APRIL 26th - sommarkänslor

Jag tänker alldeles för mycket ibland.. Ibland tänker jag att saker och ting kunde varit annorlunda om jag inte åkt iväg.. Fast å andra sidan så kanske saker blir bättre när jag kommer hem... Allt kanske faller på plats som det ska... Det slutar alltid med att jag tänker; äh, allt löser sig till slut och blir som det ska bli.

Idag klev jag upp och cyklade till gymmet, körde rygg och biceps, sen cykla hem och så har jag varit med pojkarna sen tolv. Tog dom till parken, satt och njöt i solen medans dom dampade lös :) sen hem och byta om till gymnastikkläder för H, och så iväg på hans gymnastics.. Så nu sitter jag här och tittar på när dom hoppar och snurrar och allt vet vad. Helt galet vad duktiga dom är, och dom minsta tjejerna är bara 5-6 år.. Coolt säger jag!

Bär vi kommer hem ska jag nog ta en promenad bara för att det är så bra väder, sen fixa nån typ av middag och sen mera madmen. :-)

Jag har en ny vän, hon heter mrs.Ebbholt ;-)


APRIL 25th - spring spring

Jag känner mig så duktig! Har varit hyfsat flitig idag, än fast jag inte gjort så mkt, haha... Städade mitt rum på fm, gick rätt snabbt eftersom det inte finns så mycket att städa.. Tvättade lite och sen såg jag lite madmen...

Vid 5 tog jag en springtur, 5km som vanligt och gav mig den på att jag skulle springa hela vägen! Gick skitbra, benen var lätta idag, gick för länge som uppvärmning men annars är jag nöjd.. Det är en mördarbacke sista 500m så det tar på i arslet... Mucho bueno! Kör alltid mage när jag kommer hem, det bränner bra! Jag satsar på magrutor till sommaren ;)

Dog av chocken få jag såg ett äckligt kryp i köket idag, ropade på A och fick då veta att det var en tusenfoting.. Har aldrig sett en sån förut.. Äcklig var den, stor som fan! Senare när jag skulle lyfta ner en tavla från väggen i mitt rum så sitter det en till jävel (mindre dock) på väggen bakom tavlan! Usch!! Tydligen kommer dom fram på våren.. Så nu tittar jag på väggarna, talet, golvet där jag går hela tiden för att jag är rädd att se en till!! Huuuaaaa

Har knorrat ihop håret i hopp om att det blir en fin variant av lockar.. Ska sova på det (inte skönt) och så får vi se hur det ser ut imorgon... Jag önskar mitt hår var mer självlockigt! Vill ha kate hudsons hår!

Gnite!


APRIL 25th - morgonpigg

Efter att ha ändrat rutiner litegrann, äta regelbundet och nyttigt, och nu har jag börjat jobba 7 på morgonen i några dagar i rad, så vaknar jag av mig själv tidigt som attan, jag gillar det!! :)

idag vaknade jag kl8 och är superpigg! Funderade på att knyta på skorna och ta en morgonjogg men hörde just nånting som lät som regn utanför fönstret, hrmmm, nu är jag less på detta regn! Roligt är det dock att igår var det 5 grader varmt och på lördag ska det vara 20 grader varmt.. Hur hände det? Det är som om det går från vinter till sommar direkt och hoppar över vår. Men jag klagar inte, ge mig sommar!! Sen fortsätter nästa vecka med 20g hela veckan.. Yayyy :)

Är iaf ledig idag så jag vette tusan vad jag ska göra... Tömma mitt skrivbord, för det ska tydligen ges bort.. Det är i inte mycket saker kvar i mitt rum nu, bara sängen.. Snart flyttdags, det känns!

Köpte nytt proteinpulver igår från en snubbe på gymmet, och det var hur gott som helst. Smakade som jordgubbs godis, helt seriöst.. Det är från optimum nutrition och innan hade jag vanilla icecream, men blä säger jag om det. Fick tvinga i mig det, jordgubb gillar jag starkt dock! Tips om ni vill ha gott prottepulver :)

Annars vette tusan vad jag ska hitta på idag, ligger lågt och sparar mina små slantar tills vegas... Svårt dock, allt kostar ju och budgeten är inte stor... Är irriterad på Skatteverket som tar sån jäkla tid, vill ha mina pengar NU! Blev lovad dom för två månader sedan och fortfarande ingenting! Pissigt när man är här borta också och inte kan ringa..

Have a nice day!




APRIL 23rd - Sjuklingar

Jepp, två små sjuka barn har det varit nu i några dagar... magsjuka såklart... först den ena och efter nån dag så åkte den andra dit... kräk kräk kräk...  Jag hoppas att jag INTE åker dit jag med... Jag har varit ledig så jag har hållit mig undan så mkt som möjligt, och använt handsprit så fort jag tagit i barnen typ.. :) 
 
Idag så var jag ledig mellan tolv och tre så jag tänkte ta mig ut och springa 5km, men det är regnat hela dagen så det kändes inte så lockande att gå ut.. Så jag gjorde världens godaste lunch istället, sallad med prosciutto och apelsin, sjukt gott och det bästa är att jag har andra hälften kvar till lunch imorgon! YAMMIE! Prosciutton var himmelsk god till skillnad från kycklingen jag äter vaaaarje eviga dag.. Jag älskar mat och tycker det är SJUKT tråkigt att äta samma sak till lunch varje dag, även fast jag varierar mellan kyckling och lax... måste börja köpa hem mer skinka, det var dödens gott! 
 
Åkte iaf till gymmet nu ikväll istället efter A kom hem vid åtta.. Jag ville egentligen kura ihop mig i sängen och se mad men, men idag var viljan med mig :) Så det blev först en kvart på bandet, men sen fick jag så jävla ont i benhinnorna så jag bytte till crosstrainern och körde en kvart till där... Sen gick jag upp i gymmet och körde mage, har hittat min favoritmaskin! <3 Samma som dom hade på träna i umeå, jag och mange körde den hela tiden, den va GRYM! Så det finns potential att komma tillbaka till samma form som umeåtiden, älskade det gymmet! 
 
Annars går det faktist bra med maten, jag tror det är rutin allt går ut på... Första veckan var jobbig. Nu är det lättare att stå emot sötsuget och det känns faktist redan på kroppen... Syns inget på vågen med det gör inget, jag vill omfördela och inte gå ner i vikt :) Det går lättare och lättare att springa 5an och det känns bara bra helt enkelt... 
 
Hittade en blogg som en tjej i seattle skriver, hon är också au pair och kommer åka hem i juli 2013, så hon åker hem just när vi flyttar dit... Har iaf luskat ut genom hennes blogg att det finns många svenska tjejer i seattle, och det känns bra... Vi är bara 5 au pairer här och jag vill inte hänga med nån av dom, klickade inte alls med dom... Visst är det roligt att bara ha amerikanska kompisar också, men nackdelarna är att dom har heltidsjobb och har inte lika stort intresse av att åka och resa iväg varje helg dom är ledig... 
 
Nu är klockan kvart i tolv så jag ska krypa isäng så jag orkar upp klockan sju imorgonbitti... 
Jobb till klockan 5pm sen marsch iväg till gymmet... boom! 
 
Gnite! 
 

APRIL 21st - maskfesten

det är bilder som denna som gör att jag mer än allt i världen ville åka hem igår.. Bara för en kväll!  Saknar ser allihopa! 
 
 
Träningsvärken som jag har är inte att leka med alltså! Bra att det tog på men aj vad ont det gör... Ska snart kliva upp och ta en promenad.. Känns som jag har hittat en bra runda nu, den är på pricken 5km. :) 
 
 

APRIL 19th - Mad Men

Vaknade av mig själv imorse klockan 6.50... Hade en av dom roligaste drömmarna i mitt liv, jag drömde om mitt bröllop.. Jag flinade lite för mig själv för det var det mest oseriösa jag varit med om, haha... Jaja, nog om det..

Jag klev iaf upp och drog på gymmet.. Vågade mig in i friviktsdelen och det var lugnt idag, inte så mycket biffar :) nu efter jag kom hem så käkade jag frulle och så svängde jag ihop proteinmuffins!! Jag dööööör så goda!! Första gången i mitt liv att nåt nyttigt jag valar blir gott i slutändan :) blir bog godare om man slänger i lite valnötter eller nåt, jag gillar crunchiga saker :)

Det blåser som fan ute, endast några plusgrader så om det slutar så blir det en löptur, annars blir det chill..

Över å ut


APRIL 18th - back to normal

Jag kan inte gå förbi en spegel utan att stanna upp och älska mitt hår litegrann! Hon räddade upp det riktigt bra, jag citerar "i highlighted the shit out of you!" och så nyanserade hon det! Så är det precis som det brukar vara..

Dock vet jag inte klippningen, hon hade en annorlunda teknik men hon kanske fick till det bra ändå.. Har inte bestämt mig än, måste nog platta håret eller locka det för att se hur det ser ut...

Hursom så måste jag säga att det är jäkla billigt!!! Jag betalade $100, det är typ 700:- svenska kronor.. För klippning, slingor och nyansering.. Ett ord: GALET!

Gick förbi gymmet och drog av en solariesväng innan jag åkte hem. När våren inte vill komma så måste man få lite sol från andra ställen...

Ledig imorgon, den ska spenderas på gymmet och sen ska jag kura ihop mig i soffan och se madmen, jag tror jag är hooked! :)

Livet är ljusare idag! :)


APRIL 17th - Kommunikation

 
Idag är ett klago inlägg.. 
 
Jag känner mig rastlös! Igårkväll sprang jag 5km och imorse klev jag upp och drog samma runda, benen som va fäderlätta igår var tunga som betong idag..Plus att jag gick fram och tillbak och hämtade henry (40 min promenad) plus att vi cyklade till parken och hem sen... 
 
När jag kom hem var det bara till att snabbduscha och skopa i sig frukost, sen började min dag. Först att få den lilla att klä på sig och inte tjura, tidspress på det då jag börjar kl10 och hämtar upp den större från skolan och det tar 25 min att gå... Bestämde dock idag att ta cykeln, så jag kopplade på kärran kvart över och sen hojjade jag iväg... Kom i tid! Pjuh! Tryckte in båda i kärran och trampade hem, mina ben ville dö!! Ska tilläggas att det är brant uppförs heeela vägen hem...  
 
Imorgon jobbar jag hela dagen, 7-17 och sen iväg fort som attan och ska fixa håret... Ska bli spännande, jag håller tummarna... Sista försöker, går det här också åt hell så blir det till att fixa själv i fortsättningen... 
 
Slutade min dag med att han kom hem 25 min tidigare, och ungarna blev såklart superglada och ville inte va med mig längre.. Dom gick upp på övervåningen och började busa på grabbarnas rum, satt kvar ett tag i lekrummet och började plocka ihop legot och sen när det var en kvart kvar så gick jag ner på mitt rum eftersom dom fortfarnde höll på där uppe. Fick då ett konstigt mess så jag gick upp och bad om ursäkt och sa att jag trodde inte att han behövde mig mer, då var han bara konstig.. Fick ett mess till efter en stund som kändes dumförklarande... 
 
Jag är en mästare på att skaka av mig saker, men när han går före och efter vart man än går så känns det som jag är en bov! Det började imorse när jag skulle ta keso ur burken till tallriken, så sa han att det lät äckligt med en äcklad blick. Kul va? Och när jag lagar mat varje dag så tittar han på det som om det är spya och så kan han säga att det ser vidrigt ut... 
 
Om 1½ vecka flyttar vi ut ut huset och in på hotellet. Det ska bli skönt! Få ett eget rum och slippa trippa på tå för en stund, och slippa lyssna på att han pratar för sig själv... som jag inte vet om det är åt mig eller inte....
 
Nog med klageri, ska ta och slå på en film... Men för första gången så längtar jag faktist hem, på riktigt... Och jag blir irriterad på mig själv också då jag inte blir arg utan bara ledsen och less! 
 
 

APRIL 15th - happy birthday

En av mina finaste vänner fyller år idag! Jag saknar dig och hoppas du haft en fin dag! :) 
 
Det har varit klent med inlägg nu på en vecka. Det är för att jag har inte gjort ett skvatt.. Jag försöker hålla hårt i mina pengar tills vegas, så därför blir det inte så mkt utflykter. Försöker hålla mig nyttig också så gå ut och ta en öl har det inte blivit, och äta ute har det inte heller blivit..
 
Vädret har börjat bli åt det bättre så jag har varit och och promenerat och sprungit.. Dock så är det kallt här för att vara den här årstiden.. Förra året gick dom tydligen omkring med tshirt och shorts nu och det kan man inte nu kan jag lova... Hoppas att det tvärväder snart, jag vet inte varför jag skulle ha sån otur att tajma in det här vädret just i år?? it sucks
 
Ska gå och fixa lite käk, sen slå på en film. Imorgon jobbar jag kort dag, så det ska hinnas med träning på morgonen och sen vette tusan vad jag ska hitta på på kvällen... we'll see
 
over and out
 
 

APRIL 7th - Highland

Idag hängde jag på Annette och grabbarna till hennes föräldrar, dom bor typ 2,5 timme härifrån mitt ute i ingenstans.. Ungefär som hemma, men istället för 3000 invånare så var det bara 800st... det var faktist värre än hemma, dom hade inte ens en matvaru affär, så ska dom handla mat så måste dom köra typ en halvtimme bort... 
Jag antar vissa människor gillar det livet, men jag skulle hellre skjuta mig själv... Jag gillar the city life :) 
 
Spenderade hela dagen där och när vi satt i bilen hem så fick jag lite hemlängtan.. Dom är inte så nära varandra som jag är med mig familj. Satt och tänkte på hur våran dag skulle ha sett ut om det var jag. Det skulle skrattas så  man fick ont i magen, bråkas lite såklart, alla vill prata samtidigt, vi skulle med all säkerhet försöka bygga något (eller skruva ihop en möbel), reta (och skratta åt) pappa för hans raseriutbrott, säkert fixas någon bil också och sen när alla skiljs åt så skulle det va kramkalas och gråtas en skvätt.. Jag saknar er! <3
 
På vägen dit och ringde vicky och frida, vi planerade vad vi ska göra när dom kommer hit. Jag kommer nog möta dom nere i miami, eventuellt att jag åker till NY och möter dom där och sen åker vi till miami... Vi får se... Så mycket att göra på så lite tid... Vi vet inte om vi vill åka till DC or not? hmmm..... klurar på den ett tag...
 
Allt är bokat och klart för Vegas, fixade flygbiljetter igårkväll och hittade rätt billigt ändå... $40 billigare än för nån dag sedan, så tummen upp på den.... Hotellrum är kirrat och nu är det bara att vänta på att det ska bli den 30 april!! Jag längtar!! 
 
Har varit igång sen halv åtta imorse så nu ska jag slå på en film som jag med största sannolikhet kommer somna till... :)
 
God natt Sverige! 
 

APRIL 6th - ännu en lördag

Veckorna hår fort här borta! Nu är det lördag igen och jag har varit här i två och en halv månad.. Det känns som jag varit här längre faktiskt, men jag tror sommaren kommer svischa förbi precis som den alltid gör :)

Summerfest har uppdaterats lite, och nu kommer pitbull också vara här! Woop woop jag tror det blir grymt! Det går lite fram och tillbaka om när vi ska flytta, men som det ser ut nu så stannar vi till mitten på juli. Men det varierar dag till dag.. Det blir antingen sista juni eller mitten på juli, jag hoppas på det senare så vi är här på summerfest!

Jag ska boka biljetter till vegas idag, nu är det bara tre veckor kvar!!! Kommer bli grymt!! :)

Nu ska vi se om vi kan hitta nån bra film att se, det är kallt ute idag så vi är bog bara inne och chillar idag..

Laters....


APRIL 5th - cheesecake

Idag har vi varit busy all day long.. Först gymnastics och sen drog vi hem och käkade lunch och sen drog vi till parken och lekte några timmar :)

Nu ikväll så hjälpte jag till att laga mat, jag gjorde ugnspannkaka och sen svängde jag ihop en cheesecake.. Frozen såklart, inte fen amerikanska varianten.. Dock så behövde den stå i frysen ett tag så det blir till att smaka imorgon.. En liten bit :-)

Tig taxi ner till hop senare, mötte upp Kristi och sen kom Sean och joinade också..

Bra kväll kort sammanfattat.. :-)
Huuuur ska jag kunna flytta härifrån??
:-(


APRIL 3rd - Proteinfluff

Fluff! Jag fattar inte grejen? Jag har försökt två gånger nu, men det funkar inte för mig.. Alla sidor jag varit inne på har det stått att det är sååååå himla gott och att det kan liknas som godis.... Nej. Jag håller inte med... Antingen gör jag åt helvete fel eller så måste ju alla ljuga litegrann.... Hur gör man? 
 
Jag fick äntligen hem proteinpulvren igår, saknar dock min smartshake. Shaken jag köpte på gold's var inte så mycket att hurra för... well well... Mitt arsel gör ont, musklerna gråter men samtidigt är det skönt :) Idag har jag jobbarfrån tidiga morgonen till nu ikväll, och det har gråtits och slagits idag, så när jag väl blev avbytt och fick gå ner på mitt rum så kände jag inte alls för att byta om och åka på gymmet... SÅ det får bli imorn! Har dock lyckats äta duktigt idag...:-)
 
Fick mitt wisconsin ID idag också, jag ser ut som en tjockis.. Inte bra kameravinkel och plus att dom har kapat bilden just under hakan så det ser extra knepigt ut... Ni vet, mycket luft ovanför huvudet och så -snap- kapat av bilden under hakan.... Fult fult fult.... Ska dock göra ett nytt när vi flyttat till seattle, får hoppas det blir bättre :) 
 
Annars har det inte hänt så mycket idag... Det börjar bli varmare ute, är kallt i luften fortfarande dock. Så än är det ett tag kvar till sommarn... Met det närmar sig :) Imorgon ska vi till chicago över dagen, gå på musem och se på t-rex! :) Ska bli kul! 
 
Hörs vänner! Ha en bra dag mina swedes!
 

APRIL 2nd - Noname

 
 

APRIL 1st - April april din dumma sill

Jag har haft en skön dag idag! Vaknade vid åtta och sen klev jag upp och for på gymmet, åkte hem duschade och så fick annette nya naglar.. Dom har haft en fotograf här idag och tagit bilder, så det var lite fotostudio här idag :) Lite klädbyten och så, sen så fick till och med jag vara med på ett hörn.. Får se vad det blir av dom, hoppas dom blev bra iaf :) 
 
Annars har jag bara legat hemma och sett på film, rätt skönt! :) Är ledig imorgon också, så jag vette tusan vad jag skulle ha hittat på... Hoppas på bra väder så kanske man kan vara ute iaf... Hoppas Kristi är ledig så kanske hon vill hänga lite... 
 
Är supertrött, så det blir nog tidigt ikväll.. 
har inget roligare att uppdatera med om för tillfället :P