Jul <3

Nu är det länge sedan det skrevs här... Jag har bara varit ledig och jag känner att det är så tråkigt att uppdatera er om att jag har suttit på arslet i soffan varje dag...typ :) nä, inte riktigt, men inte har jag mkt att uppdatera om...

Av min to do lista har jag lyckats beta av lite iaf :)
[ ] visum
[x] fixa nytt pass
[x] betala fakturan
[ ] köpa presenter till familjen
[x] köpa dataväska
[ ] polisregisterutdrag
[ ] hälsoundersökning
[x] kopia på slutbetyg & körkort
[x] agreement form

Så det tar sig... En ny resväska har jag köpt också... 21 jan säger jag bye bye Sverige och jag är faktiskt inte så nervös som jag trodde jag skulle va.. Som jag borde va... Sjukt spännande :)

Är på tredje Christian Grey boken nu och jag kan knappt slita mig från dom.. Så nu ska jag återgå till boken :)

God natt och adjö!


Vi dog inte?

Jaha, vi överlevde ändå... Trist för dom som trodde på det, hur ska dom kunna gå vidare liksom? :) idag va dagen då dom fick veta att allt dom levt efter och trott på va en bluff... Jobbigt läge.

Jag ska läsa lite Christian Grey nu sen sova så jag orkar upp och städa innan mamma och pappa kommer hit <3

Gooonattt :)


6 dagar kvar

då var det bara sex dagar kvar till julafton. :) mamma och pappa kommer ner på lördag och stannar iaf en vecka. Jag och vicky ska försöka laga lite julmat. hur vi ska lyckas göra lika god mat som mamma blir intressant. Kanske man ska fixa en gran?? eller? ingen jul utan gran?

Idag fyller världens bästa mamma år också, nämligen MIN! :)
OCH min finaste mormor fyller också år! :) Idag är en sån dag då alla samlas hos mormor och äter tårta, en sån med nonstop på och en med mandariner.. och allt jag vill är bara att va hemma... bara idag... men, jag får fantisera om tårtan och nöja mig med att vänta till på lördag :)

Jag är helt fast i 50 shades of grey, den är såååå bra... :-)

Packa packa packa

Då var det dags igen.. Känns som att jag packar och bär kartonger hela tiden... Men man ska väl inte klaga :) Idag har jag städat förrådet så nu är det ordning och reda, SKÖNT! Sen är dom större garderoberna tömda och undanpackat, det är bara städskåpet och köksgrejerna kvar nu... Sen ska jag tvätta upp sofföverdraget och stolsöverdragen så det är fräscht för dom ska hyra lgh.... :)

Klädgarderoberna plöjde jag igenom igår, så en full kartong åkte ner i källarn och en hel ikea säck ska till elisabeth och resten är sånt som ska packas med. :)

Det är säkert jättemycket kvar som jag inte tänkt på, men med tanke på att jag har hållit på hela dagen igen så ligger jag nog bra till.. Det är så svårt att tänka på vad man ska ha med och vad man ska lämna kvar.. inte direkt varje dag man flyttar till ett annat land i över ett år.

Nu ska jag relalalalaxa i soffan ett tag innan det är dags att dra iväg på gymmet :)

Ha en fin dag!
puss på er

En av oss vill sova. Gissa vem?


This is it!

Så himla nervöst!! Dom ville att jag skulle komma till dom :)) Så den 21 januari så flyttar jag till USA i ett år. Känns helt overkligt att säga så... Jag tror inte att jag fattar själv vad jag är på väg att göra... Jag fick helt plötsligt panik när dom på förmedlingen började prata om ambassaden, visum, pass, och flygbiljetter och sånt...

Så den 8 jan ska jag iaf vara på ambassaden och fixa visum, sen är det möte på huvudkontoret där jag får träffa alla andra som ska åka samma datum som mig. Det känns bra, då behöver man inte känna sig ensam iaf.. Fast jag är lite orolig över att det bara är yngre.. :/ Skulle vara det bästa om det fanns nån som var några år äldre än 18 iaf... Men, det blir säkert bra i slutändand ändå.... :)

Idag ska jag gå och fixa nytt pass. Mitt går ut i sommar så det går inte åka på det. Fick lite smått panik över lägenheten också, men jag tror jag är bra förberedd.. Det är ju bara kläder som ska packas ner, och toan... Känns som det kommer gå fort, så det ska jag göra mellandagarna... Kanske lite smått ihelgen.. Är ändå ledig hela helgen såatt....

Så alltså, här är min to do list...
[ ] visum
[ ] fixa nytt pass
[ ] betala fakturan
[ ] köpa presenter till familjen
[ ] köpa dataväska
[ ] polisregisterutdrag
[ ] hälsoundersökning
[ ] kopia på slutbetyg & körkort
[ ] agreement form

det är säkert mer också, men det är vad jag kommer på nu... :)

alltså... USA den 21 januari!!!! omg!! :)

Christian Grey....

Har börjat läsa boken som alla pratar om... Den har inte dragit igång än men jag är fast redan, duktig författare som fångar en efter första kapitlet... :) time to embrace tantsnusket... 😉Haha


Pirrigt!

Nu har jag precis pratat med familjen i Milwaukee, det blev ett 45 minuter långt samtal :) Dom verkar vara en riktigt bra familj, och det kändes riktigt bra att prata med dom. Det var jätte nervöst i början men det släppte efter en stund, det mesta iaf.. Dom tyckte jag var duktig på engelska så det boostade mig lite :)

Dom skulle prata och sedan höra av sig igen, och det skulle ju vara tråkigt om jag är så helt fel ute, men det kändes som om dom var intresserad... Jag är absolut intresserad, så nu håller jag tummarna!

to be continued....

Match #4

Då var det dags.. Första intervjun med en familj.. Det känns riktigt bra faktiskt och jag tror väldigt mycket på den här familjen :) hoppas bara att jag inte stammar eller nåt...

Nu är det ju inte långt kvar... Pirr pirr! Om två månader är jag definitivt in ameeerica ;-) hihi


Jesus christ superstaaar

Helgen har spenderats i sthlm med Frida Vicky och Elisabeth. Vi har haft så jääkla roligt! I fredags såg vi jesus christ superstar på göta lejon, den va grymt bra. Lördag blev det shopping och sen middag på en mongolisk restaurang, kanske det godast jag ätit på läänge! Mycket skratt, hotellfrukost, god mat, gott vin, det får sammanfatta helgen...

Kom hem till en tom lägenhet igår och insåg att det går inte leva utan hund... vid åtta så hämtade jag kato hos johanna, tror hon haft riktigt roligt för när hon kom hem så låg hon och gnällde en stund i soffan som om hon saknade sina kompisar :)

Slocknade i soffan under beck filmen, så jäkla trött... nu är det iaf en ny vecka, har massa träningspass inbokat och lite annat... Ska fixa det sista med lägenheten så alla papper och kontrakt är ok.. Sen ihelgen ska jag stor städa för nästa vecka kommer mamma och pappa. :))

Nu ska jag slappa i soffan ett tag till... SKÖNT!
tjing!
 

Kallt

Det är så svinigt kallt ute så Kate hoppar på tre ben, om hon kunde gå på två ben så skulle hon nog göra det. Hela hennes ansiktsuttryck skriker "kallt som fan" så vette tusan hur vi ska genomleva en till vinter :) Jag och vicky har varit på täckjakt.. Men vi hittar inga bra täcken, jag funderar på att försöka sy ett.. Vi ska nog ta en vända till någon dag, så vi får väl se :) Ska lillan bo i norrland så måste vi ha ett varmt täcke, där är det ju kallare och vinter längre....

Idag har jag fixat massa tråkigt pappersarbete.. Det är papper till företaget och det är a-kassepapper och gud vad allt... Jag tror jag har koll på det mesta, hoppas jag :)

Tog en paus från papperna och följde med Vicky och åt lunch med Sara och Alex.. Hur söt unge som helst, dom är ju så mysiga när dom är så små :) Sen blev det en sväng på stan för lite mer missions...

Nu har ryggen fått vila i en vecka, och det har kännts som vanligt nu i tre dagar, så imorgon ska jag till gymmet igen.. Blev rädd att jag hade pajjat ryggen for life men som tur var så gick det bra... :)

inget nytt på America fronten, men det kommer... :)

tjinG!