Bajs dag

Skitdag. Den var bra ända tills jag skulle till gymmet. Jag gick snabbt in på min sida för att se att matchningen var kvar (går in typ en miljon ggr per dag) och far åt helvete - den var borta!! Jag som har HELT tagit ut i förskott att det var den familjen jag skulle få.. Var inte så sugen på gå till gymmet längre.

Kom till gymmet iaf, avverkade sh'bam passet och lyckades förtränga för några ögonblick att familjen var borta. Dags för xfit och fick order om att det skulle lyftas tungt idag, lägger på alldeles för mkt på stången förmodligen och KNAK så känns det som att nåt gick sönder i ryggen. Jag gick ut och låg på golvet tills dom andra var klar, försöker hålla mig för att börja stortjuta bara för att inte verka som en wimp. Tog mig hem och har legat i soffan resten av kvällen. Dock så gör det ont vara av att ligga still. Ligga på rygg gör ont. Ligga på mage gör ont. Ligga på sidan gör ont. Fuck.

Fick en andra match för en halvtimme sedan också, men efter tio minuter var den borta. Whats wrong with me? Är ju den stora frågan?!? Suck

Nu ska jag försöka hitta en sovställning som är genomlidlig. Tack och heej


socker socker

Jag har faktist hållt mig från karameller :) Jag är väldigt impad över mig själv... Och det känns faktist också på kroppen att det händer grejer.. Det går fort, det är roligt :) Har avverkat en morgonpromenad med lilla Kato och sen åt jag frukost hos syrran, muuums.. Har träningsvärk nå jävulskt i ryggen, det kommer va värre imorgon också.. uhuhuuu :(

Har inte hört nåt från familjen än, och jag går som på nålar. Varenda gång telefonen ringer så blir jag nervös.. Men jag tror (hoppas) att dom ringer ihelgen :) Jag kommer bli ledsen om dom inte hör av sig alls, jag har byggt upp det här alldeles för mycket känner jag.. jag får tagga ner lite...

Imorgon ska vi åka till attitudemässan i kista, det ska bli så himla kul! Jag hoppas det finns mycket roligt att kika på :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig klar för jobb...
Tjingeling!


Snart helg igen

Jag har varit nervös hela dagen att dom ska ringa från USA, men sen kom jag på att dom är ju nio timmar efter oss så det är ju mitt i natten där nu :) nu jobbar jag ju både ikväll och imorgon men jag hoppas dom ringer iaf, eller så kanske ihelgen... Hoppas hoppas

Imorse var jag och tränade med Johanna, gick bra förutom att det är nåt fel i mitt knä, vi fick skippa benövningarna vi hade tänkt göra, och hitta på nya :) så det blev väl mer rygg än ben, men det är bra, vi har aldrig kört rygg...:)

Är så godissugen så jag håll på dö, men jag ska fan hålla mig.. Sockerberoendet ska bort!


MATCH #1

Okej, mitt hjärta stannade för ett ögonblick... Jag har fått min första match!!

En familj i Los Angeles, CA. Två mammor och två tjejer på 3 och 8.. Dom har haft 5 svenska tjejer tidigare och det låter faktist för bra för att vara sant... Dom säger att man inte ska nappa på den första familjen man får en match med men tänk om det är en bra familj???
Jag hoppas att dom ringer mig, och jag hoppas att jag fortfarande tycker lika bra om dom efter att vi pratat (om dom nu ringer) .
Jag känner lite panik att jag behöver få klart min presentationsvideo, det är ju liksom där dom verkligen ser vem jag är...

Prio ett är att hinna klart med filmen imorgon innan jag åker till jobbet... OMG! :)


Work

Sitter på bussen till jobbet.. Jobbar tre timmar idag, det känns som man knappt kommit dit så ska man hem igen... Men men..

Ikväll kommer dom första spekulanterna på lägenheten, ska bli spännande... Det är ett par som ska köpa lägenhet så snart dom har råd så det är perfekt, då vill dom inte bo där så länge heller.. :)

Imorgon är jag ledig igen, vad ska man hitta på då då?? Hmmmmm

Bara tanken på att jag verkligen ska flytta till USA i ett år är så sjuk! Jag är sjukt pirrig i magen och jag tror det kommer bli så jävla kul :)

Ha en bra söndag då rååå


Say no more

Det har hänt lite saker i veckan.. Lite av varje kan man väl säga.. Vi har sett breaking dawn part 2, grym!

Nä, nu är det helg och vi ska göra pizza och mysa i soffan :) tjongeling..



Fan vad duktiga!

Jag vicky och Frida var på sh'bam sen stannade vi på xfit också, vi är så jäkla duktiga!! Jobbigt som fan men roligt! Jag älskar halvtimmes passen, det går fort och man tar i allt vad man kan :)

Vi har som lovat varandra att ha en nyttig månad! En bli-fräsch-månad :) jag måste springa nån dag i veckan också, mitt arsel är det enda som blir större om jag går upp i vikt, så det enda sättet att hålla det i trim är löpning.. Kondisen är i botten så det känns tungt innan jag har kommit igång med den :/ men det ska gå!!

Nu sitter jag nyduschad med en stor kopp te i soffan, mys!!
Ha en fin kväll vännerrrr

Tjing!


Ledig

Det är ju helt underbart att vara ledig på en måndag :) Helgen blir extra lång.. Inte dåligt heller att jag är ledig imorgon också, woop woop! Har suttit och läst massa au pair bloggar, försöker hitta dom som är lite äldre och kanske inte just fyllt 18 och fortfarande går skola.. Har försökt läsa lite mer om hur matchningen funkar också och jag tror jag fattar nu... Det känns lite läskigt att dom ringer upp mig och så ska man prata engelska med dom, svårast är nog att hitta vissa ord, ordförrådet är ju inte det bästa när man blir lite stressad :) Men det ska nog gå bra.. Fatta vad grym jag kommer va på engelska när jag kommer hem igen... :))
 
Har ringt och pratat med hyresvärden och hon gillar nog mig ;-) För det var inga problem att jag hyrde ut den, hon ville bara veta vem det var och ha lite information och så.. Sen hade hennes dotters kompis och varit iväg som au pair och bott med en familj i new york som tydligen va några storfräsare, och hon hade trvits superbra hos dom. Så hon skulle höra med henne om familjen och sedan fixa den kontakten till mig.. Kanske kan bli nåt där isf... :)
 
Har börjat tänka på allt jag måste fixa.. typ resväska, har ingen stor så det måste jag köpa.. dom brukar ju va rätt dyra så det är väl lika bra att börja kika runt....
 
 

Underbara helg!

Helgen har varit underbar! Tacka vet jag mina norrlandspinglor :) som vanligt går tiden för fort bara.. Imorgon är det måndag igen men jag är leeedig :) underbart!! Jag vet inte vad jag ska göra hela dagen, ingen tvätt som måste tvättas och lägenheten är nystädad och nyommöblerad :) I love life

Var idag på möte och intervju inför au pair året, jag var typ äldst på mötet (haha) så nu vet jag lite mer om hur det går till :)

Imorgon ska lägenheten ut på blocket också, såna viktiga grejer måste fixas. Då har jag mitt att pyssla med imorgon, perfekt :)

Hoppas ni haft en bra helg också, nu ska jag läsa twilight tills jag somnar :)
Natti natti



Fredag

Äntligen fredag då... Jag är klar med min ansökan och på söndag är det dags för möte och intervju.. Sen är jag good to go och kommer att matchas med familjer... Spännande! Pratade med en tjej igår från förmedlingen och hon sa att det kan gå rätt fort då man som lite äldre är väldigt attraktiv, tydligen vill familjer ha personer med lite mer livserfarenhet :)

Så nu ska jag sätta ut lägenheten på blocket och se till så den blir uthyrd fort som tusan... Sen bara hoppas att man får en riktigt bra familj :) wohoo

Nu ska jag göra mig iordning och sedan börja åka iväg till jobbet.. Bara idag kvar sen är jag ledig hela helgen... Imorgon blir det partey, länge sen sist nu när jag jobbat 4 helger i rad!! Men det blir kul :)

Ha en bra fredag! puss på er!
Tjing


Oh happy day

Det börjar va läskigt nu.. Om typ två månader så kan jag bo i USA... Crazy!!

Whoooaaaaa


Träna!

Efter gårdagens twilightmaraton med tjejerna, där det åts mängder med godis, popcorn och chips.. Så kände jag att det var bara att he sig iväg på gymmet.. Jag höll på dö! Det blev booty och xfit, satans jobbigt.. Jag har redan ont i asset och jag fasar för hur det ska kännas imorgon... Uuuhhh

Har just slurpat i mig en smoothie, nu måste jag fixa massa i lgh.. Det ska sys kuddfodral och två längder till skärmväggen... Sen skulle det ha städats... Får se hur mkt som hinns med.. För ikväll ska jag få håret fixat!! Yohooo :)

Faaaast, egentligen skulle jag bara vilja ligga i soffan och läsa twilightboken...


Fy faan vad jag ska sova

Fjärde och sista helgen är över... Nu är jag LEDIG imorgon OCH på tisdag, sen är jag ledig ihelgen också.. Fy fan va skönnt, de är jag då värd.. Jag ska fanimig inte göra nå.... Leeeeeeedig

Åt pizza ikväll när jag kom hem, blev äcklad av mig själv när jag åt den så fick bara i mig halva.. Varför måste man va så onyttig hela tiden? Blä
Kan inte bara motivationen komma och så blir allt bra...? Inte??

Jag ska försöka nu.... Verkligen


Dagens

Den här lilla killen gör att mitt hjärta klappar ett slag extra varje gång jag ser honom! Älskade lilla skitunge :)


Det går för fort

Tiden bara rinner iväg!! Jag hinner inte alls med... Har iaf bestämt mig för att åka iväg ett år till USA! Ansökan är i full gång och snart är den klar :) ska på info möte nästa helg, så då får jag veta mer :) just nu vet jag inte så mkt :)

Lägenheten ska hyras ut så det gäller bara hitta nån bra som inte river stället :)

Ja. Det är det som händer just nu.
Frågor på det?