Ledig helg!!


Mys

Tre hundar.. Nu snackar vi hunddagis.. Tre söta JR, den äldsta tanten är mysigast :) henne skulle jag kunna kidnappa :)

Imorgon tror jag det blir loppis och billiga Nisse :)


Heltidare

Pust, snart är veckan över.. Jag har jobbat heltid ute på elund och sen haft mina kunder lite när det passat.. Stress! Men veckan har bara ramlat förbi, tiden går fort när man har rusen bollar i luften..

Nu sitter jag på bussen hem, ska göra lite naglar och sen vänta in mamma och pappa :) dom ska vara här hela helgen!! :D sen är Elisabeth och tävlar på Strömsholm också ihelgen så då får man mysa med Elvis också :)

Skulle vart iväg på Ikea och handlat.. Får se om jag orkar när jag jobbat färdigt :)


Förkyld!!

Igen!!! Min hals är så känslig sedan jag var sjuk så mkt av möglet i Umeå.. Det sätter sig på halsen direkt!! Drygt!

Har iaf jobbat ikväll, sen efter jobbet så kom Fanny vicky och Totto över och så såg vi sade, tre av fyra somnade :) inte för att filmen var dålig, den va asbra, så jag måste nog se klart den imorgon :)

Annars trivs jag jäkla bra här i mitt nya hem.. Det ekar lite bara för att jag har så lite möbler, men så småningom ska vi nog ordna det :) klurar på vad jag vill ha så man inte köper nåt bara för att köpa.. Fina loppisgrejer klingar bra i mina ögon... Just nu så ångrar jag att jag inte köpte servisen jag hittade för nån månad sen då jag och Frida var på loppis... Sjukt fin och hade gjort sig bra hemma hos mig... En sån där "ha-resten-av-sitt-liv" servis... En sån som pappa ärvt av farmor..., hrm

Give me!!


Flytten är över!

Jag är ändå impad över hur grymma vi var! Kl8 kom Frida hit och så började vi bära, jag Frida och Karolina.. Två timmar senare hade vi flyttat ner mina saker och upp hennes.. Sjukt snabba! Min soffa var värst, medans vi bar så föll bäddelen rakt i mitt huvud, det är typ 50kg.. Sen tappade jag soffan på stortån TVÅ gånger, och hela soffan väger säkert 80-90kg på, och båda ggr på samma stortå! Så med en mild hjärnskakning och krossad tå, säger jag nu god natt och laddar för en ny dag imorgon!

Första natten i mitt nya hem :D


Pjuh

Igår var jag ledig, hur skönt som helst! Jag låg i soffan hela dagen och tittade på Solsidan medans tvätten gick för fullt... Sen fixade vi våra sänggavlar på kvällen, slipade och fixade allt utom
Målningen, tänkte jag ska måla mina när jag får in dom i nya lgh :)

Sen kom Frida och bobbo förbi och så blev det onyttigheter och film :) vi såg the lucky one, den va bra, en riktig tjejfilm :)

Idag så är det nageljobb hela dagen.. Vaknade precis och trodde jag var ledig, men sen kom jag på att jag jobbar ju visst.... Kuuuul

Dags att kliva upp då..


Vänner

Vet ni.... Att ha vänner blir svårare och svårare ju äldre man blir... Att hitta en sån där bra vän som alltid ställer upp, alltid lyssnar och kan ge bra svar på tal.. Eller som bara finns där när allt går åt helvete... En som man inte behöver ringa varenda dag, utan det kan gå lång tid emellan åt och när man väl hörs är allt som vanligt... En som man vet finns där. Ibland så funkar det inte så. ibland så glider man isär bara för att.. man växer ifrån varandra, tycker inte om samma saker och så... utvecklas inte åt samma håll, eller så skaffar den ena familj och den andra lever det goda singellivet... det finns säkert många versioner...
 
Man ska inte behöva tvinga fram en bra relation, finns det inte där från början så, fine, glöm det... Men hur gör man när man har en riktigt bra vän som man känner är en av dom bästa av vänner, som ändå har en sida dom säger att hon inte bryr sig? Det är liksom en envägskommunikation.... Hur länge orkar man??
 
Nä, jag har faktiskt lärt mig att man behöver faktist inte vara vän med alla, man kan inte vara vän med alla. Man behöver inte tycka om alla. Du behöver inte ha en Ove Sundberg vän. Man ska omringa sig av människor ger en positiv energi, inte blodsugande typer som gör ens vardag till ett living hell.. Tro mig, jag kanske har haft dom värsta av vänner i mitt liv som verkligen tyckte att sticka knivar i ryggen var kul och levde liksom på sånt. Men en dag fick jag upp ögonen och insåg vad som var värt och inte, och drog liksom ett streck över det gamla, och tänkte aldrig ha dåliga vänner igen. Man behöver inte utstå sånt. Faktist. Det finns massvis med bra människor som är bra vänner.
 
En annan sak som jag bara måste få med. Finns det något värre än kompisar som träffar en ny kille och blir helt okontaktbar? Vill aldrig ses längre, vill aldrig hitta på nåt, måste kolla med killen om dom har gjort planer innan hon kan göra planer? Jag skulle vilja kalla det sluta leva........ jag.hatar.det... Det är som man man inte kan ha kul med kompisarna när man helt plötsligt skaffat pojkvän? Förvänta dig inte att vännerna finns kvar om det tar slut...
 
till poängen... vad gör man när man är så jäkla besviken på en vän som beter sig illa hela tiden, bara genom att inte bry sig, aldrig höra av sig, och som bara bryr sig om sitt HELA tiden? När man får hålla på i två-tre veckor för att få tag på människan? Som ser att det är flera missade samtal varje dag, och ändå aldrig ringer upp? Känns det som om att man bryr sig då? Nu har det varit på det här viset i flera år, och jag orkar inte lägga mer energi längre.. Rinner detta ut i sanden så visst, då får det göra det. Det känns jävligt i hjärtat men orka bli besviken och bortvald varje gång. Nu släpper jag................
 
Det krävs a lot för att styra upp det här. Och jag kan nästan säga till 95% att min telefon kommer fortsätta vara tyst och en annan sak att tillägga är att jag är jävligt sur. jävligt sur.
 
Jag ser fram emot helgen då det blir kräftskiva med bra vänner. Vi ska dricka snaps, äta tonvis med kräftor, skratta tills magen värker och ha en jävligt rolig kväll helt enkelt....
tjingeling.
 


Solsidan!

Jag älskar Solsidan, jag skrattar ihjäl mig till varje avsnitt :) 1a säsongen är avklarad och nu har jag börjat på andra, såg bara några när det sändes på teve..

Jag tror min pappa skulle älska det, så jag ska nog bränna ut det och ge till honom :) haha

Nu sova lite och tagga till för en dag med nageljobb :) tjing!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/351177/images/2012/pic_504536f49606ee6b26004509.jpg" class="image">


Jag flyttar!!

Då var det dags att flytta igen då.. Trodde aldrig jag skulle säga så för jag älskar verkligen min lilla etta.. Det tar verkligen emot om jag ska vara ärlig, men jag tror också att min nya lägenhet kommer bli mitt drömhem :)
Det blir inte så långt ifrån där jag bor nu, vara två våningar ner, så jag kommer bo på första våningen istället för högst upp, det gillas! Och så blir det 35 kvm större, jag vet att det är lyxigt att bo i en trea själv men jag har ju faktiskt ett företag som behöver en lokal och där har ni svaret på varför jag behöver större lgh :)

Och vet ni... Jag kommer få ett SOVRUM :) total lycka!! :D

Så i veckan blir det nog flytt.. Kanske redan på onsdag, för då är jag ledig... Så då blir det inflyttningskalas snart, kul kul kul!!!

Nu ska jag kliva av bussen och gå hem till Kato... Såg ni Marley and me igår förresten?? 😭 sjukt bra film!

Tjing!