Styrkemätning Såklart :)

dsc00052 (MMS)

Styrkemätning Såklart :)


Annandags fest med mina favorit flickor :)...

dsc00050 (MMS)

Annandags fest med mina favorit flickor :) SKÅL!


Annandagen

Oj, nu har det varit snålt med inlägg här... Jag är hemma och därför blir bloggen lidande :P Jag har hittills haft en riktigt bra jul.. Inga julklappar hade vi i år, det kändes lite konstigt. Hade gärna öppnat nåt litet paket faktist... Nästa år vill jag ha julklappar igen! Mormor var med oss och som vanligt kommer hon med dom skönaste kommentarerna.. :)

Ikväll är det hotellet, innan det blir det förfest på kupan med brudarna. Kommer bli grymt! Jag och vickan satt uppe till typ 2 inatt och fixade ihop lite lekar. Nu ska jag leta åt högtalare så vi får oss någon musik också :)

Nä, nu ska jag lägga på ett kol så det blir något gjort :) Ha en bra kväll allihopa, för det ska jag :D
Puss o Kram

Lycka! Har fått nya fina tjocksockar av mo...

dsc00048 (MMS)

Lycka! Har fått nya fina tjocksockar av mormor :) MYS!


Halv

5km blev det imorse. :) Att man kan bli så pigg av att få träna lite... Passade på att sola en sväng näör jag liks var på gymmet, måste få bukt med denna blekhet.. fy fan för å va vit, om man kunde få fötts som halvneger eller helt mörkhyad skulle inte heller vara fel... jag vill vara bruuuuun :)

Har lyckats göra om hälften av mina naglar.. nu är det bara den svårare handen kvar. Det får bli sysslan för imorgon + mamma förstås :) Jag måste sluta göra om naglarna hela tiden.. Nu var det länge sedan jag hade dom mer än två veckor... Det är så mycket jag vill prova bara :)

Happ, om en vecka flyttar jag typ in i nya lägenheten... En vecka kvar att spendera i norrland... :)


Huppppp

imorgon ska jag äntligen få rasta lite fett. Jag ska kliva upp och fara på gymmet å springa så långt tills jag ramlar av bandet :) Om ni bara visst vilken överskottsenergi jag har... Det går bra att ta det lugnt i några dagar men sen måste något hända...

Är redan less på mina naglar, vill bara göra om skiten... hmmm....

kanske imorn? :)

När använde man en VHS senast? :) kvallan ...

dsc00041 (MMS)

När använde man en VHS senast? :) kvallan är väl inte det bästa. :p tacka vet jag hdmi kabeln från datorn till teven :)


kallt igen...

jag kan inte komma undan kylan. Den är efter mig. Nu är det nere på 17 grader kallt igen, och kallare blir det... Jag trivs bäst i soffan under en filt... HUA! Igår fyllda mamma och mormor som sagt år, så mat och tårta i massor blev det. Sen spenderade jag kvällen med någon jag inte träffat på länge, så det var trevligt... :)
Jag vill ligga i soffan hela dagen, vill inte gå ut, vill bara va... Ska väl ta och göra ett ryck och byta ut den stora stickade myströjan till något annat och he sig ut i kylan... När jag kommer hem till stensele ska mamma få färga mitt hår, nu är jag less på russian!!!
måste kila... puss å hej ;)

Kära lilla Mamma :)

Idag fyller min lilla mamma år. :) Så vi ska ha middagsbjudning här hemma, mormor fyller också år så vi firar två stycken med...jag vet inte riktigt, men minst 4 tårtor har jag kunnat räkna till... Utan träning här upp så kommer jag snart rulla fram. Fan.. Det finns godsaker ÖVERLLT. Inte nog med det så fick jag en påse med flottkusar av mormor idag, VART ska den rymmas då? hur var det där med att ha pli på sig själv???

Har varit sista svängen i umeå för den här gången. Det känns skönt... Får väl se nästa gång jag åker upp. Känner mer och mer att det är västerås som är hemma, jag har som lämnat umeå nu.. Nu är det plugg plugg i v-ås som gäller :)

Ska gå och hjälpa mamma med maten nu.. tjingeling

ps. la in en massa nagelbilder på kiks nails på facebook. Forstod inte riktigt vad jag gjorde men bilder ligger uppe iaf :)

Mys jul fika hos min bästa vän :)

dsc00034 (MMS)

Mys jul fika hos min bästa vän :)


MUMS! :)

dsc00032 (MMS)

MUMS! :)


Kallhåla

Man håller på frysa ihjäl här uppe, det är kallt så förbannat. Imorse steg jag upp och drog på mig täckisarna och skulle gå en prommis.. Kollade hur kallt det var och den visade -22. HUA! Men jag kämpade mig en sväng runt i stensele, när jag kom hem igen var ögonfransarna istappar... kul, nja... ge mig mildare väder NU

Hängde med Cilla idag och fikade på akkan. Satt och surrade om allt möjligt.. Det är så roligt att träffas när man väl är hemma.. Det är tråkigt att det blir så långt mellan gångerna bara.. Men trevligt hade vi :)

Har hängt med mamma en stund på salongen och tittat ut vad jag ska ha för färg i håret.. Nu ska bara mamma orka med mig en kväll också :) Försökte få hon att färga ikväll men det ville hon inte... Huvudsaken jag får det innan jul är jag nöjd.. Men nu är jag så pepp då jag tittat ut vad jag ska ha.. :)

Ska åka till umeå imorgon och stanna till tors el fre. Ska samtidigt passa på att handla det absolut sista innan jag åker tillbaka till hålan igen.. Ska komma ihåg kameran den här gången så jag kan få in alla fina nagelbilder.. dom är så snygga!! :)

Nu ska jag krypa isäng snart.. Är konstant trött nu när jag är hemma. Why? Det är ju inte så att man är så jätteaktiv när man landar i mammas soffa... Jag gör ju verkligen ingenting... Ge mig ett löpband NU!

Stensele

Sorri nu har det varit dåligt med uppdateringar.. Jag har varit i umeå sedan i tisdagskväll, åkte hem till stensele i fredags.. Har hunnit göra några glada med nya naglar, så kul. Fick faktist till dom jävligt bra allihopa, har tagit bilder men såklart glömde jag kameran kvar i umeå...

Kallt så förbannat är det här... just nu är det -20 och jag håller på frysa ihjäl!! Har varit ute på en morgonprommis men det sved om näsan och kinderna... Hur överlevde man det här när man bodde här?? HUA

SKa hoppa in i duschen å försöka få värmen igen, sen blir det desperate och greys som jag missade i veckan... hej hojj



ge mig sommar NUUUUU

Nu jävlar ska jag vinna miljonerna!!

dsc00030 (MMS)

Nu jävlar ska jag vinna miljonerna!!


Jag blir vansinnig!!!

jag började dagen med att gå en promenad till kvarnreten där jag skullle träffa Gun kl 10, vi skrev kontrakt och gjorde allt färdigt för flytten. Det känns super! :) På vägen hem så går jag förbi tre småtjejer som står och tjuvröker bakom en jättesten, (bor just vid skolan), just när jag gått förbi dom så småflinar dom säger en av dom "ursäkta!" jag vänder mig om och tittar på dom, och tjejen fortsätter "är du camillas mamma?" Jag började gapflabba och sa nej och vände mig om och gick igen och jag hör hur tjejen säger "alltså du är fett likt henne liksom"... Dom blev väl rädda när dom trodde jag var deras kompis mamma... Men till den stora frågan... Ser jag ut som en mamma eller???? haha.. o nej

Kom hem och så har jag packat lite och sen blev det stan med vickan. Lunch och köpa dom sista grejjerna jag behövde ha med mig.. Naglar på helena, sen bussen hem... Och jag har fördrivit kvällen med att packa.. Jag hämtade ut min telefon idag från lagning, och nu när jag satte in simkortet och försökte starta är den heeeelt död... jag lämnade in en mobil som funkade med högtalaren sprakade ibland, och får tillbaka en helt kaputt telefon... bra service phonehouse... nejjjj..

Jag har inget minneskort i min sonyericsson så det går inte lägga in nån musik på den, så då kom jag på att jag har ju en mp3 spelare, och tror ni jag hittar den??? NEJJ.. jag blir vansinnig, hur kan jag slarva bort saker hela tiden... SÅ nu kommer jag att få sitta på arlanda imorgon och vänta i två timmar utan musik att lyssna på, jag får höra på folks tjatter istället... Jag får väl ringa en vän eller nåt...

Nu är jag så jäkla trött så jag somnar sittandes snart.. Umeå nästa.. sen älskade stensele :)
tjing


banankartonger...

jag gillar inte att packa.. Som Linnea sa skit å packa ner roligt att packa upp... Nu ska jag förmodligen inte flytta något mer på ett tag... Jag har tänkt trivas mycket bra i den nya lgh... Känner mig dock lite stressad att jag ska åka på tisdag och jag har som ingen plan på hur jag ska hinna allt.. Jag ska ju packa kläder för 3 veckor, vet ni hur svårt det kommer att vara??? Jag kommer få x antal psykbryt över allt jag glömt kvar här...

Jag måste ta mig till ett solarium snarast.. Jag känner mig blek och ful hela tiden.. Torr och jävlig i ansiktet bara för att det är så jävla kallt ute.. Längtar till jag kommer till mamma, hon ska få färga mitt hår.. Det blir en aning mörkare tror jag.. Har fått en bild i huvudet igen... :)

Imorgon ska vi testa karins pass på rocklunda, det blir kul.. Jag vill komma åt ett löpband i stensele medan jag är hemma, undrar bara vart jag ska hitta ett sånt förutom på åbacken. hmm....Annars får det bli löpning ute, men det lär ju vara satans kallt...

aja, nu ska jag sova så jag orkar upp å träna imorrn.. :)
natti natti på er

flytttttttt

suck.. då börjar vi flyttpacka IGEN då... ska gå ner till förrådet och hämta alla banankartonger..tur som fan att jag inte har hunnit kasta dom.. Tre dagar på mig, sen åker jag upp mamma och pappa <3

nä, ta tag i packningen nu......

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Inte så rolig histora tycker jag, men men.. :)

Det blev sovmorgon imorse till typ tio, sen kokade jag fiberhavregrynsgröt och till det blev det hemmabakade valnötsbrödet + proviva sen en kopp the för att jagg frös som en hund!! Det drar in kalluft vid balkongdörren, man skulle ha lagt ett duntäcke längs kanten där nere så skulle det nog bli mycket varmare... Jag går med tjocksockar JÄMT... Efter jag hade fikat frulle, så kom det två tjejer och tittade på lägenheten. Ringde därefter till Gun på kvarnvreten och meddelande att jag tar lägenheten nere på stan. :)

WOHOOOOO! Det känns riktigt jävla bra... Jag ska få flytta in den 18 om jag vill, men då är jag ju hemma i norr så det blir nog mellandagarna som flyttlasset åker.. Har blivit försäkrad om att jag inte behöver oroa mig om min försvinner tills dess, vilket känns bra.. Snälla Gun skulle fixa det åt mig. Jag måste ge dom en eloge för att verkligen hjälpa till så mycket dom kan. Det här har gått superfort och det känns så himla bra. Inga störande grannar eller röklukt i lgh... FANTASTISKT!!

Har varit världens bästa lillasyster idag och skyfflat alla mina julsaker till vickan, där har jag strukit och hängt upp julgardiner, fixat julduk till tvrummet, fixat ihop två stjärnor med lampfötter och en stjärna som ska upp i fönstret. :) Hade tänkt baka lussebullar också men saffran är så jääävla dyrt så där stoppade det mig... :) Efter det så åt jag och totto tacos till jag höll på spricka.. Hungrig som en varg var jag så jag åt som en idiot... inte bra

Höll på glömma att jag skulle göra fannys naglar ikväll, så mitt i alltihopa så fick vickan skjusa hem mig och så fick fancy sina nya juliga naglar... Röda med glitter, superfint blev det :)

Nu har jag tryckt en mandarin och ska lägga mig i sängen och se nåt avsnitt av friends. Har sista säsongen, tror inte jag har sett den, perfekt ligga-i-sängen-mys-serie-att-somna-till.... :)

Natti natti på er. :)


Dag 03 - Mina föräldrar

Oj, hur ska jag få med allt jag tycker och känner för min lilla mamma och pappa :) Det går inte... Men jag försöker...

Jag har världens bästa mamma :) Om jag ska beskriva henne med 3 ord så blir det snäll snäll och snäll. Jag vet ingen annan människa som har ett lika gott hjärta som min mamma. Hon är superbra på att lyssna och varenda gång livet känns åt helvete så känns det direkt bättre så fort man får höra mammas röst. Min mamma blir ganska lätt stressad, vilket jag och vickan brukar ha roligt åt genom att spela benny benassi - satisfaction. Då ser man på henne hur hon nästan håller på vändas ut och in, hihi :) Hon oroar sig ibland för mycket, men så är nog alla mammor :) Jag har nästan aldrig hört min mamma höja rösten å bli förbannad, det behövdes bara en blick och sen vet man vad man hade gjort fel och hur idiotiskt det var. Jag har alltid pratat med mamma och hon har alltid lyssnat och funnits där, det är det bästa jag vet med henne. Jag skulle kunna fortsätta i evigheter om hur bra min mamma är, men avslutar där.. :)

Jag har också världens bästa pappa :)
Han är så söt... pedant ut i fingertopparna och är duktig på att ha ordning och reda. Han har den kortaste stubin av alla människor jag känner, och är väldigt duktig på att prata för sig själv :) Min pappa tycker om bilar och motorcyklar och sånt, allt som har en motor helt enkelt, och han har ett par garage där han har sina leksaker :) Finaste garaget finns dock på odlarvägen 1, han har också fått ett fint smeknamn av farbror Hans och tant Lena, Åkes puts och gnid. :) Jag pratar med min pappa typ varje dag. Jag är och har alltid varit pappas flicka, och det kommer jag nog alltid att vara :)

Tillsammans är dom världens sötaste par :) Jag blir varm inombords av att se dom tillsammans och fortfarande kära i varandra. Känns konstigt att säga så om ens föräldrar, haha, men jag är glad över att dom är lyckliga tillsammans! Jag tror att om föräldrar klarar sig förbi småbarnstiden och tills alla flyttar hemifrån, och lyckas hitta tillbaka till varandra efter det så håller man ihop livet ut... Dom passar så bra ihop, dom är verkligen helt olika personer och ändå funkar dom så bra tillsammans. Dom kompletterar varandra :)

Mina föräldrar, Karin & Lars-Åke Andersson
Världens bästa mamma och pappa, älskar er till månen och tillbaks! :)