SEPTEMBER 24th - Boot Camp

Har just kommit hem efter att ha kört en boot camp klass på gymmet... GAH jag är helt död... trodde det skulle va hårdare, så helt paj är jag inte, men jag lovar att imorgon kommer jag ha världens träningsvärk! Men det var kul, så jag ska nog försöka gå på det i fortsättningen... Tydligen kör hon nytt varje vecka, så ingen klass är likadan... spännande! :-) 
 
Igårkväll så åkte jag och träffade några killar från Gregs country club, dom var trevliga :-) Dom var på caddies för att se en football game på teve, så jag åtke dit och hängde med dom.. Dom försökte lära mig alla regler, så jag tror jag vet hur det funkar nu... Betydligt lättare än baseball... 
 
Jag trivs så himla bra här så jag vet inte ens vilka ord jag ska använda för att beskriva hur bra det är! SJUKT glad över att ha hamnat här, för en gångs skull var turen med mig.. Det är som det alltid är.. Efter regn kommer solsken! :-) Allt som jag tog i gick käpprätt åt hvete för ett tag, men nu har vinden vänt... Ska inte jinxa det för mycket, men det går bra nu, kompis det går bra nu! 
 
Fyra timmar kvar tills grabbarna kommer hem, what to do, what to do?? Ska styra ihop lite lunch snart... 
 
Tjing! 
 
En del av norrlands finaste! 
 

Kommentarer
Postat av: Fanny Sundström

Åååh, så underbart för dig! Det gör mig glad. :) ❤️

2013-09-24 @ 22:19:41 / URL: http://fannysundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: