Foto

På gymnasiet så läste vi foto A och foto B, det var dom roligaste kurserna av alla! Jag längtade alltid till nästa lektion, och gick alltid och spånade på vad jag skulle ta för bilder. Mörkerrummet var sjukt roligt, jag önskar att man hade tillgång till sånt varje dag! Bästa läraren hade vi också, Duncan Kemp! Jag och Ida jobbade alltid tillsammans och fick till en hel del snygga bilder!

Idag är det snålt med tillfällen man får fota. Jag önskar att jag hade en systemkamera. Barn är ju väldigt lättsamma att fota, hur man än gör så får man till fina bilder, dom är så naturliga jämfört med en vuxen som är så medveten hela tiden. :) Jag följer en blogg där tjejen har superfina bilder på sina barn hela tiden och jag blir så SUGEN! (på fota alltså, inte barn)

Åker ju upp till umeå på tisdag, om en vecka alltså. Jag har tänkt tanken att låna idas kamera och ta lite fina bilder på Tristan! :) Skulle vara riktigt roligt... Det blir ju alltid så mycket man ska hinna göra, men det skulle vara himla kul... :)


Kommentarer
Postat av: Linnea

Jaaaa...du får fota Tristan hur mycket du vill:-)

2011-05-17 @ 23:45:46 / URL: http://linnetgoes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: