hamna på väggen??

Wordle: kickis

Påsk

Jag längtar till PÅSK!! Jag vill va med mamma och pappa och bara MYSA! åka skoter, snowboard... bara va hemma... GUD, vad jag längtar!! Riktigt korkad som jag var så hälsade jag aldrig på mormor sist jag var hemma... Mycket dumt, vet inte hur jag tänkte... Så jag ska mysa med mormor när jag åker hem också :) Bästa mormor...

Sitter hemma och ska äta potatis & purjolöksoppa, fryser ihjäl typ så det ska bli gooooott... har fullt upp hela den här veckan också, så den kommer bara svicha förbi... fullbokad på salongen imorgon :D Dagarna går så fort jasg hinner inte med... Till helgen ska jag tapetsera på väggen bakom soffan hade jag tänkt, kanske köket också om det inte jävlas för mig... Tror det blir grymt.. Måste upp med lampan i tv/sovrummet också. Måste klippa kabel och greja på, mamma brukar fixa sånt åt mig, hon är duktigt på sånt.... sen ska jag in med en ny matta, eller jagh hittade den i förrådet i umeå som jag hade glömt bort, haha... Så den ska det bytas till, sen tror jag att jag är färdig..... för nu iaf :)

aja, nu ska jag surfa runt en stund innan jag ska iväg på nästa jobb :)


Mycket på gång

Det har varit en riktigt bra söndag... Jag vaknade tidigt så tvätten är bortgjord och lite ärenden på erikslund sen så har jag maria och vicky varit på lövudden med hundarna och gått typ minst en timme iaf.. Superskönt i solen, känns som om det är vår... Efter påsk kan all snö få försvinna, men tills dess vill jag allt att den ska va kvar... Det måste ju gå köra skoter och åka snowboard, annars är det inte påsk.. :)

Ska städa här hemma också, har ju pysslat ihop en lampa som jag ska försöka hänga upp här i tv/sovrummet. Har lyckats sälja iväg en av sofforna också så nu har jag en trea precis som förut.. Fast en bäddsoffa istället då, helt underbart :) Sitter och väntar på att en tjej ska komma och kolla på barbordet, och förhoppningsvis köpa det också.. Då blir jag en peng rikare också :) SKönt att få bort grejerna!

annars jobbar jag på med både ica och salongen ett tag till... Får se vad som händer längre fram, det händer lite saker nu och då, vem vet vart jag befinner mig imorgon?!? :) Det som är klart just nu iaf är att jag kommer att sluta på salongen den sista mars, och enda anledningen till det är hyran. Jag jobbar vidare med naglar, men sitter hemifrån från och med 1 april. Mina kunder gillar iden och det gör jag också. :) Känns skönt att alla stödjer just den iden iaf :) Billigare och mkt billigare helt enkelt!

Nu blir det matlagning, ska fixa matlåda för hela veckan. Tänkte slänga ihop pastagratäng, lasnage, torskgratäng och potatissoppa :) Sen tänkte jag fasktist göra en sockerkaka, MUMS :)

Ha en bra söndag! :)

MYSHELG!!

Det har verkligen varit den mysigaste helgen! Vi har hunnit göra typ allt, och träffat typ alla! Det har kanske blivit lite sömn men vem behöver sova? :) hundarna har hållit låda varje natt, antingen hör dom något dom måste voffa på eller så piper dom eller andas högt...eller krafsar på buren..... Men som sagt, världens bästa helg <3

Fredag gick åt art göra naglar på fm, sen blev det stan nån timma och sen tänkte vi gå ut och käka men det blev så sent så vi köpte hämtmat från rött, asgott verkligen :) sen låg vi i emmas säng och pratade minnen/snackade skit till seeeent på natten :)

Lördag var det Elvis dop.. Riktigt fint, duktig präst och elvis va glad hela tiden :) sen va det fika, Ingen kunde sluta äta, vi rullade därifrån :)

Svida om och så blev det tacos med Linnéa och tristan, sen kom Marie och så drack vi lite vin och sen blev det vidare mot allstar.. Träffade inte en enda kändis = jag känner visst ingen i Umeå längre... Avslutade kvällen med att åka rutschkana på torget i isbanan i borgen, de gick uta helvette, slutade med ont i axel och knä, ofcourse!

Hotellfrukost på söndag och sen långpromenad med familjen + Emma & Linnéa o Tristan. Sen hem och svida om och sen iväg på Leos lekland och lekte med kidsen hela dagen, jag va vildare än barnen haha... Skada lillkroppen ännu mer, brände sönder skinnet på armbågarna i alla rutschkanor, plus att jag höll på klippa en liten bäbis när jag åkte tigerkanan, fick pallnita och brände mig såklart i handen... Bäbisen räddade jag iaf :)

Söndag kväll blev det film och godis i soffan, sen slocknade vi vid elva helt slut på :)

Så tack alla för en riktigt fin helg! Det får vi göra om!! :) nu ska jag ramla isäng, ledig till på onsdag så imorgon blir det storstädning :))

Natti natti på er!


Vinter

Va just en reklam på tv som sa " vi har vinter i 4 månader till....., varför kämpa emot?" sant, det är bara att gilla läget och ta den här helvetteskylan... Brrrrr! Höll på frysa ihjäl på jobbet idag... Var är mina norrländska ådror?? Jag ska ju palla det här?

Imorgon åker vi till Umeå iaf :) ska klippa och färga håret hos Camilla imorgon och sen fixa andra handens naglar, sen försöka hinna tvätta... Ge mig fler timmar på dygnet please, hur hinner jag??? Kämpa....

Nu ska jag skriva lista så jag inte glömmer nåt, virrvarr som jag är :p


Bäbis? Eller? Kanske?

Jag vet en viss tvilling som går med en jättekula :) det är bara dagar kvar och jag tänker varje gång jag går in på hennes blogg "hon kanske har åkt nu!!" men icke än... Därför tänkte jag skriva ut en chansning på vad det blir för nåt som kommer ut :) jag tror stenhårt på en tjej, alla har ju fått pojkar nu känns det som, kanske kikar det ut en liten brulla :) spännande!

På tal om ingenting, är det någon i Umeå som vill ha naglar ihelgen?? :) Gina? Linnet? Gisela? Ida froom? :) text me isåfall om önskemål om färg och sånt så jag vet va ja ska ta me mej :)

Såhär blir mina den här gången :)


fullt ööös

Nu jobbar jag som ett sviiiin till på torsdag... Ska få göra mitt hår innan jag åker upp också, på torsdag fm, men när ska jag få fast nå naglar??? Hade ju tänkt sitta på torsdag och fixa det, hmmmm.... Kanske hinner det efter... Hatar attt stressa då blir det ju inte bra... Kanske får börja imorgon, har min första kund kl 11, så jag skulle ju hinna litegrann iaf...

Är hemma en snabbis och byter om + rastar hundarna.. Ska snart kila iväg på ica, jobb till 20 sen hem och chilla i soffan... Hur länge ska man orka jobba dubbelt?? Tur är att det bara är två månader....

Ledig början på nästa vecka från salongen, ska lägga nytt golv efter vattenskadan så vi får inte jobba mån tis och halva onsdan... vad göra då? :) Pyssla ihop lampan jag tänkt fixa kanske...

Nu ska jag mata odjuren sen pysa... tjing tjogn!

Naglaaaar

Alltså jag älskar att göra naglar! Hur ska det någonsin bli trist liksom? I love it! Om jag bara inte hade sån beslutsångest vad jag ska göra för sorts naglar bara... Dagens problem typ... Nästa helg är det dop i Umeå som gäller så innan dess måste naglarna fixas, kruxet är ju bara att jag jobbar som en gnu nu dom här dagarna innan jag åker... Hum hum hum..

Jag fick sånt kl att gå ut och gå, än fast det är typ istid ute.. Kanske ska klä på Kato och traska ett varv runt cityringen.. Lär ju bli båda täckisar och tjockjacka.. Får leta fram snowboardkläderna helt enkelt.. Jaa det får bli så :) kanske ska ragga med mig nån i kylan???

Haee


Moj moj

Guldkornet! :) älsklingsunge :)


Cheeeeeeese

Igår va det full rulle heela dagen, först jobb sen kom Evelina från uppsala och så snabbt iväg till växhuset där NSI höll till och visade upp nagelgrejer.. Fick med mig lite roliga saker hem, plus att man fick en goodiebag med en jäkla massa grejer.. Svinkul!

Sen blev det en sväng på njoy och solade och så hem och snabbduscha och sen fick jag besök :) hängde lite och drack lite vin och åt ost och kex, supertrevligt!

Såklart skvimpte jag lite vin i min NYA soffa, jävla klantarsel! :) haha.. Så då va det salt direkt och så får jag väl hoppas det går bort med vanish :)

Nu ska jag powernapa innan nästa jobbtur, icaaaaaaa

Hej å hå