Checkar ut

Har kört ett träningspass med Johanna idag, det blev biceps triceps och axlar. Ska bli spännande att känna träningsvärken på fredag ;-) på fredag blir det ben, jag längtar (inte) redan :-) kommer få så ooooont!!

Nu började visst satc på teven, ska glutta lite och sen somna :) bra onsdag!
Över och ut


Fooood

Slutade jobba för en stund sedan, sitter i soffan och slötittar på tv och är sjukt hungrig!! Måste ta och göra lite kvällsfika innan jag kryper isäng.... Har haft en stressig dag på jobbet, allt ska fixas inför öppet hus dagen imorgon.. Blåste upp ballonger och jag ville döda alla ballonger i slutet, det gick inte bra och fick till slut hjälp av en snäll kund som knöt dom sista ballongerna :)

Ska träna med Johanna imorgon så det blir ingen morgonspringtur, har lite kunder också så jag orkar inte kliva upp för tidigt då jag ska hålla igång hela kvällen sen... Så iaf, kom och hälsa på imorgon på NJOY, få en korv med bröd eller prova träna kanske? :) vi ses där uppe då, eller jag kommer väl mest hänga med kidsen men ändå :)

Nu skriker min mage efter mat, så det är väl bara att lyda då.....


Det vände...

hemska måndan vände och blev en rätt så bra måndag. Jag kom på jobbet och fick en kopp kaffe och sen rullade eftermiddan på finemang :) På onsdag blir det ett träningspass med Johanna, jag gruvar mig redan för et träningsvärk jag kommer att få... Men bra blir det :) hihi

Imorgon hoppas jag på bättre väder då blir det morgonrundan med Kato sen ut på erikslund och köpa lite ny hundmat till min lilla vän.. Och hoppas på att hon äter bättre.... hmmm


Jobbiga måndag!

Jag hade helst av allt bara varit ledig idag och legat hemma i soffan och slappat... Ibland är det såna dagar.. Dåligt väder idag också.. Blev ingen morgon springtur och matlådor har det inte heller blivit. Imorgon har jag hela dagen ledig också, sååå sköööönt! Helgen gick alldeles för fort och jag hann knappt göra nåt tycker jag... surt! Och nu är vi inne på en ny vecka som innebär SJUKT mycket jobb... pust!

Ibland blir jag irriterad på mig själv. Idag är en sån dag. Huvudet är inte alls med, och tänker på hela fel saker. Nu är jag less... Sluta tänka, och bara tänk på annat.... eller nåt...

Nä, dags att göra sig iordning för jobb!
Ttjing tjing


Sunshine

Idag har jag stekt hela dagen! Vaknade faktiskt upp och mådde bra, inte ett uns bakis. Halleluja :) så jag och Kato har hängt med Anna, Karin vicky Fanny Frida och krille hela dagen! Mys!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen iväg och käka och sen bio med tjejerna!


Underbara uteserveringar

Igår så jobbade jag som ett jihu hela långa dagen! I en lägenhet som är som en bastu, inte kul!! Sen blev det snabbdusch och sen aw med the girls! Fantastiskt det kommer bli i sommar, vi kommer hänga på alla uteserveringar jämt! Solen i ögonen och litet vinglas i handen! Mums! :)

Sitter på jobbet och ska passa lite barn, men det är inga barn idag... Än så länge iaf. Alla är väl ute i solen istället :) soft för mig ;p

Ska gå och lämna tillbaka ett par skor efter jobbet och casha in lite pengar. Kanske köpa ett fint linne eller nå :)


Inglorious basterds

Slog just på teven och såg att inglorious basterds går på sexan.. Jag har börjat se den två gånger med Anton men lyckades somna båda gångerna, nu två år senare kanske man kan ge sig på att se klart den...? Den är ju faktist ganska bra... det jag har lyckats se iaf.... jävligt rå i början :/

Annars har jag börjat längta efter midsommar som ska spenderas i UMEÅÅÅÅ :) Det blir långbord och god mat och massor med dricka med goda vänner :) Förhoppningsvis följer Maria med upp också, ska bli så himla kul att visa upp norrland :) Nästa gång får hon följa med till storuman, vi börjar lugnt, haha :)

måste nog hämta upp fläkten från förrådet ikväll så man kan sova bra inatt... var aningens varmt inatt alltså.. pjuhh

25 grader

Och jag ska sitta hemma och jobba idag! Det är som en bastu, fläkten kan jag inte använda heller för då får jag ett dammoln i hela lgh... Måste hitta ett annat ställe att sitta på, snarast..., tänk tänk tänk!

Ska sätta igång och jobba nu! Ha en bra dag! :)


Apoliva

Jag gillar apoliva! Jag använder rengöringskrämen samt dag & natt krämen! Bästa jag någonsin använt! Oparfymerat! Och nu har det kommit en ny medlem i min lilla apoliva familj, en handcreme. Den luktar så gott så jag vill dö! Passionsfrukt och solmogna frukter, och det luktar precis så! Bra är den också, ganska fet tyckte jag men det gillar jag, då drar det in i huden perfekt :)

Annars har jag gjort bort ena halvans veckans jobb.. Imorgon ska jag planera inför helgen och fixa kostymen ;-) sen chilla massor innan mitt jobbades 17-20 :)

Måste kliva upp och hämta ett stort glas vatten. Hatar när man just har lagt sig i sängen och så kommer man på att man är törstig!! Nå jävulst törstig!

God natt


Thinker

Tänk om man fick va dumbledore för en dag och kunna dra ut viktiga tankar ur huvudet och låta dom simma runt i en skål. Ja, då hade livet kanske varit enklare :)

Jag har stora planer för framtiden.. Jag har faktiskt kolla på att åka iväg som au pair till USA. Jag snackar om det hela tiden som någonting jag verkligen vill göra, och igår så tänkte jag "man kan ju inte bara gå och tänka på saker, man måste ju göra också" he ä ju bara å dra!
Broschyrer är beställda och eftersom jag varit sugen så länge så vet jag ju ungefär hur det går till... Jag har inte tänkt åka iväg förrns efter jul, tror jag, så än är det ett tag kvar. :) men jag ska fan göra det!!

Ska upp och gå med vic imornbitti kl8 så jag ska lägga igen ögonen nu.. God natt!


Ikapp

Tog en spring runda nu på morgonen, 5.8 km visade runkeeper, och det är ju inte illa :) supervarmt ute, höll på svettas ihjäl.., nu ska jag gå och köpa yoghurt och göra världens godaste frukost.. Hej hej diet :)

Såg Frida och Markus typ 500m framför mig, jag gillar att man stöter på varandra bara sådär.. :)

Ha en superskön måndag!


Shitbreak

Jag och Hanna såg american pie reunion ikväll. Grym :) perfekt söndagsfilm så man fick garva av sig :)

Tiden gick sjukt sakta på jobbet! Alla, och då menar jag ALLA var ute i solen idag.. Helt dött uppe i gymmet... Bajs

Vann en auktion på tradera idag, en Viktor och Rolf parfym 100ml flaska!! Räcker AS länge :) budade hem den för mindre än vad en 50ml kostar i butik.. Säger som Charlie sheen, WINNING, haha :)

God natt på er!


Working girl

Dags att öppna gymmet då! Ända till klockan sju jobbar jag, det suger med tanke på att det är klarblå himmel och sol ute. Men men... Sen ikväll blir det bio med hannisen :) mysigt!

Skulle ha tagit med gymkläder och tränar efter jobbet men det var som bortblåst när jag for hemifrån.. Och imorgon börjar löpningen på allvar. Nu är det countdown, målet är bröllopet, under den tiden borde man kunna skärpa sig? Eller? :p



Smarr

Jag kröner härmed Frida och Markus till pizzakungarna! Jäävlar va god pizza som hade gjort! Nom nom! Äppelpajen efteråt klämdes ner i magen fint också, känner mig som en stoppad korv ungefär. Kanske man ska dra av ett gymnasts imorgon efter jobbet?? Hmm hm

Det är dags att börja planera käk till halv åtta hos mig :) som vanligt handlar det om att vinna, nämner någon ordet tävling så går norrländska brudarna igång! Win win win

Nu ska jag natta, för imorn är det visst jobb igen, sen bio med Hanna :)

Natti natti


Härliga helg

Då var det helg igen då.. Veckorna bara springer iväg... Igår va jag vic Frida och Markus på indigo och käkade mat, dödens gott och vi typ rullade ut därifrån :) efter det tog vi ett glas vin hos Vickan sen gick vi på strike och bowlade! Det är ju sjukt roligt alltså :) måste göra oftare!

Nu har jag just ätit frukost, snart ska jag göra mig färdig för jobb hela dan, sen blir det vidare till Frida och Markus för pizzakväll och Lördagsmys! Perfekt lördag!

Ni som undrade över lampan så har jag tagit en rislampa och limmat fast muffinsformar :) det är ca1200 formar=några dagars limmande :) ska få en modell större av Frida så då ska jag göra en ny, som blir gigantisk :D woop


Friday!

Voila, här är min hemmagjorda lampa!! :)


bonjour

Ja... kanske inte så kul att min hund är en destroyer... alltså, vad ska jag göra???? Ben duger inte och leksaker av plast biter hon sönder och äter upp = stackars mage... Idag körde hon ner hela huvudet i min kunds väska och fick tag på en elisabeth arden hudkräm som hon så fint bet sönder på två minuter... Upptäckte det alltså två minuter för sent.. då var tuben redan trasig och halvt uppäten.... en läkerol hittade hon också.... jäkla byracka

Dålig på äta är hon också... sedan i söndags har hon typ ätit 2 dl mat, och hon äter 2dl per dag egentligen... jag tänker att hon äter väl när hon är hungrig då.. hon verkar ju inte ha ont annars nånstans....

Nä, tvätten är igång och nu ska jag slå igång ett avsnitt till av gossip, det är så sjuuuukt spännande... :D

image description

Kvällsmacka

Idag har jag legat i soffan heela dagen och avverkat alla avsnitt jag har sackat efter av glee, desperate och Gossip. Jag älskar serier... nu är vi ju inne på sista säsongen av desperate, så vad ska jag titta på då den är slut??? måste hitta någon ny....

imorgon är det stora tvätt dagen, BAJStråkigt, men ett ont måste.. jag önskar man kunde skicka iväg sin tvätt och få tillbaka den tvättad och viken... DET skulle va lyx.... jag hatar att tvätta.

fick en liten kvällsmacka av Ervin innan han gick hem. Snäll chef jag har ibland :) sjukt hungrig var jag så den satt fin som snus....

nu ska jag se ett till avsnitt av gossip :) tjing


Möhippan

Då var det över. Helgen som har planerats och längtats efter huuur länge som helst... Dagen var helt underbart lyckad och vi har haft så roligt. Det blev riktigt blött igårkväll, och slutade såklart på BMB.. Outstanding!
Jag och Ida vaknade upp imorse och va inte alls bakis, helt otroligt, men skönt.. Så vi hämtade upp vickan och sen traskade vi till frida som mådde kanske lite mindre bra. Jag har aldrig i helt mitt liv sett Frida så waisted. Men är det möhippa så är det.... Sjukt kul! Efter lite pastasallad och jordgubbar så högg vi en filt och satte oss i parken och njöt av solen... Hur härligt som helst...

En pizza är tryckt och nu snart kommer Hanna hit, då blir det film och lite karameller kanske... Häng i soffan, perfekt söndag...

Körde ett benpass med johanna i fredags, benpasset från helvetet sen dansade jag i en timme.. Igår så hade jag rejält ont i benen, men IDAG är det sinnessjukt trasigt i benen... Dom små muskler jag hade har nu trasats sönder och helt seriöst så kan jag inte böja mig ner, jag kan inte sätta mig normalt, gå på toa är ett smärre problem.. Baksida lår är det mest ont... buhuuu... Det ser ut som jag har bajsat på mig när jag går, för det gör SÅ ont att räta ut baksidan... hur kommer det kännas imorgon??? :/

filmdags!

Klokt

Som en klok en sa “A good friend knows all your best stories.
A best friend has lived them with you.
See the difference?”

Jag har idag lyckats med att halvt försova mig, (hade typ 10min till godo) sen gick det hyfsat bra på jobbet och tiden gick fort!! Hämtade ut min nya SKRIVARE på väg hem :) lycka! Och sen har jag chefat och bjudit F&M plus Fancy på middag.. Har helt enkelt haft världens bästa kväll. Ruskigt god mat, kocken fick till det ;) goda vänner, gott vin och roliga lekar! Polletten trillat ner och man inser att man har världens bästa vänner och att jag är faktiskt sjukt glad för att jag är precis där jag är i livet.. Otippat? Ja :)

Nöjd. Kort sammanfattat.

Nu ska jag lägga igen ögena för idag, och längta tills imorgon när jag kommer hem från jobbet, då ska jag packa upp skrivarn :) hihi

Godnatt mina vänner :)



SH'BAM

Jag har testat varldens roligaste danspass... Jag var ju en flitig besökare på bodyjamen på träna i umeå, det var DÖroligt.. och nu har jag testat SH'BAM med johanna, och nu var det iofs två år sedan jag var på träna, men sh'bam var fan ännu roligare :) Jag ÄLSKAR danspass!!!

Har suttit och kikat på utbildningar, och det är inte så farligt dyrt att gå en instruktörskurs.. Men jag vet inte om det skulle va nåt för migl.... Jag tycker ju det är skitroligt och jag är lite besviken att det inte finns nåt annat danspass än zumba uppe på njoy.... testade zumba ikväll och vad jag tycker om det kommer jag till senare..... Ska försöka få johanna att köra nån fler gång med mig, och fundera lite till på detta.... hmmm hmmmmmm

Och nu till zumban.... ingenting för mig... jag har aldrig i hela mitt liv kännt att jag vill gå ut från ett pass... Emina var superduktig och sen tittade jag på mig själv i spegeln och såg bara en megafjant som inte alls kunde work those hips som hon gjorde.... jag vet att man ska ge det några gånger, men nej.... det måste funka någolunda direkt för mig... till slut orkade jag inte ens försöka mig på hennes moves för jag visste ändå att jag inte skulle klara av det.... phu..... men nu har jag provat iaf :)

nu ska jag snusa kudde.. natti natti :)