Heeeeelg

Jag orkar inte skriva allt som hände ihelgen... Jag och Angelica hade i alla fall svinkul! Mamma och Pappa har varit här. Vicky och Tomas + Tyra har också varit här. OCH Elisabeth och Magnus... Dom var ute i sävar på spaet, och jag gick ut med tjejerna... kul hjul..

Tyra är världens bästa hund... Man vill bara ta henne och aldrig ge igen henne... MYS!

Nu ska jag lägga mig och se mera teve, tror jag kommer somna vilken sekund som helst...

Rosa inköp!! :-)

Jag har införskaffat mig en mp3... en ipod shuffle.. Perfekt storlek och färgen är ju helt klockren.. Det skriker IDA om den så varje gång jag ska lyssna på musik så tänker jag på ida :-) Och så har jag faktist varit och tränat idag. Jag och Emma.. Jag tog det ganska lugnt med tanke på att jag just varit sjuk och så är man ju inte världens starkaste heller.. Det var år och dagar sedan jag tränade känns det som.... Men ihelgen ska Totto få hjälpa mig sätta ihop ett shema som jag kan köra... för totto är duktig :-D

Sen har jag ju köpt en ny tele.. Min dog ju som sagt så jag hittade en billigt... Får bara se hur länge den här håller, men jag ska vara rädd om den här :-)

Ida, nu har jag ingen mikrofon längre, så nu kan jag inte prata med dig.. :-( Jag vill ju höra om hawaii!!!


så fin!! plus min nya telefon :-)


Torsdagskväll

Och nu gör jag helg... Jag tycker om dessa lång helger... Det känns som en hel evighet innan jag måste på jobbet igen... :-) Och hör och häpna, jag köpte ett gymkort ikväll!!!!! Så imorgon ska jag och Emma åka och träna.. Kul, då slipper man träna själv... :-)

Jaha, fest imorgonkväll då kanske?? :) Hihi

tränaaaa

Jag får panik... om det inte var så dyrt så skulle jag inte vela så mycket.... jag tror det blir ett träna kort ändå... Det blir närmast och så är det billigare... Fast då får jag träna själv.. Angelica har kort på iksu ju.... usch, vad jobbigt.... Men nu måste jag ta tag i saken, jag har ju typ pratat om det i två månader... USA resan närmar sig fort, och jag vill inte se ut som en padda när vi åker dit... Nä, nu ska jag fika och sedan sätta mig i bilen och åka dit och KÖPE ett kort!!!!

BUMS!

flyt??

Dom senaste dagarna har jag haft värsta flytet! Molger hyllorna som jag satt ut på blocket för typ två månader sedan blev jag av med i lördags. Sen så fick vi ut diskmaskinen, trodde det var omöjligt, men ut kom den, så jag satt ut den på blocket igårkväll och nu är den borta. Det var två grabbar som var här och hämtade den nyss... Sen så hittade jag soffan (ektorp från ikea) på blocket, och ringde men det var ingen som svarade. Och till min förvåning så ringde dom upp nu senare idag, så nu är pappa på väg dit för att hämta den. :-)

Nu ska jag köpa träningskort  också... så jag och Angie kan pumpa ! :)

chess

Jag vill gå och se chess... jag ryser över hela kroppen när jag lyssnar... josh groban eller tommy körberg, spelar ingen roll, bägge två är helt outstanding!!


....

Helt fantastiskt!


en till dag....

Jag är fortfarande hemma... Nu har jag legat hemma sedan i måndags... Less, det är vad jag är... Jag vill bara bli frisk och kunna gå ut, äta, sova.. ja, allt de där vanliga sakerna.... Jag mår fortfarande urrk, och nu har jag börjat hosta så jag kan inte sova heller.. ONT är bara förnamnet av vad det gör i min hals... suck... hatar att vara sjuk!!

Måste åka på polisstationen idag och hämta ut mitt pass... Hur ska jag orka det då? Jag kommer att se ut som ett vandrande lik... Om man kunde få slippa alla dom här sakerna man "måste" göra.... blä blä blä

Jag har inte ätit något sedan lunch igår, och jag är inte ens hungrig... Det är som om kroppen bara riktar in sig på att göra en frisk så man hinner inte känna av att man är hungrig... Maten smakar ändå ingenting... det var inte mycket som var bra idag känner jag.... fy.....

B-Day

Då var dagen till ända... Jag har haft det så bra som man kan ha det... Har som mest legat hemma och kikat på film hela dagen.. Jag gjorde en kraftansträngning idag genom att fara på ica med david och slänga skräp och panta flaskor.. Behövde köpa näsdukar, min näsa är alldeles röd och gör ont.. Det var ett fett misstag att inte köpa näsdukar från första början.. Men man tror ju man är superman eller nåt.... PAIIIN!

Fick en bra present av mor och far, sen fick jag två tårtor, en vardera av mina bästa pojkar.. David och pappa.. :-) Kände dock ingen smak av någon, men smaken fanns i tankarna så det var ok :-) hahaha.... Får hoppas jag mår lite bättre imorgon, men det blir nog inget jobb ändå... Sitta i kassan och snora är nog ingen hit, då får vi nog inte många kunder :-) Nä, usch nu vill jag bli frisk..!!!!!

Så ska jag avsluta denna dag med att gratulera min allra bästa Pappa :-) bara för att han är bäst och fyller..vad var det nu.. 27 år?? ;-)

Sen ska mitt kära kusinbarn också få bli gratulerad, för hon fyller faktist också år idag.. Grattis Emelie :-)

MIN DAG

Nä, nu vill jag bli frisk! Jag vill inte vara sjuk... Det gör ont i näsan och halsen.... Och idag måste jag städa lite också.. Min pappa kommer hit ikväll och ska sova här :) För det är ju så att jag och pappa har födelsedag idag.. Weiihoo :) Inte så kul att äta tårta då den inte smakar något men.. 21 år gammal, eller ung kanske man säger, är jag i alla fall idag... För tio minuter sedan och så 21 år då, så föddes jag :)

Nä, nu ska jag se efter om det finns ipren här hemma....

Urrk

Jag köpte en ny tv bänk idag.. Den var superfin! Den var i ek så det matchar soffbordet också :) Det är alltid lika kul när man hittar fina grejjer billigt på blocket.... Satt och kikade på barbord också.. Är sugen på att ha ett sånt istället för det vanliga jag har nu... Men det är som vanligt med mig... In och ut.. Grejjer stannar inte länge hos mig... Jag blir så fort less!!!! Tänk om man ibland inte brydde sig... kunde blunda för saker... nope, inte jag.... :-)

Just nu så knaprar jag bafucin, zox, och nässpray.. Köpte otrivin menthol.. Den gjorde ONT i näsan, kändes som hela näsan frättes bort. Fy, nästa gång köper jag nog vanlig... Jag gruvar mig för nästa gång jag ska använda.... huhuuuuuu

Tillbaka till desperate....:) hhmhhh

Kom och hjälp mig....

Jag ligger hemma och är sjuk som ett litet barn... Det gör så jääääävla ont i halsen, jag skulle vilja ha nåt som gör att man inte känner av att det gör ont..... Ska gå på apoteket idag och storshoppa, jag VILL inte vara sjuk... Jag tvivlar stark på att jag kommer kunna jobba imorgon, på min födelsedag och allt.... jag skulle kunna lova att mina halsmandlar är lika stora som ägg... PAIN!!!!!

Skulle boka flygbiljett till sthlm igår inför usa resan, hittade en svinbillig för 326:- dit och lika mycket hem.. Så sammanlagt går det på 670:- typ... Det var det billigaste jag hittat nån gång... ever.... KUL :)

Nä, nu ska jag se om det finns nå medecin här hemma.... bläää

Verklighet?

Jag såg dödsannonsen.... Hur jag än vänder och vrider på det så känns det som att det står fel namn.... Allt är som så fel.... Det har funnits i mitt huvud varje dag... Jag och vicky har pratat, och jag har pratat med mamma mycket.... Jag förstår bara inte.... ja.... det finns inga ord för hur tragiskt det är.....

På G

Nu är iksu kortet på G, förhoppningsvis så får vi hämta ut det till veckan... Sitter och lyssnar på pepp musik.. Vill börja NU!! Jag kommer bli arg om det tar ännu längre tid... grrr

Är sugen på att gå ut ihelgen... får se... Min vän Angie åker bort :( Skulle helst av allt åka till syrran, men den planen sprack... Hade tänkt överraska henne och komma dit.. men men... Får väl ringa ett videosamtal och sjunga ja må hon leva istället... Bara jag får telen att fungera!!! Hmmm

Håller på koka bandspagetti....ska äte lite maatn, sen kommer carina hit...
Aja, hadeee

Ibland....

..så saknar jag skolan... Man glömmer som bort allt tråkigt och kommer som mest ihåg alla roliga stunder.... Kolla den här bilden till exempel... Här hade vi KUL! Det var jobbigt som fan att åka upp på det där jäkla fjället, men oj vad man kände sig duktig... Jag kom så väl ihåg hur rädd vi var när vi satt där mitt i natten i stugan och Alex och Adrian berättade historier, sen hur det började låta massa underligt överallt... Mitt uppe på ett jäkla fjäll, och vi trodde vi skulle dö och ingen skulle hitta oss ;-P Hahahah.... Och tanten där bak i rött, hon bodde där i stugan MITT UPPE på fjället alldeles ensam i 6 månader... Helt sjukt... Oftast så var hon ju ensam, det var bara när typ såna som vi kom dit, och vi var ju bara där en natt.... creeepy tant.....


Found!!!!

Nu har jag hittat skolan jag ska söka in på. Tack vare min syster :) Tack kära du! Det mesta löser sig som till slut.. Det som känns jävligt nu är att man måste låna typ 150 000... jippie.. OM ändå det kunde vara gratis.... Men men.... :-)

Som jag sa, dessa nya scheman suger.. JAg satt i kassan igår i 4 timmar i sträck.. Det var min dag det.. När jag kom hem så kändes det inte ens som att jag hade jobbat... Jag kommer att kunna göra mera på kvällarna nu.. Väntar bara på detta iksu kort.. det tar tiiiiid.... Men imrogonbitti halv åtta har vi personalmöte, så jag hoppas han säger något om det då. Det kan ju inte ta så jäkulst lång tid tycker jag..... Jag vill börja trääääänaaaa!!!

Nä, nu ska jag börja göra mig iordning... och ikväll ska jag och Angelica se australia :-)

Måndag igen då

Ihelgen har jag varit hemma i stensele. Alltid lika skönt.. Man liksom laddar upp batterierna. Ville dock vara hemma längre, men jag jobbar ju idag så det var bara att åka tillbaka... Känns samtidigt konstigt att vara hemma.. Känns som hela storuman var tyst.........

Idag börjar vårat nya schema på ica.. Det suger ju som sagt, och jag hatar det rent ut sagt... Men vad gör man? Det är bara att bita ihop och jobba... Det har faktist fått mig att fundera på livet, och det blir nog nåfot annat till hösten.. Vad, vet jag inte riktigt men absolut att det blir förändring... punkt slut!

Jag börjar halv ett, slutar halv fem idag... vilket pass va??? Och så är det hela veckan..... suck suck.... Så jag ska nog en sväng på stan och göra lite ärenden snart.. sen är det bara att svida om och åka på jobbet....