FEBRUARY 25 - panik

Jobbar 7-17 idag, det är rätt soft att va med lilleman på morgonen för han är inte så högljudd och kan pyssla på med sitt eget tyst och lugnt. Man behöver bara ge honom lite directions då och då, visa att man är intresserad i det han gör :)

Har just hämtar upp Henry från skolan och har bytt ut det tysta lugna mot att ha en skrikande unge i örat hela tiden. Hela.tiden.
Höll på brinna av hela tiden så jag tänkte att en shake tystar dom ett tag, så svänger förbi donken och köper två shakes, en till mig och ger Wil den andra och vänder mig framåt och hör ett KRASCH och därefter "Wil dropped it on the floor!" Vänder bak och ser halva shaken på golvet i bilen. HELVETTE!

Tar tio djupa andetag och ungarna fortsätter skrika och jag hör mig själv säga "quiet, quiet, quiet, quiet" tillslut hör dom mig och jag förklarar att nu sabbade dom shaken så nu får dom va utan och då blir dom tyst och lite ledsna. Som tur var så hamnade shaken på gummimattan och bara lite i bilen, som jag fick bort.

Tystnad hela vägen hem.


FEBRUARY 25 - halv half

Jag har varit på zoo idag! Så himla häftigt, dock samtidigt rätt synd om dom stackarna! Dom har inte mkt plats att röra sig på, om man tänker på hur fria dom är i djungeln.. Jaguar bäbisarna var dom sötaste, fick mig att sakna min vilding där hemma... Jag skulle ge vadsom för att få ha henne här i sängen mysandes under hakan på mig :)


FEBRUARY 24 - finväder

Jag älskar våren!!

Okej, nu har jag gjort träningsschema för hela veckan och jag ska fan i mig inte fuska!! Jag ska inte småäta godis emellanåt heller! Kommer bli svårast eftersom dom har godis i skafferiet som liksom bara ligger där och väntar på att man ska äta upp det...

Jag måste fixa mitt spotify så jag kan lyssna på musik på telen igen.. Nu när det börjar bli vår och sol ute så är det mysigt att gå på morgonpromenad. :)

- inte fuska
- äta bättre
- planera träning

Woop woop!


FEBRUARY 23 - Snowtubing!

Jag hade en riktigt bra kväll igår, vi började med sushi och sen gick vi vidare till spin, en bar som faktist susan sarandon äger där man kan spela pingis :) Såklart var vi tvungna att spela lite men vi sög nog lika mycket allihopa :) Lite shots på det (den här gången av en, hör och häpna; snygg bartender) och jag ramlade in genom dörren vid två på natten... Kul! :)
 
Jag måste ha varit underhållande för nu ikväll så fick jag ett sms att bartenderkillen bjuda ut mig på middag, så jag ska kanske på dubbeldate :) spännande, haha...
 
Vaknade med betongkepa och efter ett tag masade jag mig upp och plågade i mig två mackor och ett ägg, mådde genast bättre och åkte iväg och shoppade täckisar med Annette. Sen blev det cheeseburgare och en strawberryshake som var HIMMELSKT god, halleluja för den! Hämtade upp Todd och käkade i bilen på väg till snowtubingen.. 1 h senare var vi framme och jävlarrr vad roligt det var! Jag och Annette åkte med Wil som glatt hoppade i tuben och så åkte vi upp, väl längst uppe så flippade han och sa att han inte vågade men som vanligt så får aldrig Wil som Wil wants.. haha.. Så vi fick honom tillslut i tuben och så åkte vi ner, han visste inte riktigt om han skulle skratta eller gråta och jag dog av skratt hela vägen ner..
 
Middag på pizzahut och sen har vi bara chillat ikväll... jag är trött.
sleeptime, over and out.
 
 

FEBRUARY 22 - snö!

Snö snö snö snö, det är en jävla massa snö överallt idag, helt galet vad dom är dåliga på ploga! Har jag berättat att dom inte har vinterdäck på bilarna heller? Så det bara glider när man försöker köra.. Dumt, mycket dumt.. Inatt har det alltså kommit 2-3 dm snö så ni kan ju tänka er hur det är att köra..

Har varit med Wil på gymnastics, skönt att bara ha lillgrabben en stund, han är så lugn :) hann med att prata med Ida ett tag medans, dagliga dosen av Sverige :)

Ikväll ska jag återigen ut och träffa nytt folk. Det är faktiskt ganska påfrestande att lära känna nytt folk, det är nåt nytt varje kväll så man får vara på helspänn hela tiden.. Men jag tror ikväll blir kul, vi ska käka sushi och sen vet jag inte.. Det enda jag vet är att jag ska bli upplockad halv sju.. Så vi får väl se

Måste ta mig iväg och shoppa nån dag! Jag går fortfarande runt i mina klumpiga vinterkängor, tänkte ju att jag skulle köpa nya när jag kom hit, allt för att slippa vikten :) men jag har inte hittat några än, det är ju inte samma stil som hemma.. Jag skulle bara vilja ha ett par jodhpurs, men det är svårt att hitta! Kanske får söka mig till en hästaffär :)

Over and out


FEBRUARY 19 - Rollaero

Beställde ju färg till håret direkt efter jag kom helvetet katastrofbesöket på salongen.. Eller färg och färg, det är en nyansering, och jag längtar till den kommer!! Jag är less på att gå runt och se ut som ett gulhuvud.. :( började fundera ett tag om jag skulle färga det lite mörkare, men jag avvaktar ett tag... det är sånt här som kan göra att jag gör nåt helt urfippat och riktigt dumt mot mitt stackars hår... Det enda som får hända med mitt hår är möjligtvis en klippning, kapa av det nån dm... Långt eller page??? Hmm

Åkte till gymmet imorse iaf, sjukt stort så jag visste inte riktigt hur jag skulle hitta allt först, men det tar sig. Ascoolt, man kan plugga in iphonen i löpbanden så man kan kolla Netflix medans man löp :)
Försökte löpa lite förra veckan men jag börjar lugnt, var länge sedan jag löpte nu.. Jag ska va snäll mot kroppen :)
Så imorse testade jag faktiskt simbassängen.. En halvtimme sen var mina armar döda! Ville egentligen sluta efter 3 längder typ, det var jobbigt!!

Ikväll har jag och Annette varit med grabbarna på rollerskating :) sjukt roligt och det är galet svårt att åka med såna skriller, ni vet gamla skriller.., men kul var det.. Jag föll en gång.

Sen iväg och träffade Wil och Charlie.. Tog nån öl med dom och sen åkte jag hem.. Nu känner jag mig som en tunna efter att ha ätit donken och sen öl på det.. Drack även en shake på donken bars för att dom sa att jag var tvungen testa den, en special st.patricks shake.. God men farlig!

God natt mina vänner! Imorgon är det morgonträning som gäller. Hardcore!




FEBRUARY 18 - Första...

Har jobbat hela helgen och i fredags så var jag ute med 3 av dom andra aupair-tjejerna, det hela började med att en tjej plockade upp mig och så skulle vi köra och hämta dom andra två. Hon berättar att hennes glasögon har gått sönder så hon tycker det är jobbigt att köra bil när det är mörkt, och herre min gud säger jag bara... Trodde inte att hon såg så dåligt, men jävlar vilken kratta hon var på att köra bil! Jag trodde jag skulle dö... Men fram tog vi oss iaf, och sen blev vi inte så långvariga så vi var väl hemma vid typ 12 snåret...
 
Lördag körde jag till bayshore och mötte upp två tjejer och så käkade vi middag på cheese cake factory, jag trodde dom bara skulle ha cheesecake där men dom hade en rejäl meny med allt möjligt... Gott vare, sen drog jag hem igen och så tittade jag på film med Todd & Annette.. Skön lördagkväll ändå
 
Igår, söndag, så var det chill med kidsen, vi gjorde trolldeg och grejade med det så nu har det nog torkat så vi kan måla det i veckan :) Sen när T kom hem så blev jag så sugen på sushi så jag åkte iväg och köpte, sen hem igen och moffade :) Tre tjejer från A's jobb skulle ut en sväng på kvällen så jag bestämde att jag skulle haka på, så jag gjorde mig iordning och så kom Kayte och hämtade upp mig. Hade en rolig kväll, och det var nog första kvällen som jag inte kände mig utanför och ja ni vet, bara felplacerad, riktigt härliga tjejer :)
 
Sista vi gjorde innan vi åkte hem var att dra i oss en shot dom den fulla bartendern bjöd på (självklart drog han en shot också) och den kickade in lägligt nog när jag kom hem typ. Låg och pratade med Ida en stund när jag kom hem, hos henne var klockan tio på morgonen och hos mig 3 på natten :P Sjukt ändå...
 
Vaknade upp vid nio och mitt huvud ville sprängas så jag tänkte att jag sover lite till, och vaknar sen kl 12,30.. Panik över att jag sovit så länge.. Hela dagen är ju borta.. Men jag hade kul igår så det var väl värt det :) Nu har jag ätit och lagt mig i sängen igen och ska slå på samcrow.. Dregla till Jax lite.. Perfekt lediga måndag! :)
 
 
 

February 16 - Saturday!

Idag har Ms.Janice varit här, det är en liten tant som kommer hit varannan lördag för att hon vill hänga med grabbarna, hon kommer tidigt som fan och så stannar hon till halv tolv, för kl tolv åker hon till kyrkan.. Inte för att hon hänger så mycket med kidsen utan hon är fullt upptagen med att städa huset kliniskt rent.. En jävla pli har hon på grabbarna också, dom är tysta och gör precis som hon säger så nåt rätt gör hon, haha..  Hon är skön, hon ser ut som teskedsgumman fast med utsläppt änglahår typ.. alltid långkjol... teskedsgumman får bli hennes nya namn :)
 
Kallt är det fortfarande, längtar till våren!!!! Idag var vi ute på gården och Wil hittade en freesbee, han är så jävla rolig den pojken alltså... Han blev så exalterad och sa hela tiden "I CAN'T BELIEVE IT!" sen när jag visade honom hur man kastade kan ni ju gissa hur han blev, vet inte hur man förklarar hur exalterad han blev, hahha... Andra fraser han kan dra iväg, är om man frågar om han kan göra någonting och så klarar han inte det på första försöket, då bryter han ihop och säger "I can't do it, I'm too young to do this!" :)
 
Har träffat några andra tjejer som också är aupair, dom kommer från colombia.. Dom är trevliga, men kanske inte är några som jag skulle hänga med hemma.. Får se hur det utvecklas, ska ha playdate med en av tjejerna i veckan.. Har träffat en annan tjej som är aupiar genom en annan förmedling och hon verkar mer min typ.. Svårt dedär med att hitta nya vänner... hmmm
 
Måste även berätta att jag har träffat en svensk!! Kan inte beskriva hur skönt det var att prata svenska med någon, att bara få prata utan att behöva tänka efter och försöka hitta ord för allting... Inte för att jag har svårt med engelskan men... Hon är iaf mamma till en av tjejerna i Henrys skola. Träffade henne utanför när jag skulle plocka upp H... Hon var trevlig, och jag fick hennes nummer så jag ska nog ringa henne nån dag och se om dom ska göra nåt "svenskt" och jag kanske kan få hänga med dom lite, eller bara hänga med dom :)
 
Jag är ledig mån, funderar på vad jag ska hitta på.... Jag har lite funderingar på att åka till chicago och IKEA; men jag vet inte... Det är 1½h att köra och åka dit själv? Jag vet inte... Vet inte vad jag skulle köpa heller.. Inte så att jag behöver möbler eller nåt.. Det skulle vara för en köttbulletallrik, och svenskt godis... Måste kolla med Emma om hon är ledig så kanske hon vill mötas upp :)
 
Nu ska jag se ett avsnitt samcrow sen natta... Har blivit värsta nattugglan av detta samcrow, går inte att sluta... GÅR inte... i'm hooked
 
Måste bli bättre på att ta bilder.. Har inte gjort så mkt spännande, det är bara kallt som fan så vi är mest inne så jag tror inte ni vill se det.. :P Va och käkade middag med Delia (en av aupair tjejerna) och det blev cheesecakefactory, första gången för mig, och det var gott.. Dom hade mycket att välja på, jag trodde dom bara hade cheesecake, men inte det.... :)
 
 

FEBRUARY 14 - alla hjärtans dag!

Idag är det valentines day och vi hänger på biblioteket för det är en som ska titta på huset idag.. För er som inte vet så är huset ute till försäljning, och idag är det den tredje som är och tittar.. Beräknar att flytta i slutet på juli så än är det ett tag kvar, men man vet aldrig.. Får dom ett bra bud så blir det kanske tidigare :)

Grabbarna är duktiga här, dom vet att man måste vara tyst och vi viskar hela tiden till varandra, det är skönt för Henry är alltid den som pratar (läs skriker) högst...

Ikväll ska jag träffa Wil & Charlie.. Mitt torsdagsnöje! :)

Ha en riktigt fin alla hjärtans dag people :)


February 13 - Thin wednesday

Om det var fet tisdag igår så är det smala onsdag idag.. inte för att jag har varit nyttigare än andra dagar, haha... Jag tror det är jobbigt att åka till gymmet bara för att jag vet inte vart jag får parkera. Säljaren som sålde kortet till mig fick det att låta så jävla enkelt men jag vet inte om jag håller med...
 
Mitt spotify premium är avslutat iom att jag sa upp mitt abbonemang, så nu måste jag fixa nytt.. Irriterande att ha reklam igen, det är mellan varenda låt tamme.. Och imorgonbitti ska jag åka till gymmet och då blir det problem.. Vad ska fröken andersson springa till?? Måste fixa det ikväll. blev halvsnål dock...
 
Rätt soft ändå, jag tror jag ska försöka lägga undan typ $100 dollar i veckan, det blir en rätt bra hög i slutändan :)
Och jag ska skratta heela vägen till banken när jag får tillbaka på skatten...
 
Ska ha möte med LCCn nu kl åtta, grabbarna kom just ner till mitt rum och ville ha en godnattkram.. Så förhoppningsvis sover dom strax så vi kan börja.. Vet jag inte vad hon kommer fråga om, antar att det är rutinfrågor... Vi tycker hon är konstig så vi vill helst att hon inte ska komma :P haha
 
Idag var jag med grabbarna på discovery world, sjukt coolt! Dock fick jag ha fullt sjå med att hålla reda på dom, för dom sprang åt varsitt håll hela tiden, såklart... Men ibland hann jag stanna upp och ta ett andetag..
 
 

11 FEBRUARI - tidig morgon

En ny favorit! YUM!


Gold's gym membership!

Då var det kirrat! Det är najs att kunna glida på hårsvallet nångång då och då :) tummen upp för att vara blond! (Kanske lite för att jag är svensk också) :)

Har iaf ett gymkort nu, sjukt stort gym, jag blev helt paff! Simbassäng, bubbelpool, flera rum med fria vikter varav ett bara för tjejer :) 5 våningar hade dom och det är det största gymmet i stan.. Najsssss

Nu ska jag duscha och göra mig oordning för ikväll ska jag ut med Charlie och Wil som jag träffade häromkvällen.. Ska tydligen på nåt b-day party.. Hell yeah här ska charmas så jag får lite vänner, haha.. Wish me luck!

Over and out


9 FEBRUARI - Ledig!

Idag är jag ledig, skulle ju egentligen åkt till chicago igår men besöket hos frissan tog längre tid än väntat och sen var jag så arg och opepp så jag stannade hemma.. Gjorde tacos istället och sen låg jag i soffan och såg på SoA.. Helt enkelt exakt det jag behövde....
 
Jag har just ätit frukost, american waffles med bär.. Såg imorse när jag tittade mig i spegeln att mina kinder ser ut som en hamster, så jag ska nog åka iväg och kolla in det där gymmet idag, hoppas på att få köpa ett årskort, dom har bara 24 månader.. Men hoppas dom kan göra nån deal... På måndag börjar det, vare sig jag är pepp på det eller inte, i detta land så är det bara att börja jobba mot fetan.... :P
 
Sitter och mumsar på ahlgrens bilar samtidigt, det är ju en bra pepp??? :) haha
 
Ha en bra kväll ni där hemma!
Puss på er!
 

Jävla tomtar!

Jag är så förbannad! Mest på mig själv egentligen för att jag visste innan jag gick dit att dom inte fatta vad jag menade! Nu ser jag istället ut som en hemmablonderad liten jävla kyckling.. Mitt hår är ju inte av den bästa kvalitén heller så det är avbränt i luggen, det är bara fjun kvar..

Mest irriterad är jag över att dom var tre stycken som stod och tittade på mitt hår och alla sa "that looks really good, much better than before!" Och vad säger man till det?? Jag ville skrika "ÄR NI BLIND??" Jag försökte ändå hålla mig lugn och drog liknelser som att jag såg ut som en racoon eller en tiger, men då skrattade hon bara...

Så nu har jag mitt blonda i topparna sen fortfarande min egna hårfärg med slingor i och sen i rötterna är det tokblonderat.. Bra mix va?? Jag skulle vilja bjuda på en bild men det går inte få en bra bild på det och då skulle alla bara tycka jag var löjlig.. So nope..

Hej då!


Öl

Jag hängde på Todd ikväll ut med några av hans jobbarkompisar.. Dom var i min ålder så han ville väl att jag skulle komma ut lite och träffa lite folk :) Det var supertrevligt, och det var skönt att komma ut lite... Det har ju bara gått en vecka än så jag har inte gått ut så mycket och jag har inte känns av att jag måste göra det så mycket heller än...

Dom var trevliga och jag känner mer och mer att jag passar nog in i den här familjen.. Sjukast är att Todd är så sjukt lik Lars, kanske inte borde säga det men han är faktist det.. Utseendet och humorn, exakt samma... Lite läskigt ibland måste jag säga....

Jag tror att dom förväntade sig att jag skulle vara någon helt annourlunda... och jag tror dom är positivt överraskade, helt sjukt men det verkar så.... I'm doin good :)

Jag drack en 1l öl plus en till liten öl (som jag ryckte va ganska stor), norrlänningen i mig kom fram och svepte ölen som vatten och blygheten släppte lite mer, så all in all så hade jag en trevlig kväll och jag hoppas på träffa dom grabbarna ute nån fler gång :)

Nu ska jag försöka sova, jobbar fm imorgon sen ska jag till salongen och fixa mitt hår och sen hem och packa för att åka till Emma i Chicago :) Exciting!! :)

god natt! :)


6 FEBRUARI - lek i parken

Kom just hem från parken, var en liten bit att gå efter cykelbanan vid vattnet, det var riktigt fint faktiskt.. Mötte massa folk som gick med sina hundar där, alla vi mötte hade hundarna lösa, tror ni hundsuget satte in eller?!? Den första killen vi mötte hade tre siberian husky (eller nån sån sort) SJUKT fina hundar, grabbarna fick klappa och han pratade lite med oss ett tag... Åh jag saknar kato :(

Jag ska göra lax till middag, med ris och broccoli.. Hungrig som en varg är jag... Har hittat ett bättre gym nu, och dom har en veckas fripass så jag ska testa det :) combat, pump, rpm, cxworx, och attack har dom, så det blir perfekt :) sen hade dom lite egna pass också, tror ett av dom var danspass, hoppas det iaf... Sen hade dom simbassäng också, simning är ju sjukt bra träning faktiskt :) förhoppningsvis ska jag ta mig dit imorgon :)

Fick ett samtal från salongen imorse, på fredag ska jag få komma och fixa till det.. En annan tjej ska göra det, och jag HOPPAS det blir bättre.... Håll tummarna...

Tjing!


5 FEBRUARI - day off

Var ledig idag också, så jag tog mig en rejäl sovmorgon... När det är bara Wil hemma så är det rätt lugnt och tyst så då kan man sova länge om man vill :) Annette väckte mig med ett sms vid halv elva, frågade om jag ville med och äta tacos eftersom det är taco tuesday, offcourse hängde jag med, men jag vet inte om tacosen var nåt att hurra över...

 

Tog bilen sen och körde till mayfair mall, det är typ 20 min bort, gick rätt bra men det är highway hela vägen och avfarter och shit överallt.. Lite lätt nervös första gången men det gick bra idag.. :) Måste köpa ett par skor, har ju bara med mig mina vinterdojjor och det är inte alltid så kul att ha dom när man vill va lite finare, eller när det är lite varmare ute... Får se om jag hittar några i chicago ihelgen :)

 

Har inte kollat gymmet än heller.. Måste göra det. måste. måste.

 

Ringde tillbaka till salongen idag ang håret, och dom var tydligen på kurs idag det var därför ingen hade ringt tillbaka.. Hon sa att dom skulle ringa så fort dom pratat med managern... suck! Kollade på hårfärg på pick'n'save, kanske man ska göra det själv ändå? Ihhhh jag vet inte om jag vågar.. :(

 

Nu ska jag se ett avsnitt samcrow sen sova... gonatt friends!

 

provade den här skinnjackan, I LOVE IT... funderar på att slå till!

4 FEBRUARI - nails nails

Dåså, nu har jag just klickat iväg ett paket med nagelgrejer, förhoppningsvis så får jag det ganska fort.. Hittade allt superbilligt, och då menar jag SUPER billigt... Lampa, filar, 5 färger, vätska, pusher, buffer, jaa ALLT för typ 750:- Helt otroligt!

Får väl se om dom låter mig fixa naglarna på dom här :) Då ger dom mig säkert en slant för besväret ;)

Det kostar typ $40 att göra gelelack här, så jag tjänar på att köpa hem grejer ändå.. Två och en halv gång sen har jag tjänat in det... Sen vet jag inte vad jag ska göra med grejerna när jag ska åka hem men det är ett senare problem :)

Inget samtal från frissan än så länge, hon sa att om hon inte ringt innan åtta så blir det imorgonbitti hon ringer istället... Så vi får väl höra imorgon vad som händer...

Tjingeling!


4 FEBRUARI - bad hairday

Jag visste att det skulle bli dåligt.. Oftast är turen med mig, men idag så var den inte det... Först fixade jag naglarna, eller rättare sagt jag tog bort mitt gelelack som hade vuxit ut waaaay to much.. För det första så fick hon knappt bort det, OK det var ett annat material än vad hon var van med så fine, MEN hon ides inte ta bort allt nagellack, så i kanterna är det fortfarande rött.. Hon sa bara att det nöts bort efter ett tag, ja ba "whaaat??" Aja, gick iaf ner och så började hon med håret, frågade vad jag ville ha och jag sa klart och tydligt att jag brukar vara ljusare men sist gjorde jag både highlights och lowlights, och att jag ville gå tillbaka till blondblond.. Hon sa att hon gjorde ultramega många slingor så att jag skulle bli riktigt blond, YES tänkte jag, hon fattade galoppen, men efter vi hade tvättat ur allt och ja satt mig framför spegeln igen så var det knappast jätteljust... SUCK

Efter hon torkat färdigt den och allt var klart så ser man fortfarande utväxten, visst det är bättre än förut men jag vill inte ha en utväxt som går ner halva hårskallen... Tänkte att jag åker hem och frågar vad Annette tycker innan jag klagar.. Och hon tyckte också att det var konstigt...

Så nu har jag nyss ringt och klagat, och det är ju INTE KUL alltså... Men det gick bra ändå, dom förstod vad jag menade och skulle se vad dom kunde göra och sen ringa tillbaka.. Så nu sitter jag bara och väntar på att telefonen ska ringa... hrm

Ska försöka kolla upp om jag kan köpa nagelgrejer också, vet inte om jag litar på att dom kan fixa mina naglar.. Jag har helt tappat förtroendet nu, haha... Vette fasen vart jag ska fixa håret nästa gång :P Om dom bara kunde göra en blondertvätt så skulle jag vara nöjd, men dom visste inte ens vad det var... dryyyygt! Kanske får börja hemmablondera sig, men då blir det ju helblondt och det vet jag inte om jag vill.,, buhuuuu

Har varit med Annette och grabbarna nu på em, dom hade simning och efter det var färdigt så körde vi runt lite och så stannade vi på en drive through, vet dock inte vad det hette, men nu har jag beställt i drivethroughn för första gången också.. satan va snabbt dom pratade, hann nätt och jämt med... :P

Nu ska jag googla på nagelgrejer...

 


3 FEBRUARI - news

Najs design va? :)
 
Nu är jag ledig i två dagar, vette tusan vad man skulle ha hittat på. Kanske testa gymmet? Fick två fripass så jag kunde try it out innan jag köpte kort :D
 
Nu ska jag bänka mig framför SAMCROW, äta lite chips och ba va onyttig :)
 

3 FEBRUARI - Care Bears

Kidsen tittar på krambjörnarna, enda stunden på dagen som dom inte har myror i brallan.. Den lilla är lugn men den äldre är som en studsboll JÄMT! Han testar mig mer än den lille också.. Dom vill inte gå ut och leka, idag är det ändå fint väder, typ -8 och strålande sol.. Men men... Vi har bakat negerbollar, dom smakar inte riktigt som hemma, jag tror det är vaniljsockret som gör det., vi använde vaniljextrakt och det smakar konstigt... Grabbarna gillade det dock så det var ju bra iaf :)

Imorgon ska jag fixa mitt hår och mina naglar! Som jag längtar! Jag hoppas hon är bra på blonda hår, det är alltid jobbigt att byta frissa..

Är helt fast i samcrow, Jax är så snygg så man vill ju ba dö!! Jag gillar badboys... ;)

Imorgon ska jag nog åka till det andra shopping mallen, mayfair. Det är större, såg massa fint där så det kanske blir mer shopping tomorrow! :)

Ser mest fram emot att fixa håret.. Ser ut som en uteliggare just nu.. Inte OK! Funderar på att klippa av det, men jag fegar ett tag till... :)

Jag ska åka och hälsa på Ida i NY också, fast det blir nog i början på mars.. Då är det varmare också :) sååå kul! Mkt att se fram emot.. First up is Chicago med Emma! :) woho

Nu ska jag ta hand om tvätten! See yaa!


Americano style

Hade kidsen några timmar idag, sen efter Todd kommit hem så lånade jag hans bil, en saab 9,3a - halleluja! Lovely att få köra en bil med manuell växellåda, känns mer som hemma... Åkte iväg till bayshore mall och tänkte jag skulle shoppa lite... Gick på forever21, chalotte russe, victoria secret bla, hittade inte så mkt.. som vanligt när man vill gå nuts och tokshoppa så hittar man ingenting... Hittade en blus och sen gick jag faktist in på HM för att köpa en pyjamas. Hittade pyjamas OCH morgonrock.. Det hängde två på rean så jag knep en av dom, så nu är jag som en typisk amerikan och ska sova i pyjamas och sen imorgonbitti ska jag bara dra på mig morgonrocken och gå upp till frullen :) toknöjd! Har bestämt mig för att behålla jackan också, testade den ute idag med grabbarna då vi skottade gården och den va varm och go :) helt perfekt!
 
På hemvägen så tappade jag bort mig lite dock.. Missade en avfart så jag kom lite fel, det är tur man har en iphone numer så då har man gps i telen.. Fattar inte hur man klarade sig innan iphone, har sagt det förut och jag säger det igen...
 
Vill att det ska bli vår snart! Är less på mörker och kyla nu... Till veckan ska det ligga på 0gradigt iaf så det är ju åt det bättre hållet... Igår hade vi 18 grader kallt!!! man vill ju typ dö av köld! Här nere i mitt rum så kommer inte värmen ner riktigt, så jag har ett värmeelement som jag slår på när jag är här nere, men innan det har kommit igår så är det kaaaaalllltttt!! Jag är ju van att ha den kokhett inne också så det gör inte saken bättre... Ge mig sommarrrr!
 
Nu ska jag se sons of anarcy innan jag somnar...
så godmorgon sverige, och god natt alla amerikanos... :)

Dålig uppdatering! :)

Jag har varit så himla trött dom senaste kvällarna så jag har bara legat i sängen och sett sons of anarchy och typ somnat vid halv nio :P Tungen är fortfarande lite seg men det går åt rätt håll... Igår fick jag mitt internationella körkort så jag och Annette åkte ut till ett mall och skulle se om vi hittade någon vinteracka till mig, men icket! Kikade runt lite på victoria secret bland annat för att hitta en badrock, hon insisterade på att jag skulle ha en så jag säger inte emot :) Mötte även upp grandma Sandy där och hängde med henne, sen gick vi till ett ställe och drack varm choklad innan vi åkte hem och JAG körde för första gången :) Det gick bra, 4 filigt på vissa ställen men det gick bra :)
 
Dom tar så bra hand om mig här så jag längtar inte hem nånting faktiskt. Jag saknar min lilla Kate men vi var ju ihopklistrad hemma så det är ju inte så konstigt.. Nu har det ju bara gått en vecka här men jag har bara legat hemma varje kväll för att jag varit så trött, har gjort nån utflykt med Annette men annars lugnt.. Men jag kommer bli less på ligga hemma varje kväll, min LCC ringde igår också och sa att vi ska träffas nästa helg så då får jag träffa dom andra som är au pair här i milwaukee. Det ska visst vara 7 st tjejer, varav hälften är över 21 så det är ju bra :) Två av dom va ute rätt ofta så det kanske är några som jag kan hänga med :) we'll seee
 
Idag hade Wil gymnastik så jag fick köra dit (med Annette brevid såklart) :) och sen hem igen, vette tusan hur jag ska hitta dit då det tog typ 20 min att köra dit, det var typ över halva milwaukee!!! Kommer köra fel ett antal gånger känns det som, haha... Efter Wil var färdig så åkte vi till ett annat mall för att snabbkika på northface efter jackor, och I found one! :) En kort dunjacka, är dock skeptisk då jag alltid köper längre jackor som täcker rumpan lite, men den var snygg och varm så jag ska känna efter om jag verkligen vill ha den.. Måste åka och shoppa lite baströjor också, hatar att ha för lite kläder, har typ 4 tröjor att varva mellan... det är inte OK!
 
Är ledig på måndag och tisdag så då ska jag förhoppningsvis fixa håret också, bara dom har tid.. Gruvar mig för att ringa och fixa tid för dom pratar så jäkla fort i telefon.. IRL så ser dom att jag inte är härifrån ju, men i telen så kan dom ju inte veta... meeeen men...
 
Ska avsluta med dom klokaste orden.. Jag och Wil var ensam hemma och vi satt och lekte och så säger han;
"i love you" och sen "people should love each other more....."
So true, so true :)
 
nu ska jag gå upp och se wallander med päronen...
Tjing!