MARCH 28th - Coach!

Jag älskar detta vårväder! Tog en promenad i solen, tänkte jag skulle se hur lång tid det tar att gå rundan som jag hade tittat ut... Perfekt, lagom lång tid och ag tror det är typ 4km.. Dock så var det lite läskigt, jag gick along the riverwalk och så det kom en polisbil efter gångbanan och stannade vid mig och sa att det var en kvinna som hade ringt dom och behövde hjälp och frågade om jag sett nåt konstigt, vilket jag inte hade, gick vidare och mötte ett gäng mörkhyade grabbar , dom såg gangsta ut så jag kollade ner i backen och gick fort förbi dom..
 
Vet inte riktigt vad som hände, men det var värsta polispådraget och när jag var på väg tillbaka så såg jag att dom stog och pratade med en kille... Hmmm... Jag kanske håller mig efter vägen nästa gång... Synd, för det är så fint längs med vattnet, men jag vill inte riskera att bli överfallen eller nåt... 
 
Har skypat med Fanny, och har fått bra coachning! Om jag inte vill se ut som en flodhäst när vi åker till vegas så är det bara att lyfta arslet... Allt är emot mig dock, det är bara jag som vill äta nyttigt här i familjen och rutiner är finns det inget som heter här och alla mina nya vänner älskar att dricka öl, dom tittar snett på mig när jag ska åka till gymmet... Suck, jaaa vänner det här blir spännande... :-) 
 
Ge mig en bra spotify lista med bra låtar att ha på morgonpw! Är så less på mina! 
Shoot!
 
 


 

MARCH 27th - Vegas baby!

Då var det bestämt, jag ska åka till vegas i slutet av april med Kristi :) Kommer bli så sjuuuukt roligt, vi stannar i tre dagar och jag har på känn att det kommer bli three rough days.. Jag ska försöka ha lika tur som förra gången och vinna lite pengar... Jag undrar om jag har otur i kärlek, för jag har faktist väldigt tur i spel? hmmm
 
Jag längtar!! Ha klänning varje dag och dricka paraply drinkar, happy life! Kanske en sväng ner till poolen också, hoppas bara att det blir bra väder :) 
 
Har varit lite irriterad ikväll, mannen i detta hus är lite känslig och pendlar ganska mycket i humör, och imorse så fick jag lite skit för hur huset såg ut igårkväll när han kom hem, änfast det inte var jag som hade gjort det.. Jag är rätt duktig på att städa tycker jag, och jag vet inte om jag har satt ribban för högt, eller om han inte ser det på samma sätt som jag.. Men så fort det finns något att städa i köket så plockar jag undan och gör rent, bara för att jag inte gillar när det är stökigt.. Jag sa ingenting om det när han klagade, bara för att jag tycker inte att det är sån stor grej med lite städning, jag har inget emot att diska eller att städa undan saker. Jag hjälper alltid till att städa undan när dom har fixat mat, det känns inte mer än rätt.. Men när det inte uppskattas och sen klagas över petitesser så blir jag lite irriterad..
 
Sen pratar han för sig själv hela tiden, och jag vet inte riktigt om han vill att jag ska höra det eller inte, men ibland säger han saker som inte låter så bra... alls....Idag hörde jag han svära och muttra över att en lampa var på, nånting om att "det var då jävla svårt att släcka en lampjävel"...och det var lampan ner till mitt rum, där det är becksvart och jag tände den för att se var jag gick nånstans... Får se om det fortsätter, då måste jag ta upp det, men det jag egentligen stör mig mest på är att han gnäller på småsaker... 
 
Det är svårt när man flyttar in i någon annans hem, jag håller mig mest här nere för mig själv.. Vissa dagar känner man sig bara ivägen.. Det är svårt med människor som pendlar i humör så mkt, man vet aldrig vart man har dom.... Har dom en bra dag? Eller en dålig dag? 
 
Nog om det... Så fort jag hade jobbat färdig så kom Kristi och hämtade upp mig, skönt att komma ut! Åkte hem till henne och hängde, fixade lite naglar, och sen chillade vi bara... Jag fick ventilera lite, det behövdes :) 
 
Nu ska jag slå på ett avsnitt greys, sen sova.. Imorgon är jag ledig hela dagen, så det blir pw och sen gym på det... Kaching! 
 
God natt vänner! 
 
 

MARCH 24th - Irriterande!!

 hade just skrivit en låångt och fint inlägg, men så slutade grafikdrivrutinen att fungera så sen när den återställdes så var skärmen svart så jag var tvungen stänga ner förnstret. Trodde att inlägget skulle sparas som utkast, men ICKET!! fan
 
Så kortfattat;
Yoga kl8 imorse, NAJS, men varmt som fan.. Höll på svimma, kom hem och var lila i ansiktet, JOBBIGT! 
 
Tvättar, är duktig på att tvätta här annars är jag untan kläder, var inte det hemma, betyder det att jag har för mycket kläder hemma?? hmm
 
Vi avverkar disney filmer och gamla godingar, har sett pocahontas, lilla sjöjungfrun, törnrosa, micke och molle, landet för länge sedan (inte disney), och idag såg vi skönheten och odjuret. Älskar dom gamla filmerna, vet inte vem som gillar det mest, jag eller grabbarna? :) Var nog över 15 år sedan jag såg dom flesta av dom :) 
 
Over and out. 
 

MARCH 23rd - 30 day challenge?

Jag har youtubat!! Det finns tydligen något som heter 30 days challenge i bikram världen... Har kollat på flera videor och alla har gått ner misnt 5kg typ... Eftersom jag gillade yogan och det ligger typ granne med mig, OCH jag har en prov månad så kanske man ska testa en challenge?? Jag har faktist mått kalas igår och idag, och det var faktist skönt att svettas ut allt vatten i hela kroppen......typ ;) 
 
Okej, nu har det ju gått några dagar sedan min första dag, så jag fortsätter från och med imorgon.. Klockan 08:00 är klassen, så nu ska jag hoppa isäng så jag orkar upp... Börjar jobba 1030 så jag hinner duscha och så emellan... perfekt med andra ord :) 
 
Jag har aldrig varit bra med utmaningar, men va fannn nån gång ska väl va den första?? yihoo
 
förebild och mått ska tas!! 

MARCH 21st - Yoga baby!

Igår följde jag med Kristi till bikram yoga för att testa yoga för första gången i mitt liv... Det är typ 30-35 grader varmt i lokalen och jag svettades som f*n redan när jag klev in i rummet... Hursom så var passet 90min, sjukt länge, jag trodde inte alls att jag skulle gilla det men varför inte testa något nytt?! :) 
 
Det var faktist helt ok! Jag har betalt för en månad unlimited så nu är det bara att köra på.. man svettas ut allt vatten man äger och har i kroppen kan jag lova.. Kanske använder man muskler jag inte visste fanns, ingen träningsvärk har infunnit sig än iaf... Tio minuter in i passet så var hela jag sjöblöt och det rann från mig, jag skojar inte... Jag tror det är bra för kroppen med att stretchning och balans, sen kanske jag känner av mer som träning när jag gått några gånger.. Jag skulle nog säga att benen & rumpan tränas mest, tycker att dom missade magen helt och jag är typ helt besatt av att träna mage, ge mig ett sexpack är min enda tanke när jag tränar.... och ett tajt ass.... haha :)
 
Det är superbra för det ligger bara nerför gatan, tar kanske 5min max att gå dit, och dom har klasser rätt ofta.. En månad ger jag det, sen får ni min slutliga bedömning :) 
 
Har räknat ut att jag äter alldeles för mycket också.. jag älskar mat!! Äter typ dubbelt så mycket som jag skulle behöva!! Är sjukt dålig på att sluta äta när jag inte är hungrig längre... Sen tror jag att kroppen har svårt att ställa om sig till all mat här, för det är såå annorlunda mat.... Jag fortsätter bara gå upp hela tiden, så nu måste jag göra nånting åt det... Med tanke på att jag ligger på samma vikt hemma oavsett vad jag äter så känns det obehagligt när vågen tickar iväg, och jag trodde aldrig jag skulle tycka det var jobbigt.... Men alla varnade mig innan jag åkte iväg, jag tänkte inte så mkt på det bara.... 
 
Sen är det kanske också för att dom jag umgås med här är typ volleyboll proffs och ser ut som barbiedockor hela högen.... Nä, beachen 2013 säger jag bara!! :-)
 
Nu ska jag se om jag kan få tag på min kära vän Frida, surra lite och sen åka till mayfair med Krist för lite shopping :) 
 

MARCH 20th - Cold as hellllll

 
Veckorna går fort här! Imorgon är det redan torsdag och det känns som om det just va söndag... Och det betyder att det snart är helg igen! :) Idag har vi bara varit inne hela dagen, det är så jäkla kallt ute så man fryser ihjäl nästan... Det var -10 idag, jag undrar när det ska börja vända... Det toksnöa för någon dag sedan, man blir ju nästan deprimerad... vår, snälla, vååår
 
Jag vet inte om jag berättade det men nu är huset sålt, så dom nya ägarna vill flytta in den 1 maj, det innebär alltså att vi flyttar ut den sista april!! Trodde först att dom skulle ha ändrat sig och ville flytta tidigare till Seattle, men som tur är så stannar vi till juli som det var tänkt.. Så dom har fixat så vi ska bo på hotell i 2½-3 månader. Känns helt ok om ni frågar mig :) Jag får ett eget rum som jag kan komma och gå som jag vill... Och dom kommer bo i en svit, så det finns kök och vardagsrum så man kan laga mat och så... Men vet ni vad det bästa är, HOTELLFRULLE varje dag :) mohahaha...
 
Plus att hotellet ligger downtown så det är supernära till gymmet, kolla googlemaps och det skulle ta 13 min att gå dit, perfekt! :) 
 
Nu ska jag se om jag hittar nån film att kika på... Såg Jeff who stays at home för nån dag sedan, aprolig film! Som jag skrattade! Se den om ni inte har nåt bättre för er :)
 
 

 

MARCH 19th - Tillbakablick!

Idag har jag varit ledig.. Skönt! Det blev ett body pump pass ikväll och sen har jag bara duschat och mysglott på film, ikväll blev det ciderhusreglerna! Bra film!
 
Har inte så mycket att berätta om den här dagen.. Ibland, eller rätt så ofta så brukar jag göra tillbakablickar och gå tillbaka ett år och se vad jag gjorde precis detta datum förra året... Det är rätt kul... Som till exempel förra året så var mitt liv kaos och jag hade tre jobb, två hundvalpar, och allt jag ville va att sitta ner i soffan i två minuter... Jag ville så gärna åka iväg hit till USA, men det kändes som nån önskedröm som aldrig skulle hända... 
 
Och nu sitter jag här... och jag lyckligare än vad jag var förra året, så då går väl allt åt rätt håll, right? :) 
 
Jag saknar mitt lilla hjärta dock... varje dag! 
 

MARCH 18th - all that green


MARCH 18th - St.Patricks

Ledsen att det har varit dålig uppdatering här, men det har varit fullt upp dom senaste dagarna... I fredags var jag så less på att sitta hemma så jag hakade på Kristi som skulle spela volleyboll, så jag fick komma ut och träffa lite folk iaf... Sen på lördag så hade jag tänkt ha en shoppingdag men jag ångrade mig just när jag var färdig att åka iväg, kände inte allt för det längre så jag städade mitt rum istället och sen la jag mig i sängen och såg på "mirror, mirror" och två sek efter jag startat filmen så kom grabbarna ner och kröp upp bredvid mig, så vi såg den alla tre :) Den var helt ok faktist, lite mer åt barnfilmshållet, Wil som är 3 tyckte den var bra också :)
 
Sen plockade Kristi upp mig vid 7 och så åkte vi ner till SpiN. Skulle egentligen på nån comedy club där nån tjej hade födelsedagsfest, men det blev aldrig så att vi åkte dit.. Så det blev en helkväll på spin istället... och som det spårade, helt galet! Det är tur att det är billigt på krogen här, hela notan för kvällen landade på $50 och det är väl typ 350 spänn, hade vi varit i sverige hade det gått på över tusenlappen... lätt! Men kul hade vi! :)
 
Vaknade upp på söndag morgon hyffsat pigg ändå, staplade in i duschen och snabbt fixa sig iordning för sen var det dags igen.. Tog taxi till Kristi och sen mötte vi upp alla andra på the wicked hop för frulle, fick dock inte i mig nåt förutom lite ananas och melon... Vidare till spin och där började min dag med 2 öl.. Tvådagars har aldrig varit min grej, men jag det är min första och kanske sista st.patricks day här i usa så det är ju bara att haka på amerikanarna... Åkte vidare till nästa bar och där var vi hela dagen sen... Först ute i ett partytält där alla verkar försöka inbilla sig att det är 15+ ute när det egentligen var nollgradigt, frös typ ihjäl och tillslut lyckades jag få dom till att vilja gå in... Träffade massa nytt folk och alla tycker det är skitcoolt att jag kommer från sverige, svårast är bara att komma ihåg namnen på alla... all in all så hade jag en skittrevlig dag, men grön öl och gröna kläder med stickers och allt vet vad... :) Landade på kudden halv tio och somnade som ett litet barn!
 
Trött är bara förnamnet av vad jag är idag, känns som jag överkörd och påbackad tio gånger om... har jobbat tre timmar idag, skönt att jag inte hade full dag! Nu ska jag slå på en film och mysa ner mig... Ledig imorgon också, halleluja :)
 
See yaaa
 

MARCH 13th - Förvirrad

Jag vet inte om ni har märkt det, men jag verkar inte ha koll på vilken månad det är :P Hade inte Marita sagt nåt hade jag nog inte märkt det, haha :) Nu är det iaf rätt, för det är ju faktist mars och inte februari....
 
Idag har varit en riktigt bra dag, pojkarna har varit supersnälla och det har faktist varit supermysigt hela dagen.. Stort minus dock för att det är kallt i inni heeellllll.. Jag höll på förfrysa mina stackars fingrar när vi var på väg hem från skolan. Solen skiner och det är inte så kallt, men det blåser kallt som faaaan... Ändring på det snart?? pleaaaase
 
Igår var jag och James och såg bio, det blev ARGO och shit så bra! Jag var skeptisk och jag ville egentligen se silver linings playbook, men jag gav med mig och så blev det argo istället... Jag såg idag på netflix att den finns att hyra, så har du inte sett den så SE DEN NU! Bästa film jag sett på läänge...
 
Jag har just kommit hem från gymmet, körde mitt första combatpass här i staterna och jag säger bara en sak: det finns ingen bättre än Johanna! Det var helt OK, men peppen som man får av Johanna får nog ingen annan till... Så alla ni på Worldclass ni ska skratta hela vägen till gymmet för ni har den bästa instruktören!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det nog bara chill.. kanske några avsnitt kardashians innan det är dags att sova... :)
 

MARCH 10th - Bday Party

Igår så började vi dagen 7,30.. Vi var tvungna att lämna huset för det skulle vara nån slags inspektion inför att det ska säljas... Dom skulle hålla på till 12ish så vi åkte iväg och käkade frukost på ett diner, typisk amerikans frulle.. Lyckades få en ciabatta med solrostorkade tomater och ägg, det var gott :) Efter frullen åkter vi till bayshore och hängde där i nån timme och sen fick vi åka hem...
Åkte hem och bytte om till tråningskläder och åkte iväg till gymmet.. Gick hyffsat bra att springa faktist, 20min malde jag på i rätt bra tempo, tror jag kan köra på lite längre nästa gång för jag känner inget alls i benhinnorna :) Körde ben efteråt och när jag var färdig så kom jag på att jag hade bilen på 5 våningsplanet och det finns ingen hiss... Fuck vad segt det var upp för alla trappor kan jag säga... Åkte hem och tanken var att jag skulle sova nån timme, men jag skypade med Micke och Maja i typ en timme, så jag hann inte med nån tupplur..
 
Fixade mig iordning och blev plockad upp av Andrea och så åkte vi till Kristi.. Sen blev det födelsedagsdinner och sen vidare på galeeej :) Dom propsade på att jag skulle dricka en shot innan vi gick från kristi, så jag fick den största shoten och den gjorde inte gott i min tomma mage.... Drack vin till maten och sen på spin blev det öl och det var nog ingen bra kombo, började må lite illa så jag fick hejda mig lite... Så det blev faktist rätt lugnt...
 
Idag har vi chillat hos grandma Sandy hela dagen... Jag fastnade vid hennes piano och lärde mig introt till thousand years tack vare youtube.. Så himla kul, måste lära mig spela!
 
Nu ska jag sussa, jobbar tidiga mornar hela veckan så det blir inget nattsuddande..
 
 

MARCH 7th - Bakis Dag

Jag hade en busy day igår, vaknade vid 7 och en timme senare var vi på väg till IKEA.. Jag, Annette och Sandy :) IKEA var inte alls lika stort som hemma, och hade inget svenskt godis eller vaniljsocker, så jag är lite missnöjd... Sjukt nöjd över en grej dock, dom hade gravad lax! Jävlarrrr vad gott!! Jag har ätit upp två paket redan, i love it! Fick med mig finax müsli, västerbottensost och gravlaxsås också :)
 
Tog mig en powernap när jag kom hem, den behövdes kan jag lova.. Vid sju plockade James upp mig och så käkade vi middag med Kristi och Sean. Sjukt god mat och bästa sällskapet :) Jag har hittat riktigt fina människor här och nu vill jag inte flytta till Seattle! Det blir säkert bra där också, men jag skulle vilja stanna här liiiite längre...
Efter middagen drog vi iaf vidare till nån bar, och en till efter nån timme, sen sista stället spårade det.. Jag och Kristi beställde in champagne och jag tror bestämt vi drog en shot också... spårat....spårat!
 
Tur som jag hade så blir jag nästan aldrig bakis längre, så jag vaknade upp imorse och var bara galet trött.. Stackars min lilla kropp... Stoppade Wil i strollern och traskade iväg till skolan för att hämta Henry, det var riktigt skönt att komma ut i frisk luft och jag tror det var det som räddade min dag.. Har druckit vatten som en bäver idag, är konstant törstig..
 
Mina ögon vill inte vara öppna längre, så jag borde gå isäng... Ska nog kvälla och slå på en film på netflix och somna till den.... Soft!
 

MARCH 5th - Belieber

Idag har det varit snöstorm typ.. Inte kul! Landade på kudden vid 2 inatt så jag var dödens trött imorse, vaknade halv tio och inte var det av klockan iaf.. Uppdaterade mig om allt på fb och insta som vanligt varje morgon, sen gick jag upp och käkade frulle... Annette fick besök av sin kompis som just flyttat tillbaka hit från sanfransico, hon hade en liten tjej på 6 månader så jag har fått mysa med en bebis idag :) Beställde hem thaifood till lunch, och GUD så gott det var! Farligt när dom har homedelivery...
 
Hatar snön! Vågar inte köra bil heller när det snöar såhär jävulskt, utan vinterdäck är det som en chansning om man vill leva eller dö typ... Jag litar inte på att dom kan köra i snö heller... Det känns som man kör på blåis.. Inte ok!! Så därför är jag fast i huset istället... jag som skulle till gymmet :(
 
Lagade flygande jacob till middag och jag dör lite så gott var det... Som vanligt bara jag och Annette som äter typ, så det blev massor kvar till matlådor :) yeyy
 
Träffade Louise (den svenska mamman) utanför skolan när jag skulle plocka upp Henry. Känns dökonstigt att prata svenska och jag hör mig själv redan snacka svengelska, låter som en silvstedt light typ...Så vi skrattade lite åt det och surrade på rätt bra.. Konstigt dedär hur man beter sig som att man känt varann i hundra år bara för att man kommer från samma land..  Vi skulle iaf hitta på något nån dag, så det ser jag fram emot :) Dom kanske är sugna på palt :)
 
Har några avsnit kvar av SAMCRO, rättar stavning efter att ha blivit hackad på av tomtom.. Till mitt försvar så skriver dom samcrow i textningen, så jag antar att det gick av bara farten :P Så nu blir det några avsnitt sen sova och ladda upp för IKEA imorgon :)
 
Lyssnar inte mkt på Bieber men hörde en fin låt när jag körde bil häromdagen.. Justin Bieber - Nothing like us (acoustic)
 

MARCH 4th - sliten tjej

Söndagskvällen slutade med sushi kväll med Seydi (en annan aupair tjej) och sen gick vi till spin och hängde där en stund, sen ville Seydi till till whiskey bar så då körde vi dit.. Jag kände mig rätt sliten så jag körde, ville inte dricka nåt men två corona slank ner.. Kändes skumt att köra bil efter även om jag inte ens kände av dom... Åkte hem efter typ 20 min, kände att det var inget för mig.. Hennes kompisar vi mötte upp där var inte så roliga heller...:/

Ikväll drog jag iväg och shoppade lite efter middagen, hittade två tröjor och två sporttoppar :) är på jakt efter jeans men jag hittar inga.. Måste kolla hm igen...

Kom hem och huset var nersläckt och tyst.. Kl var 21.14.... Trissst.. Uttråkad nanting och satt och funderade på vad man skulle göra, rätt va det va då ringde James och det slutade med att vi hyrde film och hängde hemma hos han... Såg mån skruvad film, rätt rolig men konstig.. Kommer inte ens ihåg vad den hette..

Nu ska jag släcka lampan och ladda för imorgon :) natti natti




MARCH 2nd - Bruno Mars

Gårdagen gick fort och det ena bytte av det andra... Åkte med Wil till gymnastics vid tio, när vi kom fram stenvägrade han att va med och satt bara och stortjöt, efter 40 min skrikande så fick jag honom att gå in och va med dom sista tio minuterna.... Sen hem och hängde lite och sen vid fyra var det dags för nästa tur till gymnastics med Henry, han var roligare för han ville faktist vara med, och det var flera klasser samtidigt så det var roligt att sitta och titta på.. helt otroligt hur duktiga dom är fast dom är så unga! jag stog bara och gapade!

 

Efter det så åkte jag och H på culvers och moffade hamburgare, det är mysigt när man bara har en för då är dom lugna och ordentliga och faktist lyssnar på en när man pratar med dom... :) Klockan närmade sig sju så vi rejsade hem och så fick jag toksnabbt göra mig iordning och tio min senare var jag Annette och en tjej till på väg ner till ett dinnerparty med hennes jobb.. Träffade Kristi och Andrea där och efter nån timme där så gick vi vidare till the wicked hop och mötte upp med Jimmy (bartendern) och hans kompisar :)

 

Det blev seeent! haha...  men jag mår bra idag, jag är bara sjukt trött av all utebliven sömn! Ska lägga mig och kolla lite serier och kanske sova en stund... Vet inte vad kvällen bjuder på än så länge men vi får väl... Lutar åt att det blir lugn hemmakväll, men man vet ju aldrig med det här stället ;-)

 

Nya favoritlåten - Bruno Mars - when I was your man

 


FEBRUARY 28 - Last day!

Tiden går så fort! Imorgon är det redan den 1 mars! På onsdag ska vi åka till IKEA och den 11e är det min födelsedag! :) Jag ska på dubbeldate på söndag (PIRR) och jag vill dricka öl imorgon... Jag hoppas Kristi är på, jag måste ut och träffa folk iaf.. Less på att sitta inne hela tiden, nu börjar det krypa i kroppen...
 
Brummade iväg till gymmet idag och testade cxworx, trodde det skulle vara jobbigare än vad det var, men det tog litegrann.. Gick sen in i gymmet och körde lite ben, tittade suget bort mot löpbanden men tänkte att jag börjar lite lugnt :) Kul att suget kom fram iaf.. Tänkte att jag ska sova tidigt nu så jag orkar upp imorgonbitti och ta mig dit och springa lite + kanske lite gym...
 
Efter jag var färdig så solade jag, och när jag var färdig och öppnar dörren och går ut så står killen från baren där och väntar på att gå in att sola, den snygga.... och jag ser ut som ett träskmonster typ... obekväm var förnamnet, där står jag med en britneytofs på huvudet och luktar bränd hud.... aja, jag kände mig nog fulare än vad jag var..(intalar mig det iaf) snackade en stund iaf och sen drog jag hem..
 
Bollen till håret funkar inte riktigt så bra som jag hade hoppats på.. Håret är för gult helt enkelt, så jag funderar på att köpa lite färg och kleta i.. För varje gång jag tittat mig i spegeln så blir jag irriterad på att det är ojämnt färgat... Ska fixa till veckan...
 
mina nya boots från steve madden
 
bjöd på palt idag, det smakade precis som hemma :)