Lunchrast

då var jag tillbaka i västerås igen.. Det var väldigt behövligt med en liten minisemester, men himlaskönt att vara tillbaka också... Det känns som jag har ny luft i lungorna, nu är det bara att köra på :)

Ikväll händer det lite spännande saker. Vi får se hur det blir sen får ni höra om vad det är för spännande :) Jag är peppad iaf men det ska kännas bra för den andra parten också.... nyfikna?? hihihi

Har en halvtimma kvar på lunchen sen lite mer jobb innan jag packar ihop för idag, sen skulle jag vilja gå och träna men vi får se hur mycket som hinns med. :)

Har laddat hem avengers och the lucky one, ska höra om jag får sällskap ikväll om vi kanske ska se någon av dom, båda är nog gryyyymt bra....

Har länge letat efter en rosa yankies kepa, och till min lycka hittade jag en på sportamore, och KLICK så var den min....plus en nikejacka ;) hihi... men snygg var den..

imorgon är jag ledig :) Känns konstigt att säga så men det är sant.. Kate och Cindy ska vaccineras sen ska vi bygga sänggavel jag och storasyster... Skulle vilja hinna på rusta och köpa tapeter, bara för pyssels skull :)

Ha en bra kväll alla fina!
Tjingeling


God morgon!

Ligger i sängen och önskar att jag kunde sova längre, men jag är klarvaken! Det regnar ute så jag och Kato får nog ingen prommis idag...:( vette fasen vad vi ska göra idag...

Jag tror jag ska lägga mig och läsa min twilight bok en stund :)


Lycka!

Fötterna känns lätta, jag vet inte om det är för att jag har haft semester i snart EN vecka, eller om det är för att jag får va i Norrland, eller kanske för att mitt liv är så himla exakt där det ska va! Inte alls ofta man får en sån känsla faktiskt... Dom sista veckorna har varit som att dansa på moln ungefär, och jag vet nog vad det beror på.... :)

Man får så mycket tid att tänka när man är här uppe i Norrland.. Man hinner verkligen tänka igenom saker en OCH två gånger.. Dom senaste månaderna har livet bara gått på automatik, det har bara varit jobb jobb jobb... Men iaf, så har jag fått ordning på alla mina bekymmer, inte för jag hade så många :) men det är nyttigt att ha egentid :)

Två dagar kvar innan jag och Kate reser hem igen, undra vad man ska hitta på imorgon? Sovmorgon for the win, sen gofrulle iaf :) semesteeeeeeeer ❤


Som taget ur mitt liv!


otursdag

en bild säger mer än tusen ord...... jag ville lägga mig ner och dö igår.... kort sagt


Pjuh

Såååå!! Igår jobbade jag sista dagen på gymmet, och nu har jag börjat på riktigt på benetton! Känns bra faktiskt! Det är fortfarande sjukt mycket jobb i veckan men ändå så känns det lättare på nåt sätt :) en vecka med jobb då sen är det en veckas ledighet som väntar! Ska bli sjukt härligt!!

Nu ska jag sola en sväng sen hem och bara ta det lugnt.. Det blir en tidig kväll iaf :)

Ha en bra måndagskväll! Tjing!!


Work

Här sitter jag på jobbet som vanligt.. Det ska bli så skönt att vara ledig på eftermiddagen och imorgon framförallt :) sovmorgon!! Jag hoppas solen kikar fram idag så kanske man kan få ligga i gräset och slumra lite :) Måste aktivera min hund idag, igår fick hon inte mkt uppmärksamhet, och det märks! Hon är odräglig och heelt galen idag!! Livet med hund :) Ha en bra lördag! Pusshej


Work that ASS

Jaa, vad säger man... jag är så himla otränad så jag vill gråta varenda gång jag ska komma igång igen... Jävla dumhuve jag är som inte håller igång när jag är igång, SUCK... Körde iaf världens roligaste sh'bam med bästa Johanna sen efter det passet så körde hon skiten ur mina ben i gymmet.... Beachen hej här kommer jag!!!

Imorgon jobbar jag ensam i butiken på erikslund för första gången, jag ska även öppna för första gången själv.. har bara gjort det en gång, så jag hoppas jag kommer ihåg allt :)

nä, nu ska jag duscha sen skriker magen efter mat...
Tjing på er!