SEPTEMBER 13th - Oh happyday

Då har jag varit hemma i tre veckor. Jag vet inte hur många gånger jag svarat på frågan om hur det känns att komma hem. Jag är fortfarande i nåt slags rus, det känns som jag springer på moln och allt är bara så himla skönt! 

Idag när jag satt på tunnelbanan hem och såg att solen gått i moln så tänkte jag bara på solstrålarna som sken igenom, inte molnen som blockerade solen. Allt faller på plats, och det är så skönt när man har känslan i kroppen att livet kan fan inte bli bättre just nu. 

Jag räknar ner dagarna tills jag får min lägenhet. Jag gruvar mig för att flytta in, det är ju aldrig kul. Fyra trappor och ingen hiss. Kommer ha ont i kroppen i en vecka efteråt om jag känner mig rätt. Men det ska bli så skönt att få bo själv och göra precis vad man vill och bjuda hem folk och inreda..... JAG LÄNGTAR! 😍

På måndag åker jag till Umeå igen och ska hänga med storasyster och Elvis. Det ska bli så himla kul! Två veckor sedan tillbaka till huvudstaden och börja jobba! Det längtar jag till också. Har smygbörjat göra naglar, springer runt med en gigantisk påse på höften med alla nagelsaker och får sitta vid obekväma bord med dålig belysning, bara för att få börja jobba :) ont i kroppen och dåliga arbetsställningar, men vad hör det när man får göra det man älskar! Så himla roligt! 

På söndag ska jag gå utbildning i spraytanning, det ska bli intressant också. Kul att plussa på i listan av behandlingar... Nästa steg är fransar, det kliar i fingrarna av att få börja med det, många som är sugna på testa.. Det är nästa mål. Det är roligt, och nyttigt att ha mål! 

I veckan blev det en snabbvisit till Västerås också. Fick träffa lille Gustav med päron, och Anna och lite annat folk. Vässan känns ju som hemma, svårt att komma ifrån, jag trivdes ju så himla bra där.. 
Hade velat stanna längre men jobb i Sthlm kallade så åkte hem efter tre dagar...

Tog mig tid att fixa nya naglar också. Två år sedan sist! Känns himla bra att få på lite klor igen! Ny form och naturell färg börjar vi med innan vi går på det galna :) 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: