Home

Imorgon bitti, klockan fyra typ sa ska vi kliva upp och ta all var packning och bege oss till flygplatsen och aka HEM! Jag saknar alla dar hemma lite... Idag har det varit daligt vader, regnat och askat.. Det regnar ungefar tre-fyra ganger per ar har, och visst ar det val anda typiskt att det ska gora det den sista dagen vi var har... Hade hoppats pa sol sa man fick sola en sista gang.. LA var en liten besvikelse, det var INGEN sol alls... Tydligen sa ar juni manad bara molnigt... Det var ungefar som en sommarkvall i storuman.. Ganska kallt vill saga, och vi hade inte med oss nagra varma klader, sa vi fros ganska mycket.. Det var tur vi hade med oss varsin mysdress, kanske inte det snyggaste men gud sa skont!! :-)

Fran LA sa akte vi direkt till vegas och John.. Jag fick borja, jag som aldrig gjort det forut.. Sa han skissade lite pa ett papper, och vi kom fram till en riktigt bra tattuering..  Sen var det bara att borja! ONT gjorde det sa forbannat.. Helst i ljumsken! Men han var sa otroligt duktig, slutade precis nar man var pa vag att sla till honom ungefar :-) Sa nu maste jag aka till vegas om jag skulle vilja bygga pa den.. Ingen annan an John! :-)

Vi var ute i LA ocksa.. Det var himla kul! Latt den basta av alla kvallar! Traffade tre grabbar som alla tre hade ring pa fingret och var riktigt trevliga! Later som om dom var gamla, men det var det som var sa roligt att dom inte var det... Vi var pa en riktigt bra bar, med ett litet dansgolv men riktigt bra musik... Ja, den kvallen lever jag nog pa laange lange! :-)

Na, nu ska jag banka mig framfor teven.. Det ar Harry Potter maraton eftersom den nyaste filmen snart kommer ut... Sa vi ses imorgon alla mina vanner! Och Maja, jag ringer dig direkt nar jag kommer till sthlm, sa vet du nar jag ar framme! :-)

Puss pa er!


jahapp...

Da var vi tillbaka i huset efter en helg i vegas.. Fick antligen traffa Ida :) Hon, Annelie, Johan och Erik var dar, och vi hade tur och fick rummen bredvid varandra! Spelade lite och vann, inte sa mycket men det blev i alla fall plus minus noll da kvallen var over.. En gratis kvall i vegas ar val inte daligt?? ;-)

Jag blir sa arg, jag har varit sa noga med att smorja in mig nar vi ar i solen sa det kanns som om att solen aldrig tar pa.. Nu ar det bara en vecka kvar, sa det blir nog jarnet med olja nu... Man vill ju inte komma hem och vara en whitey.. :-)

 

Vegas...

Just nu sitter jag hos Emma och har just duschat.. Vi har legat ute pa bakgarden hela dagen och solat! Det forsta vi gjorde nar vi kom hit var att aka pa walmart och kopa en barnpool, sa den ligger vi och plaskar i hela dagarna! Jag har atit american pancakes med lonnsirap, HMMMHH, vad gott!! Annars gillar jag inte maten sa mycket har! Det ar fett och massor med smalt ost.. spelar som ingen roll vad man bestaller, sa far man smalt ost over hela!
Vi vantar just nu pa Emma som ska komma hem fran jobbet, sen ska vi till vegas och spendera helgen dar.. Vi ska mota upp ida, johan och erik dar ocksa sa det blir nog riktigt kul...

Dagarna gar sa himla fort, jag hinner inte med.. Gruvar mig redan for flygresan hem, jag var jetlaggad i typ tre dagar nu nar vi kom hit.. Heelt sjukt trott! Vi reste allt som allt i 27 timmar.. Det drygaste av allt var att sitta i new york pa flygplatsen och vanta i 7 timmar.. Men men, nar jag kommer hem kan jag ju sova i tva dagar utan att missa nagot.. Har maste man ju ta vara pa varje sekund!

Na, ha det sa bra alla dar hemma! tankte bara att jag maste visa att jag fortfarande ar vid liv :)
Puss och kram till mamma och pappa
och en stor kram till alla andra! ;-)


Alla...

Den här låten borde ALLA killar lyssna på och ta efter ;-)
(dom som inte gör det alltså redan, haha)


En timme kvar

Jahapp, då sitter jag här... Packad och klar, tror jag i alla fall... Pass, pengar och kläder... Hade ju vore tragiskt om jag for utan passet, haha... Den senaste veckan har varit heeelt kanon... Jag stormtrivs! :-) me like!

Nu sitter jag och laddar ipoden med musik, och så har jag fixat lite räkningar nu till den sista.. Jag är ju inte hemma så jag var tvunget lägga in allt nu... Jag kan inte beskriva hur skönt det är att inte betala två hyror en månad till... Nu har jag bara min att tänka på. :-)

Imorgon så blir det 25 års kalas och utgång i västerås.. Det blir säkert kul.. Ingen kamera hänger med för vickan pickan har köpt en alldeles egen.. Så den här gången står hon för bilderna :-) Men dom kommer nog ändå upp här skulle jag tro :-)

Typiskt att jag missar tinituz i lse, OCH brännbollsyran.. Det hade varit himla kul att vara hemma och gå på de, men nu är det som det är... Taskigt bara att det är just dom helgerna jag är borta... Men ha så kul och så ses vi när jag kommer tillbaka!!! Hadé

Närmar sig!!!

Jepp, imorgon så är jag ledig... Jonas var snäll och lät mig byta bort passet... Har SJUUKT mycket jag ska hinna med... Känns det som... Har massor med tvätt, och så ska jag skura ur lgh på haga så då är det gjort... Plus att jag ska städa ur bilen.... Men det borde jag klara på en dag... Sen packa på kvällen! Och hämta mina kläder hos Angelica och Natalie... måste hinna.... måste

Min axel pajjade ihop idag också... Satt alldeles för länge i kassa 2.. Så sista timmen gjorde det mest bara ont... Och så fick jag jobba över en halvtimma för att det var så mycket kunder och kris på folk... Men men, jag åkte förbi på haga innan jag åkte hem, och det såg bra ut... Bara förrådet kvar att tömma! aja.... david får göra det sista om jag inte skulle hinna.... faktist!

Imorse så gjorde jag naglar på kicki, jag har snart värsta kundkretsen!! Wohoo... Ska höra av mig till den här kunden som ville ha naglar, men det blir när jag kommer hem... Nä, men hon skulle ge mitt nummer till några som hon kände.. Det bådar gott.... Stureplan nästa, eller hur var det?? ;-)

Nä, sängen nästa!

Måndag

Idag har vi fått nytt godis på ICA, lite provsmak... Alltid lika kul :)
Sen blev det middag med Maja på rött, standard på måndagar.... Träffade Magnus, trevligt, och fick lite tips om jobb.. Jag borde vara mer seriös på att söka jobb.. Men vill jag verkligen ha ett nytt?? Eller är det latmasken som bor i mig?? Jag tror på det sista.... I alla fall, så följde Angelica med mig hem och så fick hon nya klor :-) Sen blev det solning på suntan och katastrof med bilen... Min goffe fick sig en lång ramsa kan jag säga... Nyckeln fastnade i bildörren när jag skulle låsa, och den gick inte att få ut! Fick ringa på hjälp, men icket.. Det slutade med en trasig nyckel och att jag fick klättra in på andra sidan med reservnyckeln.... Jääääkla bil!

Sen blev det tjock som tjuvar, och nu är det sängen som gäller.. Bäddad och klar :-)
 Natti natti

Filip!


Ska vi dansa eller???


Njä

Den där uppåtkurvan som jag pratade om var bara bluff... Det är ändå tur att jag åker om en vecka, då slipper jag tänka på allt här hemma... Jag ska ordna upp allt när jag kommer tillbaka... Då är det som att börja på noll, och jobba sig därifrån... Den här veckan blir extra jobbig, och jag vet inte hur jag ska hinna allt... Men jag får slita som ett djur, och njuta av belöningen efteråt.... USCH

Uppåtkurva?????? kom nu

Ska på jobbet nu snart också, och jag har inte hunnit äta än... Känns som att min mage är ut och in.. Jag ska nog åka på jobbet nu så då hinner jag äta innan jag börjar..... japp, det ska jag...


Hjello

Ja, idag har jag varit ledig.. Det är sista lediga dagen innan resan... Det känns som att tiden kommer att gå fort.. Och sen när jag kommer hem igen så är det JUNI!! oh my god... Idag fick jag lite nagelgrejjer, men jag väntar på mer.. Sen kan jag börja göra igen.. Det är alltid så, när jag har slut på grejjer så får jag flera stycken som vill göra :-) Det bästa var i alla fall att en kund på jobbet frågade om jag kunde göra på henne.. Så kul! :-)

Skulle ha varit förbi i lgh på haga och städat lite.. Det är ju bara den här veckan och nästa kvar.. Jag har så mycket som ska hinna göras, jag vet inte hur jag ska få tiden att räcka till... Men men, den som lever får se.... Jag längtar i alla fall tills allt är bortgjort så man bara får ta det lugnt ett tag...

Ja brudar, när blir nästa fest??? :-)

Seg

Usch så dåligt jag mått idag... Det var först klockan sex som jag kom upp ur soffan, körde till världens bästa Maja och fick middag.. Inflyttningsfesten blev lyckad igår, god middag och trevligt folk!! Sen blev det rex för hela slanten, och jag träffade mycket roligt folk... Det var nog länge sedan jag hade så kul.. Mina vänner är ju guld värda... även om jag kanske är dålig på att tala om det för dom så hoppas jag dom vet det ändå :) Ni känner ju mig och vet varför.. :) Jag fick världens finaste sms av Gina som värmde väldigt... Tack!

Men men, lgh är städad så det känns skönt.. Det var som ett litet bombnedslag här imorse... Och imorgon måste jag kliva upp och fixa en massa olika papper på stan.. och jag börjar halv ett, så nu ska jag krypa till kojs... Deklarationen är gjord också.. pluspoäng till mig :-)

over and out

(En liten sneakpeak på mitt kök som utlovat)

 

Favoritrum

Mitt kök är numera mitt favoritrum nummer ett... Jag kan inte sluta titta på allt, för det blev så fint! Fondtapeten som jag skulle ha bytte vi till en annan i sista sekund för jag hade visst för lite av den jag egentligen skulle ha... Som tur var hade jag två andra rullar med en annan tapet, och det blev supersnyggt... JAg var lite tveksam till en början, men det blev dundersnyggt. :-) Me like!

Jag ska lägga upp bilder så ni får se.. Inte just nu dock för nu är jag ganska trött... Jag ska fixa till mina naglar, sen inte så mycket mer.. Jag var ju uppe typ halv sex imorse, eftersom vi hade inverntering klockan 6.00... Trött var bara förnamnet... Men faktist så gick tiden fort och sen var det bara hem och tapetsera.... och voila.. klartttt!!

Och hörrni, välkommen imorgon på bryggargatan 29... ;-)