Hej och hå...

Idag var jag uppe tidigt. En kille från bredbandbolaget kom hit och installerade så nu har vi internet... Ett BRA internet, hehe... Nu ska jag bara försöka få ordning på allt annat på den här förbaskade datorn...

Cyklade förbi en sväng på jysk för att se om mitt bord hade kommit, men icket. Kanske imorgon.. Så då kanske om jag har tur får vi äntligen det... Det var sänkt ner ännu mer nu.. 250 spänn billigare, så det är ju kul!

Nä, snart ska jag börja jobba... så jag ska försöka få i mig lite mat...
Ha det gott!
/kiks

Djurplågeri!!

Jag får tårar i ögonen bara av tänka på det! Såg just en film där dom flådde en tvättbjörn levande. Det här är nog det värsta jag har sett i hela mitt 19 åriga liv... Man borde få göra exakt samma sak med dom som håller på med sånt där! Det finns mycket folk gör här i världen som vi vanliga människor inte har en aning om. Att man kan vara så grym och helt iskall....

http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm&Player=wm&speed=_medS
Om ni är känsliga så ska ni inte se filmen.. Jag har sett den en gång och det var en gång för mycket...

fy fan, rent ut sagt!!!
/kiks

Stensele..

Kära stensele
... Det första jag möttes av var kära Mysan.. Kan dagen börja något bättre?
Bussresan var faktist ovanligt jobbig... Det var en alkis som åkte med i sätet bakom mig.. Och han hade spillt ut en starköl i en påse som han hade. Usch.. Det stank sprit och gubben och det var riktigt jobbigt... Som tur var så hoppade han av i lse.

Idag fick jag lön! Så idag är jag lycklig.... Extra lycklig faktist. Så på måndag ska jag och ida gå på stan, och jag ska unna mig en digitalkamera....

Ikväll blir det mys med mamma och pappa. Jag ska äta mammas delicious food, och sedan jobba hela kvällen.. Men sedan ska jag bara mysa med mams&paps. Nä nu ska jag åka på jobbet.. Men först måste jag leta åt vinterjackan, för här i kära stensele var det visst kallt, haha....

image2
Nu ska jag kramas med Mysan!
/kiks

Greys

Oj oj nu är det spännande.. Jag tycker så synd om Lizzie... huvva... Nu blev det så där olidligt spännande igen, det är bra! Det är så typiskt, igår så jobbade jag till nio, och kommer då inte hem förrän halv-kvar i tio, så jag missade desperate... Måste komma ihåg att se reprisen!!!

Köpte en telefon till pappa idag, och så tittade jag på en kamera. Den var fin, men killen kunde ingenting så jag ska fundera några dagar och sedan gå dit igen och hoppas att det är någon mer kompetent när jag kommer dig nästa gång!

Skickade min ikea lista till ida ikväll.. så nu hoppas jag bara att hon hittar sakerna...

huvva, nu blev jag trött. God natt!

Nu har dom åkt...

Nu är det tomt här igen.. Mamma och pappa åkte hem igår och idag åkte Viktoria. Vi började med att på fredagen gå ut på stan och shoppa lite. Sen åkte vi hem och lagade tacos, och då hade mamma och pappa kommit hit. Så medans jag lagade maten så bar pappa och vickan upp alla grejjer från släpvagnen. Efter maten så gick vi över till Martin och Fredrik och hälsade på. Davd fastnade där och jag och Vicky åkte till Emil och Monica.. Det var jätteroligt där och sedan bar det av på Olearys. Och sen som vanligt så blev det ett fnittrigt avslut på MAX..

Helgen har varit jätterolig! Men som vanligt så går det alldeles för fort.. Igår började jag förresten jobba också. Det gick jättebra, och jag kommer nog att trivas hyffsat bra i alla fall..

Micron anlände idag också, så äntligen så kan jag göra varm oboy!!! woho

Nu ska jag börja göra mig iordning för jobbet... hade!!
/kiks


Torsdagen är här!

Äntligen! Ikväll kommer storasyster och ska hälsa på mig. Vi ska ha jätteroligt hela helgen!
Vi ska gå på stan, shoppa lite kläder (än fast vi är fattiga), dricka lite sprit, gå på X3M, och bara mysa hela helgen!!! Imorgon kommer mamma och pappa också så det kan som inte bli bättre. Då får jag alla mina grejjer från ikea som mamma har köpt och sen ska pappa borra lite vägg så jag äntligen kan börja sätta upp saker här hemma..

Sovrummet är helt faboulus! Färgen är helt perfekt, och det kan som inte bli så mycket mysigare. Ska gå på Jysk någon dag och se om min spegel har kommit. Sen hoppas jag att vi har det mesta.. Myyyys myyyys

Igårkväll storstädade vi här hemma. Plus att vi har fyllt upp våran kyl, så nu har vi en massa maaat..
Imorse så låg jag och funderade på att gå på byggmax eller nåt och köpa så man kan göra lite ramar.. jag vet inte om det blir för svårt, men jag hittar ju inte dom ramarna jag vill ha. Eller dom kostar ju typ 299:- styck. DYRT!

Ha en bra dag! /kiks

Ensam hemma

David har åkt till storuman för att ta hand om lite saker. Jag stannade kvar här.. Så snart ska jag börja fixa middag.. Ett frassemål skulle ha varit gott, men det kändes jobbigt att gå dit bort... Men jag måste ändå gå och handla lite. Ska köpa nåt gott som jag kan knapra på ikväll till desperate.

Sovrummen är klara nu. Det blev jättefint! Men jag måste ändå ha en slagborr innan jag kan börja göra nåt här hemma... Det är en aning irriterande. Jag längtar till ihelgen när mamma och pappa kommer hit med min cykel.. då ska jag rejsa med den varenda dag, haha.

Nää, nu ska jag få någonting gjort här!
/kiks


Mitt Nya Liv

Ska man äntligen ta tag och börja blogga... Det verkar så...
Jag ringer på lite jobb idag, men jag prickar in att ringa då ingen sitter på kontoret... Måste få tag på mannen idag annars så blir det inga cash här inte....

Ska gå och köpa mig en digitalkamera imorgon tror jag. Jag blev halvsugen nu när den var nedsatt typ 1000:-
Annars är det lugnt här i chokladhuset.. Vi får lite tapetsering och shit idag, så det känns ju bara brao!


Haha, ha en bra dag!
/ kiks


Välkommen till min nya blogg!