Flyttpacka igen

Nej det är inte jag igen, utan nu är det vickan och toto.. Deras lägenhet ser nu ut som ett bombnedslag och dom sover på en madrass på golvet :P Men på tisdag åker flyttlasset, ser inte fram emot att bära flyttkartonger, det känns som det är det enda vi gjort på senaste :P Men bra blir det, för efter tisdag så är vi grannar.. Japp, tp 100m från dörr till dörr... det gillas!!

Har varit middag har hos mig hela helgen eftersom dom inte har något bord längre, så dom har just åkt hem. Vi har sett bigbrother, det är ju ändå himla kul att titta på tycker jag :) Men vad händer med paret? Dom berättade inte varför dom valde att gå ut? Kanske för att han var psyco, och tv11 inte ville ha kvar honom.. :P

Jag längtar till nya ikea öppnar.. Jag ska vara först på plats, det kommer garanterat vara sjukt mycket öpnningserbjudanden.. Jag har kommit fram till att jag ska köpa tyg och sätta på väggen istället för att tapetsera om.. Jag ska vara duktig och visa bild på det då jag gjort det. Imorse satt jag och klickade runt på olika inredningsbloggar och det finns ju sååååååå mycket man vill ha och göra här hemma... Jag har min lilla lista på allt jag ska göra, men då ska ju suget vara där också....snart snart

Nä, nu kallar sängen. btw, hämtade ut mina glasisar i fredags.. Man kan ju fan tro att jag är blind ju. Men jäklar va skarpt jag ser nu! Det är jobbigt i början innan ögonen ställt om sig, man känner sig typ halvfull... Jag ska vara duktig på att använda dom nu också :)


Behöver ny TV

Jag har länge kollat på att köpa ny tv. Min går under definitionen platt-tv men jag skulle hellre kalla den tjock-tv.. Ska jag köpa en blir det en LED såklart, och dom har sjunkit sjuukt mycket på så kort tid. Jag hittade den här, vad tror ni om den? Billig!

Vet inte vad jag vill lägga mina pengar på bara. En ny tv eller något annat? Teven jag har nu funkar ju, men den är ful som fan och det viktigaste - den flimrar och har sig ibland. Plus att då jag och David hade den som sovrumstv så var vi och bröt i den så att den skulle luta framåt typ, eftersom den stod på en hög bänk, så fanskapet lutar ju framåt nu.. Irriterande.... Så en ny vet jag att jag måste köpa, frågan är bara om det blir förr eller senare. Väntar man ett tag till så blir ju LED tv:arna ännu billigare :)

LG är snygga. Samsung är snygga. Men jag vill hitta den billigaste OCH snyggaste :) haha

Träningsvärk

Vaknade imorse och kände hur det stramade i bröstet + axlarna. GÖTT :) Det känns i rumpan också, det är bra.. Idag är det plugghäst som gäller hela långa dagen. Anna kommer snart hit så ska vi plugga tillsammans.. Känner att jag börjar bli lite nervös inför tentan imorn. Så jäääkla jobbigt om jag inte skulle klara det... vem vill ha omtenta liksom?

Mina glasögon har nog kommit tror jag, fick en brevavi igår så det måste vara dom. :) Ska gå och hämta ut dom i eftermiddag. På tal om paket, så har jag ett problem! För typ två veckor sedan köpte jag en korsett på tradera och går nu ihärdigt och väntar på den, MEN då jag registrerat min användare på pappa (lång historia) så har hon skrivit Lars-Åke Andersson och MIN adress, alltså bondegatan 10. Tror ni paketet kommer komma fram? nej. Ävenfast jag ändrat om till mitt namn, så måste det blivit något fel på tradera ändå. jäkla skit. Måste jag köpa en till korsett nu??? arrrhgg, drygt!

Imorgon ska jag och Karin planera lite födelsedagsparty, känner att det måste börja bli lite klart snart. Eller lite klarare... Lekar? Musik? jaa allt sånt...


Supertrött

Det är helt sjukt hur trött jag är... Var färdig på skolan vid tolv så då käkade jag lunch och sen hojjade jag iväg på friskis, tänkte att nu jävlar ska jag ta tag i min träning. Såhär på vårkanten kommer alltid suget igen, vinterhalvåret är mööööööörkt mörkt... inte bra.

Bra gick det i alla fall, jag sprang 4km och kände mig inte alls trött, benen bara matade på under mig, men jag tänkte att jag kanske inte ska gå till överdrift med tanke på att jag inte sprungit en meter typ på två månader, om inte mer. Så även fast det gick så bra så hejdade jag mig, vilket jag såhär i efterhand är glad för. Benvärken jag har just nu är itne att leka med, jag skulle vilja hugga av mina ben.. Man vill bara ligga och åma sig på golvet för att det svider så jävulskt i benen.. Hata benvärk!

Gymmade också, har hittat ett riktigt bra träningsupplägg på fitnessguru som jag ska använda mig av. Dom har schyssta kostscheman också, det är bra då jag har noll inspiration att göra "rätt" mat. Recept tack, säger jag!

Så nu är det igång, nu har jag bestämt mig för att ta tag i detta. Nu får jag inte bli sjuk, eller bryta benet eller något som gör att jag måste vila. Pisk pisk! Vickan och tomtom har försökt tjata och peppa mig att börja träna i flera veckor, men finns inte lusten där så är det körtttt! Se bara på Gynning, har hon trimmat kroppen dåligt lr?? Gå in på hennes blogg å kik!  

Min kropp värker och jag är bara trött trött trött... ska hoppa in i duschen sen lägga mig och se love and other drugs, lär nog somna ganska fort.


najs najs

http://www.musicvideolife.com/melodifestivalen-2011-eric-saade-popular-video_362c5936c.html


Hmmmm

Det blev inte så himla mörk... Faktist inte så stor skillnad alls.. :( jag ville ju bli mörkblond typ.. Jag är kanske någon nyans mörkare och verkligen ASKIG, men inget mer.... tråkigt tråkigt... Nu ska håret få vila i några veckor sedan ska jag ta i en mörkare... det tror jag blir bra... Jag vill ha så mörkblont som på bilden jag la upp...

Har sett på bigbrother ikväll.. Hoppas det blir lika roligt som förut så har man rolig kvällsunderhållning :)

Ska på skolan tidigt imorgon en sväng och jobba lite, sen hem till mami :) Så nu blir det snark snark så jag orkar upp 7 imornbitti :) Natti natti på er

Jag vet inte hur detta slutar, men mörkare...

foto0023 (MMS)

Jag vet inte hur detta slutar, men mörkare blir det. Äh va fan, det är ju bara hår! :p


Mysfredag och tokshopping

Ang mammas lilla miss att missa flyget, vilket jag aldrig trodde skulle hända (ni som känner min mamma vet vad jag snackar om), så var hela historien kort och gott att bettans hästkund var sen och då blev hon försenad och därav missade mor min flyget. Men men, nu är hon här i västerås med oss :)

Idag har det varit pengaregn runt om mig, jag shoppade hejvilt. Massor på IKEA och sen blev det en hel del på HM.. Jag ska visa mina fina köp senare :) Jag som haft köpstopp i typ ett halvår känns det som, så måste jag säga att det var som en befrielse att få shoppa loss lite.. Min garderob måste, jag repeterar, måste uppdateras. Mycket ska ut, vill ha massor nytt in... Det får komma pö om pö nu :) Skor står näst på vill-(måste)-ha-listan :) det blir BIANCO imorn ;)

Nu är jag så trött att ögonen håller på ramla igen.. btw, har ni sett lets dance? Jag hoppas att rybak aldrig åker ut, det är det bästa varje fredag.. han måste vara hemlig tvilling till Daniel Björkås... :D haha

Känns som fredag

Jag har gjort städardagen... jag har tvättat ALLA mina kläder typ, dammsugat och tokat golven, diskat, och dammtorkat och plockat bort så nu är det städat och fint här hemma och håller nog max en vecka :P Jag är duktig på att stöka ner, men duktig på att städa också när jag väl gör det :)

Har hunnit med att få besök av Karin och Åsa också, dom hade med sig fika och så fick Åsa nya naglar. :) har före det hunnit med långfrukost och ett avsnitt av one tree hill.. :) jag är effektiv idag...

Vickan kom hit för att litet tag sedan. Mitt i dammsugartagen, så jag städade klart, vilket tog typ 15 min, och nu har lillen sött somnat i soffan :) Sitter och klurar på vad jag ska göra till middag, har inget kött tinat så det blir nog en sväng på hemköp.......

Mami skulle egentligen vara här nu, men hon missade flyget... Har inte hört hela historien än, men jag vet iaf att hon fick åka med nästa plan som gick, som TUR är! Dom var snälla idag.... Så hon kommer vid halv åtta, då blir det mammamyyyyys :)

btw, jag älskar chans till romans... någon som brukar lyssna på det? KLOCKRENT säger jag bara :)

Good morning världen

Planen för dagen var att jag skulle kliva upp vid nio och åka och träna vid tio, men jag var så jääävla trött när klockan ringde så jag snoozade.. Helt plötsligt så var klockan 11, och min tanke är nu att jag ska träna senare i eftermiddag! :) Vi ska ha skypedejt och fixa det sista med vårt grupparbete, sen ska jag göra lite naglar. Jag funderar på om jag ska gå på cirkelfysen, har aldrig varit på det.. jag kommer väl spy blod, otränad som man är... sen skulle jag ha städat lite här hemma och kanske tvättat lite...

Är himla sugen på att åka till estockholmo någon helg snart. Hälsa på johnnytönten som bor där. Kanske springa på stan och köpa lite nya kläder. :) Det skulle vara najs... Jag skulle även ha hälsat på i uppsala, OCH åkt till umeå någon helg... Men när ska jag hinna allt? hum hum hum

Nä, jag skäms lite att jag sovit såhär länge, halva dagen är ju förbi. Så nu ska jag sätta i mig lite frulle/lunch och starta dagen! Ha en bra dag mina fina!
PUSS!

braaaap

Hela dagen har varit plugg plugg plugg, vi har suttit på bibblan på skolan och jobbar med vårt grupparbete HELA dagen. Från klockan 10 imorse till halv åtta ikväll... Vilka kämpar vi är :) Nu har jag iaf nyss kommit hem och håller på trycka i mig maat. Hade ju tänkt fara på fannys spinning kvar i sex, men det blev ju inte alls av. Måste ta mig upp imorgonbitti och fara på gymmet, kommer jag inte igång snart så kommer jag se ut som en kassler på min födelsedagsfest... dont want that....

För att stilla er nyfikna så kan jag informera er om att det är MOI som har en knodd i magen.........eller? Neeeee, klart det inte är... :P Jag ska såklart bli moster... Vadslagningen i släkten är över, några vann - många förlorade :) Mamma ska bli mormor och mormor ska bli gammelmormor :) GUD, så spännande!

Nu ska jag se sista avsnittet av heroes säsong 3, TJING


Alla hjärtans dag!

Idag så bjuder jag endast på en bild. Det har varit ett helvete att hålla sig, men nu efter månader av tystnad får jag äntligen dela med mig!!!! :)




Mysfrukost med Vickan :)

foto0004 (MMS)

Mysfrukost med Vickan :)


Klarblå himmel och sol, och jag ligger inn...

foto0003 (MMS)

Klarblå himmel och sol, och jag ligger inne. Hade jag inte kännt av halsen så hade jag kastat mig ut! Surt!


Ett halleluja moment!

Kommer ni ihåg den här videon? Jag får rysningar och börjar nästan gråta, så bra tycker jag att den är.

Funkar inte att bädda in, så det får bli via länk istället. http://www.youtube.com/watch?v=vAg5ZOZfVLo

Fredagsmyset som försvann

Nu är jag less på snön. Dom plogar inte, snön är överallt och värst är det när det yr runt så hur man än klär sig så har man snö överallt efter 2min. Jag vet inte hur många gånger jag kommer konstatera att ploga är något man kan hemma i norrland, men här har dom mycket kvar att lära.. Efter skolan har jag bara legat i sängen och varit utslagen. Känns som jag haft feber så jag har inte gjort alltför många knop.

Ligger och ser på lets dance, och lyssnar på mina grannar som tycker om att bråka. Bruden skriker som hon har fått nått uppkört. Sen har dom nog fest i lägenheten under tror jag det är, dom poppar järnet musik. :) Ska försöka leta rätt på någon film sen kommer jag nog somna som ett barn på 3 röda...

Påsken är inplanerad, mama i'm coming hoooooooooooooome.. :)


mother fuckin vädeeeer!!

Det är helt sjuuukt vad det snöat idag! Såklart började det imorse innan jag skulle cykla till skolan. SÅKLART! Så ont och krasslig i halsen bylsade jag på mig kläder och trampade iväg. Det kändes som istappar rakt in i ögonen, jag lovar. Mötte upp Annie på skolan och dumpade cykeln där och åkte bil med henne ist. :) Intervjun på friskis gick bra, kul med bra svar och intressant överhuvudtaget :) Efter det så orkade jag inte ta cykeln så jag fick skjuts hem, och sen har jag bara slappat till kl 5 då vi skulle ses på skolan igen hela gruppen. Det snöade ännu mer då!

Jag kan säga att jag var dyngsur då jag kom på skolan då det är bara blötsnö alltihopa. Både jag och Anna är krassliga så det blev bara en kortis på bibblan, sen drog vid hem och har sen skypat hela kvällen och jobbat så istället. Smart säger jag! :)

Ihelgen är det vinlotteri, blir nog ingen utgång för mig.. Har nog jobbigt i halsen som jag har nu, och vill inte att det ska bli värre. Jag tuggar alvedon och ipren för att hålla sjukeriet borta. Började förresten för typ en veckan sedan med mina vitaminer igen. Brustablett som smakar apelsin som innehåller massor med olika vitaminer plus en tablett som jag inte riktigt kommer ihåg vad den innehåller, den luktar då fiskleverolja typ, så det är väl nåt sånt :) KVINNA står det på burken iaf!

Har hittat ett bra program som kan spela in musik. Så då kan man spela in låtar från spotify så slipper man ladda ner dom :) Har inte riktigt förstått mig på det än, ska ringa A nån kväll så han kan förklara hur man gör. Måste iofs hitta kabeln till telen först så jag kan få in musiken på telen överhuvudtaget. :) 

Nu ska jag krupa ner i sängen och se lite heroes. :)

Seg i huvudet och plugg går inte bra ihop....

dsc00103 (MMS)

Seg i huvudet och plugg går inte bra ihop. Klarblå himmel och strålande sol ute gör det inte lättare. Ska klä mig och ta en promenad till totto som ska hjälpa mig. Det blir nog bra :)


Krasslig

Vaknade och känner mig inte helt pigg i halsen. Det river när jag sväljer och känner mig allmänt slö.. Hade tänkt ta en morgon pw, men det får skippas helt enkelt, för jag vill inte bli sjuk. Annars ska jag bara fortsätta med mitt arbete idag, igår fastnade jag framför datorn och teven så jag fick igen gjort, bra diciplin - NEJ. Så nu är det bara å ta sig i kragen... Men fan va jobbigt.......

Igår när jag loggade in på min internetbank upptäckte jag att jag hade 2200 kr mer än tidigare? Vart kom dom ifrån? Inte klagar jag men det skulle vara roligt om jag vet vem/vart dom kommer ifrån... Det står inget namn, bara tre bokstäver och en rad siffror, och jag har inget minne av att jag ska få in mer pengar? Jaja, tack tack säger jag :D

tack å heej


Svårt att bestämma

Det är så svårt att välja... Tror jag har bestämt, men vickan ska få kolla i verkligheten sen ska jag bestämma mig... :) Idag har jag varit så sjukt lat!! Träffade dom andra i gruppen imorse för att jobba lite, cyklade hem vid tolv och sen har jag bara suttit och surfat runt!! Inge plugg alls har jag hunnit med, detär DÅLIGT!! Inlämningsuppgiften ska in på torsdag och jag har mycket kvar... Ska ta och jobba vidare lite nu ikväll, resten får bli imorrn... Det är tur att jag har torsdagdag på mig också... kl 16 ska den in... phu

Har suttit och filat bort mina naglar, så nu är dom korta.. Det är skönt med omväxling ibland. Och kanske lite för healing ;)

Påsk är planerat nästan. Jag är iaf ledig från skolan i en hel vecka så lyckan är total.. jag ska få åka hem och åka snowboard och sola i snödriva! MUMS! :) Eller, jag hoppas på det iaf... alla andra ska ju vara lediga också :)

Nä, börja plugg nu...

Nya ögon!!!

Som jag trodde så fick jag provbågarna i brevlådan alldeles nyss! Behöver lite hjälp att välja ut ett par nu! Jag har två favoriter, så nu ska vi se om vi tycker likadant :) Det var lite svårt att fota med webcamen då det reflekterar hela dataskärmen i brillorna typ, därför är det lite från sidan, men det får gå ändå :) Så, vad tycker ni?




glasögonen jag har nu ser ut såhär....

Hörrdu ja si ju inge dära vägen....

resultatet av synundersökningen.... var inte alls som jag trodde... Jag hade kunnat tippa på liiite dåligare syn, men det var ju fan dubbelt så dåligt. På mitt dåliga öga alltså. Optikerns stämma ljöd "du har absolut synfel och behöver glasögon" Kul, nej... Nu kommer jag inte undan med "jag behöver dom bara ibland för att avlasta ögat..." Så nu har jag mitt nya recept och provbågarna från favoptic kommer nog måndag, dom brukar vara himla snabba.. jag längtar tills jag får dom klara bågarna!

Ni får vara smakråd också såklart. Bilder kommer så fort jag får hem glasisarna :)

Nu är klockan alldeles för mycket. Ska hinna med kort sovmorgon sen lote städning sen kommer den lille tösn från a uppsala... MYS :)

Vet ni vad

Jag började såklart dagen med att hålla på försova mig. Så jag fick stressa som en galning för att hinna till skolan. Tittade ut genom fönstret när jag vaknad och snön vräker ner. Höll på kvadda med cykeln fleera gånger på väg till skolan, tur man är en hejare på hojja. ;) haha

Höll på somna under föreläsningen och efteråt så drog jag en vända genom stan och gick typ till alla glasögonbutiker som fanns för att kolla priser. När jag väl hade bokat en tid på synsam där det kostar 350:-, så gick jag förbi aktuell optik som det så fint hette, på väg hem. Utanför hade dom en skylt där det stog drop in och priser från 295:- för en synundersökning.

Så jag parkerade fido utanför och gick in. Såklart hade dom tid idag och jag bokade in mig kl 17. När han tagit mitt namn och personnr och frågar om adress och jag säger fint "bondegatan 10, 722 11...." så fortsätter han "....Storuman" istället för västerås då.... Jag tystnar till och tänker hörde jag verkligen rätt? Så jag säger ursäkta? Och han säger storuman igen och flinar... sen säger han "det låter som du kommer därifrån..." Hur fan kan man höra sånt? Jag är sjukt impad... att man kan sätta det så exakt.. okej om han sagt typ norrland, dom flesta tror jag är från sundsvall nånstans.. :P nä, så det var lite coolt

Nu ska jag röja up lite här, snart kommer Anna och så ska vi fixa naglar, sen ska jag storstäda. Försöka få bort dom sista kartongerna och så... SEN är det fredagsmys! :)

Ha det gött, hej

OH Ohhhee

Inte ok... Det här var inte kul!!! Det är ju rätt så komiskt ändå.. Jag är GUL i hårbotten... gul orange guld... det är inte snyggt.. Vi använde samma färg som jag alltid brukar ha, men den här gången blev det bara dåligt.. riktigt dåligt... Funderar på att gå och löpa en mörkblond hårfärg på typ HM.. Men jag är så feg. Tänk om det blir värdelöst?? Jag sover på saken och ser hur jag känner imorgon... Ska ju för fan på skolan, hur ska man dölja det? Jaaaa nä men det blir mössa på hele dan... :)

viktoria och totte har fått en lgh här mitt i stan, huset bredvid mig. :) Det är dom senaste bästa nyheterna jag har just nu.. Eller jag ruvar ju på en annan bra, men den får ni veta i sinom tid ;) Jag och vic kommer iag bli grannar!!!! Jag är så avis, det är världens finaste lägenhet. Helt nyrenoverad och gammalt hus så det är sjukt snygga fönster och riktigt högt i tak.. Värsta drömlägenheten... :) Jag är SÅ glad för deras skull :)

gruvar rätt så mycket inför inlämningsuppgiften vi har. Jag själv ska skriva ett PM?! Jag!? Nervös är förnamnet och shit my pants är efternamnet.. Tur jag har totte som har lovat hjälpa mig. Men han är översmart och ibland blir jag så jävla irriterad för att han fattar och inte jag..... Men det löser sig nog, det måste det göra...

Nu säger guldlock godnatt.

Före..

dsc00102 (MMS)

Före..


Nails

Då har Fanny just åkt hem, hon har fått nya fina naglar.. har köpt lite nya glitter och använde en svart/blå/grön som var skitsnygg, den får tummen upp... Det är så svårt att veta hur glittren är innan man får hem dom, färggeler också för den delen, dom är nästan ännu värre. Det är en färg på proverna man får hem, en färg då man öppnar färgburken och så ser den helt annars ut när den kommer på nageln... det är en DJUNGEL! :)

För övrigt har jag inte gjort så mycket idag. Träffade dom andra i gruppen en sväng för att planera lite, sen drog jag en repa på stan och shoppade loss på apoteket. Nya tandborste, sminkborttagning, ansiktsvatten, dag + nattcreme. Så nu klarar jag mig i några månader till :)

Nu ska jag kryp ner i sängen och mys se film... har sett första halvan av eat, pray, love, så jag ska nog se sista halvan tror jag... Det är supermysig hittills. Jag ska lära mig italienska innan jag dör... :)

jag efterlyser ny frilla också. Har noll inspiration. Funderar på lite mörkade färg, typ min riktiga färg, och kanske lämna några blonda slingor... Väldigt basic... Men snart är det ju sommar, då vill man ju vara blond... eller??