Ont i hjärtat

Jag har legat i soffan hela kvällen och halvsovit typ... av alla kanaler så fastnade jag på tvåan där det var ett program om barn som hade cancer.. man fick följa dom som överlevde och dom som inte gjorde det. Så hemskt! Det var en flicka som dom inte kunde bota och hon visste att hon skulle dö, och sköterskorna bröt ihop i personalrummet efter dom hade varit inne hos henne, bara för att det är så grymt! Dom gör det bra, förstå att jobba med sjuka barn varje dag och se något så grymt... usch...

Annars har min helg varit super! Fredags hade jag en kicki-kväll, egentid, det är så skönt att bara göra igenting.. Bara va för sig själv en stund :) Sen igår så kom johanna hit med tåget från sthlm, så vi fikade på stan sen blev det middag från spicy och sen lite vin och skitsnack i soffan innan vi gick på circus.. Träffade Camilla och hängde med henne och drack goda drinkar :)

Vaknade imorse av en ringande telefon, tror klockan va halv sju :P Innan jag förstog vem det var som ringde, blev först irriterad och trodde det var nåt drygeri på gång, men det var det inte... slutade med ett 2h långt samtal! :-) de var trevligt... sen hann jag sova i nån timme innan det var dags att kliva upp och göra sig redo för lite nagelutbildning! MYCKET bra uppdatering på sjukdomar och allt man kan tänkas behöva veta, Jessica är grym som vanligt! Nytt material är på ingående så vi hade kurs på det och fick fint diplom när dagen var slut :)
Fick ju träffa Ewelina också, min kära teammate, sjukt länge sedan!

Summerat, en sjukt bra helg! :)
nu ska jag krypa isäng och sova ännu mera och försöka ladda upp för en ny arbetsvecka! Jag ska vara duktig med sovtimmar den här veckan, inga sena kvällar! Hatar att vara trött!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: