Fredagsmys

Ikväll har jag och J varit hos Jacob och Stina och sett idol och fredagsmysat... Att Erika fick åka var väl lite av en flopp, vem är det som sitter och röstar för att Eddie ska få vara kvar?? Jag tycker inte alls att han är bra.. Men alla har vi olika tycke och smak...

Idag så var jag med Gina på stan.. Vi åt lunch och kikade lite i affärer. Jag gick på the phone house för att låsa upp min telefon, men fick veta att dom gjorde visst inte det. Utan om jag ville ha den upplåst så var jag tvungen åka till sundsvall.. Kikade då på lite telefonen när jag var där och ut kommer jag med en helt ny telefon.. En samsung Jet.. Ja, och så var det med det.. Nöjd och glad är jag :-) Fick en bra deal av killen så jag tänkte varför inte.. :-)

Nu ska jag masa isäng.. Börjar jobba klockan 08,00 imorgon.. Så det är bara att lägga sig och invänta john blund.. Ska plippa lite på min mobil lite till innan jag somnar.. Kuuuuuul :-)

God natt!


And here we go

Ja, igår så anmälde jag min lägenhet till miljöskyddet på kommunen.. Det känns som jag har startat ett litet krig mot min hyresvärd, för jag tror ju inte han kommer att bli nöjd! Men när det inte händer något från hans sida, och möglet på toan är kvar och jag blir sjuk av det så blir det så här.. Så vi får se vart det här går... Nu är det satt i rullning i alla fall.... spännande!!

Är fortfarande inte helt frisk och det suger.. Jag vill åka och träna, men det går ju inte när jag hostar som en gammal tant och snorar en massa... Nu är jag LESS på att vara sjuk.... Jobbar helg igen den här helgen.. Tog på mig extra så jag kommer jobba tre helger i rad.. Detta blir det andra.. Så nästa helg är också uppbokad... Hoppas det kommer kännas i plånboken bara, annars blir jag deprimerad! :)

Imorgon är jag i alla fall ledig, och jag ska nog på stan en sväng.. Måste låsa upp min telefon, för vicky ska ha tillbaka sin som jag lånade av henne.. Så jag måste gå och låsa upp den... Jobbigt!!!! Så jag ska gå och fika lite frukost nu sen ska jag åka och fixa ett vadderat kuvert som jag kan skicka den där förbaskade telefonen i...

over and out!


Idol rockar kväll

Jepp, ikväll är det rock tema på idol, spännande... Jag håller på laga middag, sen ska jag nog plåga mig ut och köpa en karamellpåse.. det är ju trots allt fredag :) Jag försöker hålla mig inne så mycket jag bara kan och göra så lite som möjligt för att så snabbt som möjligt bli frisk. Ska jobba imorgonkväll, så jag har ett mål.. Men det känns himla mycket bättre idag.. Jag har kunnat vara uppe och laga mat och jag kunde sova nästan hela natten inatt...

Är nu som ni kanske förstår less på att vara sjuk.. Vet inte om det är pga vattenskadan (läs;mögel) på toan, eller för att jag har dåligt immunförsvar, eller att jag otrivs med jobb och gruvar mig över det.. MEN, jag ska hålla mig frisk nu och till min hjälp har jag köpt massa vitaminer! Jag ska också börja göra matlistor tror jag.. Så jag håller koll på allt jag äter.. Ska jag samtidigt träna så måste jag ju äta bra... Here we go nu ska vi ordna upp mitt liv :)



Äggklockan ringde, maten är klar!

 tjing!!


Sjuk igen

Jag är livrädd att jag kan ha fått svininfluensan! Jag har fruktansvärt ont i kroppen och tokhög feber, och det gör ont i lungorna.. Sen är jag förkyld också... Jag hoppas på det bästa.. har knaprat alvedon och ipren hela dagen och ligger i soffan och ser film.. Igårkväll så kändes det som om hjärtat skulle hoppa ut kroppen ungefär, och de har det gjort hela natten... dunk dunk dunk dunk dunk dunk... Har inte sovit många timmar inatt.. SUCK!!

Sen kommer nog Jonathan hit, han skulle fixa middag åt mig :) Det är tur jag har honom!

Jag har inte ätit nåt idag än.. Så fort jag tänker på mat så blir jag illamående.. Men jag ska nog äta en filtallrik.. Det är bra bakterier i det :) Sen blir det väl att slå på nästa film..

over and out


Jag hittade ett superfint tyg igår

0-18d2ec4aff762436f266daf33c99dcb8.png

Jag hittade ett superfint tyg igår som fick följa med hem. Det håller på att bli en tröja! :) det har inte jävlats än så länge, och hoppas det fortsätter så! :) snart blir det stan med sandra tror jag! Ps, Bloggen ligger lite lågt tills jag fått tillbaka min dator som är på lagning! Som sagt, hatar jag virus! :@


Seeeg söndag

Jag tror allt har varit extra jobbigt idag... Var lite låg igårkväll, mamma och mormor är nere i västerås och hälsar på min favorit.. och jag satt här... Jag ville bara teleportera mig dit! Jag är lite less på Umeå... Men allt det här har ni ju läst om i mina tidigare inlägg.. Så jag ska inte upprepa mig, men jag kände allt igår!

Ledig helgen som kommer.. Är sjukt sugen på att styra nåt med Gina och Ida, och jag ska försöka jobba på det i veckan... Det var för länge sen vi hade en girls night out.. synd bara Johanna inte kan komma.. :( För sen jobbar jag visst tre helger i rad... money money money, eller hur var det nu???

Nä, nu ska jag svida om och så blir det middag hos Stina och Jacob!
Tjing!


Jag har fått bagarkläder :) vad ty

07cb7cc755da06dc272086f68c71d1db.png

Jag har fått bagarkläder :) vad tycks? Haha


Pappa

Idag har pappa varit här! :) Han kom och väckte oss imorse klockan halv nio typ, så vi fikade frukost sen fixade vi lite med bilarna.. Har köpt mammas gamla saab, det känns huuur skönt som helst! Nu har jag en bra fungerande bil som jag inte behöver oroa mig om den ska starta eller inte... Det är kula på den också, så jag kan dra släp, det vill säga att jag kan åka på ikea när jag vill :) Och fram för allt så kan jag köra vart som helst.. Jag kan köra till skåne om jag vill.. Det gick inte med golfen, om man inte ville vibrera sönder på vägen dit alltså :) Det enda jag skulle vilja fixa på den är högtalarna, för dom är sprängda... Så man kan inte lyssna på musik.. Litet minus!

Idag har jag inhandlat ett nytt tangentbord och mus till datorn.. Blev less på alla kablar hit och dit så jag köpte en trådlöst.. Skönt!! Sen blev det en sväng på myrorna, hittade en ny bok! Sen har vi ätit bageri fika och sen åkte pappa hem. Har just sett ett avsnitt av brothers and sisters, det är ju så förbannat bra.. Det klår nästan greys tror jag! Nä, nu ska jag ladda upp chipsskålen och bänka mig framför teven, för nu börjar ju idol!!!! :)

Ha en bra fredagskväll! :)


Jag är trött

Jag har sovit dåligt nu i tre nätter... I natt vaknade jag tre gånger.. Visst kan jag somna om ganska fort men man hinner ju som aldrig in i djupsömnen om man vaknar var tredje timme... Jag vet inte varför, men det är jobbigt i alla fall... Jag har ALDRIG haft problem att sova, det har liksom varit min grej att kunna sova no matter what... Därför är jag lite förvånad... Imorgon är jag ledig, så då ska jag inte ställa någon klocka, utan sova så länge jag känner för! Ska försöka hinna fara och träna ikväll så jag är riktigt trött ikväll.... :)

Igår så kom jag hem till världens bästa pojkvän.. Han är ju helt underbar, så himla fint han hade gjort det! Tända ljus, massa mys, han laddat upp med mina favoritgodisar och så PS. I love you.. :) Helt fantastiskt!!

Nu blir det frulle


Jag fixar :)

5c88a10db3409b2ffda168c94e958ed1.png

Jag fixar :)


Brand new

Kom tillbaka till umeå igårkväll, och direkt blir jag snuvig??? Nu är det allvar med min toa...Ringde just hyresvärden, och förhoppningsvis i slutet på veckan får jag veta hur det ska gå....grrrrr

Vi såg johan falk igårkväll, jag tycker den sög.. Fruktansvärt långtråkigt och seeeg, nä, jag vill inte se tvåan, det orkar jag inte.... Efter jobbet ska jag ut på ersboda på äventyr, sen ska jag hem och käka och svida om och så fara på spinning klockan sex! Om jag hinner allt, men det tror jag :)

Har bunkrat upp hela frysen med mat och tunnbröd så nu behöver jag inte oroa mig om mat i alla fall.. Snart måste jag åka på jobbet också.. Första dagen idag, 4 timmars kassapass, jag längtar INTE! Nä, nu ska jag nog börja göra mig iordning!!

Hadeee


Så här såg det ut halv 8 imorse, d

-5afb01647184fcdf15126ffcf5a3c99.png

Så här såg det ut halv 8 imorse, det var kallt! Men vad gör man inte för tunnbröd? :)


Vet ni hur fint det är på morgonen

0-619b9bdd327a881059f693340bb59405.png

Vet ni hur fint det är på morgonen? Jag ångrar att jag inte tog med mig kameran.. Jag får ta med mobilen istället :) nu ska vi baka tunnbröd!


Gissa vad jag gör? Gillar inte att

0-7966ed96d9732819e6f17c60330750c9.png

Gissa vad jag gör? Gillar inte att åka buss, men nu blev det så.. Har packat en hel ica kasse med kött som jag och mamma ska göra mat av. :) och så har jag gjort plats i frysen för lite annat också, som jag mamma och mormor ska göra imorgon. ;) Jag glömde mp3n och lurarna till telen, så jag får sitta och lyssna så bussbuller i 3h och 15min. Jippie!