MAY 21st - Skakis0

Ibland så slår det mig att jag inser inte hur bra jag har det här. Jag kliver upp och fixar frukost, sen är jag ledig hela dagen.. Jag följer alltid killarna till skolbussen, sen går jag hem och fixar mig frukostsmoothie och sen ser jag gårkvällens conan... Sen går jag oftast ut på promenad, då är klockan runt tio halv elva... Idag var jag så himla trött i benen så jag väntade till halv tolv... Drog en 6km sväng, sprang halva och gick resten... Jag är helt skakis nu... Träningsvärk eller vad man kallar det... möra ben efter gårdagens sväng... phu! 
 
En dusch på det sen laga lunch.. Sen tog jag på mig myskläder och mös ner i soffan igen... Och där har jag legat hela dagen... :-) 
 
Imorgonbitti ska vi dra trappsvängen i DC... Jag ser INTE fram emot det... Jag kommer att vara död! Sen vette fan vad vi hittar på efter det... Jobba en stund sen på em, och sen ska jag och beckan gå och se hockeyn på Tommy joes... Rangers!! kul kul kul
 
Ikväll blir det inte många knop... Jag ska kanske försöka mig på dom senaste avsnitten av GOT. Har två jag inte sett... Kommer somna på 2 sek så fort jag lägger ner huvudet.... jag lovar
 
 
 

MAY 20th - MILEN!

Åh herregud!! Jag är så himla glad! Jag släpade mig ut på en löptur, och när jag väl började springa så var det som att springa på moln! Jag bara sprang och sprang och sprang... Lite till, och lite till.... Jag vände efter 5km, och sprang hela vägen tillbaka.. Det slutade på 1mil under EN TIMME!!! Jag har aldrig i hela mitt liv sprungit så långt och trodde aldrig jag skulle klara det! Under en timme också? Jag är så impad över mig själv! En rejäl klapp på axeln till mig själv! :-) 
 
jag är i chock! 
 
 
 
 

MAY 15th - Jag hinner inte med!

På ett sätt så går tiden så himla sakta. Jag vill hem. Det är så många olika saker jag längtar sönder mig efter. Människor jag vill träffa. Eller träffa, rättare sagt KRAMA! Jag har inte träffat mamma och pappa på ett och ett halvt år!! Snart är det ett år sedan jag träffade viktoria sist. Elisabeth & Elvis är 1 ½ år också.... Jag blir så pirrig i magen när jag tänker på det, hur det ska kännas när jag träffar alla igen! PIRR!! :) Sånt där lyckopirr!! 
 
Men samtidigt så går tiden så himla fort! Veckorna springer förbi och vi gör nåt roligt hela tiden, och jag skrattar varje dag! Precis så som det ska vara... Fick för någon dag sen frågan om jag mår dåligt över nåt nångång, men jag kommer inte ens ihåg sist allt kändes åt helvete.... Vi har ju alla såna perioder, men nu är det länge sedan faktist... Sist var väl kanske när jag var tvungen byta familj.. Det var lite mycket på samma gång där. Men det gick ju bra i slutändan det också... 
 
Helgen som var så var vi ute downtown på fredag. Sen på lördag så kom Taylor och Claudia förbi, hans mamma bor granne med oss, så han spelade lite baseball med kiddosarna och jag beckan och Claudia satt och surrade. Sen kom Greg och Jen hem så då drog vi på caddies. Taylor är kanske den roligaste jag lärt känna här, det är han som bott i sverige för några år sedan, han jobbade med malou i morgonsoffan, och på berns.. Sen senare på kvällen så åkte jag och beckan och mötte upp några andra downtown. Vi spelade beerpong hela kvällen och vi vann, sen stöp vi isäng hos Chris.. 
 
Söndag blev det bara häng i solen med grabbarna. Det spelades baseball, football, alla slags games man kan spela. Det grillades mängder med mat och såklart kom dom med en låda med iskalla öl. Gott! Helt perfekt söndag! ALLA grabbar brände sig sönder och samman, dom såg ut som kräftor hela högen. Dom enda två som inte brände sig var jag och beckan. Otippat att svenskarna skulle klara sig bäst? :) 
 
Det har varit en lugn vecka, jag har tränat och solat och ätit bra mat. Rutiner rutiner rutiner, det är det allt handlar om. Det är inte ens jobbigt att gå en mil nu. Förut tyckte jag att 5km var nog mycket och räckte alldeles lagom. Jag tror jag till och med är i bättre shape nu än va jag var innan jag åkte till USA. Sjukt! 
 
Nu ska jag se senaste avsnittet av GOT, sen lär mina ögon falla igen... Tidiga kvällarn för damen numer.. jopp jopp
 
 

MAY 10th - Dålig uppdatering

Nu har jag sackat efter i uppdateringen rejält... Det är varmt ute och jag är typ aldrig hemma längre känns det som... Jag jobbar nån timme, sen är vi ute på långpromenad jag och Beckan, sen hänger vi på min terass på baksidan och glassar i solen tills det är dags att hämta kidsen från skolan... Hänger med kidsen en stund, sen har vi alltid nåt i görningen jag och B... 
 
Min dator skrämde livet ur mig för två veckor sedan. Det slutade funka. Jag trodde den gick sönder, och ALLA mina bilder från USA finns på datorn... Men tur som jag har så var det bara laddaren som var trasig, så jag beställde en ny på ebay för några dollar, och vips... nu funkar den hur bra som helst igen.... :-) 
 
MEN, igår så badade mig lilla iphone. Den lever på lånad tid. Micken har slutat funka, så jag kan inte prata på högtalare eller spela in ljud på den, och efter igår så gick det inte ringa heller... Det bara sprakade och varken jag eller den jag pratade med hörde nåt... Men idag verkar det funka att ringa iaf... jag håller tummarna.... Bara jag klarar mig tills jag kommer hem så är jag nöjd.... Måste investera i en ny i aug..... 
 
Jag och Beckan håller på boka resa till MIAMI.. kommer bli så sjukt kul!! Värme och sol i sinne! love love love! 
 
Nu ska jag ta min en powernap innan det är dags för jobb i två timmar, sen utgång ikväll... 
Tjing!