JUNE 28th - sunny day

ligger just nu och solar i parken bredvid hotellet, beachen kändes långt bort då jag insåg att cykeln är bortpackad och blev snål att ta taxi :)

Just nu sitter Vickan och hoppis på ett flygplan på väg hit. Eller NY rättare sagt, men om en vecka möts vi upp i Miami! :) jag är orolig över lösviksgodiset jag beställde, det kan ta slut med dom där två monstren :)

Senaste dagarna har varit kaos, min lägenhet hemma i Sverige är ju uthyrd i andra hand och nu har dom sagt upp den, och jag får tydligen inte hyra ut den i andra hand längre. Vilket är väldigt märkligt då jag blev lovad ett år. Knepigt också eftersom jag bor här i ett halvår till så blir det lite svårt att flytta ur den. Men det fattar dom inte... Så jag sitter lite i skiten... Vi jobbar på problemet. Jag har snälla föräldrar som ställer upp i alla lägen. Jag önskar bara att jag slapp oroa mig för nåt överhuvudtaget hemifrån. Jag trodde jag hade säkrat mig ett år, men icket...

Fortsättning följer...


JUNE 27th - zoo day

Idag tog jag grabbarna till zoo och knatade runt. Vi gick direkt till family farm för det missade vi sist, och där hade dom just börjat infostund eller vad man ska kalla det, dom hade tre djur som dom pratade om. Första var en söt liten kanin, den andra var en ödla och den tredje va en orm! Efter dom hade pratat klart så fick man gå fram och klappa!! Så coolt att klappa en orm, det har jag aldrig gjort förut :) läskigt som fan!

Sen gick vi vidare in till bird showen! Där valde dom snabbt ut mig till volunteer, så jag skulle gå fram och hålla en fågel! Så coolt! Det va en kråka av nåt slag, stor va den då och jag var lite rädd. Men det gick bra :)

Ledig imorgon, ska va fint väder så jag hoppas regnmolnen håller sig borta så ska jag försöka pressa hela dagen! Eller slappa i solen kanske man ska säga :)

Det har hänt så mycket dom senaste dagarna så jag uppdaterar mer imorgon. Orkar inte skriva nå mer nu...

Gonatt vänner!


JUNE 22nd - midsommarfest/hejdåparty

Jag fick min lilla midsommarfest igår, fast den saknade stång, krans, sill, nubbe.. Det enda som vi hade va öl och sprit :) Det var deras avskedsparty, så en kompis till familjen som har ett hus utanför stan var host, och det var bland det finaste hemmet jag sett tror jag. Ett sånt där sagohem.. Gården var gigantisk, dom hade lekpark och studsmatta på framsidan och sen på baksidan så var det gigantiska träd och såklart bodde dom vid vattnet, så dom hade kanoter också! En fin liten grillats vid vattnet också.. Jag satt där och önskade att jag kunde ha alla mina vänner där, det hade varit grymt!

Varmt var det också, sådär perfekt väder.. Typ 25 grader kanske vid kl10 på kvällen.. Helt awesome!

För övrigt ser jag ut som en hamster och jag är riktigt dålig på träna. Mina kinder ser ut som jag har en vindruva i varje kind.. Måste försöka nu i två veckor iaf så kanske jag kan se någorlunda normal ut i Miami...

Googlade imorse runt och hittade ett golds gym i issaqua i Seattle där vi ska bo, OCH dom har shbam, bodyjam och bodyattack! Jag ska testa en gratisvecka när jag kommer dit och se om dom har bra instruktörer. Här i mke så var dom en bra. Ingen pepp och inget engagemang över huvudtaget. Mesigt vill jag kalla det.. Så därför har jag inte alls velat gå dit... Sen kommer vi ha gym och simbassäng där vi ska bo så det blir awesome! :)


JUNE 18th - Om att åka hem efter ett år

Man tror ju som att allt står silla medans man är borta och att man ska kunna komma hem och allt var som det var när man åkte. Men nehej, det kan jag ju glömma! Jag inser mer och mer varje dag att det kommer att ha hänt mycket när jag kommer hem. Nån ska ha barn, nån lämnar vässan, nån kilar stadigt, nån flyttar ihop, nån flyttar isär osv osv.... Jag kommer att komma hem till en gigantisk lägenhet som jag måste hitta en inneboende till..OCH ett jobb asap... 
 
Har också funderat på att hänga uppe i umeå ett tag och pola med Elvis och c/o. Kanske jobba där ett tag? Fast näe? Då fastnar jag säkert där... Jag har liksom alla möjligheter i världen att göra precis vad jag vill... Jag har i princip ingenting att komma tillbaka till.. En lägenhet full med möbler skulle det vara då. 
 
Jag kommer med största sannolikhet plugga till hösten, jag ska söka in till hudterapeut och sen får vi se om jag tar mig in eller inte. Jag klurar också på att gå fransförlängnings-kurs. Den är inte så dyr och funkar jämt, sen kan man göra fina paket av naglar-fransar-hudvård.. Jag har hittat min bransch iaf, det är jag rätt säker på! 
 
Har funderat fram och tillbaka på att stanna ett år till här, men det känns som en lång tid att vara borta. Plus att jag har en hund som jag vill hem till.  Sen vet jag inte om jag vill vara aupair ett år till, hade det varit det jag ville satsa på sen när jag kom hem skulle det va en annan sak. 
 
Det var dagens funderingar! 
Tjilevippen
 
 
 
 

JUNE 17th - boatlife

När jag blir stor ska jag köpa en båt! Hur najs är det inte att glida på vattnet en hel dag när det är fint väder! Igår så mötte jag upp Matt som hade kirrat en båt med några andra.. Det är galet varmt här nu, jag hoppas det håller i sig, vi var ute till 10 sen lämnade vi båten och drog till hop.. Träffade två nya människor som jag önskar att jag träffade tidigare, Jamie & Tom!

I veckan ska tempen ligga på runt 30 varje dag, och strålande sol.. Så jag ska jobba upp brännan till Miami tänkte jag... Inte länge kvar!!! :)

Samtidigt som jag vill att dagarna ska gå låååångsamt för att jag inte vill flytta, men så längtar jag till att träffa syrran och Frida.. Mixed feelings! 😖

Måste köpa en resväska, det hade jag nästan glömt bort... En ska in i poden och en ska jag ha med till Miami...

Ikväll hängde jag med Jamie och Tom ut med båten igen, det kom värsta regnskuren vid tre och efter det blev det riktigt kallt! Men vi va ute en sväng iaf! :)

Nu ska jag se friends tills jag somnar :)
Gonatt!



JUNE 13th - bradford beach

Idag har jag och boysen hängt på stranden hela dagen.. Det började med att Henrys leksaksorm försvann ner i vattnet för att han lämnade den för nära vattnet, vågen tog den :) såklart utbröt totalt kaos nät han insåg att den var borta och inte skulle komma tillbakas.. När vi ridit genom den stormen så gick allt bra, men jag kunde inte låta bli att skratta åt honom medans jag försökte förklara att man inte kan lämna saker så nära vattnet.. Och att man måste hålla reda på saker... :)

Jag kan säga en sak som gått upp för mig. Mina barn kommer då inte bli bortskämda. Har man en leksak så får man allt se till att hålla rett på den. Jag hör alltid pappas röst i huvudet "jaaaa tjenligt åt dig".... Och ibland undrar jag om jag verkligen va så när jag var 5år gammal? Jag var väl snäll som ett ljus? :)

Jag ska snart hoppa in i löparkläderna och dra en sväng ner längs beachen.. 5km minst, sen ska jag duscha bort all sand som blåst runt idag.. Och lägga mig och se A-team som visas på tv ikväll...

Tjongeling vänner!
Puss


JUNE 8th - Lördag

Efter jag var klar med jobb igårkväll så svidade jag om snabbt som ögat och sen tog taxi till the hop och mötte upp Matt mfl... Jag tvekade lite om jag skulle gå ut eller inte, men man lever ju faktist bara en gång och det gäller att ta vara på dagarna här... Drog vidare till OAK efter en stund och jag hade en trevlig kväll, jag är glad att jag gick ut trots alls :) 
 
Såklart detta alltid händer mig, gick på toa och när jag skulle tvätta händerna så tog jag av mig min nya fina ring som jag precis köpt, tvättar händerna och vad tror ni sen? Jo, jag lämnade såklart ringer bredvid handfatet! Ringar!! Man ska aldrig ta av sig dom!! Nu måste jag ta mig till HM och köpa en ny.. Jag gillade den! 
 
När jag kom hem inatt och landade på kudden så tror ni inte att dom har värsta rajraj i rummet bredvid... Vi snackar riktigt säng-dunk-mot-vägg... Dom höll på i evigheter!!! Inte kul att ligga och lyssna på, så det tog ett tag innan jag lyckades somna, men den blev jag väckt av det vid 8-9 imorse också... harrrrrregud! Somnade om och vaknade vid två och fick panik över att ha sovit bort hela dagen.... Men jag antar att jag behövde det, haha... 
 
Chris kom och plockade upp mig och så drog vi hem till honom och låg och solade på hans tak.. Kall lemonade och en solstol, precis vad jag behövde idag! Hann prata lite med storasyster också, nu längtar jag ännu mer tills hon kommer hit! En massa moln drog in så då övergav vi solningen och grillade lite burgare istället och sen landade vi i soffan och slog på en film. Skön lördag med andra ord.
 
Kom hem vid sju, sen dess har jag inte gjort många knop. Gick och köpte en sub vid nio, och hyrde safe haven! Gaaaalet vad bra den va! Det kändes att det va en Hallström film.. Jag gillart! 
 
Nu ska jag krypa isäng!
Natti natti
 
 

June 6th - slum

Alltså vart jag än vänder huvudet i detta land så är det choklad, muffins, kakor, gräddbakelser, chips, godis, dricka, milkshakes, glass osv osv.. Det är inte lätt ska bi veta!!!! Jag är så frustrerad!!

Det är INTE nyttigt, men det är så jävla lättillgängligt! Alldeles för lättillgängligt...

Blev så less, så jag gick ner arg som ett bi och klampade in på gymmet. 5km senare and en massa situps känns det lite bättre..

SLUTA FRESTA MIG DÅ!
Dumma land......

https://cdn2.cdnme.se/351177/7-3/pic_51b13d8e9606ee1cabea8504.jpg" class="image">


JUNE 5th - silent

Jag börjar få panik! Det är fyra veckor kvar här i MKE och jag vill inte åka! Jag vet inte vad jag ska tycka om Seattle, men jag gillar det alldeles för bra här! Dom här veckorna kommer svicha förbi och jag känner att jag kan inte ligga hemma för då slösar jag på tiden som är kvar här.. Dels är jag glad att få flytta efter halva tiden och få se nåt nytt och att 6 månader på ett ställe är tillräckligt, men samitidigt så känner jag är 6 månader, hur fan ska man hinna nåt på 6månader? ahh,, det är säkert inte första gången ni hör det och inte sista... 
 
Helgen flög förbi, och jag har lite ångest... jag jobbar inte alls mycket den här veckan. Träningen går bajs. Jag känner mig tjock. Jag försökte shoppa mig lycklig, gick mindre bra... 
 
Men.... mitt i allt det så är jag lite glad... lite pirr pirr mitt i alltihopa! Jag känner att jag är så kryptisk på senaste... Har inte alls haft motivation att skriva här alls.. 
 
En rolig sak. Alla tror att jag är grabbarnas mamma, och då menar jag ALLA.. Ser jag ut som en mamma? Tydligen... Jag kan förstå när det är jag och lillen då vi båda är blond... Men båda... Jag trodde jag såg ut som en bäbis?? 
 
Aja, nu ska jag sluta pladdra och hoppa in i duschen och sen se ett sista avsnitt av madmen innan jag ska sova... 
Ha en fin torsdag alla swedes... 
 
 
 

MAY 31st - sista dagen

...på den här månaden, sen är det bara juni kvar här i milwaukee innan flytt... Det innebär också att det är bara en månad kvar tills järngänget kommer hit!! Pratade med Frida imorse och jag längtar ihjäl mig!! Det kommer bli så himla kul! 
 
Idag har jag saknat alla där hemma extra mycket.. Alla jobbar och jag är ledig så jag har ingen att hänga med... :( trissst... Var förbi hos Kristi en sväng och hjälpte henne med flytten, men sen åkte hon och jobbade och jag åkte hem.... Det är typ 30grader och mulet ute, perfekt för att sitta och dricka nånstans på en patio!! Jag hoppas Chris vill gå ut nånstans sen, jag är så less på det här hotellrummet!! 
 
Ibland kan man göra dumma saker. Jag tänker efter lite för sent ibland... Den här gången gick det bra men när man stannar upp och tänker till så kan man bli rädd för sig själv.... Ni fattar ju ingenting vad jag pratar om, men det jag vill ha sagt är att man måste tänka efter FÖRE :) haha... flummigt... 
 
jaja, nu ska jag lägga mig i sängen och se lite mer madmen då.... ge mig en driiiiink