AUGUST 30th - bowling

Igårkväll så hade jag tänkt bara vara hemma... Men på em fick jag ett sms från Aaron att dom skulle hänga och frågade om jag var på... Så jag struntade i att bara vara hemma, och hoppade in i duschen och en halvtimma senare så satt jag på bussen på väg downtown... Han plockade upp mig och sen hämtade vi upp Kurt, Juna och Manon och planen hann ändras flera gånger om vad vi skulle göra.. Men till slut blev det bowling.. 
 
Nu gäller det att ta vara på varenda lilla minut här i Seattle, för nu är det nedräkning på hur länge jag stannar.. Idag är vi på 9 dgr. Nio dagar... Det kommer gå fort... Jag insåg igår att jag har träffat fina människor här, och jag kommer på mig själv att hålla mig låg och inte bli fäst vid alla så mycket. Snart är det dags att börja om än en gång och skaffa nya vänner.... phu... Men, för att se det från den ljusa sidan så lär jag känna mycket folk runtom hela världen.... Det är något att vara stolt över! :-) 
 
Okej, hade tänkt hålla på det här nån dag till, men jag la precis på luren efter ett samtal med min nya familj och det är nu helt klart att jag kommer flytta till Washington DC. Det känns riktigt bra och magkänslan säger att det här är rätt. Jag var lite rädd från början, eftersom innan jag åkte så trodde jag att det här var rätt, men inser nu såhär i efterhand att det var många rödflagg redan innan som jag kanske inte såg. Men det är lätt att vara efterklok, och det bidrar nog lite- att jag var så himla rädd att prata engelska och nervös, plus att jag visste inte riktigt vad jag hade att förvänta mig eller vad jag skulle fråga om i intervjun... Nu däremot så känner jag att jag vet exakt vad jag skulle fråga om, vad jag kan förvänta mig, och engelskan sitter som ett smäck (nästan).. ;-) 
 
5 månader kvar, yeah babyy yeaaaah
 
 

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Det kommer bli bra det här ska du se. Tänk vad många erfarenheter rikare du kommer att komma hem med till Sverige. Något att sen se tillbaka på och vara riktigt stolt! Kram på dig♥

Svar: <3
Kicki

2013-08-31 @ 08:54:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: