MARCH 25th - Snö IGEN

Skitsnö! Jag och grabbarna satt i köket och käkade frukost, och vi tittade ut genom fönstren och pratade om att det inte alls snöat som dom hade sagt att det skulle... Det hann inte mer än gå 10 min så började det ösa ner... Så nu är det vitt ute igen och det vräker ner..... Det kommer inte ligga kvar, men ändå! Jag är så less!!! Jag hade tänkt gå ut på en långpromenad men inte vill jag gå ut i sånt här bajsväder.... blä
 
Igårkväll så tänkte jag ta min vanliga runda på nästan 7km, var supertaggad och efter jag värmt upp och tog dom första tio stegen så gjorde det så jävla ont! Alltså det är seriöst ett helvete med dom här jävla benhinnorna? Vad gör man åt det??? Jag har testat spola iskalltvatten och sen varmt osv osv... men det funkar ju inte... Har iofs bara gjort det en gång... Man kanske ska göra det varje dag? eller efter varje gång man sprungit?? Lite hjälp här, vad gör man? Jag börjar va lite nervös inför color loppet vi anmält oss till... Jag tror jag bara biter ihop om det gör ont när jag ska springa då... dom säger att man inte ska göra det, men va fan? så himla trist
 
Ikväll är det body step! Sjukt kul! Jag har missat två veckor i rad nu, så det ska bli så jäkla skönt att köra ikväll... jag hoppas bara att dom inte ställer in det pga snön.
 
Ligger och ser på aviator på teven... Vill ha KAFFE! Kaffet här hemma är slut, så jag måste köpa nytt... Funderar på att åka på starbucks och köpa.. Är så.himla.sugen! 
 
Ha en fin tisdag alla vänner! 
Puss
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Att fortsätta springa trots att det värker är bara dumt. Du riskerar att dra på dig en kronisk inflammation i benhinnorna vilket gör att du aldrig kommer kunna springa. Så, skärpning Kiks! Nr ett; se över dina skor. Har du sprungit dem mycket? Om du springer 2-3 gånger veckan är dämpningen märkbart försämrad efter 6 månader. Kanske dags att investera i ett par nya? Rådfråga personalen och säg att du har problem med benhinnorna. Nr två; tränar du benen någonting? Stretchar? Balansträning? Investera i en liten boll, typ bandyboll och lägg den i knävecket, rotera foten i cirkelrörelserna åt båda hållen för att mjuka upp muskeln vid smalbenet. Tåhävningar är bra övningar också. Köp "sleeves" som du sätter runt underbenen, de ger värme och ökar blodcirkulationen i underbenen. Men, framförallt, spring för tusan inte om det gör så ont att du genomlider löpturen, och har ännu ondare dagen efter, det är bara dumdristigt! OKEJ?!

2014-03-27 @ 08:18:59 / URL: http://annaekvall.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: