FEBRUARY 24th - Måndag igen

En mindre bra helg har avslutats.. Hade världens förhoppningar men sen så blev fredagskvällen helt enkelt inte så kul som jag trodde den skulle bli... Typiskt. Man ska aldrig ta ut något i förväg.. Bästa och roligaste kvällarna har jag haft när dom är HELT oplanerade.. Då får man liksom jackpot hela tiden. Man hinner inte försöka bygga upp nåt, och så ska man ta sig upp till den nivån hela tiden.... blä
 
Lördag så var det bara jag som ville gå ut, så det slutade med en hemmakväll i soffan.. Kanske va lika bra.. Efter en middag på vapiano så rullade jag hem.. Min lilla mage pallade inte den normala portionen så jag tog hem mer än halva i en matlåda, och så låg jag och kved på golvet hemma för att jag hade så ont i magen efteråt... 
 
Söndag så drog vi ner downtown och gick runt. Försökte oss på lite sightseeing, så vi gick till lincoln memorial och tog lite kort och satt i solen en stund. Sen en sväng in på några affärer och sen stannade vi på buffalo billiards och tog några öl och käkade... Mysigt! sen en krispy kreme donut innan vi gick hem. Det kanske var det bästa på hela dagen. :) Roligt som fan var det då. 
 
Idag åkte vi ut till wheaton mall och testade peruker... Hur roligt!!! Det är ju helt klockrent om man vill veta om man passar i en viss frisyr eller hårfärg... Jag fick mig en smäll på nosen att jag INTE ska färga håret brunt... Huuuaaaa vad jag hade ångrat mig.... haha.... Bra kicki för självinsikten.... Jag rockar det blonda håret! :-) 
 
Imorgon ska jag åka till montgomery mall och kika runt lite... Springa lite ärenden åt Jen och så ska jag passa på att kolla på lite andra saker också... Jag vill en ny charm till mitt armband! 
 
Har precis fixat naglarna, nu är dom tillbaka till mina fina "tennis buff" :) Min favoritfärg! Hur klarade man sig utan gellack förut? Kommer aldrig sluta med det! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: