu när jag kommer till umeå :) löp löp löööööp... Jag får nog med mig vakthunden också tror jag! Tänk om jag kunde få hitta en sån runda här i v-ås.

Nä, nu ska jag mysa ner mig i sängen med Eddie! Natti natti på er!


Summertime vad det!

Tyckte det var dags för en ny design.. Svängde ihop en lite snabbt. :) Snart kommer adressen till nagelsidan också, wowowow spännande :) Jag har lagt till gilla-knappar så nu kan ni mega gilla mina inlägg, muhahah!

Tvätten är klartt och nu ska jag kocka lite mat, sen hänge med vickan ikväll.. ha en bra lördagkväll gott folk!

vad tycker ni? :)

Hår Tips!

Jag tänkte jag skulle tipsa om världens bästa inpackning! Den luktar jenka och håret blir som silke efteråt. Jag har snålat som värsta snål-Arne på den här, men nu är den tyvärr slut och mitt hår needs it! Så därför har jag googlat och försökt hitta den billigt någonstans.. (köpte min på aqua för 300:-, men nu har dom slutat med den!)

Till min glädje hittade jag den mkt billigare på www.beautystore.se. :)
I love it!


Krympte!!!

Jävla bajs, min fina gröna långklänning som efter en användning är min nya sommarfavorit åkte idag ner för sin första tvättning.. Tar ut den ur maskinen 40 min senare och ska hänga upp den i torkskåpet.. Jag tyckte den såg lite kort ut så jag tog upp den och höll den mot kroppen.. CHOCK!! Den nådde just under knäna!!! Det är stl40 på den vilket innebär att den var nästan för lång på mig när jag hade den. Svor och svor medan jag tog tag i klänningen och töjde och töjde.. Lite skillnad blev det efter jag hade töjt ett tag, men det återstår att se om den återgår till sin ursprungliga form..... hrm!! jag håller tummarna!

Annars är det en ganska lugn lördag. Vet inte vad kvällen kommer erbjuda men det blir nog slapp med v&t.. Vi pratade om grillat igår, men jag vet inte... får se..

Jag vill se en riktigt bra skräckfilm!! Jag älskar och hatar skräckfilmer på samma gång! Vickan är ju så jäkla rädd så här blir det aldrig några skräckisar.. Kanske jag kan få bettan att se? :) Mirrors är ju himla bra!

Jag har himla bra recpet på en detoxkur, problemet är bara att man måste ha en fruktcentrifug.. Skulle vara kul att detoxa, och rena kroppen lite.. men fruktcentrifugen, där är problemet!




Naglar!

Lyckades riktigt bra med mina naglar faktist! Dom är nu rödmarmorerade med glitter och lite nailart på :) Andra handen kvar nu bara :) Såg att det var ett till anonym som hade skrivit, llika nyfiken denna gång vem det kan vara :)

Har noll fika hemma så jag vette tusan vad jag ska äta till frulle.... Gröt hade suttit fint med sylten är slut.. Det är ju så jäääkla jobbigt å gå och handla, det orkar jag inte nu... Det får bli rostade mackor med lite avocado på.. inte för att jag alls var sugen på det..

Fattar inte  vad det är med mig, har vaknat varje natt nu dom senaste dagarna av att jag är sjöblöt av svett! Har drömt sjuka drömmar också btw.. Å så ligger jag vaken en stund, sen somnar jag om.. Kanske därför jag är så trött på mornarna... Kanske börjar nerverna spöka nu inför nya jobbet och så... man vet aldrig :P

Nä, nu håller jag på hungra ihjäl, ska sno ihop fika sen se gårdagens bigbrother :)
Ha en fin dag mina vänner!


Me and Edward

Var på bibblan idag och lånade denna på engelska... Älskar att läsa på engelska, blir så mycket bättre då :)
Nu ska jag mysa ner i sängen och se hur lång jag hinner läsa innan jag somnar :)


Mitt i veckan!

Då var det helt plötsligt onsdag... Ska svida om och bege mig till skolan och försöka jobba lite, och så ska jag hämta ut min bok från bibblan så jag kan börja plugga lite. Inte för att det känns lockande men :P

Ikväll ska jag göra mina naglar tänkte jag. Har svårt att bestämma hur dom ska se ut, men det blir nog nånting bra i slutändan... Det skönaste med att ha korta är att man kan skriva så himla lätt på tangentbordet :P

Nä, nu ska jag få i mig lite mat! Tjing!

Vårrus!

Trodde jag skulle få en riktigt dålig tid men jag kämpade och tjurade igenom hela loppet spingandes :) Tiden stannade på 28 minuter, jag är rånöjd! Har inte sprungit på över 1 månad, säkert mer, så 28 min känns riktigt bra! Just efter målgången och när jag saktat ner så känner jag hur det stramar på baksida höger lår. Försökte stretcha ut allt, men det känns lite fortfarande. Tror jag sträckte mig lite eller så krampade muskeln typ :P

Nu är jag så sjukt trött så jag ska krypa isäng! Härligt att ha sprungit ikväll iaf :)


Utökar samlingen :)

100media_imag017 (MMS)

Utökar samlingen :)


Foto

På gymnasiet så läste vi foto A och foto B, det var dom roligaste kurserna av alla! Jag längtade alltid till nästa lektion, och gick alltid och spånade på vad jag skulle ta för bilder. Mörkerrummet var sjukt roligt, jag önskar att man hade tillgång till sånt varje dag! Bästa läraren hade vi också, Duncan Kemp! Jag och Ida jobbade alltid tillsammans och fick till en hel del snygga bilder!

Idag är det snålt med tillfällen man får fota. Jag önskar att jag hade en systemkamera. Barn är ju väldigt lättsamma att fota, hur man än gör så får man till fina bilder, dom är så naturliga jämfört med en vuxen som är så medveten hela tiden. :) Jag följer en blogg där tjejen har superfina bilder på sina barn hela tiden och jag blir så SUGEN! (på fota alltså, inte barn)

Åker ju upp till umeå på tisdag, om en vecka alltså. Jag har tänkt tanken att låna idas kamera och ta lite fina bilder på Tristan! :) Skulle vara riktigt roligt... Det blir ju alltid så mycket man ska hinna göra, men det skulle vara himla kul... :)


Omtentan!

helvete vad sur jag blir... Jag som verkligen pluggade som en idiot, och jag trodde verkligen jag skulle klara den!! 3 ynka futtiga poäng ifrån att klara den! Nu blir det en omtenta IGEN! Ska kolla på resultatet och se hur dom har rättat, har jag tur kan jag kanske snacka till mig nåt poäng och slippa ännu en omtenta.. Men ska nog inte hoppas på allt för mycket.... SUCK, så dryyyygt!

Ikväll är det vårruset! Jag har laddat med gröt nu på morgonen, sen vet jag inte vad jag skulle ha ätit till lunch/middag... Det regnar ute, eller det är från och till... Det är bra, då blir det bra luft = lätt att andas!
Hoppas bara det är uppehåll ikväll, vill inte springa i regn :(

Nu ska jag se senaste gossip, det är såååå himla spännande!!

Tidsfördriv!

Ja idag har jag inte gjort många knop. Eller jag har fått gjort väldigt mycket, men jag har suttit på arslet i min lägenhet hela dagen.. Jag har kommit på ett företagsnamn, jag har gjort en logotyp, och knåpat ihop en blogg där alla mina verk kan skådas :) För att vara exakt så har jag suttit sen 10 imorse till klockan 7 nu ikväll.. Magen skrek efter mat, det var det som gjorde att jag till slut nöjde mig...

För de nyfikna så får ni vänta ett tag till, i början på nästa vecka tror jag ni ska få ta del av den. Det är inte länge kvar tills jag öppnar! Reklam ska delas ut och samtidigt ska jag plugga på den sista tentan OCH så ska jag till umeå en vecka också :P Fullt upp kan man minsann säga, men det är kul :)

Nu visar dom pirates på tv, tror jag ska lägga mig och kika på den. Känns som att det blir svårt att somna då det känns som jag klev upp för bara några timmar sedan. Att sitta vid datorn hela dagen är farlig, timmarna flyger bara förbi....

Då taggar vi för vårruset imorgon då.... ehhhh, hjälp!


en riktigt gammal bild på jag och vickan, på konrad :)


Oplanerat

Första helgen på länge som det inte finns någon direkt plan... Jag är halv seg, sov till tolv idag också, hade lätt kunnat sova längre, men jag kände att det tog emot att sova bort hela dagen, mådde redan lite illa över att halva dagen var borta.... Har inge fika i kylen, inte vickan heller så det blev frukost/lunch på kalles, sen blev vi så sugna på mjukglass så vi köpte sommarens första :) Smarrigt!!

Efter det så har vi bara legat i soffan, har sett ikapp bigbrother avsnitten jag missat nu i två dagar. Jag gillar benny hill tävlingen, sjuuukt roligt :) Och så hoppas jag gurkan kan åka ut, han snackar bara skit och är bar störd hela tiden! Tyvärr så tror jag han har för många tittare som röstar på honom, men hoppas kan man ju alltid göra!

Snart blir det middag sen ska vi se eurovision och äta chips.. Min njure har sagt ifrån sig alkoholen, kanske inte helt ok att dricka varje helg.. Har med tottos hjälp lokaliserat vart njuren sitter och med det kom jag ihåg att jag hade sjukt ont i sidan i lördags, så där bottnade det problemet. Jag trodde jag hade sträckt mig i sidan, men tydligen inte :P

Då hoppas vi på SAADE ikväll då :)


Helg!

Sist ut från skolan innan dom stängde, det är bra...

Maten har intagits, och såklart lämna vi utrymme för tårta :) Nu ska vi trampa iväg till Fanny för lite kalas. Blir nog tidigt kväll, är trött fortfarande konstigt nog :)

Behöver lite hjälp. Jag har inte kommit på något bra företagsnamn än, någon som har nåt bra tips? Skitsvårt ju, jag vill ha ett coolt med ändå fint namn. Jag gillar Cecilia Reichlers namn "The Pink Lady", synd man inte var först på det :) Så något åt det hållet... Ringde Ida och bad henne hjälpa mig med logo och utformning av visitkort och sånt, och som den bästa vännen hon är så ställer hon upp såklart! Vi tänker så himla lika, så kommer hon på något bra så blir det nog bra :)

Nä, nu ska jag slit på mig en jacka sen dra. :) Ha en trevlig fredagkväll mina vänner! :)

Frida, you've got mail :)


Söt tjej :)


Ajajaj

Har nyss vaknat, nog är det åt som är fel för jag sover aldrig såhär länge. Jag brukar vakna innan klockan ringer kl 9.. Har såklart varit uppe några gånger inatt också :( Jag ska vara på skolan kl tolv, så jag ska gå görbi hemköp och köpa yoghurt, det är bra för magen och sen ska jag ha c-vitamin och lots and lots of vatten...

Tröttare än trött är jag, men det är väl bara å fixa till sig så man ser ut att vara iordning sen trampa iväg till skolan. Är inte alls pepp....

Ikväll ska Fanny ha kalas också, så jag och vickan ska såklart dit :) Annars blir det lugnt. För en gångs skulle ska jag inte ut och svira ihelgen, det känns som det har varit så alldeles för många helger i rad nu...

Nä, nu måste jag nog skynda mig...


Friskis och Svettis

Jag saknar Träna i umeå. Friskis är väl bra, men jag gillar inte upplägget i passen. Jag vill svettas och bli blå i ansiktet typ, på friskis är det ganska medelmåttigt.. Tråkigt tycker jag.. Jag har tre månader kvar där, sen blir det nog kort på Njoy. Les mills pass är något jag saknar verkligen! Dock så har dom inte bodyjam, eller bodyattack som jag förstått.. Det är typ dom roligaste passen.. Boxning har dom, så DET ska bli kul! Vickan, Angelica och Sara träna på Njoy också så då har man några att boxas med :)

AHHHH, jag längtar!!

Tror förresten jag åkt på nån slags urinvägsinfektion.. it sucks! Pissnödig 24/7, jobbigt som fan! Har haft så här en gång tidigare, då slutade det med njursten, och DET vill jag inte ha igen. Pain, ren och skär pain....


Min lärare!

Vilken luring att min lärare skrev tack till kommentar jag la av till henne. :P haha, dagens bästa! Som jag har skrattat åt det. :-D

Idag är en riktigt bra dag. Möte imorse med arbetsförmedlingen och jag gick lycklig därifrån, det händer väl inte ofta. Har en riktigt bra handläggare, hur ofta händer det? Magontan som jag haft i några dagar nu har släppt det mesta, det är ju inte klubbat än, men jag har fått muntligt besked, men man ska väl inte ropa hej förrän man är över bäcken?
Men lycklig är jag idag! :)

Nu sitter jag på skolan med Anna, vi försöker göra något åt vårt grupparbete. Framstegen är inte så stora, men vi sitter här iaf, det räknas ju :)

Jobba vidare nu, var bara tvungen skriva av mig lite av min lycka. Världens bästa föräldrar som ställer upp JÄMT också :) Lycka!


Nagelfia!

Efter lite nagelfix så satt jag och lekte med lite lösa tippar och testade lite olika färger och glitter. Har kommit på att man kan blanda färger för att få till en annan färg. :-D Imorn ska vi experimenter med Fannys naglar igen, får se vad damen vill ha den här gången, tydligen blev hon inte hooked av spetsigt :)

Hade fått en kommentar av någon, vet inte vem då inget namn fanns. Är väldigt nyfiken på vem det är, och vill du inte skriva namn så kan du alltid maila istället, [email protected] :) Och oui, nagelfix följer med till umeå :)

Imorgon ska jag hämta ut min ekonomistyrnings bok från biblioteket och försöka banka in något i huvudet. Jag gissar på att jag kommer att få slita mitt hår och det hela slutar med att jag känner mig puckad och ger upp :P

Natti natti på er!


Workey

Okej, idag hade det gärna fått vara lite svalare ute. Jag ska göra lite naglar och då är det INTE skönt med sån här värme. Min lilla lgh har inte så bra ventilation heller så det är som en bastu här... 24 grader i skuggan visar termometern! Inte illa för att vara den 11 maj...

Snart kommer jag till umeå :) den 24e landar jag och ska stanna hela veckan ut. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt, men som vanligt kommer nog tiden rusa iväg... Yran hinner jag iaf med, kul kul KUL :)

Måste löpträna ikväll, har NÅ JÄVULSKT med ångest inför vårruset. Hoppas det kan vara lite svalar, pallar inte sån här hetta då... Men helst inte regn heller... sådär perfekt väder skulle sitta fint :)


Sommar!!

jag älskar sommaren! Jag skulle lätt kunna flytta till ett land där det är sommar året runt :) Imorse hade jag ett möte på skatteverket, en supersnäll kvinna som hjälpte mig med att klargöra allt med moms, skatter osv som jag inte förstog. Äntligen en som var duktig på förklara, min lärare på mdh kan stoppa upp nåt nånstans, sorry men jag lär mig ingenting av dig....

På fm satt jag och klurade ut alla siffror hemma, och räknade hur mitt företag skulle hålla sig. Jag är lite rädd att det kommer skita sig, att jobba som nagelskulptris är inte det mest högavlönade jobbet, men man vet aldrig förrän man provat. Går det inte, så går det inte.... Lär av våra misstag, right?

Vid tolv svidade jag om till bikini och la mig på gräsmattan utanför vickan. Varmt så inni bomben, men det är bara att njuta dom dagar jag får vara ute i solen! Älskar dagar som känns som riktiga semesterdagar! Jag kockade ihop kycklingpastasallad till middag och vicky kom och åt med mig..

Sen har vi sett Justin Bieber filmen, alltså SE DEN! Killen är ju så himla duktig. Jag satt och log hela filmen för det är verkligen hans dröm att jobba med det han gör. Lite tragiskt men fint på samma gång. Man ser verkligen på honom att ibland vill han bara vara en vanlig 16åring... Den var verkligen bra. Killen kunde sina grejer redan som 4 åring tamme :)

Dags för sängen snart, kanske man skulle haft lika fika i magen innan?


summering

Dagen har motvilligt spenderats i skolan. Varenda minut av tiden ville jag ut i solen. Inte ett moln på himlen och en stor fet sol, typ 20 grader varmt! Inte kul... Klockan tre blev vi färdiga i skolan, då gick det fort hem kan jag lova, snabbt bytte jag om och typ kvar över tre låg jag med vickan på gräsmattan utanför deras lgh... Skönt! Imorgon har jag möte med skatteverket kl nio på morgonen, sen hade jag tänkt vara ute i solen hela dagen, det ska vara 24 grader varmt. ME LIKE! :)

Och om jag ska summera helgen, så blev det precis så roligt som jag visste det skulle bli. Faktist ännu roligare... Vi har skrattat, skrattat och skrattat.. Lördagen blev det grillfest i värmen, vid nio blev det lite kallt så då fortsatte parteyt inomhus där min och fridas roliga drinklek började.... Sen blev det såklart BMB och vi dansade så taket lyfte, norrlandstjejerna är inte rumsrena tillsammans alltså.. :P Men kul hade vi, nå jävulskt! En krossad fot och 5 söndeskrikna halsar, men de vare värt....

Söndagen börjades med kosläpp. Slitna som få väntade vi på att få se helt rabiata kor studsa ut i laggårn, till våran besvikelse så hoppsade dom litegrann och sen ville dom in igen. Lite överskattat, men dom bjöd på fika :) så vi fick en fet kanelbulle och kall mjölk och det satt fint ska ni veta.. Och det var skönt att åka ut dit, istället för att ligga hemma i soffan och inandas alla bakisångor. Efter kolsäppet blev nästa stopp bakispizza. Gott!

Sen flöt dagen på med twilight maraton, film1 film2 film3 avverkades. Ah, nu vill vi se breaking dawn!! Perfekt avslut på en perfekt helg! Tack till alla inblandade, ses igen till storumandagarna! :) 

"tonight i'm fucking you" och "vill du ligga med mig då"


Härliga frrrrredag!

Den efterlängtade helgen är här.. truppen samlas, och jääklar så roligt vi ska ha hela helgen... :)

Dagen börjar med att jag vaknar och undrar vad klockan är, eftersom jag glömt mobilen hos syrran och den brukar funka som väckarklocka och jag inte har någon annan klocka så bllir det teven och text-tv. Jag visste jag skulle vakna tidigt för det gör jag varje morgon, men då kan jag ju kolla klockan och sen somna om igen... Nu visste jag inte riktigt om den var 10 eller 6 på morgonen? Såklar var den tidig, tio över 7 närmare bestämt så jag somnar om...

Drömmer såklart det värsta som jag någonsin drömt om. Det börjar med att jag vicky och elisabeth fortfarande bor hemma, och mamma bestämmer sig för att dra. Så hon packar sina grejer och drar... Jag bryter ihop och tok gråter, här vet jag att jag vaknar upp också bara för att jag gråter, men somnar snabbt om igen och drömmer vidare... Bettan tar snabbt rollen som beskyddande syster och säger att hon tar hand om huset, vicky får jag inget grepp om.. Jag som är helt förstörd jagar efter mamma och försöker få henne att komma hem igen. Men hon har hunnit dra till lycksele och träffa en ny snubbe, och jag bara gråter och gråter, ni vet sådär så man knappt får luft... Men mamma vill inte ha mig, hon vill inte veta av mig, vill bara att jag ska gå därfirån - försvinna! Nä fy faan, det är det värsta jag någonsin drömt..
Jag skulle aldrig klara mig utan min mami :) Jag älskar dig mamma :)

Dagen fortsätter vidare med att jag blir väckt ur denna dröm av att vicky klampar in i lgh, bryskt uppvaknande kan man säga. Trodde hon hade gått in med sin nyckel, men nepp, det hade så fint hängt en nyckel i låset när hon kom hit, så det var bara att låsa upp och gå in... Jag har inte riktigt insett än hur illa det kunde ha gått. Och jag brukar inte vara så virrig, men när jag bar upp tvätten igår så var det en sån jävla hög så just när jag skulle låsa upp så tippade såklart högen och mina nytvättade kläder bara flög i det skitiga trapphuset. Så jag snabbt som attan plockade upp allt och slängde inte det i lgh, och måste då ha glömt nycklarna i dörren. Sen var jag ju inte ute nåt mer under kvällen....
Aja, inte fara skedd... Men en lärdom!!!

För att sen sammanfatta dagen snabbt så har frida och blondie kommit hit, vi har ätit lunch och snackat skit som bara vi kan, shoppat lite, fyndat bra, fikat, ätit tacos, druckit vine, och avslutade dagen med att se allas vår puddig Edward på teve, Twilight såklart :)

Nu är jag trött trött, imorgon kommer bästa Ida, då blir det långpromenad och picknick och grillfest på kvällen :)
Mer hinner vi säkert med, uppdatering kommer senare :)

Natti natti på er!

Min frisyr!

Jag gillar detta program. Mamma du gillar nog det också :) Supersnygg bröllopsfrisyr, nu är det ju några år kvar tills jag ska gifta mig men denna frisyr finns lätt med på listan.... Älskar knuten!


Kliniskt!

Oh yeah, då var hela lägenheten ren och fin :) Har tvättat upp alla kläder också, så benen är möra av allt springandes i trappen.. Har gjort tjockpannkaka som åts med frysta bär, eller ja tinade förstås :) Mumsigt värre :) Kanske inte det nyttigaste men då fick jag slut på äggen jag hade...

Tror jag ska ta en långdusch och sen glida ner i soffan och sen film... The book of Eli verkar bra så jag tror det får bli den...

Har såklart glömt min telefon hos syrran, och jag pallar inte gå ner för alla jäkla trappor igen, så jag tror jag hämtar den imorn helt enkelt.. Knepigt det känns att vara mobil-lös :P Inte ofta man är det..

städardag

Japp, skolan blev klar tidigare än förväntat så jag ska försöka städa lite idag.. Har fått veta att Frida kommer imorn på fm, så därför blir det städning ikväll istället för imorn :) Jag hade tur och hittade en ledig tvättid nu klockan 4, så jag ska kånka ner min jättetvätt påse till tvättstugan nu...

Sen ikväll blir det nog bara lugnt i soffan, jag har så himla ont i magen.. Jag brukar aldrig ha ont i magen, men idag gör det förbannat ont... Så det blir inte många knop!

Nä, ner till tvättstugan då.....


My precious converse

Tråkigt dans pass... Det var en tant typ som höll i passet, och det kändes mer som aerobics än dans... lite tantvarning över allihopa... BLÄÄ, jag som verkligen ville gå på ett roligt danspass!!!

Chocken när jag skulle hämta mina skor på utvägen, så står dom inte där jag lämnat dom! Hyllan är TOM!! Paniken i mig hinner växa och jag tittar runt för att se om nån flyttat på dom! Det står just två tjejer som håller på ta på sig skorna och den ena håller i ett par vita converse.. Som ser ut som mina, för jag känner igen hur jag smutsat ner dom :), så jag frågar om hon tog dom från hyllan och pekar vart... Japp det hade hon, så hon ber så hemskt mycket om ursäkt och sa att hon råkade tagit fel, hennes stog typ 4 hyllor under... Hon skämdes lite :P Men rätt skor fick gå hem med rätt ägare och glad över det är jag iaf :) Mina älskade converse :)

Nu ska jag se greys... tjing!

Dancing on my own....

Håller på göra smaskens mat.. Magen står rakt ut så jag försöker hitta nyttiga recept och släpa mig till gymmet också förstås :) Igår blev det backträning med vickan. Kallt ute, men vi drog dit ändå.. Mördarbacken var HEMSK! Jag hade blodsmak i munnen och benen orkade knappt dom två sista vändorna uppför... Vi sprang tio ggr, och så 1,25 som uppvärmning då... Så jag var heelt slut igår. Benen är lite efter idag, men det är skönt :)

Morotsbiffar står på menyn idag och jag tror det blir gott :) Sen till björnövägen och dansa.. jag gillar dom passen, skulle förstås ha fått vara lite jobbigare, typ som träna i umeå, DÄR var det bra! :) Jag gillar att shaka ass! Såg att det var en ny ledare så jag hoppas hon har ett roligt pass med bra musik... Blir nog några km på löpbandet sen också...

Nu ska jag inta födan och kika på det senaste gossip avsnittet!! :)



Bajs arbetsförmedligen

Jag blir halvrädd! Ringde arbetsförmedlingen idag för att boka upp ett möte med en handläggare som kan hjälpa mig med det sista i ansökan för starta-eget bidrag. Kvinnan jag pratar med blir jätte fundersam och säger att jag inte ens kan söka bidraget för att jag är för ung!?!?!?!!? Man får söka det from. 25 år. Är man yngre så måste man varit inskriven och arbetslös i 90 dagar, och det har ju inte jag... Dumma regler eller vad?

Hon blev också väldigt konfunderad då jag gått starta-eget utbildning genom arbetsförmedlingen i höstas. För den skulle jag inte ens ha fått gått eftersom jag inte är nog gammal. Så hon skulle utreda detta och försöka se vad dom kunde göra. För hittills har dom jag pratat med inte sagt en knyst om detta, utan bara uppmuntrat mig...
Har lite halft ont i magen för jag har ju redan lokal där jag ska hyra in mig, och hur glad kommer då dom att bli om jag säger att det plötsligt inte går?? PLUS att jag vill ju inte gå arbetslös hela sommaren? Jag får ju stämpla iofs, men ändå.

Får jag inte detta bidrag så ska jag lätt resa utomlands hela sommaren bara för att... Då är jag liksom tillbaka på ruta ett igen...

Hon skulle iaf ringa mig imorgon så det är ju bara att hoppas på det bästa. Jag vill ju börja jobba!!!!!!!!

100 poäng till den som gissar rätt på vad ...

100media_imag010 (MMS)

100 poäng till den som gissar rätt på vad det står :)


Less!

Det snöar ute......... jag ska på skolan nu klockan ett och jag VILL inte gå ut... aldrig har jag varit så otaggad på att lämna denna lgh... USCH!

Har segat hela morgonen. Det såna här dagar som man bara vill dra ett streck över för man känner sig så himla onyttig.. jag kunde ha städa nu på morgonen, eller tvättat, men icke att jag gjorde det... Jag har tittat på gårdagens bigbrother och sen bara surfat runt och tittat på nagelbilder... inte alls särskilt nyttig :P

Intervaller i uppförsbacke ikväll känns inte särskilt lockande just nu när vädret är som det är, får väl se om det kanske blir inomhuspass istället. Får väl höra vad vickan säger, och hoppas på att vädret klarar upp...

Eftersom jag åt frukost vid elva typ så är jag ju inte hungrig nu heller, det innebär att jag inte kommer äta nåt innan vi ska träna = tom mage... Får kanske lösa det med en macka på skolan, kanske inte det bästa men bättre än ingenting? Är sugen på godis HELA tiden. Inte kul

Nä, om man ska lyfta på röven och gör sig iordning för skolan då...  hare heeej

Ja bju på en bild på jag och Ida på tärnasjön :)

Kallt

Man blir ju lurad av det här vädret! Imorse hade jag ställt klockan på 7, jag snoozade en timme som planerat och sen klev jag upp och tog en promenad runt cityringen. Det är 40min, så för att det skulle bli en timmes prommis så gick jag genom halva stan och sen ut på city ringen och började vandra runt... Men det blåste jag jääävla kallt så jag höll på dö, och så tänkte jag att när jag väl fått upp arslet ur sängen på morgonen för en gångs skull så kan jag ju inte bara gå hem? Så eftersom jag gick vägen förbi mitt hus så sprang jag upp och bytte jacka och tog ett par vantar. Det gick bättre, men det drog kallt runt halsen.... Inte bra! Men en timmes promenad blev det :)

Efter lunch så skulle jag på skolan och såklart skulle det till å regna just då. Väntade i typ 10 min och hoppades det skulle sluta, och det gjorde det.. Det skvittrade lite bara... Så sen var jag på skolan till halv sex.. Hatar sena dagar på skolan, man hinner ingenting efteråt... Hade tänkt styrketräna men hur kul är det så sent? Alla andra tränar också då så det är smockat på gymmet.. På morgonen och vid typ två-tre på dagen är det som bäst... Slippa trängas...

Imorgon ska jag och vickan köra backträning... Ska bli spännande :) KUL!

Nu ska jag se om det finns nån bra film å se.. tjing!

Varför gå runt som "Fiat" när du kan vara en "Ferrari"

Nu jävlar ska jag utmana mig själv. Vårruset är snart och jag har en smärre panik faktiskt! Jag kommer åla mig runt som en flodhäst om jag inte göra nåt... SÅ nu börjar det...

Mot sommarformen då!!


Intressant natt!

Gårkvällen spenderades hos Karin, åt grillat för första gången i år, gott! :) Sen blev det häng i soffan till typ halv tolv då blev jag så himla trött så jag hojjade hem...

Kommer hem typ vid kvart i tolv och i trappuppgången så dunkar det musik, och ni kan ju gissa vart det kom ifrån?! Jo mina grannar... Jag sitter vid datorn en stund och hör hur dom skriker och hålla på där inte.. Går isäng vid typ tio över tolv och letade åt numret till vaktbolaget innan jag la mig, så jag var förberedd... När klockan närmade sig halv två och dom fortfarande höll på där inne så tänkte jag, nä nu jävlar ska dom få, så jag ringde vaktjänst och berättade hur det låg till och tjejen jag pratar med skickar ut en bil till mig. Så jag ligger ju vaken tills dom kommer, tänker att måtte dom inte få för sig att stänga av musiken, och jag hoppades att dom verkligen skulle leva om...

Just då spelar som typ afrikansk musik och dom springer runt i lägenheten och sjunger (läs skriker) med till låten. Jag hör hur det är någon i trapphuset och någon som säger "Här är det" direkt dom kommer upp för trappen, och dom börjar plinga på.........................Dom plingar på...........och plingar på igen..... Nu har dom typ plingat 40 gånger utan reaktion! Dom spelar så hög musik där inne att dom inte hör att det plingar på dörren!!!

Efter 50 plingningar så sänks musiken, och vakterna fortsätter att plinga men INGEN öppnar dörren. Det är nu helt tyst i lägenheten och vakterna plingar typ 50 gånger till på dörren utan att någon öppnar. Idioter tänkte jag, det är ju för fan vuxna människor där inne och dom törs inte ens gå och öppna dörren.. Till slut så hör jag att en av vakterna börjar prata med någon på radion och säger att dom inte öppnar och någonting om polisärende. Sen går dom iväg...

Under hela den här tiden ligger jag i sängen som en stålfjäder och är typ hur spänd som helst. Efter vakterna åkt så trodde jag polisen skulle komma, men det gjorde dom inte, så efter typ 20 min så somnade jag. Jag hörde lite därinnifrån hur dom bråkade efteråt men det var bara några ord jag hörde, sen var det knäpptyst! :)

Jag hoppas dom jävlarna får en prick. Eller egentligen vill jag ju att dom ska bli vräkta så man kan få några normala grannar.. Jag tror inte att det är över med festandet och allt, men jag kommer inte vara snäll mot dom det är ett som är säkert..... The game is on!!