Någon är uttråkad


Vinterjackan

Det stora problemet! Vad vill man ha, och vart hittar man den?

Jag tänker en stor dunjacka och en finare kappa kanske... Har hittat en dunjacka på team sportia outlet, men man ska kanske ta sig till usports nu när det öppnar... Hmmm

Det gäller ju att passa på nu när alla har fått in jackor..annars hinner dom ju ta slut... Som förra året när jag hittade den finaste jackan och skulle vänta med att köpa den.. Smart Kicki....

Hittade den här på rean på stan idag, men jag vet inte... Hur roligt är det med en hm kappa? Känns billigt...:/ så jag hängde tillbaka den och funderar på det istället.........hmmmmmmm


Modell

Jag har förresten glömt säga att jag har äntligen köpt en provdocka :) hittade en på blocket och nöp den direkt.. Det var ju en födelsedagspresent från alla tjejerna :) nu jävlar ska jag sy kläder :) eeiiihoooo

Ledig idag, nu blir det först promenad med dogsen sen nails hos Kristina! :) kul!!

Ha en bra tisdag kära vänner!


Mörkare

Imorgon ska jag åka till skultuna av alla ställen och få mina naglar fixade.. :) hur lyxigt är inte det? Jag kom inte ens ihåg sist nån annan än jag själv rörde dom :) det kanske kommer ta tid men guuu va skönt å bli ompysslad :)

Men först är det träning imornbitti, har inte bestämt om jag ska gå på bootyn kl tio eller om jag ska gå på combaten på kvällen.... Hursom blir det nog en dogwalk på morgonen... :)

Ikväll har vi bokat hotell.. Längtar tills det är dags.. Det blir en myshelg i Sthlm med storasystrarna plus Frida.. Hon räknas nästan också som en storasyster.. Så man kan säga att det är en familyvacation :) jag längtar!! Så kul vi kom å ha!

Men först är det två jobbhelger kvar och en inflyttningsfest att avklara :) hur kul??

Nu ska jag dyka ner i twilightboken, kommer aldrig läsa färdigt den om det fortsätter såhär... Hinner ju aldrig...

Gonatt!


Friday!

Full rulle på jobbet, har fått in rätt mkt nytt och det är snygga kläder!! Rätt billigt också för att vara benetton, norpade en blus snabbt som ögat som bara kostade 279:-.. Sen har vi fått in ett par pösiga manchesterbrallor som jag inte kan bestämma mig om dom är fina eller fula.. Det är roligt när det kommer massa nytt :-)

Efter jobbet cyklade jag och Kate hem till Frida och Markus.. Där det bjöds på tårta och så hade jag med mig min lilla dumlekaka :) GOTT! Har suttit och tittat på alla bilder dom har sen våra gettogether, det är så kul att se andras bilder..:) åh vad vi har gjort mkt kul tillsammans!!

Har renoverat ansiktet sen när jag kom hem :-) har försökt lära mig att tråda hur länge som helst, ända sen Lena introducerade det för mig.. Det var som en aha upplevelse att det kan bli så slätt av det!! Underbart! Och jag har äntligen fått till snitsen och lärt mig hur man gör.. :) sjukt kul... Så nu är ögonbrynen superfina igen :)

Jag är rastlös, jag vill att det ska hända nåt. Jag vill go clubbin och vara helt crazy... Va ute till seeeent på natten och bara leeeevaaaaa.... Dricka vin och knuffas på krogen... Aaaaaaa

Gonatt


Drömmar!

Känslan när man vaknar upp ur en dröm som man vill ska vara resten av livet.. Jag knep ihop ögonen och drömde vidare en timme till efter klockan ringt.... Okej, drömmen spårade lite men jävlar va bra den va!

Ikväll är det jobb i butiken igen.. Sen resten av helgen också.. Vet inte vad man skulle ha hittat på annars ihelgen.. Lär bli lugnt iaf :)

Världens bästa Frida fyllde år igår också, det ska firas nästa helg med pompa och ståt ;-)


Oct. 19, 2012

Hej på er! nu ska ni få receptet på dumlen, till fredagsmyset kanske?? ;)

Ingredienser:
2 st ägg
3 dl socker
100 g smält smör
100 g choklad
20 st dumlekolor
50 g cashewnötter
0.5 tsk salt
4 msk kakao
1.5 dl vetemjöl

Gör såhär:

Dumlekaka
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg och socker pösigt.
Smält smöret och rör ner chokladen och 10 st dumlekolor, koka upp till en jämn smet.
Rör försiktig ner i ägget och sockret.
Blanda samman alla torra ingredienser och rör ned dumlesmeten.
Häll smeten i en smord pajform med löstagbar kant.
Hacka resten av dumlen och cashewnötterna och fördela över smeten.
Grädda i 20 minuter i mitten på ugnen.

Första gången gjorde jag helt utan kakao, och då blev det inte lika mäktig som när jag hade 4msk... Jag tror på att he 2msk kakao istället för fyra...

Enjoyyy :)


Nom nom

Efter den här kaos dagen så kan jag bara säga såhär: Jag raderar den från att ha ens existerat.. och vad kan man då bättre göra än att go with it?? Jo, man bakar en dumlekladdkaka och moffar, sen lite popcorn och lite cocacola på det... MUMS!

Nu ska jag slå på skräckfilm och äta tills jag mår illa.
Tack och adjö.


Kaos

Jag vet inte vad som hände idag... Min första kund kom en timme tidigare imorse, då låg jag i sängen och drog mig fortfarande.. Så jag fick hoppa upp och börja jobba utan frukost, visst det har gått förr.. Men sen när jag väl står och ska göra lunch vid två så pilbågar det på dörren och så kommer en till kund tidigare.. Den första måste det ha blivit missförstånd med, vi vet inte vart det gick snett, men min andra kund var det jag som rabblade mig.. Jag hade tittar fel.. Så det var bara att lämna matlagningen, slå av plattorna och sätta sig och jobba igen... Så nu först har jag ätit för första gången idag...!! Kaoos!
En kund kvar sen ska jag sjunka djuuuuupt ner i soffan och se skräckfilm och bara vara....

Kanske baka kladdkaka? Hmm sjukt lockande


Seeeent

Varför kan jag inte gå och lägga mig i tid!! Riktigt drygt!! Jag har varit med vic hela dagen, sen avslutades kvällen på Å, träffade alla tjejer och bara hängde en stund.. Det var mysigt :)

Jag har tagit bort alla mina naglar så nu ser dom ut som helvetet själv.. Men då har ju jag sån tur att en av mina fina nagelkunder har börjat utbilda sig, och inte vilken utbildning som helst, utan samma som jag gick :) så på tisdag ska hon pyssla på med mina naglar och se vad vi får till av det.. Spännande ;-)

Nu är det dags att knoppa, ska upp och träna innan jobbet imorgon.. Hupp hupp!!

God natt på er vänner :-)


Morgontrött

Min hund är den mest morgontrötta... Hon reagerar inte ens när jag frågar om hon vill gå ut... Haha.. Det bästa hon vet är att få ligga i sängen, då kan hon sova huur länge som helst :)

Vi ska åka och äta frukost på Ikea, tänkte prova deras frukostbuffe. Yum!

Hörs senare :)


Hjälp!!

Jag dör så äckligt!! Tog precis ihjäl TRE silverfiskar på toan!!! Jag dör så äckligt.. Googlade direkt what to do och fick upp att man skulle koka vatten och hälla vattnet direkt i avloppet, det var det brutala sättet... Die motherfuckaaas!!

Jag kan faktiskt inte påstå att toan var ren när jag flyttade in och jag har INTE rensat avloppen OCH jag tror inte att hon gjorde det heller innan hon flyttade ut... Eller jag vet att hon inte gjorde det... Det är kanske därifrån dom har kommit? Jag fick ju nytt handfat så det är ju ett avlopp mindre att rensa iaf... Om man ska se det från den ljusa sidan....

Pappa skruvade lös locket i diskhon när han var här och det enda jag säger om det är att det var svart där under... Nu är det rostfritt och fint istället..

Jag orkar inte med det här... Det räcker väl med att jag har skrubbat allt kakel, toan, och ALLT inne på toan med klorin... Suck, jag orkar inte...

Det kliar överallt och det känns bara äckligt här hemma nu... Huuuhuuuhuu ;-(


what to expect

ligger i soffan och latar mig.. jag orkar inte ta mig för att göra nånting...Jag skulle ju tvätta och baka bröd, men det var så himla skönt här i soffan.... jag tog lång sovmorgon istället för att gå till gymmet också... tror det blir combat ikväll istället :)

snart ska jag träffa Anna på stan och ta en fika.. Superlänge sen vi sågs.. så det ska bli trevligt :) Sen iväg med vickan på ikea och reka lite.... tror det är nya möbler på G ;-)

Nä, dags och göra nån nytta...
Tjing!


Morgonträning

Starta måndag med träning!! Yepp! Klockan sju fick jag slita upp Kate ur sängen och gå ut och kissa, sen när vi kom in sprang hon direkt och la sig igen, haha :) härliga hund :) sen iväg på gymmet och rev av ett pass med Johanna, ska vi ta och få rutin på det här nu då?? Ja! Imorgon blir det booty och xfit, kul kul kul!

Nu ska jag ta och göra nån nyttig frukost och fixa lite mat till matlåda, sen lägga mig i soffan och se gårdagens Solsidan, fattar inte hur jag kunde glömma bort det?? Men men..,

Ha en bra dag :)
Tjing!


Puss

Jag laddar för en ny vecka... Nu blir det jobb tre helger i rad, mindre kul men jävlar vilket tillskott i kassan.. Jag har blivit en sån som värderar ledig tid mer än cash... Så egentligen vill jag aldrig jobba helg, men för att överleva så krävs det :) jag är alldeles för fattig att tänka så egentligen men jag tycker man ska passa på att leva livet medans man kan :) jobba ska jag ändå göra till jag är gammal och grå...

Åter igen har tankarna vandrat iväg till USA.. Fan....jag kanske bara får ta och göra det??


Dags för jobb igen...

Sitter och äter frukost framför teven och försöker tagga till för att jobba... Jag fryser och vill bara ligga i soffan hela dagen! Igår fixade jag och Frida kanske den godaste middagen... Efterrätten var himmelskt god! OMG! Ni måste testa den.. det var en dumlekladdkaka typ... Jag hade inte kakao men det gjorde inget.. men den blir kanske ännu godare med.... Jag har typ halva kvar i kylen så det blir leftovers till middag ikväll, YUMMIE :)

Det blev en sväng ut på hatten också, riktigt kul.. Mycket folk ute för att inte va en löningshelg.. :) Klockan var nog närmare tre när jag landade på kudden... lyckad kväll.

Nu ska jag njuta av soffan ett tag till innan jag måste börja göra mig iordning... :)
Tjing!


wine

sitter och väntar på att Frida ska pallra sig hit... sen så småningom Fanny också... Vi ska äta lite mat och dricka lite vin :) Yummie...

Lgh är städad och fin, skönt när det luktar gott och inge hundhår på golvet. :D Imorgon ska jag jobba så då hinner man inte göra nånting hemma... Sen har jag en rätt lugn vecka framför mig, SKÖNT! Ingenting är hektiskt längre, det känns konstigt men det är väl bara att vänja sig :) lovely

Nu ska jag fixa en liten handlarlista till maten.. ha en trevlig kväll mina vänner!
tjing!


Slappy

Har legat i soffan hela kvällen.. Känns helt sinnessjukt att jag har en fritid.. Kom inte ihåg när det hände senast... Som det senaste halvåret har varit, springa från det ena jobbet till det andra, så vill jag aldrig mer ha det... Jag är nöjd med att jobba typ 75%..

Det är dags att ta upp fritidsintressena bara :) Kate har världens bästa relation till mig igen, hon är typ snäll och lydig hela tiden... Det gäller att ge och ta där också... Just nu känns det bara..... Bra :)

Var och tränade i måndags, sjukt roligt.. Stannade kvar på xfiten också, sjuukt jobbigt men asbra! Träningsvärk till tusen idag... :)

Nu ska jag läsa min twilight bok tills ögonen faller igen :)

Tjing!


Manic monday

Då var det ny vecka igen då... jag ska snart hoppa in i duschen sen iväg och jobba, sen ikväll kommer vicky och frida hem så då åker Gaagi hem till sig igen... Ska försöka hinna med träning sen också, sh'bama med Johanna för en gångs skull :)

Idag ska nog dom nya conversen få komma fram.. Sjukt nöjd att jag äntligen fått ett par... som jag väntat! lovely

Nä, nu ska jag sätta lite fart...

tjing!

Söndag

Hur skön helg?? Jag har bara varit med mig själv och dolat på här hemma.. Det är lite mer ordning överallt och ser mycket bättre ut.. Har sett alla greys avsnitt som jag har missat, SJUKT bra!! Har avklarat säsong åtta nu och ska börja på första avsnittet som visades på tv i onsdags... I love it!!

Idag ska jag nog åka ut till irsta och hälsa på Eva, min nagelkund, hon bor på landet och har två små russels hon också :)

Näää nu måste jag kliva upp, är sjuuuukt taggad på se greys... Att man kan bli så fast i en serie... :)

OCH.... Ikväll är se SOLDIDAN mina vänner!! Wohooo


Höst

Vad skönt det var att kliva upp och gå ut och det inte regnar för en gångs skull.. Solen skiner och det är sådär härligt i luften, älska höst!! Och älska livet med hund, då måste man gå ut det första man gör på morgonen..

Jag skulle lätt kunna ha två hundar.. Måste bara jobba på disciplinen på min lilla, när man får ta hand om en superlydig hund så är det aningens kontrast :) Kate kan, men det är inte alltid hon bryr sig om att göra som jag säger.., jobba jobba jobba.... Tur hon är tacksam, jag behöver bara en godis i handen så gör hon nästan vad jag vill :)

Nu ska jag fixa frulle, sen är det lgh fix på schemat hela dagen... Tror jag :)


partypeople

mina grannar ovanför är student-party-prissar... dom har haft rave här ovanför och hållt låda hela natten... jag kan inte vara surkärring och gå och knacka på, även fast tanken har slagit mig mer än en gång nu ikväll... Fördelen med detta är ju att jag kan ha fest och inte behöva ha dåligt samvete för det.... när jag nu ens har såna fester... varför kan folk inte bara gå ut på krogen efter tolv?? då är alla glada och lyckliga..... hmmm

Nu tystade musiken iaf.. festen kanske är över?? i hope so

Bobo gästar oss ihelgen, Kates alldeles egna pojkvän :) Fattar ni hur roligt dom kommer ha ihelgen? alldeles galet roligt... :-)

LEDIG HELG.... vilken lycka :)

japp, det är tyst däruppe fortfarande, NU tänker jag sova :) god natt!

Fixa fixa

Gud vad jag hatar att flytta.., det innebär att man måste fixa tusen saker och greja hemma huuuur länge som helst innan man får till det som man vill ha det... Idag ska min hatthylla bli målad och förhoppningsvis bli uppsatt på väggen, skohyllan ska bli isärskruvad och slipad och den också målad.. Har också ett fett linneskåp och en stol som ska slipas och målas... Roliga projekt men jag vill få det klart nuuuuu :)

Draperiet till nagelhörnan blev inte heller bra, så jag måste klura på nåt annat att ha där....😕

Nu ska kliva upp ur sängen och hämta Cindy sen käka lite frulle och sen iväg och jobba nån timme...

Tjing!!