MAY 28th - älskar min kamera

Jag gillar chicago, jag skulle lätt kunna tänka mig att flytta dit! Det var nånting som tilltalade mig... Jag vet inte vad, det var bara känslan jag fick.. Det var relativt lätt att hitta överallt, då allt ligger i blocks. Jag ska hinna åka dit nån fler gång innan vi flyttar... definitivt! 
 
Jag älskar min kamera! Den tar så himla fina bilder! Ah, lycklig! :) 
 
I veckan blir det lugnt. Jag ska ta det lugnt och försöka spara så mycket pengar jag bara kan till miami.. Bara en månad kvar nu! Jag längtar! Kommer kännas konstigt att träffa syrran Frida och Ida igen när det inte är på hemmaplan och att det var så länge sedan! 
 
Måste ta mig ut och springa ikväll.. ska vila en stund sen knyta på mig skorna.. Kände mig inte alls sugen men det känns säkert bättre efteråt.... eller nåt
 
Laters!
 
 

MAY 25th - åka tåg

Sitter på tåget till Chicago.. Är framme och en halv timme drygt.. Dom passar tider lite bättre här än hemma måste jag säga.. SJ är ju inte det bästa...

Har ingen aning vad jag ska göra när jag kommer fram.. Emma kommer inte förrän sju. Jag ska gå till hotellet och checka in sen ska jag nog se vad Simon och dom gör.. Hoppas på att vi ska gå ut och äta nå gott, sen får vi väl se.. Vet inte om alla är 21 än så att dricka är kanske uteslutet för dom :p jag känner mig gammal, haha

Det bör nog bra.. Jag är mest taggad på att inviga min kamera, haha :)



MAY 24th - opss

Tänk att äntligen slog jag till! Jag har lite ont i magen för att ha slösat så mycket pengar, men jag fick med jättemycket och det var en riktigt bra deal! Jag har velat köpa en kamera sedan jag gick gymnasiet, och nu har jag en alldeles egen! :) med TVÅ objektiv :) lycka!

Jag kommer ihåg hur jag alltid lånade hem kamerorna från skolan (som vi var bortskämda med att skolan köpt in till min klass) och fotade som en galning! Jag har massa fina bilder sen skolan och jag ville bli fotograf ett tag... Nu, not so much, men jag älskar fortfarande att fota! Hittade ett kanonställe idag där det kan bli ruggigt bra bilder, ska ta grabbarna dit till veckan och ta fina bilder av dom :)

Imorgon åker jag till Chicago. Så nu har jag fixat naglarna och nu sitter jag med färg i ögonbrynen.. Vad gjorde man utan sånt? Jag ser ut som jag har cancer om jag inte färgar mina ögonbryn för att dom är så ljusa, nästan vita! Not cool

Ska upp och tvätta lite imorgon innan jag åker iväg, så jag ska nog ta och sussa nu...

God natt på er!


MAY 24th - friday

Jag vaknade precis. Visst är det kul att det första man gör när man vaknar är att ta iphonen och uppdatera sig om det man missat sen man la ifrån sig telen innan man skulle sova? Det jag jag iaf, och jag tror många andra gör det också.. Hur klarade man sig utan iphone?

Börjar jobba om 30min så jag ska ta och kliva upp... Vet inte vad vi har för planer idag men det är gymnastics day iaf...

Igår var jag ledig så jag tog sovmorgon, sen blev det ringa-hem-till-familjen-dag-i-sängen.. En timme med Elisabeth, och sen en timme med Vickan.. Bokade hotell till helgen.. Sen serier heela dagen, så nu är jag ikapp i glee och greys.. :) och endast en säsong av madmen kvar :)

Just ja, hotell ihelgen i Chicago! Kommer bli grymt! Möter upp Emma och så kommer Simon dit också! Har inte varit där än (jag vet, dåligt av mig) men nu blir det av! Syrran lyckades fixa hotell mitt i smeten asbilligt, så vi ska bo på superfint hotell och bara må gott! :) memorial weekend är det också så det händer nog massa kul där borta då!

Nu ska jag ta och göra nå frulle sen göra mig iordning för jobb!

Laters!


MAY 21st - beachliv

Idag tog jag grabbarna till stranden.. Vi begravde varann i sanden, doppade fötterna i det iiiiiskalla vattnet, byggde sandslott och sprang runt i sanden.. Rätt bra dag med andra ord! :)

Taco-tuesday så det blev middag på belair, åt den fetaste burriton jag sett.. Toppade det med frozen yoghurt med karra :) första gången jag äter det, det va syndigt gott, och nu har jag testat iaf! Lyxgodis!

Hem igen och svidade om, efter så mkt mat så var jag tvungen röra på fläsket! Sprang nere vid stranden, 5km och det gick ruggigt bra, funderade på att springa längre men ides inte... Nästa runda :)

Svalde en hel myggsvärm under den springturen, så jäkla vidrigt.. En gång var jag tvungen stanna och kväljas lite för en jävel flög rätt in i halsen... Det är svårt att springa med stängd mun också... Tur jag hade keps, böjde ner huvet och tittade på fötterna hela vägen tillbaka... Ilands problem!

Nu är jag nyduschad, och har kommit fram till att jag aldrig har varit såhär brun så tidigt av sommarn, eller över huvudtaget kanske till och med... Jag är ju ute varje dag och ett sånt jobb har jag aldrig haft förut... Jag har varit instängd på nåt jobb 4 somrar i rad nu... Så det är på tiden att jag ska få lite sol nu :)

Ska nog slå på madmen nu... Måste skynda se klart alla säsonger för säsong 6 går på tv nu.. 2 säsonger kvar bara... :)


MAY 20th - SOMMAR!

Galet varmt, idag har det varit 30 grader i skuggan, vilket betyder att det är aningens varmare i solen! Men, duktig som få har jag varit och dränkt mig i spf30!! :) inte ett nå bränd, har bara fått lite mer färg :) kommer inte ens ihåg sist jag var såhär brun. Sommar i Sverige när den är dom bäst blir inte ens så varmt som det var idag, och det är bara 20 maj!?!

Struttade runt nere på stranden och toknjöt av att gå barfota i sanden! Varm vind som blåser och fläktar! Underbart! :)

Nu ligger jag i sängen och ser på madmen, borde ut och springa men det är för varmt! Jag pallar inte springa när det är då jäkla kvavt! Ska va svalare imorgon så jag får ta igen det då! :)

Haha roligaste jag sett... Dom flikade in med lite swedish stuff i madmen just... Kolla bilden :)


MAY 17th - U Old Sport

O herregud! Jag, Rachel, Kristi och Andrea va och såg the great gatsby ikväll på bio! Och jag älskar den! Det bara sprutar ut bra filmer nu, jag gillart!

Effekterna i filmen är så häftiga, ljussättningen är sjukt bra hela tiden, DiCaprio är skrämmande bra och musiken va grym! Massa bra skådisar och jag älskarrr charlestonlockarna :)

Nu vill jag bara spola tillbaka tiden och leva på 20-talet :) killarna hade sjukt snygga kläder, och ja...jag måste säga detta.. Leo va så galet snygg så jag dör! Jag tycker inte han är det egentligen, men i den här filmen så är han så galet het så det ryker om honom, haha..

Jag tror säkert att vissa inte kommer gilla den för att det är för mkt effekter. Va lite mycket ibland för att va verkligt, men har man livlig fantasi så gillar man den :) ljuset är så bra så dom ser ut som vaxdockor!!

Ska sussa nu! Se filmen, och helst på bio, eller om ni har riktigt bra surroundljud :) volymen på max!! :)

Go natt!


MAY 16th - hett!

Alltså jag klagar inte, men jävlar va varmt det är helt plötsligt! Kvavt är det, så man är klibbig så fort man sticker ut näsan... Men jag gillar det! Man ska inte klaga :) igår låg jag ute i parken hela dagen och stekte.. Det va skönt!

Idag blev jag lurad rejält dock! Skulle korta av länkarna på min nya klocka, hittade en snubbe i mallen som sa att han kunde göra det och jag får väl reglagen skylla mig själv för jag hörde inte riktigt va han sa när han sa vad det kosta.. Jag trodde nämligen han sa $10 för länkarna, men egentligen sa han $10 PER länk! En jävla skillnad! Så kalaset slutade på $52!! Och klockfan kostade $20, jag som trodde jag gjort värsta kapet... Grrr

Har fyndat en hm bikini ikväll, $5 à piece, så den va snorbillig :) nöjd!

Nu sitter jag på bussen hem och hoppas verkligen att wifi är på min sida ikväll, jag ska se madmen!! Det är så galet segt så det går inte göra nånting.. Ska förresten prata med front desk när jag kommer till hotellet... Jag vill ha full stret!

Laters...


MAY 12th - Harry potter marathon

Jag har haft en lugn vecka.. Uttråkad kanske är bättre ord! Dåligt med träning har det varit också, men nu är det ändring på det! Gick ner och kollade in gymmet här på hotellet och jag blev positivt överraskad, det är ett riktigt bra löpband här!! :) samma som på worldclass! Så nu behöver jag inte ens lämna byggnaden :) finns inget som heter dåligt väder heller :)

Nya hörlurar köpte jag också då mina rosa gick sönder.. Har dom som följer med telefonen men jag hatar dom, dåligt ljud och så gör det ont i öronen av dom också!

Igår var jag ute med Kristi och Chris, hade sjukt kul och träffade mycket roligt folk :) jag är så galet glad att jag tog mig för att göra det här året i USA! Man lever ju bara en gång!

Just nu ligger jag i sängen och dom kör Harry Potter marathon på teven.. Skulle vilja ligga här hela dagen, men fick just ett mess av Kristi att hon ska plocka upp mig om 30.. Well well, det är väl bara att he sig upp och försöka göra sig representabel ..

Laters...


MAY 19th - Härliga liv!

Nu har det varit 25 grader varmt varje dag sen jag kom hem! LOVELY! Vi hänger i parken hela dagarna och jag måste säga att mitt jobb kanske är det bästa... Barnen är glada och jag hänger i solen och är glad! :-) 
Igår så var det klarblå himmel och jag har inte hunnit köpa nån solskyddsfaktor än så jag är lite bränd sen igår, men bara uppe på axlarna, så nu när jag har en tröja på mig så skaver det lite av halsringningen... Inte skönt! Jag ska gå raka vägen och köpa spf 50 idag!! 
 
Den svenska mamman Lousie kom till parken också, så jag snackade svenska hela dagen igår, det kändes konstigt men riktigt skönt faktist.. Vi kunde sitta och snacka skit om alla konstigt folk som var där utan att dom fattade ett jota... Haha :) Hon sa att det är en massa svenska som firar midsommar här, så hon ska ta med mig dit.. Det finns visst en svenskt konsulat här, där alla svenskar träffas.. (såklart) Så vi får se om det blir av, har inga planer än för midsommar och ska jag fira med Kristi eller nån annan så får jag nog dra ihop allt själv, haha.. Eftersom dom inte ens vet vad det är, OCH så blir det nog svårt att hitta all mat... Ska äta sill och tunnbrö till förbannelse, AHH så gott! 
 
Idag är jag ledig nu under dagen, sen jobbar jag några timmar ikväll, rätt soft eftersom kidsen bara sover sen :) Så jag funderar på att ta en springtur sen ska jag följa med A ut till bayshore, ska köpa mitt kära YSL läppstift.. Det är nästan slut så jag snålar som fan... Hemma kostar det 450 spänn, och här kostar det 34 dollar, alltså typ 200 spänn... lite skillnad! Tror jag måste köpa några extra innan jag åker tillbaka hem igen.. :-)
 
Skavsår till tusen har jag idag också... Efter typ en mils promenerande med barnvagn och två kids... AJ! Så jag fick panikköpa ett par flipflops igår, och låta mina converse vila några dagar... vet inte hur jag ska kunna dra på mig löparskorna bara... aj aj aj... hmmmm
 
Lovade ju lite mer bilder från vegas, så här kommer mera :-) 
Lev å må, laters...

May 5th - Las Vegas

Jag sitter nu på mitt hotellrum.. Alla kläder är upppackade och jag sitter på sängen och ser på satc maraton... Det känns lite surrealistiskt att jag ska bo på ett hotell i tre månader.. Mitt rum är helt ok, inte det mest toppmoderna hotellet men det funkar.. Jag har en megastor säng, egen toa, litet kök och får äta hotellfrukost varje dag... Behöver aldrig oroa mig för att städa rummet eller tvätta... lyx liv? 
 
Imorse vaknade jag av att det knackade på dörren och någon säger "housekeeping?". Jag antar att jag kan vänja mig vid det här livet ;-) 
 
Är helt slut på efter tre dagar i vegas! Jag har haft så jäkla kul så jag vet inte vart jag ska börja. Dom här tre dagarna har varit en upplevelse som jag aldrig kommer att glömma! Vi landade vid nio på tisdagkväll, då var det raka vägen till hotellet och svida om och sen har det gått i ett sedan dess... Galen tisdagkväll, poolhäng och champange onsdag dag, och sen på't igen på onsdagkväll efter en powernap och en lång dusch, fin middag och lite mer städat på onsdagkväll, sen torsdag dag så promenerade vi längs the strip och njöt av solen, hann med madame tussauds och sen tillbaka och låg vid poolen tills det var dags att ta taxi tillbaka till flyplatsen och Mke... 
 
Kristi stod för kamera så så fort jag fått bilderna från henne så kommer det upp :-) 
 
Mina fötter is killing me efter två dagar i high heels, och min hals låter som jag har rökt femton pack cigg.. Den är dock bättre än på onsdagsmorgonen, då kunde jag knappt prata.. Fan ta passiv rökning, det känns som det är jag som bolmat cigg... Bläh
 
Nu ska jag försöka beställa home delivery, har inte ätit sedan lunch igår så min mage skriker efter mat. 
Laters.....