Hey blondie

Jag har varit hos bästa Camilla idag och fixat håret... Helt sjukt bra blev det.. jag är så nöjd! Nu är jag redo för utgång ihelgen och snart utomlaaaaands :)

Har inte hunnit så mycket mer idag då det tog 3 timmar med håret.. Håller på göra matlådor för fullt, min frys är så full så det går knappt stänga lådorna, fick skäll av mamma att laga upp maten också, inte bara köpa och fylla upp frysen.... hmmmm...meen nu är det på gång iaf... Jag ska bjuda vicky och tomas på mat också, pannbiff med löksås :) gootttt

Ikväll ska jag på combat för en gångs skull, jag som aldrig få gå på tisdagarna, ÄNTLIGEN... jag ska inte äta så det blir koma, för då tar jag mig aldrig iväg :)

Sen kanske det blir en låångis med Kato så hon blir nöjd också... maybeeee


BATMAN

Ikväll så va jag och chefen på bio :) åh! Sååååå braaaaa!!! Jag får fan ståfräs så bra va den... Jag skulle kunna se den igen å igen å igen.... Allt va bra, å LÅNG va den... Sjukt bra, gå och se den!!


Sunny day

Solen skiner och jag ligger på lövudden och SOLAR!!! Underbart!! Jag läste precis i Veckorevyn om en tjej som hissade & dissade, och hon dissade revlons färgbomb!! Hur går det till?? Dom är ju det bästa jag vet!! Konstig tjej.... Nä, nu ska jag glassar vidare :)


Skön söndag

Jag klev upp och fiskade gofrulle och sen låg jag bara i soffan till hag började jobba klockan två.. Väldigt lugnt på jobbet, inte många som tränade idag inte :) åkte sedan hem och sen har jag myst i soffe hele kvälln :) Dags att ladda upp för en monster vecka med jobb, plus att jag ska börja dieta imorgon, åker ju för fan utomlands om 4v!!! Omg! Träning hej, träning hå! Vicky är på väg hem från Umeå just nu, så imorgon ska Kate och Cindy få leka heeela dagen med varandra :) ska bli kul att se reaktionen när dom träffar varandra, Cindy har ju varit på semester i tre veckor!! Kate saknar sin syster :) Imorgon ska jag se BATMAAAAN :) hur kul?? Jag tror den är grym!!


Att vara vuxen har sina fördelar


dålig karaktär

Tänk vad jobbigt det kan va att fixa middag... Jag somnade i soffan och sov typ två timmar, min kropp behövde det verkligen. Tog mig upp och har fixat iordning matlista för hela veckan, och så gick jag på hemköp och handlade all mat... Nu är ju problemet bara att jag orkar inte laga maten nu, det tänkte jag göra imorgon innan jobbet... Men jag är SJUKT hungrig.... Och tror ni inte jag fick med mig en godispåse hem, vem la den i min korg liksom? ;-)

Så nu sitter jag här och smaskar karameller istället för att laga mat.... Jag har laddat hem flera riktigt bra filmer, så jag ska bänka mig framför tvn hela kvällen! :) SKÖNT!

Nä, jag gör väl ett ryck då.. Ska gå med Kato till djäkneberget så hon får idiotspringa sen hem och fixa iordning the food....

heeej hej


Ovanligt

...att blogg appen inte funka som den ska... Irriterande... man kan inte göra radbyte längre verkar det som, så allt blir som en klump... Skitfult.. Hoppas dom kommer med en uppdatering som är BÄTTRE snart....

Annars har jag jobbat färdigt för idag, och skulle egentligen åka och tälta ikväll men det blir inget av för mig :( Jag har ingen sovsäck och jag skulle få låna en av Anna men det sket sig eftersom Anna var inte hemma och alla var redo att åka, så jag avböjde ofrivilligt.. :(
GUUUUUUUD vad jag vill åka... Just nu är jag bara sur över hela situationen, så jag ska tjura ett tag sen får vi se vad det blir av den här kvällen.....

BLÄ


Fresh

Har haft en helvetes dag, satt med en av mina kunder och gjorde naglar, och helt plötsligt ringer dom från gymmet och undrar vart jag är eftersom jag började för två minuter sedan... Panik!!! Som tur har jag världens bästa kunder, så hon kunde komma tillbaka senare, så jag stressade iväg till gymmet och sen svichade jag hem direkt och gjorde klart hennes naglar.. Sen när jag liks va uppe i 120 knyck så städade jag lägenheten! :) så nu luktar det fresh i hela mitt hem och det är så fint så fint :) LOVELY!! Nu ska jag fortsätta se satc sen knoppa! Puss på er alla mina fina!


Surr

Om ca en månad så ligger jag på en strand på ett varmt ställe.. Jag och mitt feta arsel ;) jag måste skärpa mig nu om jag ska kunna strutta runt i bikini sådär obrydd.. Jag ska va duktig, det är en månad kvar, man kan förändra mkt på en månad!! :) pepp Jag saknar nån som kan slå huvudet i min hall lampa! Ni fattar säkert inte vad jag menar... Eller så gör ni det..,, Nä, försöka sova då. Ska ju upp å jobba imorgon! SEN ledig i tre dagar!!! Pusshej


Jobb ångest

Då har jag kört naglar klart för i veckan... eller jag har ANNA den lilla muppan kvar :) och mig själv.. Så nu har jag moffat mat och sitter i soffan och är alldeles seg och trött.. Precis sådär som man blir efter maten... Hade gärna sovit en timme innan nästa jobb, men det är väl bara att hålla igång...
 
Idag gjorde jag mina allra första stilettonaglar, och det blev ju sjuuuukt bra! Jag är småsugen på att testa själv igen, frågan är ju bara hur länge jag ska lyckas ha dom? :) Jag som aldrig har tid med mig själv, jag måste ju ha enkla naglar som håller sig i evigheter :) haha... Dom blev iaf assnygga, och det är så sjukt roligt varje gång jag ska göra Kristinas naglar för jag får verkligen göra vad jag vill!!! och gärna så COOLT som möjligt, och så vill hon testa allt.. Kan man hitta bättre??? Nej.
Jag har faktist dom bästa kunderna!
 
Nu har jag ju så fullt också så jag måste säga nej till dom som kontaktar mig. Känns inte bra i maggropen, för jag hatar att säga nej, men när tiden inte räcker till så... Jag måste ju ha tid till mina trogna kunder, för det rullar ju på. Sen i höst kanske det finns med tider lediga, den som lever får se :)
 
Nä, nu måste Kato rastas innan jag sticker iväg på jobb.,.. Fläng hit, och fläng dit..
jag längtar redan hem till sängen :P
 
Hejjjjj
 

Nails nails nails

Idag måste jag fixa mina naglar!!! Dom ser ut som ett helvete. Hua va jobbigt! Snart ska jag börja jobba, sen blir det gymmet ikväll.. Jag kommer va såååå jäkla trött när den här dagen är över.. Men på mån och tis har jag semester :) kort semester men ändå.. Jag ska åka till Sthlm och bara va.. Jag vet fortfarande inte vem jag ska åka med, men finns det ingen som vill haka så åker jag själv...måste.komma.bort!! Nu ska jag plocka fram nagelgrejerna :) sees


Släpp ut mig!!


Vinden har vänt

Frullen är intagen! Hur gott som helst!! Stannade till på torget och köpte färsk frukt som dom säljer där, älskar det, det känns så exotiskt på nåt sätt.. Frukten är ju mkt färskare också! Han lurade på mig en honungsmango, SJUKT GOD! Det lär ju bli morgonrutin numera att frukt där :) yamma!! Nu kikar faktiskt solen fram ändå så jag ska lägga mig i solen innan molnen kommer tillbaka. Det gäller att passa på :)


Lite ledig

Hela helgen låg jag inne, och igår hann jag med att sola på dagen, och idag är jag ledig till fem :) jag älskar det!! Man hinner ladda upp igen innan man ska på't igen :) Ligger i sängen fortfarande, men lilla Kato sitter och tittar med stora ögon på mig nedanför sängen och vill ha uppmärksamhet :) skönt att sova och vakna utan väckare :) ska väl ta och masa mig upp och spatsera på ICA och hämta ut lite nagelgrejer, sen ska jag nog fixa mina naglar idag :) mulet ute så jag missar Inge soltid ;) Ha en bra dag vänner!! Tjing!!


Dojjor

Hälsade på Fanny på jobbet förra söndan, och fell in love i ett par löparskor! Såklart.. Dom dyraste...såklart!! Ställde tillbaka dom fint i hyllan eftersom dom inte hade pronering. Sen tänkte jag att jag ska kolla mina fötter när vi liks va där, så jag fick springa på löpbandet och så filmade dom, efteråt fick man se filmen, hur man sätter ned fötterna och om man är rak eller om man sätter ner snett.. Trodde ju som sagt att jag pronerade, men faktiskt så hade jag ett perfekt löpsteg! Jag sätter ned fötterna spikrakt, och kan därmed ha vilka skor jag vill :) Så då kom dom fina skorna som jag provade upp i huvudet igen, för nu kunde jag ju ha dom.. Äkte hem och funderade, tog inte så lång tid..;) och hur tror ni det slutade??? ;)


Sommar??

Älskar att det är sommartider på jobbet, vilket innebär att jag fick gå hem kl15 idag! :) NAJS! Har varit ute med Kato och såklart rullade hon sig i nåt bajs så hon blev äcklig as hell.. Fattar inte vad det är med hundar och rulla sig i äckliga saker... Ju äckligare desto bättre.. Uuhha! Så nu är rackarn nybadad och fräsch :) Tänkte jag skulle unna fötterna lite kärlek, det händer för sällan.. SKÖNT!


mitt i veckan

fan vad livet går fort!! Veckorna bara rinner iväg, sommarn som man längtat till i evigheter är snart förbi... TRÅKIGT! Jag jobb ar som en gnu fortfarande och är faktist less på det... så det ska det bli ändring på.. Hej ledighet, eller snarare HEJ LIV! :D

Just nu så är jag mest taggad på min och Idas utlandsresa!! Jag har inte haft semester på tre år nu, så äntligen ska jag ha EN vecka :) Sola bada skratta dricka vin sola ännu mera... HUR SKÖNT!

En annan kul grej på min kul-lista är att jag hittade en tvättmaskin på jobbet som skulle slängas, så jag tog hem den och WOHO den funkar... Så nu ska en snubbe komma och installera den i lgh åt mig :D hihi... Hur lyckat??

Nu ska jag renbädda min säng och krypa ner..
min blogg dip är nog över nu, jag har mina ups and downs :)

Ett andetag...

Mellan allt jobb så stannar jag nu upp en millisekund och tar ett DJUPT andetag och sen är vi igång igen på måndag. Jag tänker inte svara på sms, inte ringa nån (nästan) och sova tills jag vaknar, det är nog det främsta jag längtar efter, att sova och slippa vakna till den där förbannade väckarn... :)

Nu ska jag ladda hem en film och äta lite chips och bara vara för mig själv... Supernajs!