NOVEMBER 28th - thanksgiving

Idag är det som sagt thanksgiving här i USA! Vi började redan igår med att lite släkt kom över, inget fancy utan vi hade pizza och snacks bara... Jag skippade pizzan och åt torks och broccoli istället.. Det går bra med min lilla diet faktiskt :)

Innan all släkt kom över så firade vi första dagen av hanukkah! Kul eftersom jag aldrig varit med om det tidigare! Då får dom tydligen en present varje kväll ingåtts dagar. Så dom fick sin första present, vilket var nya cyklar! Sjukt kul att se deras miner när dom fick se dom haha :) sen efter presenten så tänder man ljus, och säger en bön typ.. Sen spelade vi dreidel... Alltid ska man få lära sig nå nytt!! :)

Började förresten gårdagen med att springa 6,5 km!! Längsta jag nånsin tagit! Man det kändes bra, idag är mina ben helt döda! Frågan är om jag klarar nån km idag eller om det blir vila... Det ska ätas en jävla massa idag så jag borde kämpa mig igenom!! 

Annars mår jag bra här borta! Veckorna rinner iväg och jag har redan var här 3 månader nu insåg jag igår... Helt sjukt vad tiden går fort! 

Har börjat smida planer för nyårs också.. Vi funderar på NY och se the ball drop! Hade varit grymt! Har redan fixat ett fint fodral att ha på mig, måste bara trimma kurvorna lite innan jag kan ha på mig den haha! 

Nä, dags att ladda upp för matfrosseriet då! 




NOVEMBER 22nd - Kaffe

Sen jag flyttade hit till DC har jag börjat dricka kaffe. Så nu börjar jag inte leva på morgonen förrns jag får mitt kaffe.. Jen fick en espressomaskin av Greg förra veckan för dom firade 15 års bröllopsdag, det är en sån man sätter i såna där små koppar i som George Clooney gör reklam för på tv. Så nu slipper jag ränna till starbucks varje morgon... Fast startbucks kaffe är aningens godare faktist... :-)
 
Imorse åkte Jen & Greg till NY och ska va där hela helgen. Så det är massa knåpande så att kidsens helg ska gå ihop.. Alla sover borta så jag behöver inte jobba så mycket, sen har dom fotbollsmatch alla tre imorgon och födelsedagskalas så vi har det vi gör. :-) busy busy!
 
Sitter och pysslar med min telefon, syrran har varit inne på telia och lyckats låsa upp den så nu är den inte låst till telia längre, så nu ska jag se om jag kan ordna till så jag kan börja använda den.... Det brukar ju alltid jävlas med nånting, men jag hoppas allt går smooth idag... håll tummarna!! 
 
Ikväll blir det först bio och Thor och sen nån drink eller två :-) 
 
 

NOVEMBER 19th - Milwaukee

I fredags så satte jag iväg mot milwaukee för att surprisa Kristi på hennes födelsedag! Kom dit och hängde med Kayla och sen åkte vi över till Kristi's och jäääääklar vad chockad hon blev... Hon anade ingenting, haha! Sen blev det middag, och träffade hur mycket folk som helst! Det var kul att se alla igen, alla blev förvånade att se mig där! :-) 
 
Sen fredagnatt och sen upp på lördag, jag var pigg då jag tog det lugnt på fredan.. Men vissa andra mådde sämre, haha ;-) Jag och Kayla åkte på trocadero och åt brunch, världens godaste! Sen försökte jag fixa ett abonnemang till mig iphone så jag kan bli av med den här flip-phonen, men det gick ju åt helvete då vi upptäckte att min iphone är låst till telia... Så vi åkte till apple för att se om dom kunde låsa upp den, men nope det kunde dom såklart inte... Tydligen måste jag gå in på en telia butik och be dom kontakta apple för att be dom skicka en upplåsningskod på itunes.. Så löjligt när apple skulle kunna göra det direkt härifrån... Så, nu siktar jag in mig på att försöka hitta en billig iphone här på craigslist eller nåt... Sean kanske kunde fixa en iphone 5 till mig, så jag håller tummarna för det! :-)
 
Åkte iaf tillbaka hit till DC på söndag, kom till flygplatsen i världens oväder, och hörde då att det var utfärdat en tornado varning och radion sa bara "take shelter".. Kom in på flygplatsen och alla flyg var inställda och vi fick gå in i ett litet rum, packade som sillar, för som hade blivit beordrad shutdown.. Jag var för trött för att reagera på allt som hände, men vi var i det lilla rummet i typ 10 min, sen fick vi gå ut och vänta på att securityn skulle komma igång igen.. Men alla flyg skulle bli minst 3 timmar försenade... yay, trött och bakis på en flygplats utan wifi... det sög
 
Kom iaf tillbaka hit runt 7 på sön kväll, skulle egentligen va tillbaka vid 3.. Så det hade kunnat va värre... Sen kom måndan och jag vill bara stryka ett streck över den dagen haha... Allt som kunde gå fel gick fel tror jag... 
 
Är fortfarande supertrött och har lite ont i halsen.. Ska snart åka till grabbarnas skola, sen hem och ta en nap tror jag... börja slå in julklappar... 
 
Det var allt för nu! Tjing tjing
 
 

NOVEMBER 13th - mitt I veckan

Vet ni hur glad jag är att Sofie har flyttat hit! Wohooo! Igår så hade vi au pair möte på brandstationen i bethesda. Vad är det med brandmän? Varför är det en grej som alla tjejer hakar upp sig på.alla skrattade och fnittrade och var helt till sig av alla hotties som sprang runt där... Och tro mig, på den här brandstationen fanns det snygga brandmän... 

I slutet sa killen som lotsade oss runt att vi kunde komma förbi när vi ville med våra värdbarn, så kunde dom ha en safety instruction med dom också, och dom kunde få testa alla grejer och så... Så jag och Sofie nappade på det på en gång, tänkte att det är ju perfekt att göra med ungarna! 

Så innan vi gick så gick vi fram och pratade med honom och han gav oss glatt sitt nummer och så la han till i slutet att om vi ville gå ut med dom nångång så var vi så välkomna :) haha, vad är oddsen för det liksom... Kuuul

Ligger och ser på satc, ska försöka kämpa mig igenom några km på löpbandet snart.. Om inte Sofie ringer, så blir det starbucks och trefika :-) 
 
Life is gooood




NOVEMBER 11th - Kämpa påå

Jäklar vad jag känner mig produktiv! Varför kan man inte hålla sig till såna här bra vanor? Imorse klev jag upp och skickade ungarna till skolan, lättare sagt än gjort imorse ska jag säga.. Dom skrek och levde jävulen och fjantade på.. Är det nåt jag har fått sen jag kom hit är det tålamod! Jag skulle gärna vilja brinna av men det är bara att bita ihop och ta tio lugna andetag... Men iaf, så iväg till bussen och sen hem och käka frulle.. Dödens gott, hungrig som en varg var jag! 
 
Sen blev det gymmet och köra ben med Sofie.. Sen hem och nu ligger jag här i soffan och vet inte riktigt hur jag ska ta mig upp! Mitt arsel kommer göra ont som fan imorgon och vi ska inte prata om övermorgon! arrhrhh..... 
 
Ska tina lite kyckling tror jag och försöka leka kock tror jag... Fixa ihop lite matlådor.. Nu skriker magen, ska kila... 
 
Puss heeej
 
 

NOVEMBER 10th - Slapp söndag

Första helgen på länge som jag inte var ute och rumlade runt.. Veckorna är full av barn och lek hela tiden så det är skönt att få komma ut och se lite folk och bara dansa hela natten, helst när uteställena här är så himla bra! Så jag var egentligen beredd på att gå ut igår men såklart skulle verkligen alla jobba idag.. hur stor är chansen för det liksom? Iaf, så blev det en filmkväll med mig själv istället.. 
 
Vi var och tränade på morgonen, körde mage och sen sprang vi... Asbra det tog på i magen, kan knappt sätta mig upp idag.. Skönnnt! Hade tänkt åka och testa zumba idag, men det var så sjukt mycket trafik så vi insåg att vi inte skulle hinna dit i sista sekund... Så vi åkte till montgomery mall istället och Sofie köpte lite nya träningskläder och så käkade vi.... Så skönt att Sofie flyttade hit, hur stor är chansen att hon skulle hamna här liksom? Från Seattle och hit till samma ställe som mig? Helt galet... Men glad är jag för det iaf :-) 
 
Imorgon åker Jen och Greg och grabbarna iväg och ska sova borta till på tisdag, så jag jobbar bara imorgonbitti sen är jag ensam hemma och ledig till tisdagkväll... Så vette tusan vad jag ska hitta på.. Läskigt att sova själv i huset, huuuhuhu :-) Blir definitivt ingen skräckfilm imorgonkväll inte.... 
 
Nu ska jag se om det finns nån liten snack, sen ska jag slå igång solsidan och sen söövaaaa... 
 
Och för att inte glömma bort det viktigaste av den här dagen! GRATTIS PÅ FARSDAG! Världens bästa lilla pappa! Finns ingen som min pappa... Alla gånger som allt känns åt helvete, då ringer man bara till pappa och så får man höra precis det man behöver höra.. Finns ingen som är lika mycket fixnisse som min pappa. Han kan fixa allt! Jag saknar honom idag, jag önskar jag kunde åka hem och ge honom en kram bara för att det är farsdag idag... 
 
Älskar dig papi papi :) 
 
 

NOVEMBER 8th - Halloween boo'ing

 


NOVEMBER 5th - pajj rygg

Jag och Sofie var och tränade igår, och typiskt nog så lyckades jg göra illa mig i ryggen! För typ ett år sen så gjorde jag ju nåt konstigt på Johannas pass, och låg i soffan i tre dagar och kunde ute röra mig... Det är samma sak igen! Det är läskigt hur ont det gör, det kan ju inte vara bra! 
 
Måste träna upp min rygg, den är alldeles för svag!! 
 
Så snart ska jag försöka hoppa in i duschen och sen åka till skolan.. Pain, men det är bara två timmar så det är väl bara att bita ihop! 
 
Börjar va kallt ute! Önskar jag hade min haglöfsjacka här, har ingen mittemellan jacka... Bara vinterjacka och jeansjacka. Vill inte lägga pengar på en ny heller, sen kommer jag inte få hem allt heller... Kul va, jag vill inte köpa kläder för jag är rädd för hur jag ska gå hem allt! Förhoppningsvis kan jag börja skicka hem alla vinterkläder till våren... 
 
Over and out
 
Ruby :)
 

NOVEMBER 3RD - McFadden

Igårkväll drog vi till McFaddens, ett riktigt bra uteställe! Kul hade vi, dansade hela natten lång! Det är så himla kul när dom spelar blandad musik, gammalt och nytt! 
 
Idag har jag bara hängt hemma, har pratat med världens sötaste Elvis på skypen.. Han trodde jag var mormor, tack för den pysen :-) Han visade upp sina traktorer och så visade han bland annat hur man jagar Tyra och hur ett monster låter.. Han berättade om mormors hundar, att en var snäll men bet sönder alla hans leksaker, och den andra var inte snäll och ville inte leka med honom... haha
 
Sen kom jack och knackade på min dörr, så va han med mig på mitt rum ett tag och pysslade med armband.. Så mysigt! :) Gick upp och la oss i soffan och såg på sharktale... Perfekt söndag! Gick ner på mitt rum och såg solsidan och greys sen somnade jag.. Så inte har jag gjort mycket ansträngande idag... :-) Åkte till chipotle och käkade med Sofie och en till tjej lite senare och nu har jag just kommit hem typ.. 
 
Har vikt tvätt och städat upp lite på mitt rum.. Vet inte vart jag fick styrka till att göra det, vill bara lägga igen ögonen och sova ett år!! Men det är skönt att ha rent och fint på rummet! 
 
Ny vecka imorgon! yay
Gonatt! 
 
 

NOVEMBER 2ND - Tiden går fort!

Vips så hade jag varit här i två månader... Eller snart iaf... Det är november helt plötsligt, det känns verkligen inte så eftersom det är varmt ute än, vissa barn har fortfarande shorts och tshirt på sig till skolan... Börjar bli kallare men det är långt ifrån samma som hemma... Jag stormtrivs här! 
 
Två månader kvar till julafton! Det kommer kännas sjukt konstigt att inte vara hemma med familjen! Helst när jag fick vet att allihopa ska fira i stensele... Det suger! Men jag har ju min lilla familj här, jag vet redan om en potenitell julklapp som barnen ska få... Det kommer bli en fin jul vilket som! :-) 
 
Idag tog jag sovmorgon till typ nio och sen klev jag upp och gjorde mig våfflor med jordgubbar... Moffade i mig det i soffan sen låg jag och skypade med viktoria och sen fanny... och vips var klockan typ halv två. Jen kom hem en snabbis, så jag gjorde mig iordning och så följde jag med till Aidans fotbollsmatch.. Efter matchen så åkte jag och J och handlade på cotsco och sen hem igen... 
 
Är snorhungrig så jag ska ta och gå upp och göra mig nå mat! Sen hoppa in i duschen och börja göra mig iordning för ikväll... Sofie är äntligen här, men hennes flyg hade nog strulat lite så hon är nog död efter att ha varit vaken hela natten, haha :) och såg idag att Lisa är i DC över helgen! Så kanske möter upp henne downtown senare ikväll.. Grabbarna skulle på hockey så få väl se när dom är klara där.... 
 
Nä, nu ska jag fixa mat, min mage skriker!! 
Tjingeling! 
 
 
 
 

OCTOBER 31ST - Halloween

Sorry för uppehållet! Det har varit så mkt annat från alla håll så jag har inte hunnit med att uppdatera er mina vänner! Eller ja.... lathet kan man också skylla på :-) 
 
Alex har flyttat! Tråkigt tycker jag... Greg har också dragit... Nu är det bara jag och Brian kvar... En ny kille som han också heter Andrew har flyttat in, han verkar schysst.. Det blir nog utgång på lördag så det blir kul! 
 
I lördags hade vi chiliparty här hemma. Tror det var 6 par + ungar som kom hit och alla hade med sig varsin pot med chili.. Dom gör det här varenda år, det har blivit en tävling om vem som gör den bästa chilin! Man testar alla och så röstar man.. Jag tycker våran var bäst i år, men vi vann inte, det blev Jessicas som vann.. Den var väl god den också, men inte i närheten av våran :-)
 
Massor med folk överallt och jag hade ju tänkt få hit Brian och Greg, men dom jobbade sent sen var dom tvungen fixa med Greg's grejer... Så det blev senare än tänkt, så B hämtade upp mig vid tio sen åkte vi hem och hämtade Greg och så tog vi taxi ner till DC... HEEEEELT galet när vi kom ner, såklart hade vi missat att det var den helgen man skulle klä ut sig, vi trodde stenhårt det var nu ihelgen... Så vi tre var typ dom enda som INTE var utklädda... rutinerat! När man väl är i landet där halloween är så maxat och så missar man det... det sög! 
 
Fick reda på igår att Sofie från Seattle också är i rematch och har fått en familj här i DC, närmare bestämt Bethesda.. Så hon flyttar hit imorgon!! :-) Det blir kul, tillökning på tjejsidan här... Jag är ju ensam med grabbarna, så det blir bra med lite utjämning :-) 
 
Det var allt för nu! Tjingeling!