Roadtrip!!!

Tvätten går för fullt, jag vet inte vad jag ska packa än men det är ju som vanligt :) Jag har varit och hämtat nagelgrejerna på salongen och sen gått genom stan och kikat på marknadshandeln.. Försmak av helgen :) Var sugen på att köpa en lakritsklubba, men jag höll mig :P

Frågan är ju om man kanske skulle ha varit på systemet här, det lär ju vara utplockat hemma... Ska vänta till frida kommer och höra vad hon tycker... vet inte vad jag ska dricka heller.. eller HUR mycket! :P

Nä, men åter till packningen då....

midsommar!


Bonntölp :)

Alltså johanna du är så söt! Fröken ringe mig idag och hade lagt på sig den finaste norrländskan som hon helt tappat bort i huvudstaden! Som jag skrattade, bruden har varit hemma en vecka och har redan slagit om... älska norrland helt enkelt :)

Nu är det bara två dagar kvar tills vi åker upp.. Det blir ja totto fanny och frida i bilden upp, kan ni gissa hur roligt vi kommer ha? längtar!

Sitter och väntar på vickan, vi ska till Fanny och bara hänga, bara va. Finaste fanny, det värker i hjärtat och kunde jag skulle jag vrida tillbaka tiden... <3

Det är klarblå himmel och strålande sol ut...

100media_imag030 (MMS)

Det är klarblå himmel och strålande sol ute idag, jag vill inte jobba!! Jag vill ligga ute i solen och få färg!!!! Surt! Det är väl bara att kravla sig upp och ta tag i dagen då.... ha en skön dag ni som är lediga!


oj då :)

hittade en gammal bild från då jag och david gick bal :) Plus en massa andra bilder.. Fan vad roligt vi hade i gymnasiet ändå.. 88orna är en bra årgång :)


Härligt!

Det känns som om att jag varit ledig i evigheter, bara för att man slapp jobba fredag.. I veckan blir det kortvecka igen då jag åker upp till storuman på torsdag! Äntligen åka hem, ska bli himla sköntt! Träffa tjejerna (minus björnis då BUHU) och ha roligt som bara vi kan.. Jag har redan börjat ladda upp!

Som sagt så var vi på tabasco igår, sjuuukt trött var jag så jag tänkte faktist gå hem efter middagen nångång, men humöret vände och kvällen slutade med att jag landade på kudden typ halv 4.. Räknar man sömntimmarna på den här helgen så blir det inte många, men hell man ska ju leva :)

Vi som tänkte sola idag, men molnen ville visst skymma solen så det blir inge av... Jag vill ju få brännan!!! Jäkla sverige väder!! har jag tur så kanske det blir en veckas utlandsresa med tjejerna, ska ta och kolla ekonomin och se vad den tillåter.. Jag vet att jag inte borde men... vi får se vi får se...

Får se vad som händer ikväll... kanske filmmys? :)

Jag och bästa Angelica igår! :) ikväll har...

100media_imag029 (MMS)

Jag och bästa Angelica igår! :) ikväll har vi firat Sara som fyller år med middag på tabasco sen blev det färgglada goda drinkar också förstås :) en riktigt trevlig kväll med andra ord :) imorn hoppas vi på sol så vi får steka lite, Natti natt!


Midsommar!

Dagen började bra med mys på djäkneberget med Sara och Vickan. Vi hade med oss lite cider, rostbiff, potatissallad, jordgubbar, melon mm.. Det var mysigt, perfekt start på dagen! Sen vid tre så knallade vi hemåt, då blev det sill och potatis, premiärtur för kickan och faktist så var det gott ju! :) Nubben var med på bordet såklart, sen blev det såklart grillat till middag, MUMS! Sen blev det mera lek och kubb, sen avslutningsvis brieost och kex m vindruvor, sååå gott! Allt som allt så hade vi riktigt trevligt! Tack mina fina vänner! :)

Karin stog för att vara paparazzi för kvällen, och jag hoppas bilder kommer upp snart :)

Annars idag har det varit rätt så slött idag, sov ända till ett sen har jag varit hos syrran en sväng och halvsovit i soffan :) Nu blir det ombyte sen middag på tabasco för att fira födelsedagsbarnet Sara :)


I <3 my hair

Jag älskar mitt hår!! Idag fixade Anela min gräsliga utväxt, det blev toppenbra! Sen kändes det inte så bra med SÅ långt så Camilla kapade av nån cm och så klippte vi upp det lite till så nu ser det skitbra ut! Jag har aldrig haft så här långt i hela mitt liv, men det känns riktigt bra! :) wohoo...

Håller just nu på att fixa det sista på vårt grupparbete sen ska jag fanny vickan och anna käka på stan, sen snacka lite skit :) Sen blir det raka vägen hem och sova, är så himla trött fortfarande. He gäll å ta igen se innan midsommar!! Sen är det hålligång helgen efter också på storumandagarna, och helgen efter det är det powermeet, och helgen efter det våran karatefyllekväll :) alkoholkontot blir mycket den här månaden :P

Idag fick jag mina visitkort, så Fanny, Anna, Karin, Sofia, Vickan mfl ska få en bunt kort.. Imorgon ska jag gå och trycka upp en banner, det blir nog grymt! :)

Nu ska jag fixa klart detta arbete så jag blir av med det! Tjing!

Sanrizz

alltså.... jag trivs på sanrizz!! Det här kommer bli så himla bra, världens bästa tjejer, känner mig redan som hemma! Nu ska bara min business ta fart... Det kommer det kommer :D

Idag har jag fixat mitt hår :) Eller Matilde och Camilla rättare sagt, tack så mycket..:) En aning längre blev det, kommer att gråta blod ett antal gånger gissar jag på, men just idag känns det super :) Imorgon ska utväxten fixas, sen är jag fräsch och fin i håret igen :) Hatar utväxt! Jobbigt att inte vara blond original :P

Ihelgen är det midsommar, det blir kalas på innergården med typ 12 andra :) Jag har den perfekta klänningen, som jag köpte för typ 2 år sedan men aldrig fått tillfälle att använda.. Så jag hoppas på sol och värme, annars får det blir plan b, som jag inte riktigt vet vad det är än :P

Ska krypa isäng nu, natti natti!

Ny vecka...

Helgen var kung, vi måste verkligen göra om det! Söndan innefattade sovmorgon och sen när vickan slutade vid tre så var vi en sväng på rusta sen maxi för att handla maat.. Sen kraschlandade jag i vickan soffa och där låg jag till elva typ, jag härdade igenom filmen, höll på somna miljarders gånger :)

Idag är jag fortfarande trött.. det blev lite sömn ihelgen, dryygt att det tar sån tid innan man sovit igen allt.. jag vill vara pigg!! :) Idag har skönt nog varit en slapp dag, Matilde har börjat med mitt hår litegrann, halva huvudet är gjort, nu är det sidorna kvar imorgon, sen ska det klippas till :) Ni ska få se vad jag gjort sen, kul kul :)

Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon blir en lång dag då jag ska på skolan efter jobbet... SUCK, det går inte beskriva hur less jag är på detta jäkla grupparbeten och allt med skola att göra... suck suck suck


heheh heeeeelg :)

Igår hade karin examenspartey, det började med ölspelet hemma hos henne och fortsatte vidare med krogrunda.. :) Vi hade uppdrag på varje ställe, och jag kan säga att kicki drack sin beskärda del :P Jag tror att jag aldrig varit så full i hela mitt liv! Finns inget minne av att jag gick hem, men hem tog jag mig iaf och alla saker hade jag mig.. telefon, pengar, leg, väska, nycklar.. :) Imorse när jag vaknade gick jag på inspektion i lgh, hade rivit ut hela städskåpet och radat upp alla rengöringsmedel på diskbänken, jag höll på skratta ihjäl mig.. :)

Vickan ringde vid 10 och jag tror nästan jag var full fortfarande då.. det har aldrig hänt mig.. :P Och inte har jag varit bakis idag heller... halleluja moment! Nä, fyy fan vad roligt det var igår, det var den bästa kvällen jag haft någonsin i västerås... TACK BRUDAR!! :)

Ikväll har jag och totto käkat middag, vickan jobbar så det är en klassiker :P Då äter vi alltid tillsammans och så ser vi skräckfilm :) Vi såg the ward, men jag vet inte om den var så himla hemsk, en dålig skräckis... Har surplat lite vin också, gott vin.. Det är inte ofta kicki säger att vin är gott, men det här vine gick ne fint :)

Lite lullig ska jag krypa isäng nu ;-)
ses å hörs! :)


Lugn dag!

idag var det lugnare än igår.. Har inte haft en enda kund, men det är nog bra för mina små axlar så dom får återhämta sig lite :) Jag har fixat till mina naglar istället, så nu är dom gulglittriga med vita zebraränder, jag är rånöjd :)

Har slutat käka mina piller så nu rasar jag i vikt känns det som... Får se hur mycket som försvinner, blir det för mycket så får jag börja käka igen... det är ju så jäääkla jobbigt bara... har ju ingen våg hemma, men det syns i spegeln och känns... lite wierd...

Ska ta och se slutet på narnia prince caspian, senär det middag och sen får jag se om jag orkar träna ikväll... är ganska slut på, plus att det kan vara skönt att vara hemma en kväll och bara göra ingenting... :)

see yaa


Ahhh

Tiden bara rinner iväg... jag kom hem från jobbet kl halv nio ikväll, köpte mat på tacobar innan jag rullade hem.. Helt ok mat fatiskt, men tacos hemma är det ju inget som klår :)

Jag är suuuper super trött så det blir ett kort inlägg, jag har så mycket att skriva men det får bli imorgon. Kika in på http://nailicious.blogg.se för att se dagens workwork.. Det har varit fullbokat hela dagen och träningsvärken från igår plus min taskiga hållning betyder ajaj i mina axlar... Det blir nog lugnare imorgon så det ska jag fan pränta in det i skallen; ner och bak med axlarna och rak i ryggen... måste lära mig!! tills dess blir det icepower och massage av min kära svåger :-)

Hörs imorgon friendos! Natti natt

Uteliv!

Jag har haft en riktigt bra helg! I fredags så satt vi i vasaparken och åt sushi och drack vin, och sen avslutades kvällen på varda där vi beställde in sommarfina drinkar :) GOTT! Sen lördagen så spelade vi kubb på innergården, norrland förlorade - västeråsarna vann :) sen fortsatte vi kvällen uppe hos mig, och slutade med att jag sara och vickan gick på cirkus och fortsatte drinka :)

Utelivet är ju såååå himla roligt! Jag skulle lätt kunna gå ut och sitta på en uteservering och bara dricka goda drinkar varje helg! Om det inte var så himla dyrt bara! Men kul, det är det!

Ikväll har jag varit på rocklunda och sprungit 5an med fanny och sebbe, benen gick tungt och så började jag känna av benhinnorna lite, så jag tog det lugnt. Men runt tog jag mig iaf, hade jag ätit lite bättre idag så kanske jag haft lite mer energi och kutat hele vägen....

Icepower är nog det bästa som finns just nu! Min högra axel är inte van att jobba med naglar varje dag. Jag måste verkligen gymma och träna upp ryggen annars kommer den pajja efter nån månad... Det gör ont längs hela skulderbladet, så imorgon ska jag försöka hinna dit...

Ska nog ta och knoppa, det är full rulle imorgon, från morgon till kväll.. Har bokat in tvättid från 7, det fanns ingen annan tid och jag kommer inte hem förrän sent imorgon.. Ska på äventyr vid 17,30, har jag tur så blir det en uppdatering på detta inom en snar framtid :) spännande!

Natti natti!


Hittade detta fina armband i mina gömmor o...

100media_imag023 (MMS)

Hittade detta fina armband i mina gömmor och har aldrig använt det nästan, då jag är rädd att jag ska tappa det! Det är några karat i det och jag har aldrig haft såna fina smycken! Jag älskar det iaf :)


Så jävulskt underbart! Min nye bästa vän!!!

100media_imag023 (MMS)

Så jävulskt underbart! Min nye bästa vän!!!


helt slut!

Dagen har varit halvseg, ända till klockan fyra då det blivit nåt vajsing med bokningarna så jag hade helt plötsligt två kunder på samma tid... Kaos! Men det ordnade sig ganska bra, jag fick jobba till åtta ikväll istället :) Nöjda kunder som gick från salongen och det är ju ändå det viktigaste!

Men nu är jag helt slut på.. Ska hoppa in i duschen och sen krypa isäng så jag är utvilad imorgon.. Har några kunder inbokat så det blir fullhuggning, kul kul kul! Sen blir det raka vägen hem och tvätta... Gud vad jag har skjutit på detta, men nu är det dags!

På lördag ska fancy få sina nails omgjorda... jag försöker klura ut nåt snyggt... alltid en utmaning med lilla fancy :)

Tjing!

Rocklunda!

Shit vad duktig jag är! Jag och vic cyklade till rocklunda och sprang 5an.. Jobbigt, men det gick bra.. Varför kan jag inte bara vara duktigare på att ta mig dit bara? Jag ska försöka den här gången, jag ska verkligen det...

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen se en film till jag somnar... eller kanske greys som jag missade ikväll...

Filmtips: Water for elephants! Jag älskar robert pattinson! Och Reese har nå jäulskt snygga klänningar, allihopa!! och snyggt hår... hela filmen var grymt bra.. äntligen en riktigt smash hit film... Se den!!

Natti natti!

Första dagen!

...på mitt nya liv :) Jag tror jag kommer trivas riktigt bra på sanrizz.. idag har jag faktist haft två kunder, och flera har ringt och bokat tid.. Så det är inte illa pinkat :) jag hoppas trenden fortsätter!!! :)

Vickan pratade om att fara och springa vid nio, jag villlllllll men det är ju så jävla varmt.. man svettas ju föfan bort... en film i soffan lät bättre i mina öron, men när fan ska man träna då? Det är ju alltid varmt!!!! Sitter i bh och trosor och vet inte vad jag ska göra... fläkten måste köpas NU!

Sen middag som vanligt, än fast jag kom hem i tid... nu ringde klockan så nu ska jag käka :)
Ha en bra kväll!

Tack alla mina fina för blommor och sms! Ni är dom bästa! <3


Löga

Ja, då var kicki solbränd, IGEN! :) Jag har lyckats få bort dom fina ränderna jag fick på strömsholmstävlingarna.. Sitter och funderar på vad man skulle ha gjort till middag, man blir ju aldrig hungrig när det är såhär varmt... Jag skulle vilja fara och träna också men palla i värmen?? neee....

Ikväll ska vi se water for elephants, jag tror den är riktigt bra... Var ju på bio igår och så X-men first class, men jag vet inte ja... Vi var så himla peppade jag och vic för vi trodde den ju skulle vara himla bra.. Men njaaa, den kändes lite löjlig och var inte alls så bra som vi hoppades på... Surt!

Det kommer en massa bra filmer på bio, så det kommer bli en riktigt bio sommar :) Harry potter kommer snart, den blir mäktig tror jag.. sen har vi transformers, hangover part II, twilight part I!!! Bara massa bra movies!!

Jag kanske har fått till så att ida och emil ska komma ner hit på midsommar. Jag hoppas då det iaf... SKulle vara sjukt roligt... ta en turkisk part II :P

Fläkt

Okej, man ska inte klaga på värmen men nu är klockan tio på morgonen och det är 24 grader i skuggan, OCH det går inte att göra korsdrag i min lgh. Luften står HELT stilla... Fönstren står på vid gavel men vad hjälper det när det är lika fuktigt utomhus? Jag ska på maxi och köpa en fläkt, innan veckan är slut. Det är ju bara början på sommarn, hur klarar man resten av sommarn då??? phu

Jag ska trycka i mig lite fika nu sen cykla iväg till löga och ligga där hela dagen hade jag tänkt. Förhoppningsvis så fläktar det skönt där.. mer än på vickans innergård iaf.... Sen i em ska jag kopiera upp lite prislistor och visitkort hade jag tänkt... :)

Ha en bra dag i värmen!

Hot hot hot

Dåså mina vänner, då var det dax att börja inse att jag startar faktist mitt EGNA företag på onsdag! :) Helt sjukt alltså... Idag flyttade jag alla grejer och skruvade ihop möbler, så nu står min lilla arbetshörna på sanrizz.. :-) GALET! För er som vill gå in och kika på bloggen som jag knåpat ihop så får ni adressen här, nailicious.blogg.se! Jag kommer att vara duktig på att ladda upp bilder på alla naglar jag gör, (hoppas jag).. :) 

Det blir lite små tävlingar då och då hade jag tänkt, så håll ögonen öppna så kanske ni vinner nåt supernajsigt :)

Nog med smygreklam åt mig själv.. nu ska jag grejsa ihop nån middag till jag och vickan.
Ha en bra kväll! :-)

barnförbjudet!

Okej, jag fick det kanske mest äckliga uppvaknandet imorse.... mina grannar som jag haft problem med satt imorse vid tio typ på sin balkong. Ljudet jag vaknar av är STÖN!! och så lite smack smack, och så massa stön i fleeeeera minuter... jag hade fönstret öppet litegrann, men när jag vaknade så var det kokhett i lgh och jag brukar alltid öppna helt så fort jag vaknar. Så jag ställde upp fönstret helt och la mig i sängen igen... DET VAR ÄCKLIGT!!!

Inte vill jag väl höra på när en gammal äcklig alkisgubbe sitter och stönar 4 meter ifrån mig... Nä fy fan, nu hamnade dom ännu längre ner på listan, om det ens går.... USCH!

Annars har vi legat på löga och stekt, igår på strömsholmstävlingarna så brände jag upp hela axlarna typ och så hade jag en klänning med axelband, ni kan ju gissa hur jag ser ut.... Inte snygga linjer, och det kommer va dyngsvårt att få bort.... GRRR

Nu ska jag kila över till vickan, där är det svalt och skönt och så ska jag få håret klippt :) super super super skönt!


Värmebölja

Solen fortsätter att skina och min lägenhet fortsätter vara kokhet! Sommaren har ju inte ens börjat än och jag håller typ på dö om nätterna av värmeslag...Fläkt ska inköpas snarast!

Familjen Andersson jobbar på bra annars.. Vi har idag varit på utflykt och sedan hunnit med att måla om vickys walk-in-closet och borra upp en ny hatthylla till mig.. Imorgon åker taklampan upp ovanför barbordet vi skruvade upp för två dagar sedan.. Allt skräp och onödiga ting har burits ner till förrådet, likaså vickans gigantiska glasbord som jag haft som matbord. TUNGT! Har kommit fram till att det inte alls är betongväggar, för vi kunde borra med en vanlig borr. Så jag kan sätta upp hyllor och sånt själv, därför fick jag ingen hjälp med det, det ska jag göra när det blir lugn och ro här hemma :)

Imorgon ska vi ut på strömsholm och titta på terränghoppningen, sen kommer tomas mamma och barbro på besök.. Finns inte mycket tid över för att sitta vid datorn och häcka, så uppdatering kommer när päronen åkt hem :)

Nu ska jag lägga igen ögonen!
Tjing!


Jätte kanelbulle!! Mums! :)

100media_imag021 (MMS)

Jätte kanelbulle!! Mums! :)


YRAN

Nu först har jag nog återhämtat mig från helgen... Eller mina stackars små benhinnor skriker fortfarande efter två dagar i klackar.. men det går över :) Hela helgen har varit perfekt om man bortser från vädret då, det sög... Regn och kallt! Jag är ju van sommar här i västerås och så kommer man upp dit och det är kallt och regn.. nej tack säger jag till det!

Har hunnit med att träffa alla mina fina! Stevie surprisade jag ganska bra, hihi det var kul :) Sushi på storgatan hann jag med också, lika gott som vanligt och kan lätt konstatera att vi är mästare på att göra sushi! Hängde med limpen en hel massa också... :) jaa, det var nog länge sedan jag hann med så mycket på så kort tid!

Tänkte på en annan sak också, jäklar va snygga boys det finns i umeå, jag såg dom överallt.. Det tyckte jag inte förut, men nu helt plötsligt så har dom hittat dit... Här i västerås tycker jag det är snålt med dom... eller är gräset bara grönare på andra sidan???

Annars är det en vecka kvar till öppning, namnet blev nailicious!! :) Tack för att ni tyckte till, mycket lättare att bestämma sig om man får lite smakråd!