Emma Pillsbury

Jag funderar på Emmas frisyr.. Ni som ser det och har sett första avsnitten i 3dje säsongen, me like the hair... Det kanske skulle passa mig? :)


Nya naglar?

Jag skulle verkligen ha haft nya naglar nu... Det är jobbigt att göra på sig själv och jag orkar inte sitta den långa tiden! Suck!
Jag funderar på att ta bort dom och prova mina nya gele-lack! :) för dom som vill ha fransk manikyr som sitter längre än vanligt nagellack.. Jag fick med scarlet röd också så man kanske ska köra på korta röda naglar ett tag? Måste iaf testa dom, sen får vi se hur lång tid det tar innan en förlängning sitter på igen ;)

Idag är jag ledig, så det blir hemmafix och lite tvätt.. Hoppas jag hinner mysa med elvis innan dom åker också :) nä, upp ur sängen nu! :)


Elvis pelvis!

Fullt upp idag med jobb, Fanny fick nya klor idag! :) nu myser vi med storsyster och Elvis :)


Jag undrar?

Är det någon som har jinxat mig eller? Allt som kan gå fel går verkligen fel! Jag säger upp mig, drar täcket över huvudet och lämnar aldrig mer min lägenhet!


FINALLY!!!

Äntligen har blogg.se fått tummen ur och fixat en app! :) lovely! Nu kanske jag kan bli mer flitig på att ladda upp inlägg, har ju liksom ingen ursäkt längre, man går ju aldrig utan sin iphone nånstans :p

För övrigt så har den här dagen varit konstig... :/ Hmmmm.... Jag ska sova tidigt ikväll och vara pigg och glad imorgon! Nästa helg kommer jag hem till Umeå!! :) saknar mina sötnissar där uppe!


Sitter fortfarande på jobbet och lagar en ...

img_0369 (MMS)

Sitter fortfarande på jobbet och lagar en nagel på mig själv.. Ska gå och handla lite mat sen gå hem och fixa middag, sen blir det myskväll med R :)


Kvällsfika i ett nystädat hem :) lovely! Ä...

img_8584 (MMS)

Kvällsfika i ett nystädat hem :) lovely! Ännu mer lovely att jag snart får company ;) MYS!


hur vackert?

jag skulle kunna titta på detta klipp hur många gånger som helst!


two and a half men

Jag har just sett första avsnittet i säsong nio av 2½ men... Första avsnittet utan charlie och första avsnittet med ashton kutcher.. Jag måste säga att jag tycker det var bra! Charlie spårade ju ur, han var bara äcklig i den sista säsongen... iuck! Ska bli roligt att se om det fortsätter vara bra bara...

Idag har jag varit duktig och fixat alla mina papper i en pärm, snyggt och fint.. till företaget alltså... nu är det solklart allting, superskönt! Istället för att ha alla papper huller om buller :P Det går faktist bra, jag hoppas att den här uppåtkurvan fortsätter så jag ökar hela tiden, hoppas hoppas :)

Träningsvärken är olidlig och det är bara första dagen efter.. dom där 5km hoppar jag idag, benen är som bly så det hade varit nästintill omöjligt att springa... Skjuter upp det tills imorgon istället... :)

Sitter i soffan med myströjan, den luktar goooottt :) ska värma upp en matlåda och sen ligga i soffan hela kvällen.. mojs...

hej hoj

Script!

Tydligen har det varit lite problem att komma in på min blogg.. det kommer upp nån ruta om script, hursomhelst så har jag fixat det nu och tagit bort en massa dynga så nu är min blogg snabb och kika runt på... Tyckte själv att det hängde sig lite när jag skulle gå in... fixat!! :)

Har varit och tränat bodypump, mina ben och rumpa kommer vara helt döda imorgon, och vi ska inte prata om i övermorgon!! Jag kommer gå som jag skitit på mig, så om ni ser mig på stan och jag går konstigt så är det bara för att jag har träningsvärk inget annat :P

Jag ska vara duktig i veckan tänkte jag, måste få in vanan att gå och träna.. när man väl kommit igång är det ju lugnt, men innan dess... hua, det är ju en plåga att dra sig dit och svag som ett asplöv är man.. INTE KUL! Ska börja springa lite också, så imorgon satsar jag på 5km :)

Jag är glad, jag fick bästa nyheten idag! Jag längtar till på torsdagkväll, då får jag finbesök igen :) Mamma och pappa åkte hem idag, vi har myst sen i onsdags! Mamma har fått fina naglar, pappa har fått arbeta i min lägenhet med speglar, hyllor lampor osv.. Men riktigt fint blev det, bästaste pappa :D Sen har vi hunnit med en sväng på kulturnatta och sen en lunchsväng ute på strömsholm... bra helg med andra ord!

Nu ska jag fixa iordning nå mat, sen duscha och lägga mig i soffan och slappa...
skön måndagkväll!

puss på er! tjiiiiing


Galning?


Roligaste spelet just nu, kolla in pointse...

img_8581 (MMS)

Roligaste spelet just nu, kolla in pointsen!! ;-)


Utflykt med familjen Andersson! :)

img_2763 (MMS)

Utflykt med familjen Andersson! :)


Fredagsmys! :)

img_8221 (MMS)

Fredagsmys! :)


Ikea mek... Hata att skruva ihop grejer, m...

img_7530 (MMS)

Ikea mek... Hata att skruva ihop grejer, men älskar då det är klart!! :) hyllor ska upp, lampa, och så ny köksstol :) weeiii


kvalitetstid

ibland så glömmer jag bort att jag har en blogg, det liksom hinns inte med... nu sen jag köpte iphonen så sitter jag knappt vid datorn längre... man kan ju tamme göra ALLT med en iphone.. frågan är ju bara HUR jag klarade mig utan det innan?? :)

Igårkväll så var jag och vic bjudna till mary på lite höstmysfikakväll, sara var också med :) Man borde vara bättre på att spontanses sådär.. Gott med äppelpaj och bara snacka en massa skit. :) Jag var säkert konditor i mitt tidigare liv för jag tycker det är SÅ kul att baka, mindre roligt att äta upp allt ju... därför ska jag bjuda på nästa myskväll har jag bestämt :) Måste fixa min lgh höstmysig först ;P

Sent igårkväll så kom mami och pappa hit och ska stanna tills på måndag :) MYS! Jag har redan skrattat så jag har ont i magen och jag vet att vi kommer hinna med ännu mer skrattanfall, garanterat lite bråk, shopping och hemmafix såklart innan helgen är över... ÄLSKA familj säger jag bara :D

Nästa helg kanske det blir sundsvall igen.. det blir mycket åkande här framöver ;-) Snart är det umeåtripp också, då blir det sushi hos mina favoriter och så lär jag ju ska hinna träffa sötsteffe och lill-limpen.. Sen såklart mosters sötaste plutt och såklart storasyster :) So much to do, so little time!

Ny jacka ligger på posten och vill hämtas ut, glömde det idag.. Hoppas den är fin så ett jackproblem löst.. Sen är det dags för en ny dunjacka i vinter också.. så det blir att hålla hårt i småslantarna.... kanske man skulle ha köpt en triss eller nåt? :)

Nä, nu är det sovdags, jag har faktist sovmorgon imorgon och ska försöka sova ut så länge jag kan... SKÖNT!

Tjing!


Gladskit! :)

img_3383 (MMS)

Gladskit! :)


Palt!!

Ihelgen har jag haft finaste besöket :) Det blev sushi middag med fanny vickan på lördag, herrarna va storbjudd och käkade kött istället! Sushin blev ingen höjdare, jag kan inte göra sushi utan dig IDA FROM! (kanske beror på att jag och emil alltid pratar istället för att hjälpa till, så jag har ingen aning hur man gör :P)  Iaf, så blev det lite vin och sen lite utgång...

Myssöndag med pizza och mys i soffan... söndagsfrulle hann vi också med hos storasyster och nästa gång blir det hos Anna :)

Nu vankas det palt hos tomtom och vic så jag ska knata över dit... MUMS! :)

Goadste drinkarna finns på varda! Lätt! :)

img_5814 (MMS)

Goadste drinkarna finns på varda! Lätt! :)


Allt är städat, det luktar blommor i lgh, ...

img_5871 (MMS)

Allt är städat, det luktar blommor i lgh, jag är nuduschad och fick ett ryck och lockade håret.. Nu ska jag äta lite lunch sen invänta R. :)


Mysfredag med storasyster och Fanny :)

img_3528 (MMS)

Mysfredag med storasyster och Fanny :)


Bad hairday

Tänk att imorse va allt bajs. Jag sov alldeles för länge, kastade mig in i duschen och sen hittade jag INGA kläder garderoben, sminket ville sig inte, och håret bara hängde.. Frukosten hann jag inte med för jag var ju för sen. Efter ett tag slutade jag titta i spegeln och tänkte jag skiter i det här... Kom ner på gården och skulle låsa upp cykeln och låset fastna i ekrarna så jag fick stå och jävlas i flera minuter för att få loss det.. kom på jobbet och fick i mig lite fika och pratade lite i telefon, då började det sakta men säkert vända :)

Nu är jag på solskenshumör, kunde inte varit bättre. :) Tvätten går för fullt, lgh ska dammsugas och sen tar jag HELG! Finbesöket är på väg hit, det kunde inte bli bättre alltså... Tror jag ska cykla iväg och sola en sväng nu medans tvätten går... :)

Tjiiiing!


Dagen har börjar förjäkla dåligt... Jag tr...

img_6023 (MMS)

Dagen har börjar förjäkla dåligt... Jag trycker lite fika på jobbet, och hoppas det ska hjälpa och bli lite bättre...


Vet ni hur roligt vi har på jobbet? Det är...

img_4605 (MMS)

Vet ni hur roligt vi har på jobbet? Det är galet :)


Lovely!

where to begin? :) det har varit snål på uppdateringar här nu... ihelgen var jag iaf i sundsvall, hade supermysigt och ville faktist inte åka hem! Nu är det ny vecka igen och det är redan onsdag, snart helg igen och jag har inga som helst planer än... Eller det kanske blir sushikväll på lördag, mest troligt, sen har viktoria söndagsfrukosten på söndag, det ser vi fram emot :)

Ohh, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag funderar på att se hur många lingon finns det i världen, men jag måste göra matlåda till imorgon. Hade ingen lust att ställa mig och laga mat, men jag måste... annars har jag ingen mat imorgon! Får ta och göra nåt lätt och snabbt...

Annars är livet rätt så bra just nu! Hösten är mysig. :-)



lillegos, måste åka till umeå snart också!!


Då var vi på väg... Jag sitter på tåget på...

img_9932 (MMS)

Då var vi på väg... Jag sitter på tåget på väg till.....de ni :) hoppas på en rolig kväll iaf :)


Just kommit hem från en helmysig kväll med...

img_9880 (MMS)

Just kommit hem från en helmysig kväll med tjejerna :) nu ska jag kryp ner i min renbäddade säng och hoppas och be att min rygg mår bättre imorgon! Jag känner mig som en 90åring!!! Paaain :(