Är det här ok en tisdag kväll? Äh, wtf det...

img_8706 (MMS)

Är det här ok en tisdag kväll? Äh, wtf det är ju gott :)


morgontrött!

img_2581 (MMS)

ofrivillig sovmorgon, blev väckt av mobilen som ringde :) Bra start på dagen ;-)


Ont i hjärtat

Jag har legat i soffan hela kvällen och halvsovit typ... av alla kanaler så fastnade jag på tvåan där det var ett program om barn som hade cancer.. man fick följa dom som överlevde och dom som inte gjorde det. Så hemskt! Det var en flicka som dom inte kunde bota och hon visste att hon skulle dö, och sköterskorna bröt ihop i personalrummet efter dom hade varit inne hos henne, bara för att det är så grymt! Dom gör det bra, förstå att jobba med sjuka barn varje dag och se något så grymt... usch...

Annars har min helg varit super! Fredags hade jag en kicki-kväll, egentid, det är så skönt att bara göra igenting.. Bara va för sig själv en stund :) Sen igår så kom johanna hit med tåget från sthlm, så vi fikade på stan sen blev det middag från spicy och sen lite vin och skitsnack i soffan innan vi gick på circus.. Träffade Camilla och hängde med henne och drack goda drinkar :)

Vaknade imorse av en ringande telefon, tror klockan va halv sju :P Innan jag förstog vem det var som ringde, blev först irriterad och trodde det var nåt drygeri på gång, men det var det inte... slutade med ett 2h långt samtal! :-) de var trevligt... sen hann jag sova i nån timme innan det var dags att kliva upp och göra sig redo för lite nagelutbildning! MYCKET bra uppdatering på sjukdomar och allt man kan tänkas behöva veta, Jessica är grym som vanligt! Nytt material är på ingående så vi hade kurs på det och fick fint diplom när dagen var slut :)
Fick ju träffa Ewelina också, min kära teammate, sjukt länge sedan!

Summerat, en sjukt bra helg! :)
nu ska jag krypa isäng och sova ännu mera och försöka ladda upp för en ny arbetsvecka! Jag ska vara duktig med sovtimmar den här veckan, inga sena kvällar! Hatar att vara trött!!


Spicy hot!! :)

img_7274 (MMS)

Spicy hot!! :)


Då var det helg igen!

Men jobbveckan är inte över än! Imorgon ska jag göra en kund sen ska jag invänta finaste från sthlm!! Jag längtar!! Vi ska dricka vin och mysa, kommer bli hur bra som helst!

Ikväll har jag sett finding neverland, ahhh så fin film! Jag älskar den, vet inte hur många gånger jag sett den! Handlade hem chips och gotta men jag är inte alls sugen så påsarna är oöppnade, får väl spara det till en annan kväll,... söndags myset kanske?? :)

Nu ska jag krypa ner under mitt gigantiskt täcke så jag är pigg till imorgon... Har varit alldeles för trött den här veckan!! Men kul har jag haft! ;-)

Sov så gott, för det ska jag!


Bättre bild på naglarna !  Dagens sämsta! ...

img_7482 (MMS)

Bättre bild på naglarna !  Dagens sämsta! Att man kan bli så arg så man börjar grina! Jag tror mina systrar är dom som jag blir mest förbannad på! Jag är inte den bästa på att argumentera heller så det blir bara fel alltihopa! Idag vet jag inte vad som gick snett i mitt huvud, men jag blev så tvärarg att jag började grina! Det brukar som gå över av sig själv och om några dagar är vi vänner igen... Jag har visserligen inte ätit middag än och är nytränad och inte sovit så mkt inatt, så det kan ju bero på det... Måste få i mig mat nu så jag kan sluta tjura............


Jag är helt död, dom på jobbet har skratta...

img_1012 (MMS)

Jag är helt död, dom på jobbet har skrattat åt mig hela dagen för att jag typ hållit på somna hela tiden! Nya nails har jag gjort, har ett nytt märke som jag testar och jag tror jag kommer gilla det starkt! Allt hänger på hållbarheten nu, men jag tror på det här! Det bästa är att den bränner inte i lampan, yayy! :) nu ska jag svida om och gå på njoy och träna lite :) ska tillägga att jag tror jag har dom bästa arbetskompisarna <3 tjing!


Lunchbreak i solen :)

img_1313 (MMS)

Lunchbreak i solen :)


Sötaste lilleprutten :)

img_3915 (MMS)

Sötaste lilleprutten :)


:)

img_0041 (MMS)

:)


Vi har kuuuuul! :)

img_1307 (MMS)

Vi har kuuuuul! :)


Mums!!!

img_8957 (MMS)

Mums!!!


Pajerna är bakade, nu ska jag jobba lite s...

img_0803 (MMS)

Pajerna är bakade, nu ska jag jobba lite sen blir det att svida om och sen blire kalas!! :)


Jag dog!!!! Men händigare tjej får man ju ...

img_1515 (MMS)

Jag dog!!!! Men händigare tjej får man ju leta länge efter för jag byggde ihop den igen, och den funkar lika bra som innan! :) katching!!


Höst

Värmen är som bortblåst, i hate it! Vi satt ute och åt lunch idag för det fanns inget bord inne.. Kallt!! Vi fick sitta med filtar och hurvla! Nä, jag trodde det skulle bli nån till värmebölja men det ser mörkt ut... Nu öser regnet ner också, inte särskilt uppiggande! :( En vit sandstrand och turkost vatten skulle sitta fint nu........

Gick runt och kikade i affärerna idag, men hittade ingenting... Jo jag har hittat jeans på Gina som jag vill ha... Ett par mörkblå, ett par ljusblå och ett par svarta... jag är verkligen i behov av byxor.. märkte för någon dag sedan att det har nötts hål på mina favoritjeans baki rumpan... Inte något som syns, men ändå... JAG vet att det är ett hål där..... Så byxor står på att köpa listan nu när pengarna rullar in....

Har snabbstädat här hemma, det är bra att småstäda hela tiden för då går det fort när man väl ska göra grovgörat... Ska bara dra en repa med dammsugarn nu sen är det klartt! :) SEn blir det pajbakning hela kvällen och kanske lite myyyys framför teven.. :)

Skulle ha tagit mig iväg till solariet och solat en sväng, bara för att inte tappa den lilla färg man lyckats få :P Sen en vända med lite vita liberata :P de e naaaajs

Klädproblem inför imorgon, gaaaah

Hittade snyggaste skorna idag, två av tjej...

img_0650 (MMS)

Hittade snyggaste skorna idag, två av tjejerna på salongen har dom så jag har spanat in dom läääänge! :) nu är dom på rea, väldigt mycket på rea så jag köpte ett par plus ett par träklackar!!  KAP säger jag bara! Tiamo is the shit!


Jag älskar min nya hårfärg! Nu är den prec...

img_4733 (MMS)

Jag älskar min nya hårfärg! Nu är den precis som jag vill att den ska vara! :) nu ska jag göra om syrrans naglar, får se vad vi ska göra för roligt :)


Jag har fått en uppfräschning, nu är den f...

img_9117 (MMS)

Jag har fått en uppfräschning, nu är den fula utväxten borta och håret har fått en mycket finare ton! Köpte en hårinpackning som ändrar nyansen i håret, sjukt bra! Har bara använt den en gång än, och ändå syns och känns det stor skillnad! :) jag gillar det!


BP

Jag har just kommit hem från gymmet... Det blev bodypump och såklart skulle jag ta ut mig allt vad jag kunde så jag itne orkade mer, jag vet inte, men det känns lite elakt mot lillkroppen... Chocka igång den liksom, jag kommer helt ärligt inte att kunna gå imorgon... Jag ska hoppa in i duchen nu men jag vet inte hur jag ska orka hålla upp armarna och tvätta håret... ahhhh, men skönt ändå, men ändå inteeee..... ajajaja

Jag ska hoppa isäng och sovas tidigt så jag är pigg och fräsch imorgon... Jag längtar till helgen!! :) Kräftor, MUMS!

Luktar kattmat men smakar jäkligt gott! :)...

img_0959 (MMS)

Luktar kattmat men smakar jäkligt gott! :) snart träning!! :)


Vandalism!

Någon har vandaliserat min cykel! Ringklockan är borta! Min cykel som nästan var antik! Jävla puckon!! Annars har dagen varit rätt lugn. Jag har pysslat med mina egna naglar, sen har jag köpt gymkort på njoy..

Uhhh, jag är trött nu... sängen lockar. Imorgon ska jag börja träna igen. Punkt!
morgonpromenad står först på listan.. jag är sämst om jag inte orkar mig upp... punkt

Sagan...

jag älskar sagan om ringen... Konungens återkomst går på tv nu så jag sitter och småkikar lite medans jag fixar min iphone lite :) Jeepppp, kickan har avancerat... När vickan skulle köpa sin nya så följde jag med på telia och då när jag säger att jag längtar till mitt abonnemang går ut (om tre månader) så säger killen i kassan att man får hämta ut en ny mobil när det är 3 månader kvar... YAYY! Jag tog en snabbt som blixten! :D Så nu slipper jag vänta till sista oktober... känns rikigt bra, jag gillar nya grejer :)

Ikväll har vi iaf varit och grillat en sväng jag sara och fanny, sen blev det lite kallt så då drog vi hem till mig och satte på en film, precious blev det. Bra film! Rå och hemskt, men riktigtbra! Sjuk....

Nu har alla bilder från heron blivit överförda färdigt till iphonen, så nu ska jag natta... Tjing!


Nu jäklar är det storstädning :) jag har r...

img_4738 (MMS)

Nu jäklar är det storstädning :) jag har rensat garderoben och möblerat om i den också, dammsugat, torkat golven, städat kylskåpet, organiserat om i byråerna (alla tjejer vet hur det kan se ut om man är velig).. :) nu har jag en liten paus innan jag ska bära bort alla påsar med sopsortering, panta burkar, sy nya gardiner och nya överdrag till fotpallarna, byta i sängen och slutligen tvätta och sist städa toan... Phu


Dumt att vara vaken såhär länge en jobbkvä...

img_4080 (MMS)

Dumt att vara vaken såhär länge en jobbkväll... Men filmen var grym, bästa på länge faktiskt .. Soul surfer, se den!


Vilken lyxmiddag!! :) ska dinera sen ska j...

img_8747 (MMS)

Vilken lyxmiddag!! :) ska dinera sen ska jag och annabanana gå och bowla :) kuuul!


Planering...

Då har vi bestämt att vi ska ha en kräftskiva! Det är ju så gott!!! Så nästa helg blir det kräftkalas :)

Har haft en heldag på jobbet och gjort riktigt fina naglar på bla. pernilla, alltid lika roligt att få gå crazy och göra "nåt snyggt".. Snart ska fanny fixa nya nails och jag har redan börjat klura på vad jag ska göra för roligt.. utmaningar i like!

Är helt slut på nu, vet inte varför, fick ju faktist en bra sovmorgon imorse :) Ska försöka slita mig upp ur sängen imorgon och ta en morgonpromenad, klockan är ställd på 7, det är bara att hoppas att jag kan kravla mig upp :)

Nu ska jag knapra på min finn crisp macka, sen blir det sängen!
Nighty!

Full frys!

Min frys har aldrig varit så fullproppad med mat! Jag kan överleva i månader nu känns det som.. Kött, fisk, kyckling och korv i mängder! Nu är det matlåda varje dag för kickan... Som ensam borde man kunna klara sig på väldigt lite pengar i månaden på mat. För hur kul är det att storhandla liksom?? Jag har aldrig räknat vad jag äter för men nära jag bodde i umeå så var det för 2000 i månaden, det är lite too much vaaaa..... :P

Ska gå på njoy nån dag nu och köpa kort. Det ska bli så kul!! :D längtar!

Ny vecka!

Då var det måndag igen! Nedräkning till helgen börjar NU :) Jag fick ett tvär sug att gå ut och gå, så jag ska hälla i mig en shake och sen ladda mobilen med nån gomusik och sen gå ett varv runt cityringen tänkte jag... Lunchade på oliodeli idag igen, men det var ingen hit.. Jag fick en pasta som jag inta alls tyckte om... Därför är jag dålig på att prova nya saker.. Det är ju jobbigt om man inte tycker om det!!! Aja, nu blir det matlåda i sinne! Jag ska bli duktig på det, för äta ute går ju inte alla dagar!!

Nu är alla tillbaka på jobbet igen, så nu är allt som vanligt :) Full rulle vill säga! :) Imorgon har jag fullbokat, så då blir det work work...

Nä, nu ska jag begeeeee mig... hare hoj

B.....

dagen från hell... Man ska inte skriva blogg-inlägg då man kommit hem från krogen.. och ja, det blev en utekväll ändå igår.. Helt oplanerat, men kul hade vi! Jag gillar circus, men alltså drinkarna som vi fick igår var inte goda. Smakade räääv... Iaf så har jag återhämtat mig nu först från igår, har mått bajs hela morgonen.. Jag skulle behöva städa men det har absolut inte funnits ork till det. Jag har glott på tv och surfat runt på fb istället.. Har inte fått i mig nå mat heller, lite chips och nån karamell har åkt ner, och ofcourse en burk cocacola :) Nu börjar det ju bli middagstid så jag kanske skulle ha gjort ett ryck och sen kockat mig nå mat... hmmmm

Sugen på att göra nåt åt håret igen... hum hum hum 


Först

Jag var först att äntra lögarängen.. Heeeela dagen har jag stekt i solen! Nu blir det nog ett tag tills nästa soldag.. Nästa vecka skulle det ju vara dåligt väder. Så då blir det jobb jobb jobb :)

Jag och vickan ska gå och äta på oliodeli.. Nam nam naaam, pastan är så sjukt god! angelica och helena kanske skulle joina också, hoppas det iaf, ju fler desta roligare :)

Jag ska tipsa om en bra film. Trust heter den och har clive owen i huvudrollen.. Otäck film som gör att man får en klump i magen. Stark film, verkligen... Se den!

Nä, har just kommit ur duschen så nu ska jag försöka göra nåt åt håret sen försöka hitta nå kläder att dra på mig :) Ha en bra fredagkväll!


En dag i solen!

Vaknade upp till en klarblå himmel, så idag blir det löga hela dagen. Vet ingen som är ledig så det blir solo idag... Jag ska egentligen bara rycka väskan sen är jag färdig att gå, det blev tidigt idag :) Har hittat en gammal bikini som jag faktist aldrig använt. Ni vet, jag och mina bikiniproblem :P Faktiskt så var inte prislappen kvar, men så nära som, haha....

Jag ÄLSKAR att Frida har återkommit till blogglivet. Jag har saknat hennes blogg.. Jag älskar bilderna och hon är så duktig på att skriva. Det är dagens bästa, varje dag! :)

Näää men om man skulle ha dragit iväg då... tjing tjong


Framnäs!

Knatade iväg till jobbet imorse och hade en kund, sen checkade jag ut och drog med mig fanny ut i solen! :) Hon var iofs inte så svårövertalad, haha.. Raka vägen till framnäs blev det, och där har vi legat heeeela dagen! Jag älskar såna här dagar, att om jag inte har några kunder så kan jag faktiskt vara ledig. Fördelen med att vara sin egen.. :) Dock så händer det inte ofta då jag behöver jobba så mycket som möjligt, men då det är ryssvärme i stan så FÅR jag det :) Går jag in på morgonen och jobbar så går det ju bra också :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen äta upp min matlåda, sen ska jag knata iväg till ica skrapan och köpa chips. Jag fick ett infall att det skulle vara dödligt gott, så det får bli så... Och på tal om chips så har jag faktist sagt upp mitt friskis medlemskap nu, så snart blir det Njoy :) Meeen, jag måste tydligen vara kvar på friskis till september ut, det sög! Det blir dubbla gymkort den månaden :( men men....

Har tänkt att jag ska försöka trappa upp träningen lite långsamt.. Sista veckan i aug så ska jag orka springa 5an utan att stanna och gå emellanåt. Det är ett bra mål tycker jag... jag börjar med löpningen, sen tar jag tag i styrketräningen :) Har försökt planera in att gå på nåt pass på friskis flera dagar i rad men nu när det är semester så är det ju typ inga pass... jag längtar ihjäl mig efter bodyjam och bodyattack, jag hoppas dom lesmillspassen finns på njoy..

Aja, nog svamlat.. hopp in i duschen! Kickan har börjat få en synlig bränna, yayyyy :D

Det blev framnäs med fanny idag.. jag gill...

100media_imag040 (MMS)

Det blev framnäs med fanny idag.. jag gillart :)


Captain America

Igårkväll såg jag fanny och vic film, kanske den mest värdelösa någonsin... En marvel film, Captain America hette den.. Ändå många schyssta skådisar med i den men ändå sög den såååå hårt... Det var en typisk marvel film, som sincity ungefär = ganska overklig :P Men men...

Idag har jag haft fullt upp! Det är kul! Hela dagen bara svichar förbi då.. Stannade med girlsen och käkade lunch, så min matlåda får blir middag istället :) Oliodeli är vårat favorithak, det är så SJUKT gott! Pastan är gudomlig och så har dom så man får komponera ihop egen sallad, det gillar jag :) Så try it! Är fortfarande proppmätt efter lunchen nästan :P

Snorvarmt idag. Lite surt att det är klarblå himmel och steksol. Det skulle ju va så igår??? Inte idag när jag skulle jobba hela dagen! Försökte sitta ute en stund idag, men det blev alldeles för varmt. Man vill ju inte börja svettas heller när man ska jobba vidare sen...;(

Jag är sugen på att åka och bada, alltså på ett äventyrsbad alltså.. så sjukt rolig... Man ska aldrig växa upp, tänk vad tråkigt man skulle ha då :P Fy fan va kul å åka rutschbana!! Vi har pratat om att åka till örebro, där ska dom tydligen ha nåt stora äventyrsbad... Måste dra ihop detta, skulle vara grymt! :)

Nä, nu ska jag fixa lite käk! see yaa


Riktig sommar! :)

I love it! Den här dagen har bara varit bra, från början till slut... Hade kolugnt med kunder idag, min tolv-kund dök aldrig upp så jag ringde henne och frågade var hon var, då hade hon glömt bort det. Typiskt! Så jag satt ute i solen en stund och läste min bok, med det var så jääkla varmt så det gick inte... gjorde bettans naglar och sen gick jag hem...

Käkade middag och sen packade vi väskorna, fixade pinnbröd och lite korv + annat gott och så åkte jag, anna, vickan och fanny ut till lövudden och grillade! :) Sjuuukt mysigt! Senare joinade även mattias och therese... Det är sånt här man ska göra oftare! Jag hann med att bada också, jag älskar kvällsbad! Förra sommaren badade jag och Limpen varje kväll, supermysigt! Såklart började iaf vi prata spökerier och det slutade med att vi åkte ut till ängsö för att skrämma ihjäl oss själva!! SJUKT va rädd jag var!! Och nu sitter jag hemma och ska försöka sova, ibland vill man bara inte bo ensam! :P huhuuuuu

Imorgon blir det inget jobb, utan en heldag med tjejerna! En semesterdag i solen! :)