DECEMBER 23rd - dan före dopparedan

En dag kvar till julafton. Kidsen har första dagen på jullovet.. Det är kaos här hemma, att ta hand om tre grabbar är en utmaning kan jag lova. Dom slåss fan hela tiden med varann, jag antar det är så grabbar är, dom är så sjukt våldsam med varann! 

Ska snart fixa ihop lunch sen ska vi iväg på ett holiday party.. Så medans dom är där ska jag försöka hitta sirap och lite andra grejer, för sen ska jag baka lussebullar!! Och knäck :) 

Tjingtjong!! 




DECEMBER 20th - tgif



DECEMBER 19th - snart helg

Torsdag idag och det betyder att det är helg imorgon!! Började se the voice season 5 igårkväll, vet inte varför jag inte sett det tidigare, det är ju asbra!! Adam Levine är så jäääääkla snygg, jag dör!! 

Idag ska jag åka till Montgomery mall och hämta mitt armband som är på rengöring.. Sen se om jag hittar julklappar.. 

Det var allt för nu! 






DECEMBER 15th - Jack's dag

It's Jack's birthday!!  Yayyy!! 
 
Vaknade imorse och det var tyst i hela huset... Steg upp och gjorde mig kaffe och frulle, och insåg att jag var först upp.. chock eftersom klockan var halv tio... :-) Skönt!! Så Jag fikade frulle sen slog jag in Jack's present, sen vaknade dom till liv där uppe och kom ner.. French toasts till frulle för dom sen öppnade dom presenter! Jag gav honom pärlplattekit! Hur kul som helst!! Det är kul att man får återuppleva alla favoritgrejer man hade från man var liten... :) Jag ÄLSKADE pärlplattor, jag kunde sitta i timmar...
 
Dom här grabbarna är lite mer otåliga dock.. Dom stötte till deras plattor mer än en gång vilket resulterade i att alla pärlor flög av, och så fick dom ett raseriutbrott och sprang iväg och skrek en stund.. Sen kom dom tillbaka och ville försöka igen... Så efter några försök så fick vi till slut till några plattor... :-) 
 
Hela familjen åkte iväg och köpte en gran.. Världens finaste gran!!! Och ynka 35 dollar betalade dom för den, den hade kostat minst 800 spänn hemma... MINST! Det är en skämt! Den är asfin.. stor och tjock, en riktig sagogran! SÅ vi har pyntat och hängt ornaments i den, druckit varm choklad (vi vuxna spetsade våran med minttu hehe) och bara myst hemma! 
 
Dom plockade fram alla deras stockings och hängde vid öppna spisen, och så sa kidsen att jag också måste köpa en.. Tänkte in så mycket mer på det, men sen så surprisade dom mig med en!!!! Hur fina är dom inte! Dom sa att det är tradition att hela familjens stumpor hänger där, så jag skulle självklart också ha en! Så nu har jag en stocking med mitt namn broderat på den och såklart är det en rosa ballerina på den.. :-) They know me, finaste familjen! <3
 
Låg hemma i soffan igår och såg film. Passade på att ringa alla hemifrån, så det blev några timmar i telefon.. :-) Ejje var min favorit, älskade lille skitunge! 
 
Solsidan nästa, och sen kanske greys och glee från i tordags... 
 
Tjingeling! 
 
 

DECEMBER 14th - far åt...

Jag vet nu hur det känns att stuka foten. Jag trodde foten var av!! Helt överjävligt vad ont det gjorde! Kunde inte gå på foten dagen efter men igår var det mkt bättre ochiffrerat ännu bättre.. Svullnaden är fortfarande kvar, och den börjar bli blå., men jag är glad att jag inte bröt nåt! 

Ledig idag så jag har legat i soffan och vilat stackars foten hela dagen.. Börjar bli uttråkad!! Får se vad Brian och Andrew har för plan ikväll... 

Pratade med Ejje imorse, han sken upp som en sol när han såg mig och trodde än en gång att jag var mormor.. Nej. Moster Ejje, MOSTER Kicki :) när vi hade rett ut det så pratade vi om vad han ville ha av tomten, och han ville inte han några mjuka paket.. Bara hårda. Helst en traktor. Så visade han hur man gör med trolldeg.. Söt unge! Jag vill åka hem och va moster hela dagarna! 

Ut och leta hårda klappar då. 

Tjing! 



DECEMBER 11th - friskt!

Har just kommit hem efter en timmes promenad i solen! Det är sådär friskt kallt ute, solen skiner och kidsen är i skolan! Perfekt! Saknar min lilla Kato bara. Helt galet vad jag saknar att kliva upp på morgonen och måsta gå ut på promenad. Sjukt va? Jag måste ha nån som drar mig ut annars är jag för lat! Ett halvår till sen kommer jag Kato! 

Har just ätit frulle och druckit kaffe! Gott! Håller på se conan sen ska jag hoppa in i duschen. Har världens låsning ryggen. Har aldrig haft en låsning förut, men det måste va såhär det känns. Det är typ mitt emellan skulderbladen fast lite mer på den vänstra sidan, så när jag vrider mig åt höger tar det stopp och så gör det ont fast på ett konstigt sätt! Känns som det är ett en som står snett!? Funderar på att gå till en kiropraktor och knäcka till mig.. Skulle va skönt! :) 

Har hittat alla mina favvo hårprodukter som jag hade hemma.. Men kalaset går på $110 så jag är snål... Det räcker iofs länge och det är schampo, inpackning/balsam, dustit, saltvattenspray, och olja... Kanske om en vecka eller två... 700kr är inte så mycket för allt det om man tänker efter.. Saknar mitt hår som det var förut! 

Tjing!

Inte snygg utväxt. 



DECEMBER 10th - Världens godaste bullar!

 

DECEMBER 6th - julkänslor

Det finns en radiokanal här med bara julmusik! Det poppas för fullt och jag har faktist fått lite julkänslor. Trots att det var typ 15+ igår och man kan vara ute i T-shirt och det är fortfarande varmt... Konstigt nog så saknar jag inte snön, inte än iaf.. 

Idag är det fredag, vet inte vad jag ska hitta på ikväll, men det lär bli lugnt.. Ska åka iväg på en weekend class imorgon, är inte alls pepp men när den här helgen är över så slipper jag oroa mig över alla jäkla credits och skit.. 

Jag vill åka till NY och se alla christmaslights också. Måste göra det nån helg snart.. Det kostar typ $20 att åka buss fram och tillbaka, det är ingenting! 

Det var allt för nu! Tjingeling! 






DECEMBER 5th - man ska lite på barn

Älskar små skitungar! Barn är alltid ärliga, dom förstår inte vitsen med att ljuga eller överdriva. Idag så kom Holiday (en sockersöt rödhårig liten tjej i Jacks klass) fram till mig och gav mig en kram, och så pratade vi om ditt och datt och sen när klockan ringde in så tog hon min hand och medans vi gick till blacktopen så synade hon mig från topp till tå och så sa hon "you're skinny!!" Tack sa jag och flinade lite.. Då frågade hon om det var en bra grej, att va skinny alltså.. Då svarade jag att jag var normal, och då pekade hon på en supertjock lärare som också var ute, och så sa hon "not like her, she is reeeeaaally fat!" Jag sjyssade henne och sa att så får man inte säga så folk hör, då kan man göra nån ledsen.. Det visste hon också, så då sa hon "I know, we have to keep that to ourselves!" Och så skrattade hon och hoppsade iväg! 

Har levt sjukt onyttigt sen helgen, det har varit mycket på gång hela tiden.. Men nu ska jag sluta dränka mig i fetto mat och äta bra igen... Punkt! 

Nu ska jag gå och hämta grabbarna! 
Tjingeling!! :-)






DECEMBER 2nd - saknar!

Jag pratade med Micke och Maja idag. Vi har nog den konstigaste relationen.. Jag försöker mig inte ens på att försöka förklara den.. Och av att prata med dom så saknar jag att prata med David! Han är en sån som jag kan prata med allt om, och det finns nog ingen jag har gått igenom så mycket med som vad jag och han har gjort! David kommer alltid att va världens bästa David, och vi pratar inte ofta men när vi väl pratar eller ses så är det precis som vanligt! Hursom så har jag inte pratat med honom på 11månader nu och det känns!! Jag har tusen saker i huvudet och den enda jag känner jag vill prata med är Dave.. 
 
Nu när jag kommer hem så kommer jag inte ha kvar mig lägenhet. Så jag har börjat kolla runt efter boende och då slog det mig att jag behöver inte vara fast i Västerås. Jag kan flytta precis vart jag vill. Jag har ingenting alls att komma hem till. Min Kato är det bara att hämta upp hos mamma och pappa, sen lär jag ju få bo i stensele ett tag innan jag har klurat ut vad jag ska göra. På nåt sätt så känns det rätt bra ändå :) 
 
Nu faller ögonen snart igen så jag ska ta och sova.. 
 
Över och ut