SEPTEMBER 27th - TGIF

Var så himla nära på att gå ut igår, men sen landade jag i soffan och så kände jag att min lilla kropp verkligen bara ville vara hemma.. Kurera, så jag skulle va lite friskare idag.. Och faktist så är jag lite piggare... Snorig som få, men huvet är inte lika tungt längre.... 
 
Ligger i soffan och tittat på transformers dark of the moon, den är också inspelad i milwaukee :) Delar av den iaf... The art museum är med, ni vet där mcdreamy har alla sina bilar, där har jag varit.... hihi :-) 
 
Ska kolla till en liten golden valp hos grannen idag, den är 7 veckor och heter Ruby :-) Sjukt söt! Det finns en till golden doodle valp på 9 veckor, på andra sidan kvarteret... behöver jag ens säga det? JAG SAKNAR KATO!! 
 
Tvätten går, snart kommer Rose - deras housekeeper hit och ska städa huset.. Jag ska se om jag kan hitta åt säsongspremiären av greys så jag kan se det nu, det gick igårkväll som jag på nåt sätt HELT missade... typiskt!! 
 
Mina testdagar på gymmet gick ju åt hvete.. Typiskt att gå och bli sjuk när man ha gratis dagar... UGH! Ska försöka deala till mig lite billigare pris när jag ska teckna.. Grabbarna som jag hängde med tidigare i veckan tränar där och dom sa att dom kunde fixa bättre pris :-) hoppas hoppas.. jag är ju itne den bästa på förhandla, haha... 
 
Tjingeling for now! 

SEPTEMBER 24th - Förkyyyld

Jag kände av min hals igårkväll och så tänkte jag imorse att jag kanske skulle skippa gymmet bara för det, men så blev jag tjurig och tänkte va faan, jag är ju ingen mes!! Men nu så ligger jag här och snorar, och nyser, och är helt dåsig... Hänger det ihop eller är det bara en tillfällighet?? Ligger och kolla på big bang theory, skrattar och surfar lite på samma gång... 
 
Imorgon blir det lugnt, jag ville ju ut och springa, men jag tror jag ska vänta med det en dag kanske... helvette... Ska åka till skolan och volontära lite, sen åka iväg och köra runt lite, bara för att se vad som finns härikring... 
 
Nu loggade Ida in på skypen, så jag ska snack ve hon litegrann... Måst fråg om hon ha boka plan... haha ;-)
 
SOA ikväll!! Hade kollat HELT fel sist... Trodde på blodigt allvar att det var söndagkvällar kl 10, det hade varit awesome! Men det är tydligen tisdagkvällar kl10... muppigt! Älskar att följa serier som går på teven, det är riktigt höstmys när alla serier har säsongspremiär och man kan dricka te och krypa upp i soffan! love!
 
Pratade med Micke och Maja idag på skypen! Älskar att allt är precis som valigt även om man inte har pratat med varann på evigheter! Så det blev typ en och en halv timmes snackade med dom :-)
 
Nu ska jag ta en vaaaarm dusch och sen krypa ihop i soffan igen, framför Samcro!! 
 
Söta lilla skitunge! <3
 

SEPTEMBER 24th - Boot Camp

Har just kommit hem efter att ha kört en boot camp klass på gymmet... GAH jag är helt död... trodde det skulle va hårdare, så helt paj är jag inte, men jag lovar att imorgon kommer jag ha världens träningsvärk! Men det var kul, så jag ska nog försöka gå på det i fortsättningen... Tydligen kör hon nytt varje vecka, så ingen klass är likadan... spännande! :-) 
 
Igårkväll så åkte jag och träffade några killar från Gregs country club, dom var trevliga :-) Dom var på caddies för att se en football game på teve, så jag åtke dit och hängde med dom.. Dom försökte lära mig alla regler, så jag tror jag vet hur det funkar nu... Betydligt lättare än baseball... 
 
Jag trivs så himla bra här så jag vet inte ens vilka ord jag ska använda för att beskriva hur bra det är! SJUKT glad över att ha hamnat här, för en gångs skull var turen med mig.. Det är som det alltid är.. Efter regn kommer solsken! :-) Allt som jag tog i gick käpprätt åt hvete för ett tag, men nu har vinden vänt... Ska inte jinxa det för mycket, men det går bra nu, kompis det går bra nu! 
 
Fyra timmar kvar tills grabbarna kommer hem, what to do, what to do?? Ska styra ihop lite lunch snart... 
 
Tjing! 
 
En del av norrlands finaste! 
 

SEPTEMBER 23rd - Fresssshh

Imorse var det våffeldag för grabbarna, sen efter jag gått med dom till bussen och vinkat av dom så gick jag hem och fick för mig att städa lite. Så jag började med tvätten som jag alltid gör, sen gick jag lös på köket! Kände mig som pappa när jag satt med svampar och rengöingsmedel och skrubbade skåpluckorna tills dom glänste! Skrattade lite åt mig själv, för när man väl ska göra nåt så är den enda tanken i huvudet "när man liks gör det så kan man göra det ordentligt!" Så när jag liks var igång så städade jag ugnen, diskmaskinen och kylskåpet.. Tog ut all mat och diskade upp alla lådor och torkade ur varenda hörn.... Skrubbade ugnen så det ser ut som ny.. 
 
Har ett nedreskåp kvar, så det får bli det och alla överskåp en annan dag... tre timmar får räcka tycker jag... Jag hoppas att dom inte misstycker att jag städat.. Kan ju tolkas som att jag tycker det är smutsigt här, men jag hoppas att dom uppskattar det.. Dom jobbar ju hela dagarna, så dom har ju inte så mycket tid till övers för att göra en genomkörare... Och jag jobbar ju typ aldrig, så jag kände att det är kul att kunna hjälpa till! Avlasta dom lite :-) 
 
Nu kurrar magen, jag är DÖ hungrig... vette tusan vad jag ska köka ihop... Jenifer skulle handla idag så jag skickade med en lista, så imorgon ska jag baka morotsbröd!! AH, som jag längtat! Kommer bli gött! Sen ska jag försöka göra lite matlådor... Har ägg för en hel armé så det kanske blir en omelett med salami... Det lät gott! jepp, så blire.... 
 
Laters! 
 
 

SEPTEMBER 22ND - Slöa söndag

Har drömt en jäkla massa inatt också... Det går i perioder sånt där, jag undrar vad det beror på.. Ibland drömmer man varenda natt och sen kan det bli ett glapp och så drömmer man inte på sjukt länge... Älskar drömmar där man kan flyga eller nåt sånt coolt... Tänk om man ändå kunde styra sina drömmar, shit så kul man skulle ha :-)
 
Eftersom jag sovde halva dagen igår så var jag såklart pigg igårkväll, så jag tror jag var vaken till 2-3 nångång innan jag kunde somna.. Såklart resulterade det i att jag sov länge idag också.. Jag ställde dock klockan på tio så jag inte skulle sova bort hela dan. Så jag snackade lite med Elvis å c/o sen ringde jag vickan pickan.. Tog en dusch och sen åkte jag och Luana till IKEA! :-) Det är sjukt nära, tar typ 15 min att köra dit! Så dit kommer det bli många turer! Kändes precis som västerås varuhus, läskigt likt! Så jag fick mig köttbullar och potatismos, MUMS! 
 
Köpte en platta till datorn, en sån man har datorn på i knät, om ni förstår vad jag menar.. värsta kapet, den kostade 3 dollar så alltså 20 spänn? sjukt värt! Och en potatisskalare.. Försökte hitta en osthyvel, men dom var slut.. Så jag köpte ingen herrgårdsost! Som jag längtar efter herrgårdsost!! Tänk er en rostad macka med ost, skinka och gruka! YUM! På tisdagar har dom kids eat for free, så Luana ska ta med Graham och käka lunch, så då hakar jag kanske på... Sen pratade vi om vid middan att ha en family-ikea-day.. Maj gaad vad jag känner att jag hamnat rätt här! love it love it love it! 
 
Ska åka och kolla in ett gym imorgon också.. Dom ska tydligen ha au pair priser så jag ska se vad det kostar, och dom lär ha nån typ av free trial så jag ska testa det några dagar... Sen har jag hittat ett annat gym som också är nära, dom har 3 days trial, så det ska jag också testa, och kolla vad det kostar... Imorgon ska löpbandet här hemma också börjas användas! for sure! 
 
Ikväll är det SOA!!! Om exakt 20 min, så jag ska se det och sen tvinga igen ögonlocken! Det blir tidigt imorgonbitti, ny vecka och kidsen ska till skolan! Känns som jag varit här i en evighet redan, men det har inte ens gått en vecka.. sjukt. Idag var jag ute på gården med grabbarna och så gick vi ner till grannen för dom ville klappa "hunden". Så vi sprang ner dit och dom knackade på och gick in, och det visar sig att det är en hundvalp, en FÄRSK en, endast 7 veckor var lilla livet.. En golden valp. Sötare får man ju leta efter. Dom hade precis hämtat henne och kommit hem, så hade jag vetat det hade vi inte gått dit. Stackas liten med massa barn kommer inspringandes.. Så jag lät dom va där i typ 5 min sen sa jag att vi var tvungen att gå, kändes lite awkward efter att hon berättat att dom praktisk taget just kommit innanför dörren med henne.. Lill Kato fick inte träffa nån alls dom första dagarna.. Fast hon är ju en liten tuffing min lilla terror, hon älskade ju alla hon stötte på trots sina 8 veckor gammal :-) 
 
Har fått nys om att det bor en svensk familj två hus bort också, pappan jobbar på svenska ambassaden.. Dom har tydligen 4 barn och har bott här i lite över två år nu, så dom måste jag gå och hälsa på! Dom hade sagt att jag var så välkommen över om jag ville prata lite svenska för en stund :-) 
 
Det var allt för idag! Det händer ju saker hela tiden här så nu känns det som jag har massor att uppdatera om! :-) kul kul kul kul! 
 
 

SEPTEMBER 21st - Sovmorgon

Idag vaknade jag klockan 11... KLOCKAN ELVA!! Jag höll på smälla av... Inte för att jag hade något viktigt att göra idag, men ändå... sjukt länge! Jag har drömt helt galet mycket inatt.. Det var som en hel evighet! Jag bodde med David och massa sjuka saker hände... Älskar när man kommer ihåg vad man drömde om! :-)
 
Jag hade tänkt åka på IKEA idag, men jag hittade inte bilnyckeln.. Den är förmodligen på ett riktigt bra ställe... Så istället så har jag varit hemma hela dagen, slöglott på tv och försökt leta åt vart jag plugga mina credits.. Har inte hittat nåt än så jag får väl fortsätta nån annan dag... Börjar få lite panik... men det löser sig väl...
 
Börjar va hungrig, måste fixa lite käk... 
 
Bridesmaids började precis på tv, insåg precis att den utspelar sig i Milwaukee!!! :-) Sitter som limmad och försöker ser vart dom är hela tiden!! Sjukt kul! 
 
Har laddat in alla bilder från systemkameran från min och Idas resa! Varsågod, en liten bildbomb!
 
 

SEPTEMBER 16th - Washington DC

Japp, jag tog mig hela vägen fram utan problem :-) Nu ligger jag här i en ny säng, nytt hus, ny familj, ny delstat... Jag vågar knappt säga det men jag har en himla bra känsla i magen... Jag tror (hoppas) att det här kommer att bli 4 grymma månader, och jag tror det kommer svisha förbi i ett jäkla tempo... Imorgon blir det en tidig morgon, jag ska kliva upp och fixa frulle till grabbarna och sen följa med dom till bussen.. Sen är det igång, det är typ enda inkörningen jag får... Men det känns bra, det blir oftast bäst när man bara kör... :-) 
Jag ska ta och lägga omkull mig och somna på tre röda så jag är hyffsat pigg imorgon, sen kommer en längre uppdatering... Nu vet ni att jag är framme iaf.. Washington DC är från och med idag mitt nya hem! 
natti natti
Bjuder på en bild från Santa Barbara så länge... 

SEPTEMBER 16th - På väg...

Just nu sitter jag på planet från Seattle till North Carolina... Och där är det ett stopp på en timme drygt och sen ska jag flyga vidare till DC.. Frågan är bara om jag tar mig hela vägen.. Läste imorse på aftonbladet att det varit nån skottlossning på nån militärbas så dom har ställt in alla flyg till Reagan tills vidare.. Känns ju sådär om jag ska bli sittande i north carolina... Mitt ute i ingenstans liksom...Men men, vi ser väl... 
Glömde hörlurarna i väskan som jag checkade in, jag som hade tänkt se filmerna som jag har på datorn men nu går ju det mindre bra... tre timmar till att döda tills vi landar.. Somnade en snabbis, men man knäcker ju nacken av att sova på flygplan... Så jag får väl titta på molnen och fördriva tid på det sättet.... tummen upp på den
Det vara allt för nu, tänkte bara att jag skulle uppdatera er lite.. :-) Mer om våran lilla roadtrip kommer senare.. :-)
Laters... 

SEPTEMBER 8th - Redwoods

Idag är det dag 2 på våran lilla roadtrip! Vi började köra redan lördag dag istället för söndag, vilket var en himla bra ide, vi hade varit så sjukt less om vi hade tagit Seattle-SF i ett svep..

Så vi körde till Eugene och sovde på ett motel där, och imorse körde vi vidare.. Vi valde att ta vägen förbi redwoods, vilket var ascoolt!! Sjukt, och då menar jag SJUKT stora träd.. Helt otroligt vad vi har sett idag, ibland är det så vackert då man nästan blir religiös :)

När gpsen visar att det är två timmar kvar att köra, så kommer vi in i en större stad och såklart missar vi en avfart och gpsen får då nåt cpfel och slutar fungera.. Efter många svordomar från min kära reskompis så får vi gpsen att rereouta och när vi lugnat ner oss så inser vi att vi redan är i San Francisco! Konstigt, men glada blev vi.. Efter några fler felkörningar så hittar vi hotellet..

Nu ligger vi i sängen och jag borde somna nu, men jag är inte trött än... Därför får ni ett inlägg att läsa istället :)

Imorgon är det cykel som gäller.. Vi ska se golden gate bridge, lombard street bland annat :) kommer bli kuuuuuul! Nu ska jag tvinga igen ögonen så jag orkar med morgondagen!


SEPTEMBER 5th - Hear me roar

Trots att jag var sjukt trött igår så tog det ett tag att somna. Vaknade upp vid sju och det kändes som jag sovit tre minuter typ. Ny dag nya tag.. Jag har iaf någonstans att sova :-) 
 
Så för att förklara vad som hänt dom senaste dagarna. På tisdagkväll så blev jag i princip utkastad ur huset så jag sov över hos en kompis tisnatt, och igårmorse så hängde jag med henne medans hon jobbade (snälla värdföräldrar som lät mig stanna över).. På em så åkte vi ut och så hämtade jag mina grejer, allt var bara sjukt obehagligt.. Dom tror att jag snott en nyckel och så kollade han igenom alla skåp, lådor och allt innan jag åkte därfirån, som om att jag vore en tjuv eller nåt. Har dom helt missat vad jag är för slags person eller? Som att jag skulle sno nåt? Väldigt mystiskt! Fick ett "laters" när jag sa att jag hade tagit alla mina grejer, gav lillkillen en kram och då fnös han bara. Sen vände jag mig och gick ut genom dörren.. Känns riktigt tråkigt att jag inte hann säga hejdå till Henry, men det är inte så mycket att göra åt nu.. 
 
Jag är riktigt pepp över att åka till DC, det känns som en riktigt bra familj och jag tror det kommer bli SKITbra! Jag känner redan att jag har en bra relation till mamman, och kidsen är sjuuukt söta! Det här kommer bli heelt annorlunda och jag är så pepp pepp pepp... :-) 
 
Jag kommer att ha sjukt nära till NY, endast tre timmar typ. Det är rätt nära till atlanta där Lisa bor, så jag ska försöka hälsa på henne också! Det är billigt att flyga upp till mke därifrån, så kan åka till Kristis 30-års kalas och va med henne.. Kommer kunna ta alla mina credits därifrån då det finns massor att välja på, eller iaf mer än här.. Johanna kommer kanske också hälsar på och AAAAHH det är så mycket bra som kommer att hända inom det närmaste månaderna... 
 
Idag så väntar jag på att få flyginfo på mailen och sen ska jag köra till flygplatsen och hämta IDA klockan tre.. Har ingen aning om planerna för ikväll, det lär bli lugnt då hon säkert är trött och jetlagged... 
 
Måste packa om mina väskor lite också, måste packa smart så allt ryms.. hm hm hm
 
 

SEPTEMBER 4th - Snabba vändningar

En kort uppdatering innan jag slår igen ögonen. Efter ett jobbigt dygn är jag nu på ett säkert ställe och jag mår bra. jag har alla mina väskor, mitt liv, här runt omkring mig och det enda jag behöver just nu är s-ö-m-n. 
 
Imorgon kl4 hämtar jag upp Ida på flygplatsen och det är så långt jag har planer just nu. Jag lovar att uppdatera mer snart, men just nu behöver jag sova och få ordning på det virrvarr som försigår i mitt huvud... 
 
God Natt! 
 

SEPTEMBER 2nd - Min lilla kropp

Stackars min arma lilla kropp.. Vaknade imorse och det gjorde ont av att bara andas.. Vred på huvudet och aaaaajjjj vad ont det gör... Det kommer säkert vara värre imorgon, men äh va fan man är väl en hårding :-) 
 
Har suttit och pratat med Ida i en evighet typ.. Nu har vi bokat bil och hälften av hotellen, har lite kvar men det tar vi eftersom.... Det är helt galet att hon kommer hit om fyra dagar! Åh vad jag läängtar! 
 
Jag borde egentligen gå ut och lägga mig vid poolen i solen, men helst vill jag bara ligga i sängen och inte röra på mig... alls..... Jag längtar så otroligt mycket tills jag flyttar, det känns som jag är som luft här. Ingen pratar med mig och det känns som dom bara vill ha mig ut ur huset... Jag försöker vara positiv, jag vill inte vara sur eller otrevlig, det är så tråkigt... så jag ska slå på mitt bästa humör och bara glänsa! Japp, det är vad jag ska göra.... 
 
Är orolig över hur jag ska packa alla mina grejer. Det blir spännande! 
 
 
 

SEPTEMBER 1st - Last sunday

Sista söndagen här i Seattle! Vaknade upp klockan elva och fick panik över att ha sovit så länge.. Tittade på telefonen och såg att Nana just hade smsat mig att hon just och vaknat, så jag var inte ensam iaf :) Snabbt som ögat gjorde jag mig redo och sen hoppade jag på bussen ner till mercer och så plockade Nana upp mig, sen hämtade vi upp Manon och Chenade och så iväg till Brian's...
 
Heeela dagen har spenderat på hans båt, helt perfekt söndag. Vi skulle åka wakeboard men tydligen så var det inge bra vatten idag, för mycket vågor... Så vi tog med oss tuben istället, och satan i gatan va KUL det var!! Jag dog av skratt... Jag och Chenade ville åka fort och vilt, så han körde som en galning och vi var grymma på att hålla oss kvar! Men till slut så flög vi av och det var inte nådigt när vi väl flög av.. Herregud! Chenade tappade ena lilltånageln, hela nageln var lös efter en vurpa och sen slog vi ihop huvudena några gånger.... Sista vurpan jag gjorde åkte jag med Manon, och den var hemsk.. Jag tror jag aldrig har fått en sån jävulsk kallsup nångång, dom sa att jag flög typ 2m upp i luften och snurrade runt... Haha, men galet GALET kul var det! 
 
Oh, helt otroligt vad fina hus det finns längs med vattnet, en del var riktiga drömkåkar. Vi åkte förbi Bill Gates hus, så nu har man sett hur han bor också.. 
 
Är sjukt trött nu och hela kroppen är seg, det känns att man varit på sjön hela dagen, det gungar liksom fortfarande :-) 
 
Nu ska jag slå på en film som jag med största sannolikhet kommer slocka till... haha
 
 
 

AUGUST 31st - Amazing

Jag är så galet trött idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen... Kalas igår och tanken var att vi skulle gå ut, vi tog oss ända till busstoppet men det tog så jäkla lång tid innan bussen kom så vi orkade inte vänta utan gick tillbaka till Aarons istället... :-) Helt galet vad kul vi hade! Vaknade upp imorse med ett sår på ögat och sjukt ont i ena armen, vet inte riktigt vad jag har gjort. Måste ha sovit som en valross, men såret på ögat är ett mysterium, ser ut som något bitit mig.. Kanske nåt djur så fick för sig att äta upp mitt öga... who knows
 
Kurt fixade frulle och så satt vi ute på porchen och käkade medans vi tittade igenom allas bilder.. Lite slöhäng medans Aaron packade och fixade på, sen skjusade vi hem dom andra tjejerna och så åkte jag Kurt och Aaron och hämtade upp ett trumset och tryckte in det i A's lilla bil, haha.. Sen blev vi hungriga så vi stannade och käkade på dannys, dödens gott var det, satt fint i kistan.. Efter det så skjusade dom hem mig, hade tänkt lägga mig och se en film och försöka slösomna, men det känns som jag är för trött för att ens somna.. Plus att om jag somnar så kommer jag sova bort hela kvällen... En påse snarr hade suttit fint nu, helt saltlakris... turkisk peppar, hmammmm
 
Blir så frustrerad över mitt fejs!! Jag har aldrig haft så dålig hy som nu.. Inte ens när jag var 14 var det såhär.. Helt galet! Jag längtar efter svensk mat och svensk luft så min hud kan återgå till som vanligt.... gaaah