OCTOBER 21st - love love love

Dom senaste dagarna har varit sjukt bra! Torsdag hängde jag med Brian, Alex och Greg.. Alex två kompisar var här och hälsade på så som var med också.. Bandet som spelade på harp and fiddle, det jag skrev om i mitt senaste inlägg, var grymma! Vi insåg efter ett tag att dom spelade sist vi var där också :) 

Såklart hetsade Alex på så det blev shots och hela köret så det slutade med att vi åkte till en annan nattklubb och dansade till dom stängde, och sen hem till A för efterfest! Släpade upp han halv nio morgonen efter så han fick skutsa hem mig, haha... Kidsen hade ingen skola så dom två äldsta hade camp, så det var jag och jack hela dagen. Skönt :)

Fredagkväll så var jag med kidsen, sen när Jen ovh Greg kom hem så åkte jag och mötte upp Brian och Greg, sen kom Alex och hans kompisar senare. Ner till DC och på nån klubb, sjukt kul! Såklart ville varken jag, Alex John eller mark hem, så vi försökte hitta nån club som va öppen längre men till slut gav vi upp och åkte hem till A. 

Lördag, sooooovmorgon! Vaknade halv tio och mådde som en prinsessa! Lite trött, men annars bra! Åkte hem vid halv tolv och åt lunch sen slocknade jag i sängen nån timme.. 

Jag och kidsen hela lördagkväll sen small jag av i soffan till nån film.. Jen och Greg kom hem vid ett, då snarkade jag i soffan, haha. Raka vägen isäng och sen på söndag hade jag ridning hela dagen! 

Sista dagen, så nu har jag 3 credits klara! Dom resterande tre ska jag ta i dec, en weekend resa till NY! 

Nu ska jag krypa isäng, tisdag imorgon! Älskar mitt nya au pair liv här! Synd att jag inte kan ha alla nära och kära här borta, då hade jag flyttat hit på två röda! 

Punkt.




OCTOBER 17th - ps I love you

Sitter på en irländsk bar och ps i love you låten spelas.. Ibland är livet bra mysigt! Bartendern har världens skönaste accent! Väntar på att Brian och Alex ska komma hit, det ska tydligen va nån bra concert här ikväll... 

Är ledig halva dagen imorgon, ska bli skönt med lite sovmorgon! Sen är det jag och jack hela dagen! 

Nu ska jag dricka min öl. Gött! 




OCTOBER 16th - råtta

Jag är så less på mitt hår!! Skulle egentligen åka och fixa det igår men vi lämnade in min bil på service så jag tog mig inte dit! Så jag fick boka om tiden så imorgon ska Luana skjutsa dit mig :) Det ska bli skönt att få ordning på barret och slippa utväxten :) 

Ligger och ser på footloose, den gamla versionen! Ska fixa mina naglar och sen vette tusan vad jag skulle hittat på tills kidsen kommer hem... 

Har vaknat mitt i natten vid tvåtiden två nätter i rad nu.. Inatt irrade jag runt och visste inte riktigt vart jag var.. Sen när jag insåg att jag var i mitt rum så kände jag mig lite dum, haha.. Skumt dock att jag vaknar samma tid varje natt! 




OCTOBER 13th - Cowboy!

Startade morgonen med att försova mig! Så jag höll på missa min weekend class som jag skulle till.. Men iväg tog jag mig iaf, höll bokstavligt talat på DÖ när jag kom upp på highwayen.. En bil två filer till vänster om mig kom snurrandes framför mig, det var som att det gick i slow motion, något gick verkligen snett för honom.. Jag pallnitade för allt jag hade och allt jag hade i bilen flög all världens väg, han var kanske 1 meter ifrån att krascha rakt in i mig, men han snurrade förbi och rätt in i sidräcket på min högra sida och det var som att det var mitt window att ta mig förbi så jag trampade ner gasen allt vad jag kunde och körde förbi, så i hans snurr så tog jag mig förbi, och han studsade mot räcket och ut igen till mitten av highwayen, just där jag hade varit och jag såg i backspegeln hur han vinglade runt och sen tror jag han körde av åt sidan.. Jag kommer inte riktigt ihåg, då var jag bara glad över att jag hunnit förbi....
 
HEEEELT GALET! Jag skakade och visste inte riktigt om jag skulle stanna eller köra vidare, men vad kunde jag göra om jag stannat? Och stå stilla på en highway? Nae. Vet inte om han var full, somnade vid ratten eller vad som hände.... Heeelt helt helt otroligt att han inte smackade in i mig. Vet inte vem som skyddade mig där uppe, men tur hade jag iaf! Det är läskigt hur det egentligen inte spelar nån roll om jag är bra på köra bil eller inte, det finns alltid idioter där ute som kan smacka in i en VILKEN sekund som helst... Jag blev nästan förbannad efter jag hade kört vidare... 
 
Hade den bilen smackat in i mig, så hade det blivit en rejäl jävla smäll med alla bilar som kom bakom oss också... Huuuuaaaa, jag börjar typ skaka bara att tänka på det! 
 
Hursom, så klassen som jag skulle till var horsebackriding, så jag kom dit och det visar sig vara den skönaste lärarn ever.. Cowboys som bara red western, utan bett och hjälmar var det ingen tanke på att använda.. Tre söta små ponnys som lunkade snällt runt runt runt... Nästa vecka ska vi gå all in på cowboy temat, och ha rutiga skjortor, boots och hatt och hela köret... Blir kul! 
 
Nu har jag precis duschat och sitter här med pyjamas brallor och bara myser... Blir nog film och lugnt ikväll.. Måndag imorgon igen, ny vecka nya tag... Jag antar att jag ska va glad att jag lever! 
 
peace out! 
 
 

OCTOBER 10th - Torsdag!

Startade dagen med våfflor och massa färsk frukt! Dödens gott! Sen pysslade jag på med allt här hemma och sen iväg på skolan och hänga med kidsen ett tag.. Det spöregnar idag så det var ingen ute rast, alla var inomhus istället... Kom att tänka på en sak när jag var där, varför ser skolor alltid likadan ut? Alla möbler är skruttigt fula, och gamla! Fula trådkorgar och skåp med fula skyltar på... Kan man inte inreda fint? Även fast det är en skola?? Dom har samma sorts kateder (vem använder ens det ordet?) som Bo-Lennart hade när jag fick lågstadiet... =gammal!
 
Jag insåg att jag aldrig skulle kunna jobba som lärare.. Det är grejer ÖVERALLT! Ingen ordning.... Jag fick lite lätt panik när jag stod och tittade ut över klassrummet.... Hennes kateder var överfylld med saker, papper och gud vet allt! Jag är nog lite skadad, pappas garage korsat med mammans garderober och förråd... Organiseringsgalning! Skadat.... jag vet.... 
 
Vad hittar man på ikväll då? Hmmmmmmm..... Thirstday som någon fint döpte det till, men jag vet inte, haha...
 
Tjingeling! 

OCTOBER 6th - slut på helgen

Varför kan inte helgen vara längre? Fredags blev det utgång med Brian och Alex. Vi började på en pub i bethesda med Dave och Greg också, men dom ville inte gå ut så det blev bara vi tre som drog vidare. Sjukt kul hade vi iaf, och sent som attan blev det... Sovde hos grabbarna, och fick hämtning på morgonen för att åka med Andy på fotbollsmatch! Inte pigg kan jag säga. 

Varmare dagen i historien tror jag. Typ 30+ och klarblå himmel. Ingen vind. Jag höll på svettas bort. Lagom nog så åkte vi efter matchen till en orchard. Där dom hade pumpkin fest, så det var massa aktiviteter för barn, bland annat en cornmaze. Tänk er ett cornfield och så har dom gjort gångar i den, som en labyrint. Utan vind, och inne i mazen var det tack och adjö till den lilla vindpust som kom då och då. 

Tog ungefär en hel evighet tills vi hittade EXIT, och vi alla var nära att bust through the freakin corn, som Caroline, 5år så fint uttryckte sig, jag kunde inte annat än hålla med. Men till slut hittade vi ut. 

Efter några timmar så var vi alla redo att åka hem. Helt sjukt varmt, det är ju höst, men det känns som högsommar! Kom hem och jag ringde Vickan och tomtom och pratade i en timme sen mamma ett bra tag också. Efter jag lagt på var ögonlocken så tunga och sängen så skön så jag small av, vaknade tre timmar senare och tvingade mig upp. 

Klockan va nio och jag hade kunnat sova i en evighet till... Trött! 

Idag vaknade jag iaf upp utvilad, gjordebjag söndags ständig och sen åkte jag iväg och köpte ingredienser till negerbollar!! Yum! Så när jag kom hem fixade jag ihop det, och nu när jag har vaniljsocker så smakar det ju gudomligt!! Farligt gott! Kidsen gillade det sjukt mkt, dom proppade munnen full och ville inte sluta äta! Godkänt :-) 

Svenska pannkakor med grädde och färska bär blev det till middag och jag fick två av tre att gilla det :) Aidan var inte helt hundra, men han åt tre stycken så SÅ dåliga kan dom inte ha varit :)

Nu ska jag ta och sova, ny vecka imorgon. Ska skicka iväg kidsen till skolan sen iväg på gymmet. Benhinnorna känns bra igen så nu är det bara att köra på!! 

Natti natti på er! 






OCTOBER 3rd - Benhinnor

Varför ska man få så ont i benhinnorna?? Sjukt onödigt! Har lyckats få tummen ur och tagit mig på gymmet två dagar i rad nu.. Känns himla bra! Men idag gör det lite ont i benhinnorna! Så idag blir det ingen löpning, vette fasen vad jag ska hitta på istället... 
 
Jag längtar till imorgon, då blire utgång med grabbarna! Kommer bli sjuuuukt kul... Vet inte vad planen är på lördag, men nåt kul hoppas jag att det blir... Det är typ sommarvärme här fortfarande, så jag ska satsa på klänning tror jag! Man får passa på medans det man kan! 
 
Jag dog lite av SoAs sista avsnitt!! Sista halvtimmen satt jag bara och studsa i soffan!! Längtar redan till tisdag och nästa avsnitt!! 
 
Nu ska jag skynda mig hoppa in i duschen och sen gå och hämta upp grabbarna från bussen! Inga träningar idag, så jag gissar på att det blir en massa baseball tills Jenifer kommer hem! :-) kul kul kul