Midsommar!!

Kom hem till vässan inatt vid tolv och sen låg jag och hostade till halv fyra tror jag innan jag äntligen kunde somna... Har varit sjuk hela helgen, halsen gav helt upp i onsdags och sedan dess har jag fått viska, eller helt enkelt bara vara tyst.. Vet ni hur svårt det är? SUPERSVÅRT!

Helst när man är ute, träffar nytt folk, träffar gammalt folk, till slut blev det så att alla bad mig hålla käften.... jättekul...

Midsommar spenderades iaf på bryggargatan och det blev lyckat.. Det blev utgång tors-fre-OCH-lör.. Sliten tjej på söndag kan jag lova... På lördan hann vi med forsränning också, tur det var 10mil från umeå så hann man sova en sväng i bilen ;-)

Längtar redan till nästa gång jag åker upp. Det blir så intensivt och nu helst när jag var sjuk så hade jag väl egentligen behövt ligga nerbäddad, Ida jobbade hela helgen också och HUR kul va det då? nej

Nu längtar jag till powermeet, nästa ledighet, blir hur kul som helst. Förhoppningsvis blir det lite kul med jobbet också, hoppas hoppas :-)

Nu blir det sängen, ska bli spännande att se hur mkt sömn man får inatt... hrrmmm


Söndag

Igår låg jag hemma i soffan och var sjuk hela dagen... Halvrisig och jävlig, det är inte kul att vara sjuk :( Men idag så masade jag mig på jobbet då det inte finns så mycke folk som kan jobba, eller rättare sagt ingen! Så det var bara att bita ihop och försöka intala sig själv att man inte är sjuk..... hrm

halsen är knepig och jag har svettats och frusit om vartannat hela dagen... USCH

Jag ska slå igång en film och äta lite chips.. Jag längtar till på onsdag, då är jag ledig i FEM dagar!! LYX! Då åker vi till umeå och hela gänget där uppe!! lovely!!! Det är det enda som finns i huvudet nu, umeå umeå umeå :)

Tjingeling!


Sprängd...!

Låg i soffan hos vicky och helt plötsligt hör vi en sjujävla smäll, det lät som en bomb tyckte vi så vi skyndade oss ut för å se efter vad det var.. Vi gick ner till ån så vi kom på baksidan av BMB och där vid mimer så står det en vakt och säger att vi inte får hå längre för det är en bomb som sprängts på terassen!!!! Det låg brädbitar ändå ner dit så det måste varit en jävla smäll!! Och så sa han att dom höll på utrymma nu... Jävligt läskigt och jag kände bara att jag ville bort därifrån...

Vi gick runt på framsidan och massa polisbilar, brandkår och ambulanser började rulla in, men vi hörde att ingen hade blivit skadad iaf, så det var ju en jävla tur!! Sen spärrade dom av när allt folk var ute och sen antar jag att dom väntar på bomb patrull så dom kan söka igenom stället.. För sen spärrade dom av hela parkeringen också, dom sa att dom klassat det som en extremt farlig situation och att alla skulle backa bort så långt man kunde.

Tomas var ute och han hade känt tryckvågen! Galet!!! Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova.. Man funderar ju vilken idiot som vill bomba en nattklubb??? SJUKT!!!!!


Om att ha Företag...

Ibland är det inte kul att vara egen företagare.... PAPPERSJOBB gå och dö... Jag älskar att ha ordning på alla papper och att allt är enkelt och snabbt hanterat, men ibland så orkar jag bara inte (läs:oftast) så alla papper är i en enda stor hög, ibland lite utspridda och inte alls i ordning. Då får man göra som idag, nu har jag suttit sedan klockan tio och hållit på med alla förbannade papper.. Nu har jag dock fått det supersnyggt och prakiskt då jag lagt in i datorn alltihopa! :) Sjuuuukt bra! Det är bara några enkla klick så är allt i sin ordning... love elektronik när den funkar... haha

Nu eftersom detta har tagit tre timmar så är mesta delen av min dag slut, eftersom jag börjar jobba 14.45 så hinner jag inte så mycket mer.... nu ska jag ut med kato en sväng, sen i med lite käk i magen så man överlever kvällen :)

Imorgon är det nagelfabrik för fullt här hemma igen, och det håller i sig ända till onsdag nästa vecka. Då åker jag till UMEÅ! :D jag längtar... Pussa på lillEllert och bara mysa med storasyster och fira riktigt rolig midsommar!!
Jag tar ett djuuuupt andetag och så är det bara att köra på!

Tjing!

image description

!


Mysmorgon!

Jag älskar mysfrukost, låååång frulle i soffan utan stress :) hur bra som helst! Måste dock en sväng på stan innan jag börjar jobba 👎

Nu ska jag återgå till mina jordgubbar :)


Bilder från helgen!

Jag har haft världens bästa helg med bästa norrlandsgänget!! Bott på hotell och mått gott, och viktigaste av allt firat bästa Frida och Markus! Kan inte beskriva ens hur roligt vi har haft.. Är fortfarande väldigt trött efter helgen och jag skulle vilja va varsomhelst förutom på jobbet... Blä!

Umeå nästa helg, det är nästa mål.. Tok mycket jobb framtills dess.. Kämpa pååååå

Nu ska jag återgå till jobbandet!
Tjingeling!


Dagen D

Nu ligger vi på hotellrummet och ska sova. Klänningen har jag fållat och det gick bra så nu kan inget gå fel :) allt har flutit på så bra så bra! Imorgon är mitt enda mission att göra Frida till den snyggaste, inte så svårt, hon är lätt å arbeta med :) haha

Nu ligger vi bara och fantiserar om hotellfrukosten imorgon, det ska bli så GOTT!! God natt med er :)


LPG

LPG är bindvävsmassage, och det gjorde inte så ont.. Nog har jag varit med om värre smärta :) ska bli kul att se om det blir nån skillnad :)

Har varit full rulle hela dagen, jag har gjort the weddingnails on Frida, sen sydde jag till hennes klänning och sen testade vi frippan.. Kalasbra, allt gick som smort! :)

Nu har jag gjort mina naglar och det har tagit hela jävla kvällen! Nu är klockan två!! Så nu ska jag sova och ladda för imorgon :)

Hej svejs


Fina fötter!

Jag sitter och håller på få fina fötter för första gången i mitt liv :) spännande!!
Sen blir det stan och skojakt sen LPG hos Cissi klockan halv två, också tokspännande att prova :D

Superskönt att va ledig och bara unna sig en ta-hand-om-sig-själv-dag :) livskvalitet!!


Ben ben ben

Varit sjukt duktig på jobbet och städat som en tok. Känns bra! Och efter jobbet blev det ett benpass med vicky. Jag kunde inte pina mig lika mkt som johanna plågar mig men mör i benen är jag nu, så det tog på på iaf :)

Nu ska jag hem till Vickan och se film, sen äre bara och ladda för en ny vecka. Är ledig sjukt mycket för en gångs skull och så avslutar vi veckan på bästa sätt, BRÖLLOP!! Sjukt att det har gått så fort, hon kläckte ju just att dom var förlovade! Kul ska det bli iaf :)

Tjongeling!


Skönt.

jobbar ihelgen och för första helgen på länge så är jag hemma en lördagkväll. Soffan är min bästa kompis och jag är så TRÖTT! Pissvädret gör mig ännu mer bekväm i soffan :) Det är kallt och känns som om det är höst all over again.... Sommar?! hallå?

Jag ska slå igång en romantisk komedi och mysa ner mig med lite chips.. Perfekt lördag!

Blev inge ben igår utan det blev AW med Anna och Vic istället. Först mat på hattfabriken, som var dödens gott sen cirkus, varda och slutligen Å. Ge mig sommar och uteseveringar, VÄRME!! love it.

Ha en bra lördagskväll :)
tjingeling