Halloween

Och fest ikväll... jag lyssnar britney och taggar till. Har handlat för 70 man på systemet.. För att vara på den säkra sidan ;-) Ska åka på gymmet och sola en sväng sen ska jag hem och käka tacos... Köpte dust it pulver igår innan jag åkte från stan. Tänkte att jag skulle visa det för mamma och sen be henne köpa hem det... Jag har aldrig provat det, men eftersom alla pratar om det så sket jag i att det kostade nästan 200:- för en liten burk inte högre än 5-6 cm... En kryddburk är större... MEn det vare värt för det var hur grymt bra som helst!! Min nya favorit, så nu kanske man inte behöver använda volumemastern lika ofta = sliter mindre på håret... Plus att jag ska få min nya plattång av mamma idag.. :-) Visst är jag en lyllos hihi

Funderar om jag verkligen ska ha min röda blåsa ikväll eller som jag ska köra på lite mer sofistikerat och flyta ihop med mängden och ta min svarta klänning... Får se vad det blir... Höll på glömma partyklackarna innan jag åkte från umeå, men kom på i sista stund.. Det hade kunnat sluta illa... Men men, nu är jag här och allt är med mig... Får bara se vart festen blir ikväll?? Jag ska i alla fall hänga med mina favoritgrabbar... :-)

At home

Stensele i mitt hjärta... Oj så skönt att vara hemma.... :-)

Sitter och kikar runt på internet, för mamma är och tränar... Hittade dessa fina dixie burkar som jag GÄRNA vill ha.. Tänk om någon vänlig själ skulle ge mig dom i julklapp då skulle jag bli lycklig... Eller lyckligare heter det kanske... Nä, men dom skulle vara så himla fina hemma hos mig :-) Lite dyra var dom, men man kan ju köpa lite eftersom då blir det inte så dyrt på en gång. :-)




Allihopa kommer från min favorit sida www.favoritsaker.se där man kan hitta riktigt finurliga julklappar och presenter ;-)

vickan pickan

Jag vill också att du ska va meee.... :( Men men.... Nu har jag i alla fall slängt in en maskin med tvätt och så har jag just ätit gröt... Vi hade inte mjölk hemma, typiskt nog, och då såg jag att vi hade en sojamjölk som sabina har köpt hit för ett tag sedan... Trodde det skulle smaka bäver, men det var faktist ganska gott.. Lite annourlunda smak men helt okej...

Snart är jag hemma.........

partysugen

Jag poppar britney och är rå pepp på halloween i storuman.. Det änns ju lite mysko... Men så är det... Jag har ne fin klänning att ha på mig, så då fattas bara lite sprit så är nog kvällen som fixad! :-)

Har just ätit lunch, och gjort matlåda för idag.. Jag börjar jobba klockan två, slutar elva.. Jäklar, jag skulle ju tvätta idag kom jag på.. Attan, måste ju ha lite kläder med mig hem.. Jaja, då får det väl bli en sen tvätt då... Eller en tidig imorgon.. För imorgon åkter jag hem.. Då puttrar jag hem med goffen så pappa kan skruva lite så den blir frisk..

tjoo

Tidig morgon

Japp, vaknade sju, gick upp och åt frulle, sen kom damerna hit och så drog vi igång.. Nu fem timmar senare så har dom åkt och jag är hungrig som en varg.. Ska byta kläder och sen ska jag och maja åka ner på stan och äta lunch och sen gå lite i affärer :-)

Usch, mina fingrar vill inte lyda mig, u har jag stavat fel i typ varje mening så jag får bara sudda hela tiden... ha en bra dag!!!

rysare

Jag och davve ska lägga oss och se en rysare nu... Ruins tror jag den hette... Jag älskar rysare!!! :-)

JAG VET JOHAN! ;-) Det kommer bli hur kul som helst... Och jag vet ju vilka jag kommer att hänga med.. Mina härliga teknikgrabbar.. Dom är dom bästa! :-) Jag ska supa dom under bordet... hihi eller nåt... Jag hoppas sompan ska ha fest.. ojoj, jag laddat verkligen för helgen, jag tror det kommer bli jättekul! Imorgon ska jag gå och köpa en fin klänning.. Jag tycker om fina klänningen och NEJ maja jag har inte många.. bara ett fåtal :-)

Nä, sängen nästa.. För imorgon klockan halv åtta så kommer det två damer hit som ska få lite naglar, så jag måste upp i ottan! Det blev helt plötsligt värsta boomen, det är typ 6-7 st som vill göra naglar I VECKAN... Hinner ju inte alla, men jag offrar allt för att jag ska hinna så många jag kan... Bra tillskott i kassan just nu, för det var mycket räkningar denna månad...

Nä, god natt på er.. OCH på torsdag kommer jag att sova på odlarvägen 1, i min säng :-) Det är bara för ljuvligt!

god morgon

Idag så kom jag på mig med att ligga kvar i sängen i nästan en timma, jag låg och funderade på flytten och hur det skulle se ut, vad som ska göras, ni som känner mig vet ju hur jag är... Sen så blir det nog ett gymkort på usm efter jul. Det är just utanför lägenheten i princip, och det finns riktigt roliga pass där.. Sa jag låg och tänkte på hur duktig jag skulle bli på att träna.. Bli en nyttig människa!

Det kliar i fingrarna så fruktansvärt att jag vet snart inte vad jag ska ta mig till... Jag måste tvinga mig själv att inte tänka på flytten, men det tar ju så lång tid!!! Än fast jag har saker att göra varenda helg här framöver så går tiden inte fortare, den brukar ju som göra det när man har massa saker att göra... Nä, jag längtar.... MEn det var väl inge nytt??

Nu är det bara tre (kanske två) arbetsdagar denna vecka, sen kör jag hem till stensele.. Halloween ihelgen och vi ska dit... Jag minns inte sist jag var hemma, så det ska bli skönt... så OTROLIGT skönt... :-)

En bra dag

Jag har just varit på jula och köpt ljud till datorn... Nu dunkar det skönt här :-D Jag är störtnöjd! Nu kan jag poppa jävel... Dom var billiga också, 349:-, man kan kräma på riktigt mycket... Det är det viktigaste, haha....

Nä, jag har varit slapp idag... Inte gjort nå mycket alls... Ikväll blir det middag hos Maja igen.. Stina ville ha middag där, så då blir det så. :-) Ikväll är det one three hill igen.. det är bra... måste nog se alla avsnitt där också... bra bra bra

Balklänning

Om jag fick gå bal igen så skulle jag bära denna... 



Snälla kan inte någon bjuda mig på bal??? I love it

Och jag skulle kunna döda för denna....


Tiden

Ja, ni kommer väl ihåg attt ställa tillbaka klockan en timma idag... Själv vaknade jag halv elva och tänkte oj vad klockan är mycket så jag klev upp.. Och när jag satte mig här så var klockan helt plötsligt halv tio... Det tog ett tag innan jag fattade vad som hände... :-)

Tacos igår var oslagbart som vanligt... Alla utom David var där.. Marita skulle ut på galej, hade tänkt haka på henne där ett tag, det hade varit kul att gå på schlagerklubben och rocka, men jag blev som lat.. :-) Sen såg vi stjärnor på is, och sen gick maja och hennes mamma med mig hem... Så nu har man träffat majas föräldrar, det var trevligt! :-)

La mig i sängen och såg sex and the city, har fått hem första säsongen så jag ligger som mest bara och myser på kvällarna.. Näää, nu är jag hungrig! frukosttajm

Men jag ska säga att jag vill verkligen ha denna klänning! Den är från asos.com och är billig! Men såklart så är storlekarna slut, annars hade jag beställt den direkt!!!

LYCKORUS

YESS!! Fick just tag på tjejen som ska ta över våran lägenhet. Var tvungen att ringa henne själv och fråga om hon ville flytta in tidigare.. Annars hade vi stått där med dubbla hyror i december, en väldans bra månad att få dubbla hyror (ELLER INTE).. I alla fall så ville hon jättegärna flytta in tidigare och det hade hon sagt till bostaden också. Vilket bostaden inte alls sa något om till mig. Vilken miss i kommunikationen där.. Dålig koll från bostaden!! Men i alla fall så fick jag ju tag på tjejen och löste det, tur att man kan lösa saker själv! Jag är så glad så jag vill spricka just nu.. Slipper spara en massa pengar, och alla blir lyckliga och glada... Jag har värsta flytet måste jag säga...

Ja, det märks att det är lönehelg.. Det kryllade bara av folk! Jag tycker inte om att vara på stan, så det blev tomhänt hem... Jag tycker att det är kul att bara gå och strosa, prova lite kläder för skojs skull, och sen åka hem... Men det går inte på lönehelgerna... Man svettas bort inne på affärerna och det är lång kö till provrummen och kön... Nä, mitt iveckan shopping är det bästa!

Snart ska jag ta och bege mig till M&M. Det blir tacos kväll, GOTT, sen ska jag hem och se film och mysa i soffan... Nä, nu har jag slut på fantasi.. ha en trevligt lördagkväll!

HELG

Ja då var det helg igen... Och jag är ledig.. visst är det bara för ljuvligt! Så imorgon är det middag hos Majsan, hennes mor och far kommer så det ska bli kul att träffa dom också :-)

Men först på dagen så blir det stan med Hanna.. Hon ville jag skulle följa med henne, så vad gör man inte som den bra kompisen man är :-) Risken är ju stor att jag faller för något och spenderar pengar, det vet jag ju redan nu.. Men man kan ju alltid försöka hålla igen... Jag har ju faktist nya skor, OCH jacka...

Det blir ju så mycket roligare med bilder på bloggen, vet inte varför jag har det oftare.. Jag är ju alldeles för dålig på att ta kort, men jag ska nog ta och bli bättre på det... :-)

Nu ska jag lägga mig i sängen och ta med den bärbara datorn.. Hyrde en film på ica, någon som hette typ eichman eller nåt sånt, det handlade i alla fall om hitlers närmaste rådgivare eller liknande.. Kan nog vara bra, om jag lyckas hålla mig vaken :) Jag är ju alldeles ensamen, david har åkt till storuman för att hämta hem hans bil.. aja, nog surrat! God natt

New shoes

Det gick på tio minuter. Jag hittade dom som jag hade spanat ut.. Men jag har faktist sett flera stycken i sthlm och på andra ställen som hade riktigt fräna färger på sina.. Men här på intersport så fanns det bara svart och vit, och svart var slut.. Men jag ville i alla fall ha vita, det är nog det bästa.. Och det fanns då... Så nu har jag nya fina och framför allt HELA skor :-)



Fortfarande höga skaft.. jag gillare!! Törs jag visa en bild på mina gamla? Njaaaae...
 Här är lite bilder från sthlm också.. Jag har äntligen tagit mig för att ladda in bilderna. Men då vi var i sthlm så höll min kamera på pajja. Själva objektivet, eller vad man ska kalla det, zoomen kanske, ja den gick in snett när jag stängde av den. Så jag var tvungen att bryta till ganska hårt för att få den rätt igen. Och efter det tycker jag det har blivit sämre bilder. Dom är gryniga och konstiga... Men, iaf här är lite från sthlm...

 

Usch

Jag har just suttit och betalat alla räkningar.. USCH! Jag hatar det.... pengarna bara rinner mellan händerna... Tänk om man fick bo gratis? Det skulle ju vara drömmen... Jag räknade ut vad vi betalar på dag för att bo här... det är ju skrämmande.. Är det verkligen värt så mycket, NEJ, men betala måste man ju ändå.. Vart ska man annars bo?

Nu ska jag göra gröt sedan duscha och så, sedan ska jag åka på intersport och köpa nya skor.. det behövs kan jag säga.. Även om jag skulle kunna vänta EN månad till pga ekonomin så kan jag inte vänta pga mina nuvarande skor. Dom är de skönaste jag haft och dom är i trasor bildligt sagt... Nä, dags för nya.. Snälla, säg bara att jag hittar ett par billiga...


Jiho

Dagen har varit så seeg. Jag trodde aldrig den skulle ta slut... Det gick fort hem ska ni veta, jag var hemma till pausen och jag hade inte missat så mycket då... Greys var som vanligt bra, inte lika spännande som förra veckan dock... Vill bara se meeer när det är slutar.. Nu måste man vänta en HEL vecka tills det går igen... Och förresten vad hände med desperate igårkväll, 5 år senare??? Vilket jäkla hopp... Jag blev alldeles paff.. Det var nog det här alla sanackade om vid säsongspremiären... Lite skumt att Gaby har barn??? Aja, är hur peppad som helst tills nästa avsnitt... Jag älskar MINA SERIER :-)

Det är faktist lite konstigt hur man förtränger allt dåligt och jobbigt som hände på jobbet... Det händer ju något varje dag, typ någon jobbig kund, och något som definitivt händer varje dag är att någon som luktar SKUNK kommer in. Då är det bara att hålla andan och se glad ut... Men det finns en som tar priset.. Det är en gammal gubbe som är inne någon gång då och då, och han luktar gammpiss! Jag klarar inte av att va där han är.. Det räcker att man är typ 3 meter ifrån så dör man av lukten! Och jag har jobbat med äldre och varit med om riktigt ofräscha saker... Men detta klarar jag inte av. Han har nog inte bytt blöja på typ 1 månad... Och han ska alltid komma nära och prata ochfråga saker... Idag höll jag på kräkas... USCH, det var dagens värsta!!

Imorgon är jag ledig.. Då ska jag vara med Mattias och Maja.. Vi ska väl hitta på något skoj, sen ska vi äta middag där den godaste kebabtallriken finns... Oj det bara vattnas i munnen när jag tänker på den... Det är ju som om Gud själv har gjort den! MUMS!

Nu ska jag gå isäng.. Jag har längtat efter min säng hela dagen. Mitt nya fluffiga täcke är en ritktig hit! Man som försvinner i det, hur mysigt som helst. Och det bästa är att jag får ha det för mig själv. David tycker att det är alldeles för varmt så han vill itne ha det... Så jag får gosa med mitt täcke utan att oroa mig för att nån ska sno det ;-) hihi... Nä, sängen och asyl nästa...

Jag jobbar ...

Jag jobbar tolv till nio idag.. Detblir att köra fort hem för det är ju greys ikväll! Och jag tror det kommer va huur spännande som helst! Nu ska jag göra mig nå fika, men först ska jag gå ner och stoppa i motorvärmaren...

Jo, igår så blev det en sväng ner på stan med ida. Jag köpte en ap snygg klänning! Nu måste jag bara sola lite så jag får lite färg, då blir det perfekt! :


Jag är slö

Idag har jag inte gjort nåt!! Jag fick panik när jag vaknade för jag sov hur länge som helst... Men i alla fall så ringde Maja just när jag hade vaknat, och föreslog lunch hemma hos henne. Klart jag nappade direkt så jag hoppade in i duschen och sen trampade jag iväg till henne... GOD mat som vanligt, och efter det lite fika. :-)

Och nu har jag varit hemma en stund.. Jag känner mig överflödig, vet inte riktigt vad jag ska göra... Inget nyttigt på hela dagen... Ida har varit hos frissan, hon skulle komma förbi här nu så då får jag se hur det blev ;-) Men sen då? Måste komma på nåt att göra.....

Pappa

Jag fick pengar av min pappa så jag kunde åka och köpa jackan.. Så nu är den i min ägo, åkte direkt efter jobbet klockan tre och köpte den.. Min pappa är så snäll! Nu slipper jag oroa mig om att den ska ta slut... Nu ska jag bara köpa en snygg röd mössa till, men det fanns inte här ute på ersboda utan jag måste nog in till stan för att hitta den...

Vickan och Betty är måttliget roade över att jag har en röd.. Den färgen fanns nämligen inte med i fjolårets kollektion då dom köpte sina jackor... Jag tänkte ju också köpa en förra året men det blev aldrig av för det fanns ju inte röd, och jag kände inte för någon annan färg heller... Men då kom dom ju nu i år och det är ju helt otroligt att det fanns kvar stolekar.. Dom röda brukar gå åt som smör... Fast det kanske är för att snön inte riktigt har kommit än... men men, nu är den min i alla fall... :-)

Har fått en paket från HM plus att jag glömde telefonen i bilen så jag ska nog åka och hämta paketet nu direkt medans bilen är varm och så måste jag ju ha telen också... Det var bara så jobbigt att åka ut och rejja igen...


Myshelg

Ja, nu har pappa åkt hem... Dörren stängdes just igen och det blev plötsligt så tomt... Jag fullkomligen älskar när mamma och pappa är här och hälsar på.. Då känner jag mig hel! :-) Bara göra saker som dom vill göra och mysa med dom... Det är kärlek!! Vi har skruvat i min bil och så har jag (observera JAG) bytt till vinterdäck, sen har vi bytt fläktrem och så grejjat på lite till... Svarta fingrar har jag men det gör inget, för nu är bilen bättre och jag har fått umgås med min pappa!

Såg stjärnor på is igår kväll, och det var ju riktigt kul! Tony är ju helskön, jag diggar den mannen... "Rompa", jag ville ju dö av skratt! Nä, så det var en hit! Blir kul att se när dom ska börja göra piruetter och sånt... :-)

Var inne på stadium idag och provade jackan jag vill ha... Pappa tyckte också att det var superfin, så då är det en hit... EN enda av min storlek kvar, och jag måste vänta till jag får lön.. Det är ju iofs bara tills på fredag, men ändå... Som tur är så finns det ju här ute på ersboda också.. Så till helgen ska jag köpa både en jacka och en mössa och ett par nya sneakers.. Mina är i trasor och riktigt fula, så jag ska nog köra på ett par likadana, dom passa min konstiga fot perfekt. :-) Men den här gången ska jag köpa dom med guld!

Jordin Sparks album får mig att rysa... hon är grym, påminner lite om aguilera... MhhhmHhhhhmmmm

Äntligen

Då var dagen till ända... Efter jobbet så cyklade jag hem och så åt vi mat sedan skjutsade jag davve till bussen.. Och sen åkte jag till Maja Stina och Hanna.. Vi hängde framför teven och hade allmänt mysigt... Såg lite idol och åt lite godis... En skön kväll helt enkelt...

Hittade just drömklänningen när jag satt och spejsade runt, så imorgon blir det stan!! Ska ju ändå kolla på en symaskin så då ska jag springa in på lite äffärer också, hihi... Invänta pappa och sen blir det att skruva i bilen... Alla flickors dröm eller? Men man måste ju lära sig.. Eller hur? :-) Och min pappa är det bästa läraren, hahaha

Ska lägga mig och lyssna på lite asyl nu.. Kommer att somna fort känns det som.. Maja gjorde värsta massagen på min rygg, det var störtskönt! Det känns förjävligt fortfarande men det blev ändå lite bättre efter det :-) Min rygg strejkar nå så jäävulskt.. Jag kände mig som en åttioåring igårkväll och det var nära att tårarna kom, så ont hade jag... Jag fick inte röra en muskel för då kändes det som jag höll på gå av.... Det är lite bättre idag, men ändå inte alls bra... Nä, måste ta och boka mig en riktigt massage tid... jag längtar!!!!!

Upp imorgon och städa eftersom lata jag skippade det ikväll... Så är livet!! god natt på er...

Äntligen så var det helg!

Nu ska jag göra mig fika och sen duscha och göra mig iordning för jobbet... Lämnade cykeln där igår för det spöregnade, så idag blir det att gå dit.. Lite dumt.. Men ibland är man lat... :-)

Jag är ledig hela helgen, och det känns så SKÖNT! Bara få vara ledig i två dagar... oj oj oj.. Så ikväll ska jag städa och sen ska jag bara slappa framför teven och chilla... Kanske lite chips kan göra mig sällskap ikväll... David åker med bussen till lse vid åtta, så efter det blir jag själv... Och förhoppningsvis kommer pappa imorgon.. Han skulle se hur han kände sig... så vi får se..

Nä nu ska jag koka gröt! :-)

Sista dagen imorgon

Ja, imorgon var det fredag och sista dagen på ohlssons... Jag är så trött.. Sist jag var ledig var i tisdags FÖRRA veckan... Jag vill bara ha en sovmorgon och få vara ledig! Och nu hela helgen ska pappa komma och vara med mig och vi ska mysa... Min goa pappa! :-)

Jag ska kika på symaskiner nere på stan också.. Nu är jag så sugen så jag håller på hoppa ur skinnet tror jag... Jag kan inte leva utan en symaskin... its impossible!! Så jag ska se om det finns något spännande!

NU är jag alldeles för trött för att skriva nåt... Har varit på middag hos maja och micke.. Det blev våfflor.. Mattias var också där.. Det var trevligt... GOTT!! Nä, soffan nästa...

06.21

Vaknade upp och fikc panik.. Skulle hinna fika, sminka mig, fixa håret, klä på mig och vakna till.. Jag hann allt med nöd och näppe sen brummade jag iväg i min varma bil till ica... Personalmötet gick bra, det känns som att nu kommer det bli ordning och reda och allt kommer bli bättre! Skrev på papper, så nu är jag fast anställd.. Det känns super bra! Ingentill vidare anställning, utan FAST.... fett najs! :)

Mange kom hit med en nyckel ikväll, så nu har jag en nyckel till en tvåa som ligger mitt i centrum i sthlm, sveavägen för att vara mer korrekt... Det känns grymt! Jag och davve ska boka en helg här framöver och åka ner... Det är sjukt billigt att åka ner, det kostar 470 att BOKA en ungdomsbiljett... det är ju snorbilligt... Ungefär lika mycket som att köra hem till stensele...

Ihelgen åker david till lse, mamma till vicky (och elisabeth) i v-ås. Så då ringde jag pappa och frågade om han ville komma till mig :-) Lite quality time med papi... Han är allt för bra, MIN pappa :-)

Odlarvägen i all ära, kul att någon man känner till kommer med på sånt här roligt! Gå in och rösta du med! http://www.tidningenhennes.se/hennes-Modell/hennes-Modell-2008/Therese-Johansson/

Måndag

Dagen är slut och jag är helt slut!!! Energi behövs! Jag är inne i en gnällig period tror jag... Stress och stress hela tiden... Imorgonbitti är det personalmöte klockan sju och jag börjar på ohlssons klockan nio. Det innebär då att det blir STRESS från det ena stället till det andra... Inte kul start på dagen... Måste typ upp klockan halv sex för att jag ska hinna göra mig iordning och hinna fika och allt... Oj oj oj, vad jag kommer att vara död när jag kommer hem sen på kvällen...

Det blir inget sthlm ihelgen.. Jag ska vänta någon helg istället.. Det blir skönt ändå.. Då får jag vila ihelgen.. :) Mamma åker ju ner till vickan så dom är ju där.. Annars hade den lillsparveln kunnat hjälpa mig.. Det är mycket grejjer som ska skruvas ihop, så jag behöver nog lite hjälp... Får se om typ två veckor.. Då kanske Davve kan haka på mig :-)

Ska sälja lite saker inför flytten... Och Maja beordrade mig att lägga ut allt här på bloggen först så att alla ni som läser får lite förtur på sakerna.. :-)  Så någon dag här framöver ska jag ta kort och lägga ut dom.. Har ju som aldrig tid, men någon dag ska jag ta mig tid, haha... Så är n nyfikna så får ni hålla ögonen öppna...

Jag håller på lägga över lite kapitel av asyl på telen, så jag kan lyssna... Så det är nu fem min kvar, sen ska jag natta... Go natt!

Ny dag

Jag ska snart åka på jobbet.. Det känns som om jag inte varit hemma mer än tio minuter sedan igår kväll.. Jag skulle helst vilja lägga mig och sova...

Funderar över att åka till sthlm ihelgen.. Frågan är bara om jag ska orka åka ner på lördagen och åka hem igen på söndagen? Ska fundera under dagen och sedan boka ikväll när jag kommer hem om jag bestämmer mig för att åka... Finns ju inte så många platser kvar ju....

Jobbet nästa! SUCK


Helgen är över

Som jag kämpat mig genom denna helg. Allt har varit emot mig.. Gårdagen skulle jag helst bara vilja spela över eller typ delete!! Men men, nu blev det som det blev och vad ska man göra.. Det är bara att leva med det! Idag har jag bara varit less och trött, och får jag äntligen gå och sova! Håller på ladda över lite asyl kapitel till mp3n så jag ska lägga mig och lyssna...

JA MAMMA, den helgen är jag ledig, då vill jag vara med dig! :) Gullmamma...


Pain

Självklart skulle jag vakna upp och ha ont i hela kroppen och huvudet håller på sprängas, så inatt har jag väl bitit ihop med käkarna så jag var alldeles blå... Ont är i alla fall vad jag har i huvudet.. Men en alvedon kanske kan hjälpa? Just nu håller jag på koka gröt i alla fall.. Måste ha en rejäl frukost nu när dagen blir låååååång...

Mamma kan du inte komma och hälsa på mig snart???


Laddar inför helgen

Min mosterhelg är snart här... Jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på men jag kommer att avra död när denna helg är över i alla fall.... Men men, det är bara att kämpa på!

På söndag kommer nog Sabina hit. Vi ska fixa lite här i lägenheten, göra till lite inför flytten.. Det är så mycket! Tänk så mycket skräp man samlar på sig... Jag fattar det inte ens själv... Det är typ en månad kvar och varje dag är jag råsugen på att börja packa grejjer, men inser ganska fort att då kommer man säkert någon dag senare att behöva just den grejjen man packat ner. Så jag får hålla mig någon vecka till....

Jobbar till sex idag.. Det är lagom.. Man hinner bli less ändå.. Gruvar mig redan för att komma hem och göra middag.. Fantasi??? Det blir nog en tjockpannkaka igen... två gånger på en vecka... jag har varkligen fantasi, eller inte

Slabb

Efter jobbet så cyklade jag hem i regnrusket och på vägen så ringde jag och beställde slabbmat.. Så jag trampade hem och gick upp och hämtade pengar sen puttrade jag iväg med bilen och hämtade maten.. Det blev en kababtallrik, och så var jag en snäll flickvän idag och köpte med mig en pizza till David.. Visste inte när han skulle sluta eftersom han var på norrmejerier, han blir inte glad när han kommer hem och jag har ätit utan honom.. Eller att jag inte har sparat mat till honom.. Klockan var väl vid nio då han kom hem (och då är han ganska less efter ett elva timmars pass) och han blev gode glad när han såg att jag hade köpt en pizza åt honom... :-) Jag ligger på första plats och är riktigt dyr idag kan jag lova! :-)

Nu så har Emma varit här och vi har surrat och fixat lite naglar på henne... Och nu ska jag se lite tv, såg att "day after tomorrow" går nu på 6:an.. Men jag har sett den så många gånger så jag vet inte om man ska orka... Har börjat lyssna på Asyl på ljudbok... Jag och Davvan lyssnar tillsammans, det är mysigt ;-) Så jag känner mig sugen på att krypa ner och bara lyssna och mysa i sängen....

Aja, vidare till teven först ett tag... Hörs imorrn!!!

Flyyyg

Jag ska nog boka flyg till sthlm nästa helg.. Bara jag får någon som jobbar för mig på fredagen så drar jag... Mamma ska ju också ner så då passar det ju bra... Jag är bara lite nervös över att köra bil där nere, men jag ska ju få en navigator så det borde ju inte vara några problem... Kuuul kul

Nu har jag gjort mig iordning för jobbet... Det spö regnar ute så jag väljer mellan att cykla eller ta bilen.. Jag vill inte ta bilen för den är iskall och det är så kort bit jag ska.. Jag ska nog cykla med mitt fina spetsparaflax... Måste verkligen köpa mig det rosa regnstället som jag och vickan hittade... NU!!


Nyfiken

Det är kul att man har så många läsare. Och jag är riktigt nyfikna på vilka alla är. Tänk om det kunde stå namn, då behövde man inte fundera. :-)

Snart är det helg också. Då blir det jobba jävel.. Hela lördagen så jobbar jag.. Från nio på morgonen till elva på kvällen.. Det kallar jag monsterpass... Det är EN dag, två olika jobb och det är en lördag, så det måste jag väl klara av!? :-) Jag kommer att vara dödstrött men EN dag som sagt... Jag ska göra det! Tjeen lite penginga

Nä, nu ska jag äta min gröt och sedan börja göra mig iordning för jobbet!

Stort problem

Nu har jag legat vaken i tre nätter och inte kunnat sova utan jag har bara tänkt på HUR jag ska göra.. Men jag måste nog ta tag i detta idag och få det gjort, för annars kommer det nog bara bli ännu värre... Det spelar ingen roll hur det går, bara jag får lösa detta problem så är jag nöjd. Jag vill inte ligga och grubbla hela nätterna, jag vill vara grubbelfri och bara kunna sova! Nä, idag ska jag ta tag i det!

Jobbar på Ica idag, från 13-23... Det är en bra tid, man får sovmorgon och samtidigt jobbar man inte hela kvällen.. Det är lagom.. Man tjänar ju mer pengar när man får jobba kväll ;-)

Nä, nu ska jag ta och grubbla vidare.. Det är INTE kul... Men idag är sista dagen hoppas jag!

Lite lack

Lunchen på catarinas var en höjdare. Hade nästan glömt bort hur gott det var! Sen så gick vi på H&M och hittade superfina nagellack.. Det var dagens köp det.. Så nu har jag målat naglarna och bara slappat här hemma... Och nu ringde David och sa att han var på vär hem, så jag ska röra ihop en tjockpannkaka.. Det är så gott, och hur enkelt är det inte? Till och med mästerkocken JAG kan ju göra det :-)

Jag håller med Majas mamma att hon är dålig på att uppdatera..  ;-)


Signed

Nu har jag varit och skrivit på kontrakt med den nya hyresvärden. Det känns bra. Nu är det bara två månader kvar innan vi får börja flytta... Kan jag ens förklara hur mycket jag längtar??

Idag är jag ledig, och Maja med. Så vi ska åka på catarinas och äta lunch.. Det blir gott, det var länge sedan vi var just där... Och sen ikväll så kanske det blir bio med brudarna grus.. :-) Jag älskar bio!


Jag blir arg

Det bara bubblar i mig när det handlar om sånt här... För mig är det helt obegripligt hur man ens kan göra något sådant? Men en del är verkligen helt rubbade i hjärnan... Usch, DÖD ÅT DIG!

Sveriges mest hatade man, jo jag kan faktist förstå varför....




Sthlm helg

Ojjj vad denna helg har varit rolig! Vi har hunnit med så mycket, utan stress!! Det känns som om vi haft semester.. :-) Fredagen så hängde jag med Mange, vi var och kikade på sthlms dyraste våning. Det var sju rum och riktigt riktigt gammalt kan jag lova.. Det var typ målningar i taket och det syns att det är svindyrt om man tänker på att det är över 30 år sedan den gjordes.. Det var häftigt! Sen traskade jag runt på stan en stund men till slut blev jag så less på allt folk som trängdes överallt... Så Mange fick hämta upp mig.. Sen kom Vickan Bettan och Totto, och vi checkade in och gjorde oss iordning så for vi och åt middag... Trevlig kväll men jag var riktigt trött där i slutet...

Igår, Lördag, så shoppade jag och vickan hela dagen. Hittade massa fynd och jag är så nöjd över mina köp... Och idag så kom Bettan och Mange och åt hotellfrukost med oss, som för övrigt var det lätt bästa med hela hotellet.. GOTT!! Sen så packade vi ihop alla grejjer på hotellrummet och så har vi spenderat dagen på ikea i kungens kurva.. Och förutom allt detta så har vi hunnit med sååå mycket annat som jag inte orkar skriva om...

Under helgen så har jag fått så mycket olika ideer... Mina funderationer om att plugga, eller VART rättare sagt, känns riktigt bra. Att få möjligheten att bo i sthlms innerstad kan väl inte bli bättre? Ett års utbildning kan man väl ändå stå ut med att bo där?! Så det beror lite på vilken utbildning jag ska läsa.. Blir det längre än ett år så blir det nog något annat... Men som sagt, jag funderar...

Sen blir det nog en resa till om några veckor, för jag har fått ett jobb! :-) Det innefattar en lägenhet och ikea, sen får ni lista ut resten själv... Men jag är lycklig i alla fall...

Bläää

Tycka vad man tycka vill, men jag vill inte att det ska bo pensionärer i min lägenhet... Det var ett par som var här och kikade ikväll. Och gubben gnällde då på allt tror jag.. Han påpekade varenda sak, även om det var bra eller dåligt... Nä, tjejen som var här igår kan hellre få ta den.. Hon tyckte i alla fall om allt jag hade gjort här!

Usch, det har varit en dålig dag idag... Jag vet inte vad som gjort den så dålig men allt har bara varit bläää.... Efter jobbet klockan kvart över sex så cyklade jag hem, eller jag vet inte om det kan kallas cykla när det mer går bakåt än framåt.. Det blåste så grymt mycket så jag ville bara lägga mig ner och dö... Plus att jag hade handlat två stora påsar med tyg från jobbet, det gjorde inte min cykeltur lättare... Sen blev det stress till Maja för där blev det middag.. Och sen skulle detta par komma och titta på lägenheten så jag fick bara slänga i mig maten och sen cykla hem, och då hade det börjat regna.. Tur eller not?

Nä, nu ska jag packa inför min stockholmsresa och sen ska jag kanske ringa babsan och höra om hon kanske vill vara med mig på förmiddagen imorgon, för vickan slutar ju inte förrän tre... Magnus skulle nog hämta mig på arlanda och det var ju kul... Och om inte babsan vill va med mig, så kanske jag kan slita med Mange så är jag inte helt ensam i den stora staden... :-)

Nä, snark

Uppe med tuppen

Ja, eller nåt liknande... Jag är döds trött och önskar att jag bara fick krypa ner i sängen igen och sova.. Håret står åt alla håll (somnade med blött hår), så det ser helt ärligt förjäkligt ut.. Inga kläder känns bra och det är en sån där dag som jag egentligen bara skulle ha varit ledig... Men nu jobbar jag 9-18 så det är bara att bita ihop...

Ikväll kommer en gubbe och tittar på lägenheten.. Men jag hoppas att hon som tittade igår tar lägenheten, för hon ville ju flytta in tidigare... Ja, vi får väl bara hoppas på det bästa..

Nu ska jag dra på mig ett par sockar och sen börja dra mig på jobbet....suck suck suck

Go with the flow

Jag hoppas detta flyt håller i sig.. Det är en kvinna som har varit här ikväll och tittat på lägenheten och hon verkade väldigt pepp på att ta den tror jag. Och hon var först i kön och ville flytta hit så fort som möjligt, och det vill ju vi också. Så om vi får flytta till våran tidigare så blir det bra för båda parter, och alla blir lyckliga och glada! :-) Så nu ska jag ringa runt lite imorgon och höra när vi kan få tillgång till lägenheten.... spännande!!

Hittade ännu mera tyg idag på jobbet.. Ännu en 19:- rulle som hänger med fortfarande.. Inte alls mycket kvar på rullen så imorgonbitti innan öppning ska jag köpa det.. Det kommer nog bli lite tygpåsar på hög innan flytten.. Det är ju så kul nu när jag kommer att kunna ha gardiner i varje fönster... Här så har vi ju så konstiga fönster så man kan inte ha gardiner... 

Sen hittade jag lite andra tyger som jag ska investera i och så ska Ida komma hit och så ska jag (eller hon) sy en kjol hade jag tänkt... Jag har mönstret i huvudet, men jag och hon brukar tänka likadant så det ska nog inte vara några problem... :-)

Börjar nio imorgon också.. DRYYYGT! Men det är sista dagen på veckan imorgon, för sedan åker jag till stockholm över helgen... KUUUUUL.....  

Hej och hå

Imorgon är det en som kommer och tittar på lägenheten.. Så ikväll blir det att städa utav bara helvetet... Det är så grymt mycket skräp som ligger framme.. Och det känns himla konstigt att någon ska komma och kolla på mitt hem. Att någon ska ta över detta... Lite små wierdo... Men men...

Snart ska jag börja ta och bege mig till jobbet.. Jobbar till sex ikväll, sen lär man väl vara död...